فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون گوشت چرخ کرده رو همراه سیر و پیاز و نمک و فلفل و کمی پودر سوخاری ورز میدیم و به شکل کوفته در میاریم بادمجونا رو مثل فیلم پوست میگیریم و برش میدیم و کمی سرخ میکنیم گوشت های قلقلی ( کوفته) رو لا به لای بادمجونا میذاریم و در ظرف میچینیم گوجه و فلفل درشت خرد شده رو هم در ظرف میچینیم رب رو کمی تقت میدیم و بهش کمی نمک و فلفل و آب اضافه میکنیم تا رقیق باشه مثل سس سس رو؛ روی بادمجونا میریزیم بعد یه کاغذ روغنی رو مچاله میکینم و زیر شیر آب میگیریم تا کاملا خیس بشه بازش میکنیم و روی بادمجونا میذاریم این کار باعث میشه بادمجونا و گوشت خشک نشه و رطوبتش رو از دست نده بعد ظرف رو به مدت 20 دقیقه با حرارت 200 درجه میذاریم تو فر نوش جان 😚 🍕 🍒 🌼☘️🌼☘️ 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri