✴️نکات مهم در خرید خاکشیر: 😁خاکشیر مرغوب به رنگ قهوه ای روشن و مایل به طلایی است. 🥰هرچه خاکشیر تمیزتر و بدون خاک و خاشاک, بدون دانه های نارس کمتر(به رنگ سبز), بدون بذرهای تلخ(رنگ قرمز) و بدون دانه های مانده(قهوه ای تیره) باشد, مرغوب تر و گران تر است. 🤪خاکشیر کهنه به رنگ قهوه ای تیره است. 😋خاکشیر قهوه ای طعم خاصی ندارد و مزه آن در آب سرد و گرم تغییر نمی کند. اما در صورت جوشاندن طعم آن به تلخی می رود. خاکشیر قرمز طعم تلخ دارد و برای بیماری های پوستی استفاده می شود. 🤔خاکشیر موجود در بازار به سه دسته اعلا, متوسط و ضعیف تقسیم می شوند که هر کدام قیمت متفاوتی دارد. 🧐بهترین خاکشیرهای ایرانی از همدان و خراسان است. خاکشیر همدانی روشن تر و خراسانی تیره تر است. 💰 قیمت خاکشیر در ماه رمضان و فصل تابستان با توجه به بیشترشدن استفاده از آن افزایش می یابد.