📌جویدن صحیح غذا
✔️ هر لقمه غذا حداقل ۲۰ تا ۳۰ بار باید جویده بشه
🔶 از نظر خیلی افراد این یک موضوع ساده و بی ارزشه. بیماران تصور می کنن که از اهمیت جویدن مطلع هستن وپزشكان هم بدليل سادگي موضوع و كمبود وقت از توضيح دادن اون خودداري ميكنن
🔶 بسیاری از بیماران که به دنبال داروهای خاص برای درمان بیماریهای گوارشی می گردن شاید ندونن اگه یک ماه لقمه ها رو با دقت بجون؛
🔶 بسیاری از بیماریهای گوارشی اونها و به دنبال اون سایر بیماریهاشون کاهش پیدا میکنه
🔶 در طب سنتی اعتقاد داریم ریشه بسیاری از بیماریها غذاست و اولین هضم غذا از دهان آغاز میشه
🟠 مزایای درست جویدن غذا
🔸هضم و جذب بهتر غذا
🔸کاهش وزن
🔸کاهش نیاز به مصرف آب در حین غذا به دلیل ترشح بزاق کافی
🔸کاهش ابتلا به بیماریهای گوارشی و به دنبال آن سایر بیماریها
🔸بهبود نفخ و یبوست مزاج
✔️ پس از امروز شروع کنید.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•