🌹🌹 اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت دهید حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن بریزید که مرغها خوشرنگ بشه. طرفین مرغ ها رو تفت دهید و کنار بگزارید برای درست کردن سس؛ یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده کنید و بعد سرخ کنید تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی، مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه. بعد به میزان کافی آب اضافه کنید و تکه های مرغ رو به همراه یک عدد هویج خام کوچک بهش اضافه کنید و زمان دهید تا بپزه و جابیفته ، در پایان نمک و زعفران اضافه کنید. @zendegyyy