🌹🌹 لواشک آلو زرد و هلو آلوهای زرد رو شسته و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید در قابلمه رو بگذارید تا حسابی بپزد خودش آب میندازه اصلا نیازی به اب نداره. بعد که پختن بگذارید سرد بشه از آبکش رد کنید که هسته و پوست الو داخل آبکش باقی بمونه. هلو رو شسته هسته رو جدا کرده بدون آب داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزه و له بشه اونم از آبکش رد کنید. مایه لواشک آلو و هلو رو با هم مخلوط کرده و مقداری نمک بهش اضافه کرده. داخل سینی رو خیییلی کم چرب کرده مایه لواشک رو داخلشون ریخته و جای آفتابی و کم رفت و آمد قرار دهید تا خشک بشن. اگر زیاد جلوی آفتاب بمونن و خشک بشن بو و طعم آفتاب رو به خودشون میگیرن. اگر ضخامت لواشک به حد کافی باشه اصلا به سینی نمیچسبه و به راحتی ازش جدا میشه. @zendegyyy