#پای_سیب
مواد لازم:
سیب زرد ۲تا ۳عدد
پودر دارچین به میزان لازم
آرد مخصوص قنادی ۱۱۵ گرم
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
کره دمای محیط ۵۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
پودر قند ۹۵ گرم
تخم مرغ درشت ۲عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
عسل یا شربت بار ۱۵ گرم
آب جوش ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
تمام مواد به جز آب جوش را از نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود.
سیب ها را پوست بگیرید. ورقه های نیم تا یک سانتی بزنید. وسط سیب را با کاتر گرد کوچک یا ماسوره گرد برش بزنید تا قسمت سفت و هسته دار سیب جدا شود.
حلقه های سیب را در پودر دارچین بغلطانید تا کاملا به دارچین آغشته شود.
فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم بشه.
کره+روغن مایع+پودر قند الک شده را با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بزنید و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. وانیل هم به همراه تخم مرغ آخر اضافه شود.
عسل و آب جوش را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن بزنید.
آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کرده و ترکیب کنید.
داخل قالب پای کپسول مخصوص پای سیب بذارید.
مایه پای سیب را در قیف بریزید سر قیف را کمی قیچی کنید و یک لایه از مواد داخل کپسول بریزید. یک ورق سیب دارچینی روی مایه بذارید و روی آن را مایه بریزید. تا دو سوم قالب مایه بریزید و یک سوم را خالی بگذارید برای پف کیک.
روی پای ها را با قاشق کمی صاف کنید.
طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید تا بپزد.
بعد از پخت با پودر قند الک شده یا دارچین تزیین کنید.
نوش جان.
به جای کره از روغن صاف هم میتوانید استفاده کنید(من توصیه نمیکنم)
این مقدار مواد تقریبا ۶_۷عدد پای میدهد.
در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
اگر میخواهید برای چند روز نگه دارید کپسول کاغذی را از پای جدا نکنید چون رطوبت خود را از دست میدهد و خشک میشود.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮
@zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡