بادمجون
گوشت چرخ کرده رو همراه سیر و پیاز و نمک و فلفل و کمی پودر سوخاری ورز میدیم و به شکل کوفته در میاریم
بادمجونا رو مثل فیلم پوست میگیریم و برش میدیم و کمی سرخ میکنیم
گوشت های قلقلی ( کوفته) رو لا به لای بادمجونا میذاریم و در ظرف میچینیم
گوجه و فلفل درشت خرد شده رو هم در ظرف میچینیم
رب رو کمی تقت میدیم و بهش کمی نمک و فلفل و آب اضافه میکنیم تا رقیق باشه مثل سس
سس رو؛ روی بادمجونا میریزیم
بعد یه کاغذ روغنی رو مچاله میکینم و زیر شیر آب میگیریم تا کاملا خیس بشه
بازش میکنیم و روی بادمجونا میذاریم
این کار باعث میشه بادمجونا و گوشت خشک نشه و رطوبتش رو از دست نده
بعد ظرف رو به مدت 20 دقیقه با حرارت 200 درجه میذاریم تو فر
نوش جان 😚
🍕 🍒
🌼☘️🌼☘️
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri