⭕️دیروز سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) با همکاری وزارت جهاد کشاورزی پروژه‌ای را با عنوان: «کنترل اصالت غذا و مدیریت زنجیرهء تأمین غذا برای دستیابی موفقیت آمیز به اهداف توسعه پایدار (SDGs)» افتتاح کرد که هدفش ارتقاء شفافیت، اصالت و پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی در ایران -با تمرکز بر زعفران- است 🔹کارگاه آغازین این پروژه در هفتم آبان ۱۴۰۳ برگزار شد و در آن، لیائو، نمایندهء موقت فائو در ایران، بر نقش حیاتی این پروژه در تضمین اصالت و ایمنی محصولات غذایی تاکید کرد یکی از محورهای اصلی این پروژه، صنعت زعفران ایران است 🔸این پروژه با تجزیه و تحلیل وضعیت فعلی اصالت و قابلیت ردیابی، اجرای بهترین روش‌ها و تقویت نوآوری برای بهبود جایگاه جهانی ایران در تولید زعفران، به‌طور خاص به زنجیره ارزش زعفران میپردازد 🔹لیائو گفت:تقویت قابلیت ردیابی زعفران ایران برای حفظ اعتماد مصرف کنندگان و تضمین ثبات اقتصادی در صنایع غذایی و دارویی بسیار مهم است ▪️در روزگاری نه چندان دور، ایران یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان خاویار دنیا بود، با دسیسه‌های بسیار (اگر فرصت شد، روزی داستان خاویار ایران را خواهم نوشت) ما را از جایگاهی که داشتیم نزول دادند، طوری که میزان صادرات خاویار ایران طی چهار دهه اخیر از ۲۶۰ تن به ۵.۵ تن در سال رسیده استیعنی در این مدت ۲۵۴ تن صادرات خاویار ایران کاهش یافته است (اینجا و اینجا) من می‌ترسم همین داستان در مورد زعفران هم تکرار شود ❓چرا باید به فائو و پروژه‌ای که برای رسیدن به اهداف سند استعماری ۲۰۳۰ هست، اعتماد کرد؟ @CoronaDeception 🔻 ظهور بسیار نزدیک است 🔹 eitaa.com/zoho313oor