📌توصیه های بهداشتی در تهیه و خرید نان 🔸خودداری از قرار دادن وسایل شخصی و ساک دستی روی پیشخوان نانوایی 🔸خودداری از قرار دادن و خنک کردن نان روی میزهای موجود در پیاده رو 🔸جهت حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری نان، از قرار دادن نان داغ در کیسه‌ های پلاستیکی خودداری شود. 🔸به منظور جلوگیری از آلودگی محیط زیست ترجیحاً از کیسه های چند بار مصرف با الیاف نخی بجای استفاده گردد. 🔸از نان‌های بسته بندی شده سالم و دارای پروانه بهداشتی و تاریخ تولید و انقضاء مورد عرضه در فروشگاه های مجاز مواد غذایی استفاده کنید. 🔸 از خرید نان بسته بندی که خارج از مغازه و در معرض نور آفتاب قرار دارند، خودداری شود. 🔸 در هنگام مراجعه به نانوایی از پرداخت هرگونه وجه نقد خودداری شود. 🔸از خرید آرد، آرد سوخاری و سایر موارد مشابه فاقد مشخصات خودداری شود. 👈🏻 در صورت هرگونه شکایت در رابطه با مشکلات بهداشت محیط و مواد غذایی با شماره تلفن 190 تماس بگیرید. منبع: گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز @zarrhbin🕊