فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩🚩 مواد لازم : خیار ب مقدار لازم سیر 4 حبه متوسط فلفل تند 3 عدد ترخون ترجیحا تازه 3 شاخه (اگر از خشک استفاده میکنید 2 قاشق غذاخوری) شوید تازه 1 شاخه (اگر از شوید خشک استفاده میکنید نصف قاشق مرباخوری) سرکه یک سوم لیوان آب دو سوم لیوان (ترکیب سرکه و آب جمعا 1 لیوان) نمک به ازای هر لیوان ترکیب سرکه و آب 1 قاشق مرباخوری شکر نوک قاشق مرباخوری آبلیمو 4_5 قطره دستور تهیه : ابتدا سیر شوید ترخون رو ته ظرف بریزید و خیار را بچینید ترکیب آب و سرکه را اضافه کرده نمک شکر و ابلیمو و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قراردهید. ظرف خیارشور را در قابلمه بگذارید. توجه کنید که آب در قابلمه حتما دو سوم شیشه رو گرفته باشه (یعنی بالاتر از نصف شیشه آب در قابلمه باشه) نیم ساعت زمان دهید تا خیار پخته بشه و رنگ خیار ها عوض بشه. بعد از سرد شدن در یخچال بگذارید و یک شب استراحت دهید تا کاملا جا بیفته. روز بعد قابل استفاده است. @zendegyyy