📌 در فصل بهار مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان را بیشتر مصرف کنید
🔸️صدیقی، معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان یزد:
🔹️در طول روز چای سبز بنوشید، تحقیقها نشان داده است که آنتی اکسیدان موجود در چای سبز با نام اختصاری EGCG، واکنشهای آلرژیک را در بدن متوقف میکند.
🔹️کلم، اسفناج و بسیاری از سبزیجات دیگر، منابع غنی از ویتامینهای ضروری، مواد معدنی، آنتی اکسیدانها و آنزیم هستند که برای کاهش التهاب و حفظ سیستم تنفسی، مفید هستند./باشگاه خبرنگاران
@zarrhbin