🧐
#علمی 🧐
#تغذیه
💥همه دانشجویان دغدغه های زیادی برای پخت وپز و صرف وعده های غذایی مختلف دارند، مخصوصا اگر ساکن خوابگاهای دانشجویی باشند.اگر هم ساکن خوابگاه نباشند،سلف غذاخوری دانشگاه را تجربه میکنند.
🔺دانستن یک سری نکات در انتخاب نوع غذا به سلامتی شما کمک خواهد کرد:
🍞 غذاهای نشاستهای مانند ماکارونی، برنج و نان به دلیل تاثیر در کیفیت خواب برای شب امتحان مفید هستند.
🍳 در صبح روز امتحان نیز بهتر است به منظور افزایش کارایی مغز، از مواد سرشار از پروتئین یا سرشار از فیبر مانند تخممرغ، نان تست با عسل یا برشتوک(نوعی شیرینی سنتی ) استفاده شود
🍖 خوردن جگر، گوشت و ماهی کمک زیادی به کاهش اضطراب میکند زیرا کمخونی نیز یکی از دلایل کاهش یادگیری و تمرکز است.
🍰 از خوردن زیاد شیرینیها، چیپس، نمک، تخمه، غذاهای چرب و انواع نوشیدنیهای گازدار در شب امتحان خودداری کنید زیرا مانع خواب مناسب در شب امتحان میشوند
🥛 درساعت مطالعه از خوردن ماست و دوغ ترش به علت خواب آور بودن آنها بپرهیزید(خوردن ماست شیرین منعی ندارد)و مصرف روزانه شیر برای ایجاد آرامش را فراموش نکنید
🍬 برخلاف تصور عموم، مطالعه و درس خواندن نیاز بدن به انرژی را افزایش نمیدهد، بنابراین استفاده بیش از حد از مواد غذایی بسیار شیرین و پر چرب در طول دوران امتحانات نه تنها مفید نیست بلکه سبب افزایش وزن و چاقی میشود.
☕️ از خوردن قهوه و چای پر رنگ، خودداری کنید ولی چای کمرنگ مفید است.
😴 اگر احساس خستگی میکنید، کمی استراحت کنید. انسان در موقع خستگی احتیاج به استراحت دارد
🇮🇷واحد پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج