13.16M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
تو این ویدئو قراره خوشمزه ترین و فوری ترین فلافل بازاری رو با تمام نکات و فوت و فن هاش یاد بگیرین😍 . اینقدررر بافت این نرم و تردِ که کیف میکنین 🤤 . بریم سراغ طرز تهیه اش👇🏻 ۱کیلو نخود رو از ۲۴ساعت قبل خیس میکنین و چند بار آبش رو عوض میکنین ۳تا سیب زمینی رو هم ابپز میکنین به همراه ۱پیاز خیلی بزرگ سفید و سیر ادویه جات که شامل نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر انبه و زردچوبه و بکینگ پودر و پودر پیاز هست، همه مواد رو با چرخ گوشت چرخ میکنین یا با غذاساز و خردکن میکس میکنین تا خمیری نرم به دست بیاد بعد ازین مرحله ۱فنجون آب هم اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم و بعدش ۵دقیقه با دست هم ورز میدیم و تمام.میتونین با قالب فلافل یا مثل من با دستتون فرمش بدین و نیم ساعت تو فریزر استراحت کنه بعد تو روغن سرخ بشه.فلافل خوشمزه شما آماده اس🤌🏻 . نکات مهمی که باید رعایت کنین: 1️⃣میتونین خمیر رو قالب بزنین و بین پلاستیک چرب شده تو فریزر بزارین واسه دفعه های بعدتون 2️⃣بکینگ پودر رو باید آخرسر اضافه کنین(باعث ترد شدن میشه) 3️⃣سیب زمینی هم باعث نرمی فلافل میشه 4️⃣نکته مهم آخر رو تو استوری گفته شده بود اینه که حتما حتما فلافل هارو باید تو تابه نچسب با روغن خیلی داغ سرخ کنین🤌🏻روغن باید کاملا داغ باشه وگرنه فلافل باهم میپاشه. . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡