🌺غذاها را با "مصلح " آنها مصرف کنیم🌺 👇👇👇👇 در واقع رعایت این نکته باعث هضم وجذب بهتر موادغذایی در بدن میشود واحیانا چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد. 🔶(پنیر: مصلحش گردو ) 🔶(سرکه :مصلحش سیاهدانه) 🔶(عدس :مصلحش کشمش) 🔶(برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه ) 🔶(انار وپرتقال: مصلحش گلپر) 🔶(ماست و دوغ: مصلحش آویشن ،موسیر،نعناع وپونه) 🔶(نان :مصلحش کنجد یازنیان) 🔶(خامه: مصلحش عسل) 🔶(ماهی: مصلحش گردو یازیتون ویاخرما) 🔶(قره قروت:سیاهدانه) 🔶(کره:عسل) 🔶(کشک:سیر یا نعناع خشک) 🔶(پیاز:سرکه ،آب انار) 🔶(چغندر:خردل،پختن با عدس) 🔶سیر:پختن با اب و نمک،گشنیز) 🔶(هویج:انیسون،روغن زیتون) 🔶(سیب زمینی:دارچین،زنجبیل یانمک). 🔶(بادمجان:نمک،روغن گاوی تازه،گلپر) 🔶(خربزه:آب انار تازه،سرکه) 🔶اقسام کدو:نمک،نعناع،فلفل، میخک) 🔶(گوجه فرنگی:روغن زیتون) 🔶هندوانه:عسل، دانه هندوانه). https://eitaa.com/zandahlm1357