🌺غذاها را با "مصلح " آنها مصرف کنیم🌺
👇👇👇👇
در واقع رعایت این نکته باعث هضم وجذب بهتر موادغذایی در بدن میشود واحیانا چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد.
🔶(پنیر: مصلحش گردو )
🔶(سرکه :مصلحش سیاهدانه)
🔶(عدس :مصلحش کشمش)
🔶(برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه )
🔶(انار وپرتقال: مصلحش گلپر)
🔶(ماست و دوغ: مصلحش آویشن ،موسیر،نعناع وپونه)
🔶(نان :مصلحش کنجد یازنیان)
🔶(خامه: مصلحش عسل)
🔶(ماهی: مصلحش گردو یازیتون ویاخرما)
🔶(قره قروت:سیاهدانه)
🔶(کره:عسل)
🔶(کشک:سیر یا نعناع خشک)
🔶(پیاز:سرکه ،آب انار)
🔶(چغندر:خردل،پختن با عدس)
🔶سیر:پختن با اب و نمک،گشنیز)
🔶(هویج:انیسون،روغن زیتون)
🔶(سیب زمینی:دارچین،زنجبیل
یانمک).
🔶(بادمجان:نمک،روغن گاوی تازه،گلپر)
🔶(خربزه:آب انار تازه،سرکه)
🔶اقسام کدو:نمک،نعناع،فلفل،
میخک)
🔶(گوجه فرنگی:روغن زیتون)
🔶هندوانه:عسل، دانه هندوانه).
https://eitaa.com/zandahlm1357