9.53M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
ابتدا ران مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای چهل دقیقه می پزیم ران ها را درآورده شیر کره خامه و آرد را اضافه کرده شعله را کم کرده تا کامل بصورت خمیری دربیاید حال زرده تخم_مرغ و جعفری ریز شده اضافه کرده خوب هم می زنیم طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده آغشته به آرد گندم و تخم مرغ و آرد سوخاری کرده داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم همراه با پنیر چدار آب شده نوش جان می کنیم. ‎‌‌‍✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦