#اسپاگتی_سبوسدار_رژیمی
موادلازم
اسپاگتی سبوس دار 200 گرم
گوشت چرخکرده بدون چربی 100 گرم
قارچ 150 گرم
فلفل دلمه نصف عدد
کلم بروکلی 150 گرم
روغن زیتون یا روغن کنجد 1 قاشق غذا خوری
نمک مقداری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
فلفل- زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد متوسط
پنیر پارمزان به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این غذا مثل تمام انواع پاستا ها اب رو جوش بیارید و بهش کمی نمک بزنید
و اسپا گتیهاتون رو توش بجوشونید.
اگه عادت به دم گذاشتن پاستاهاتون دارید باید یادتون باشه که تو این مدل اسپاگتی امروزمون دم گذاشتن نداریم!!!! چرا؟؟؟ خوب چون در اصل هیچ کجای دنیا پاستا ها رو دم نمیگذارند و اونش اصلا مهم نیست. مهمترین دلیلش مخصوصا وقتی میخواهیم یک غذای رژیمی داشته باشیم اینه که عمل دم گذاشتن انواع پاستا میزان قند اون و میزان چاق کنندگی اون رو دو برابر می کنه!!! یعنی دو بشقاب ماکارونی دم نگذاشته شده برابره با یک بشقاب پاستای دم گذاشته شده!!!
حالا کدوم رو ترجیح میدید؟؟؟ بنابراین باید کمی بیشتر بجوشونید تا نرمتر بشند.
حالا آبکش کنید و بگذارید ابش بره.
اسپاگتی-1-5
مایه ماکارونی رو به این شکل آماده می کنیم:
اول قارچهامون رو درشت اسلایس می کنیم و توی تابه قدر چند قطره روغن می ریزیم و با حرارت نسبتا بالا قارچها رو نیمه سرخ نیمه کبابی می کنیم.(روغن کنجد هم میتونید جایگزین کنید)
اسپاگتی-1-6
میتونید برای رژیمی تر شدن غذاتون قرچها و بروکلی ها رو کبابی کنید.
بعد از تابه برشون دارید و اینبار بروکلی ها رو بچینید و تفت بدید.
روغن بهش نزنید. همون چرب
نوش جان 💝
🍝🥦🍝🥦🍝🥦🍝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳
@Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨