📌 توصیه های بهداشتی در سفر / در رستوران های بین راهی از کباب های کوبیده، سالادها و خورشت ها استفاده نشود مهندس غلامی، کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گفت: 🔸آب را همیشه از مکان های مطمئن و بهداشتی و یا بطری شده تهیه کنیم. 🔸برای پیشگیری از مسمومیت غذایی در سفر از غذا های گرم و شیر و بستنی پاستوریزه استفاده کنیم 🔸از مصرف غذاهای گوشتی و تخم مرغ به صورت خام یا نیمه خام اجتناب کنیم و برای سلامت مواد غذایی پخته حتما زنجیره سرما را رعایت کنیم . 🔸 4 مرحله پاک سازی، ضد عفونی، انگل زدایی و آبکشی در سبزیجات و میوه ها را رعایت کنیم. 🔸شستشوی مداوم دستها در طول سفر از نکات بسیار مهم بهداشتی است . 🔸ظاهر رستوران بین راهی و اماکن عمومی و کارکنان می تواند نشان دهنده بهداشت آن مکان باشد توصیه میشود در رستوران های بین راهی از کباب های کوبیده، سالادها و سالادهای الویه و خورشت ها استفاده نشود. @zarrhbin🕊