🌹🌹 دمى_گوشت مواد لازم: گوشت گوسفندى ٣٠٠ گرم برنج ٣ پيمانه پياز ٢ عدد سيب زمينى ٢ عدد نمك فلفل زردچوبه دارچين و ادويه پلويى رب ٣ ق غ روغن ٣ ق غ طرز تهيه: ابتدا پيازهارو نگينى خرد مى كنيم و با روغن تفت ميدهيم تا سبك و طلايى بشه زردچوبه ميزنيم و اجازه ميديم بوى خوب زردچوبه بلند بشه گوشت را به صورت حبه قندى خرد مى كنيم و به پياز اضافه مى كنيم و تفت ميديم تا رنگ گوشت برگرده فلفل و دارچين فراوان و ادويه پلويى و رب را اضافه مى كنيم و تفت ميديم تا رب رنگ باز بكنه و با دو ليوان اب مى گذاريم بپزد،بعد از پخت گوشت نمك مى زنيم حالا گوشت بايد به اندازه نصف ليوان اب داشته باشد برنج شسته شده را با نمك و ١/٥ ليوان اب مى گذاريم بجوشد و اب ان جمع شود به حالت كته،حالا برنج كته و گوشت را مخلوط مى كنيم و كنار مى گذاريم،در يك قابلمه ديگر كمى روغن ميريزيم سيب زمينيهاى مكعبى را كف قابلمه ميريزيم و اجازه ميديم كمى سرخ بشه و بعد مخلوط برنج و گوشت را روى سيب زمينيها ميريزيم و دم مى كنيم بعد از پخت برنج را به صورت قالبى در ظرف سرو برگردانید. @zendegyyy