✴️نکات مهم در خرید خاکشیر:
😁خاکشیر مرغوب به رنگ قهوه ای روشن و مایل به طلایی است.
🥰هرچه خاکشیر تمیزتر و بدون خاک و خاشاک, بدون دانه های نارس کمتر(به رنگ سبز), بدون بذرهای تلخ(رنگ قرمز) و بدون دانه های مانده(قهوه ای تیره) باشد, مرغوب تر و گران تر است.
🤪خاکشیر کهنه به رنگ قهوه ای تیره است.
😋خاکشیر قهوه ای طعم خاصی ندارد و مزه آن در آب سرد و گرم تغییر نمی کند. اما در صورت جوشاندن طعم آن به تلخی می رود. خاکشیر قرمز طعم تلخ دارد و برای بیماری های پوستی استفاده می شود.
🤔خاکشیر موجود در بازار به سه دسته اعلا, متوسط و ضعیف تقسیم می شوند که هر کدام قیمت متفاوتی دارد.
🧐بهترین خاکشیرهای ایرانی از همدان و خراسان است.
خاکشیر همدانی روشن تر و خراسانی تیره تر است.
💰 قیمت خاکشیر در ماه رمضان و فصل تابستان با توجه به بیشترشدن استفاده از آن افزایش می یابد.