رشد تولید و توسعه بازار صادراتی خمیرمایه رضوی در ۱۴۰۲ 🔸 محمدصادق مروارید، مدیرعامل شرکت خمیرمایه رضوی: 🔹 در ۱۰ ماه نخست سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش تولید در مقایسه با سال گذشته بوده‌ایم، به گونه‌ای تولید خمیرمایه تازه ۴۷/۲۵ درصد، خمیرمایه خشک ۲۳ درصد و محصول همگن نیز ۰۹/۲۴ درصد بیشتر شده است.امسال همچنین توانستیم خمیرمایه رضوی را به ۱۴ کشور صادر کنیم. 🔹 در همین راستا در قالب فاز دوم طرح توسعه کارخانه، خط تولید به همراه سوله‌ای مجزا از خط تولید اصلی با ظرفیت تولید ۳۰۰۰ تن ایجاد شده تا این شرکت به سهم خود گامی در راستای تحقق رشد تولید بردارد و ظرفیت عملی کارخانه را به سالانه حدود ۸۵۰۰ تن برساند. 👇 متن کامل خبر و جزئیات بیشتر: https://astan.ir/sTqJXT @zandahlm1357