#ارسالی_اعضا
نون تافتون خودم پز😍😍😍
#نان_خانگی #نان_تافتون
آب دو لیوان
خمیر مایه یک قاشق غذا خوری
شکر یک قاشق
نمک یک دوم ق چ
روغن نصف فنجان
سیاه دونه مقداری
آرد به میزان نیاز
اول از همه باید خمیر مایه رو به عمل بیاریم
برای درست کردن
#خمیر_مایه
نصف لیوان آب ولرم (سرد نباشد) که روی آن خمیر مایه میریزم و نصف قاشق شکر بدون اینکه هم بزنیم یک پیشدستی روی آن می گذاریم و سه چهار دقیقه بعد اگر پف کرد و بالا آمد خمیر مایه ما عمل آمده شما تا ده دقیقه هم می توانید صبر کنید ولی اگر در این مدت به عمل نیامد خمیر مایه شما یا خراب است یا درست به عمل نیاوردید
حالا در یک ظرف یک ونیم لیوات آب باقی مانده و تمام مواد را به غیر از آرد قاطی میکنیم و آرد را کم کم الک می کنیم و اضافه می کنیم تا به حدی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم
یک ساعت خمیر را داخل پتو استراحت می دهیم (خمیر شما بعد از یک ساعت باید دو برابر شود)
یک ماهیتابه نسوز یا چدنی را با برس خیلی کم چرب می کنیم روی شعله متوسط گاز قرار می دهیم
خمیر هاراروی سطح آردپاشی شده با وردنه باز می کنیم (نازک) چند تا چنگال می زنیم و توی ماهیتابه قرار می دهیم روی شعله که قرار بگیرد پف می کنید و حباب حباب می شود این ینی نون شما عالیست 😍😍
و بعد از دو سه دقیقه نون بر می گردونیم تا آن طرف هم بپزه
شما هم عطر دلپذیر نون را در خانه احساس کنید 😍
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤
💞
@zendegiasheghane_ma