🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#چيكن_كورما يك خورش جذاب هندي
مواد لازم:
ماست. 8 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری زیره سبز پودر شده
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
1 قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده
یک پینچ زعفران(رشته های زعفران)
زنجبیل. 3 سانتی متر زنجبیل رنده شده
سیر. 4 حبه له شده
سینه مرغ. 4تکه بدون پوست به صورت مکعبی خرد شده
روغن. 1 قاشق غذاخوری
پیاز. 1 عدد نگینی خرد شده
پودر نارگیل. 2-3 قاشق غذاخوری
یک مشت گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه:
داخل هاون تمامی ادویه جات را آسیاب كنيد،
ماست را همراه با زردچوبه،زیره سبز،دارچین،گشنیز،زعفران،زنجبیل و سیر داخل کاسه ای ریخته همگی را بخوبی مخلوط كنيد
تکه های مرغ را به داخل مخلوط ماست اضافه کرده بخوبی به ماست آغشته شان نموده هر چقدر که بیشتر ممکن باشد برای مرینیت کردن آن را استراحت دهید.
مقداری روغن را داخل ماهی تابه گرم کرده پیازها را تا زمانی که نرم شده شروع به طلایی شدن نمایند.(قرار نیست قهوه ای رنگ گردند)سرخشان نمایید.
تکه های مرغ مرینیت شده را همراه با همان سس مرینتشان به داخل ماهی تابه ریخته تا زمانی که گوشت شروع به پختن نماید همشان بزنید.
شعله را کم کرده درب ماهی تابه را قرار داده بگزارید تا غذا بپزد.
درب را برداشته پودر نارگیل را به غذا اضافه کرده هم بزنید. اگر که خورش کم آب به نظر رسيد كمي شير نارگيل به غذا اضافه نموده اجازه دهید تکه های مرغ مغزپخت گردد.
هنگام سرو غذا مقداری گشنیز خرد شده روی غذا بریزید.
خورش چیکن کورما را با پلوی باسماتی سرو كرده و لذت ببرید
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳
@Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨