شیر پاستوریزه و طبیعی
در روایات اسلامی بر مصرف شیر گاو تاکید شده و آن را دوا دانسته اند.
شیر طبیعی را جوشانده و در یخچال نگه دارید.
برای نگهداری ان می توان از ظروف لعابی لعابی یا سفالی استفاده کرد ولی ظروف سفالی بهتر است
موقع مصرف شیر باید آن را ولرم و به همراه یک قاشق غذاخوری عسل و نوک قاشق چایخوری دارچین میل کرد
البته در سرد مزاجان میتوان مقدار دارچین را افزایش داد.
#طب_ایرانی #طب_اسلامی #طب_سنتی #خیراندیش
✅عضویت در کانال
#نسخ_جامع_طب_سنتی_اسلامی
https://eitaa.com/nosakh