📷 #گزارش_تصویری | اهمیت انتخابات
🔹دکتر قاضی زاده هاشمی با موضوع اهمیت انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت.
🗓دوشنبه۷اسفند۱۴۰۲
📍دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
✏️ #یادداشت / #گفتمان | اهمیت مشارکت در انتخابات (بخش اول)
🔹بهترین مشوق مردم برای حضور در پای صندوق رای، آگاهی بخشی به آنان پیرامون اهمیت مشارکت است. انتخابات می تواند نقش بسیار مهمی در تعیین سرنوشت مردم داشته باشد.
🔹هنوز یادمان نرفته است و در تاریخ نیز خوانده ایم دورانی از این کشور را که مردم هیچ نقشی در تعیین سرنوشت خود نداشتند.
🔹در خلقت انسان، یکی از ممیزات و ویژگی های ممتاز او صاحب اراده، اختیار و انتخاب بودن است. هم در مسائل شخصی و هم وقتی که انسان ها کنار هم قرار می گیرند و یک اراده جمعی شکل می گیرد.
🔹جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش، یک تعریف جامع و مانع از حکومت اسلامی است. طبیعتاً جبهه دشمنان، معارضان و بدخواهان نیز دنبال آن هستند که با حربه های مختلف جمهوریت و اسلامیت نظام را از اساس ساقط کنند. اگر چنین چیزی محقق شود، نظام اسلامی از کارکرد اساسی خود فاصله خواهد گرفت.
🔹جمهوری اسلامی داعیه دار آن است که با مشارکت، همراهی، انتخاب و اراده مردم، برای سعادت آنها اقدام کند. قرار بر این نیست که اراده از انسان ها سلب شود و یا ارزشی برای آن تلقی نشود. بلکه باید به گونه ای مناسبات و تعاملات تنظیم شود که رشد مردم رقم بخورد.
🔹در این میان، از جمله راهبردهای دشمنان ایجاد یاس، بدبینی و سیاه نمایی است. اما مردم همواره نسبت به گردهمایی ها و رویدادهای سیاسی در جمهوری اسلامی نگاه مثبت و ویژه ای داشته اند. انتخابات های پرشور، تشییع های چشم گیر شهدا و بزنگاه های حساس در فتنه ها، خود بزرگترین گواهان بر مطلب اخیر اند.
🔹مشکلات اقتصادی متعددی در دوران جنگ وجود داشت. تحریم های متعددی که حتی موجب شده بود تا سیم خاردار هم به ما نفروشند. اما نقطه عطفی به نام اعتماد مردم به حاکمیت و تلاش مدیران دولتی برای حل مشکلات وجود داشت.
🔹با وجود گذشت بیش از چهل سال از تاسیس این نظام، مسئله اینجاست که برخی از مدیران با اقداماتی غلط و یا منفعت طلبانه، به «اعتماد» مردم خدشه وارد ساخته اند. (البته در دولت جدید مردمی می توان نسبت به حل این موضوع امیدوار بود.)
🔹ایده ی گشت ارشاد مدیران و برخورد با مدیران نالایق و برکنار کردن آنان و از سوی دیگر برقرار ساختن نظام شایسته گزینی، می تواند یکی از راهکارهای افزایش اعتماد در این دوران باشد.
🔹گوهر گرانبهای اعتماد نیاز به ترمیم و تقویت دارد. چنانچه اعتماد به دولت اسلامی در حد تام خود باشد، اتفاقات مثبتِ متعددِ بعدی را می توان رقم زد.
🔹در اسلام هدف نهایی هر فعالیتی رشد و تعالی انسان است. اساسا انسان برای تعالی آفریده شده است. مشارکت مردم و شکل گیری اراده جمعی می تواند از اصلی ترین ابزارها در جهت یادگیری اجتماعی و رشد فردی باشد.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #چهارشنبه_های_امام_رضایی
🔰ما یتیمان آل طاهاییم
🔰تو که یار یتیمان هستی
🔰دست ما را بگیر آقاجان
🔰تو کریم کریمیان هستی
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
✏️ #گزارش_نشست | اهمیت انتخابات
📍دکتر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، با حضور در جمع دانشگاهیان علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ضمن بیان اهمیت مشارکت در انتخابات به پرسش های حاضران پاسخ داد. ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ضمن مطالبی مطرح کرد:
🔹انسان به عنوان عالی ترین مخلوق که دارای خصوصیات ممتاز از جمله قدرت تصرف در عالم است در کلیه امور دخالت می کند. یکی از این ابزار قدرت تعقل، تعامل اجتماعی و عناوین مختلفی از این قبیل است.
🔹در نظام جمهوری اسلامی متفاوت است. در این نظام حقوق مردم بر اساس رابطه بیعت شکل می گیرد و بیعت کنندگان پس از بیعت ملزم به تبعیت می باشند تا به سعادت و کمال دست یابند.
🔹نظام مطلوب نظامی است که در چارچوب اعتقادات و عاقبت بخیری انسان باشد و افراد منتخب افرادی باشند که به اسلام التزام داشته باشند.
🔹امام جامعه نسبت به جامعه پاسخگو و ضامن است و مردم نیز موظف هستند تا با بررسی و تحقیق مستقیم و غیرمستقیم نسبت به افراد اصلح اقدام نمایند. مجلس حاصل اراده جمعی مردم است و می تواند تصمیمات درست و گره گشا بگیرد و یا برعکس.
🔹حضور حداکثری و انتخاب اصلح در انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین نقش تکمیل کننده دولت در کنار آن، می تواند دو بال مهم پیشرفت و تعالی نظام باشد.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 مطالبه شهدا
🔹خانواده بزرگ ایثار و شهادت از هستی و نعمات خود گذشتند تا امنیت تامین و نظام اسلامی حفظ شود. امروز با مشارکت و انتخاب درست خود می توانیم تکمیل کننده ی راه آنان باشیم.
🔹انتخابات، راه درست تامین امنیت و تضمین پیشرفت کشور است. شکل گیری اراده جمعی عمومی، هر مانع و مشکلی را از سر راه می تواند بردارد.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
✏️ #یادداشت / #گفتمان | اهمیت مشارکت در انتخابات (بخش دوم)
🔹اصل ۶ قانون اساسی بر اداره کشور به اتکای آرا عمومی تاکید می کند. کارنامه انتخاباتی نظام جمهوری اسلامی با برگزاری قریب ۴۰ انتخابات، به عبارتی تقریبا هر ۱۳ ۱۴ ماه یک انتخابات، یک کارنامه موفق و درخشانی است که می بایست با پیگیری آن در سطوح مختلف دیگر بر موفقیت این کارنامه افزود.
🔹سیره امامین انقلاب همواره تاکید بر اهمیت مشارکت مردم و برگزاری انتخابات بوده است و تاکید نموده اند که نه تنها جمهوریت بلکه اسلامیت نظام هم وابسته به انتخابات است و هر گونه تبلیغ علیه مشارکت مردم را مخالفت با ایران، اسلام و جمهوری اسلامی دانسته اند.
🔹اینکه میزان مشارکت مردم را محدود و منحصر در انتخابات های هر دو سال یک بار کنیم. فرصت بسیار گرانبهایی را از دست داده ایم. هم آنکه خود مردم نیاز دارند که در زمینه های مختلف تمرین کنند تا بتوانند سره از ناسره را تشخیص دهند و هم آنکه جمهوری اسلامی به ظرفیت حضور مردمی در عرصه های مختلف نیازمند است.
🔹در نگاه اسلامی، مشارکت و رای دادن صرفا و تنها یک حق نیست که بتوان از آن صرف نظر کرد. بلکه از آن جهت که هر فردی در مورد رشد و پیشرفت جامعه نیز مسئول است هم حق است و هم وظیفه. (کلکم راع و کلکم مسئول)
🔹مردم باید اعتماد شوند تا اعتماد کنند. شکل گیری گفتگوی اجتماعی و مشارکت مردم، اعتماد عمومی را در جامعه افزایش می دهد. فضا که مثبت شود، در مورد ظرفیت ها هم افزایی های گوناگونی صورت می گیرد.
🔹محدود شدن مشارکت صرفا در انتخابات موجب از دست رفتن فرصت رشد است. مشارکت باید در سطوح دیگری نیز دنبال شود. از تصمیم گیری گرفته تا مطالبه گری، نظارت، اجرا و حتی عزل. (البته با رعایت ملاحظات هر یک)
🔹در فضای مشارکت، فرصت احساس نیاز به یکدیگر و افزایش هماهنگی و بهره وری پیدا می شود که در سایه آن فرصتی برای کاهش تعارضات اجتماعی و افزایش وحدت اجتماعی فراهم می شود.
🔹با به میدان آمدن ظرفیت های مردمی، کارآمدی برای حس مسائل کشور افزایش می یابد. با مردمی سازی و مشارکت مردم، اشتباهات و سوگیری تصمیم گیری ها کاهش پیدا می کند.
🔹پشتوانه مردمی حاصل از مشارکت و افزایش مشروعیت و مقبولیت نظام، توان رایزنی های بین المللی سیاست خارجی در راستای تحقق منافع ملی کشور را به طور چشم گیری افزون تر می کند.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
🔹دکتر قاضی زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور در حوزه رای گیری دبیرستان طهماسبی رای خود را به صندوق انداخت.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
27.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #گزارش_همایش | جایزه ملی ایثار
🔹هشتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار
🗓سه شنبه ۱ اسفند ۱۴۰۲
📌تهران، هتل پارسیان انقلاب
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
✏️ #روایت_خدمت | گردش تحولی از «بنگاه داری غیر ماموریتی غیر بهرهور در بخش اقتصادی» به «بنگاه داری ماموریتی و سهامداری در بخش اقتصادی»
📍افزایش کارایی بنگاه های اقتصادی غیرمأموریتی و تبدیل آن به دارایی های مأموریتی و سهام ارزنده
🔰جلوگیری از فروش داراییها برای تأمین هزینههای جاری و اهتمام به رویکرد مولدسازی و استفاده از سود حاصل از آن برای تامین منابع امور توسعه و زیرساختی
🔰ارتقاء انضباط مالی و کنترلهای داخلی و شفافیت آن به طوری که در گزارشهای حسابرسی موسسه مفید راهبر اکثریت شرکتها و موسسات گزارش مطلوب دریافت کردهاند.
🔰افزایش سهم تعهدات سازمان اقتصادی کوثر به بنیاد شهید از ۸۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۹۳۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱(رشد ۱۴۱٪) و پیش بینی ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۲.
🔰افزایش سهم تعهدات سازمان اموال و املاک کوثر به بنیاد شهید از ۳۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به 777 میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱(رشد ۱۲۱٪) و پیش بینی ۴۰۰۰ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۲.
🔰تعیین نقش و میزان تعهدات سازمان های تابعه در ارائه خدمات به جامعه ایثارگری به نحوی که سهم منابع داخلی بنیاد در خدمترسانی به ایثارگران از ۱٪ اعتبارات به ۶٪ در طی سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و سهم آن به میزان ۱۰٪ برای سال ۱۴۰۲ تعیین گردیده ست.
📍افزایش کارایی بنگاههای مأموریتی و توسعه کیفی و کمی خدمات به جامعه معزز ایثارگری
📍صیانت از سهامداری خانواده معزز جامعه ایثارگری در بنگاههای اقتصادی
🔰برگزاری مجامع عمومی سال ۹۹ و ۱۴۰۰ بانک دی در سال ۱۴۰۱ ، که منجر به بازگشایی نماد بانک دی پس از ۸ ماه توقیف و رشد ارزش سهام بانک دی در دو سال اخیر به میزان ۸۰ درصد گردید.
🔰رشد سهام بیمه دی به میزان ۱۲۰ درصد در دو سال ابتدایی دولت مردمی.
🔰افزایش ارزش داراییهای خانوادههای معزز شاهد و ایثارگر در سه شرکت اصلی موسسه اندوخته شاهد شامل شرکت عمران و توسعه شاهد، شرکت شاهد و شرکت صنایع و خدمات کشاورزی به میزان ۱۲۰ درصد.
🔰آماده سازی مقدمات واگذاری سهام بنگاههای اقتصادی تابعه به خانواده شاهد و ایثارگر در دهکهای ۱ تا ۵ درآمدی.
🔰استقرر سامانه امصاک (استعدادیابی مدیران صالح کارآمد) به منظور شایسته سالاری در انتخاب اعضای هیات مدیره و مدیران بنگاه های اقتصادی
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
✏️ #پیام_تسلیت | وفات پدر شهیدان علومی
📍متن پیام تسلیت دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی به شرح زیر است:
بسمه تعالی
انا لله و انا اليه راجعون
خانواده محترم شهیدان گرانقدر علومی
سلام علیکم
🔹پدران والامقامی که در راه رضای معبود از بهترین سرمایههای خویش گذشتند و فرزندان عزیز خود را در راه خدمت به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی نثار نمودند، اسوههای ایثار و نمونههای برتر استقامت و فداکاریاند.
🔹مرحوم «حاج مهدی علومی» پدر شهیدان والامقام «عباس و على علومی» پس از سالها صبر و بردباری ندای حق را لبیک گفت و به سوی معبود خویش شتافت. به روح این سفر کرده به ملکوت و ارواح تابناک فرزندان شهیدش درود میفرستم.
🔹ضمن عرض تسلیت و همدردی با شما خانواده محترم از پروردگار متعال علو درجات برای آن عزیز سفر کرده و شکیبایی و صبر جمیل برای بازماندگان مسألت دارم. ان شاء الله روح بلند آن مرحوم در بالاترین مراتب بارگاه قدسی با سالار و سرور شهیدان محشور و همجوار گردد.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
✏️ #پیام_تبریک | انتخابات مجلس
بسم رب الشهدا والصدیقین
🔹از مردم شهید پرور و حماسه ساز ایران اسلامی به جهت حضور دشمن شکن خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری کمال تشکر و قدردانی را دارم. آن هم در دورانی که هجمه های عظیم جنگ شناختی و هیبریدی پایه های ایمانی هر مسلمانی را می توانست متزلزل سازد.
🔹به منتخبین ملت عزیز ایران که از امروز مسئولیت دشواری به روی دوش شان هست نیز تبریک عرض میکنم و عرضه می دارم که فرصت خدمت به اسلام، انقلاب و مردم دورانی است که زودتر از آنچه که فکر کنند می گذرد.
🔹ما برای هر صندلی مجلس شورای اسلامی حدود هزار شهید داده ایم. بدانیم که مدیون چه افراد و خانواده هایی هستیم و از این فرصت زودگذر بهره گیریم تا خادمان این مردم و فرهنگ ایثار و شهادت و ایثارگران باشیم.
والسلام علی من اتبع الهدی
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
✏️ #پیام_تسلیت | وفات مادر شهیدان حسینی
📍متن پیام تسلیت دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی به شرح زیر است:
انا لله و انا اليه راجعون
خانواده محترم شهیدان گرانقدر حسینی
سلام علیکم
🔹صلابت و شکیبایی مادران شهدای معزز که فرزندان خویش را در راه رضای پروردگار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی نثار کردند در وصف نمیگنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان والامقام نیست.
🔹درگذشت بانوی ماجده و مومنه «حاجیه خانم همدم قاسمی زرقانی» مادر گرامی شهیدان معزز «سیدحسین و سید عباس حسینی» را به شما خانواده محترم تسلیت عرض مینمایم.
🔹از منظر ادب و ارادت بر ساحت ایمان و مقام صبرشان ادای احترام نموده و از درگاه پروردگار متعال علو مرتبه ربانی برای آن مرحومه مغفوره و بردباری برای بازماندگان مسألت دارم. امید آن که به فضل الهی و در جوار فرزندان شهیدشان قرین رحمت ربوبی گردند.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
✏️ #گزارش_نشست | نشست با جانبازان بصیر
📍دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست خطاب به جانبازان بصیر از تشکل خانه نور، گفت:
🔹خداوند قلب و روح بزرگی به شما داده است، دعا کنید بتوانیم خدمات شایستهای را به قشر عزیز جانبازان ارائه دهیم.
🔹حدود ۳ و نیم میلیون جامعه ایثارگری و ۱۳۰ تشکل ایثارگری در کشور داریم که جلسات منظم با حضور تشکلهای ایثارگری برگزار میشود. برنامه ثابت دیدارها با خانواده شهدا و ایثارگران را در استانها داشتیم و دیدارهای زیادی با ایثارگران در سفرهای استانی تا کنون انجام شده است.
🔹همانطور که ما در سفرهای استانی گزارش عملکرد دستگاهها را بررسی میکنیم، عملکرد ما نیز در بنیاد شهید و امور ایثارگران رصد میشود. در حوزه اشتغال، مسکن و تسهیلات آمار داریم که کدام استان ها قوی عمل میکنند. منابع ما در بنیاد چندین برابر شده است اما هزینهها نیز با افزایش همراه بوده است.
🔹بین گروههای مختلف ایثارگری تفاوتی نیست اما نیازها متفاوت است و بر اساس نیاز گروههای ایثارگری، به آنها خدمات ارائه داده میشود.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #اعاظم | شاخصه های اصلح
🔻تبیین علامه مصباح یزدی (ره) درباره پشتوانه عقلی و عقلایی ضرورت ترجیح اصلح در انتخاب ها
🔹درست است که انتخابات گذشت. اما شایسته گزینی در هر عرصه ای می بایست جریان داشته باشد و انتخاب اصلح به عنوان یک منش در نظام مدیریتی کشور دنبال شود.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
✏️ #گفتمان #آرمانها | آرمان حاکمیت مردم
🔹حضرت امام خمینی (ره) با درک عمیق خود از مبانی اسلام و اهداف و غایت نظام اسلامی و مطالبات و خواسته های اصیل مردم مسلمان ایران، نوع زمامداری «جمهوری اسلامی» را به مردم پیشنهاد داده و این الگو در ۱۲ فروردین سال ۱۳۵۸ با رأی حداکثری مردم تصویب شد.
🔹هدف از این نظام پوشش دو دغدغه مهم «حاکمیت الهی» و «حاکمیت مردم» است که در اصل ۵۶ قانون اساسی حاکمیت مردم در طول حاکمیت الهی مورد پذیرش قرار گرفته است. هدف اصلی این نظام، اجرای قوانین الهی و طریقه اجرای آن اراده مردم است. پس حاکمیت مردم بستر، ابزار، سازوکار و قالبی است که در آن قوانین اسلامی به اجرا در می آید.
🔹اراده مردم به عنوان قدرت حکومت می بایست همواره و پیوسته برای تحقق
آرمان های اسلامی وجود داشته باشد. لذا مقام معظم رهبری گفتمان «مردم سالاری دینی» را تبیین نمودند. از نظر ایشان «مردم سالاری دینی یک اندیشه نو، متکی به فلسفه درست، متکی به زمینه های فکری و اعتقادی مستحکم و از لحاظ علمی قابل اجرا و پیشرونده است.»
🔹لیکن در موضوع مردم سالاری نگاهی حداقلی وجود دارد که دولت ها تصور می کنند زمانی که با رأی اکثریت مردم پیروز انتخابات می شوند، معنای این پیروزی واگذاری کشور توسط مردم به دولت است و دولت ها فقط در مشکلات و مصائبی چون درگیری ها، بلایای طبیعی و غیر طبیعی دست به سوی مردم دراز می کنند و پس از عبور از این ایام، مردم را فاقد صلاحیت در تصمیم گیری های راهبردی و کلان کشور، فاقد توان اجرایی و فاقد
صلاحیت نظارت بر عملکرد خود می دانند؛ این تفکری نادرست و ضد مردمی است.
🔹در بیانیه گام دوم به اوج رسانیدن مشارکت مردمی و مسابقه ی خدمت رسانی
به عنوان برکات بزرگ انقلاب اسلامی مطرح شده است. مراد از مشارکت مردم در گام اول زندگی جمهوری اسلامی، مشارکت در مسائل سیاسی مانند انتخابات، مقابله با فتنه های داخلی، حضور در صحنه های ملی و استکبارستیزی و مشارکت در موضوعات اجتماعی مانند کمک رسانی ها
و فعالیت های نیکوکاری و خدمت رسانی در حوادث طبیعی و کمبودهای اجتماعی می باشد.
🔹لیکن فاصله ی میان این مشارکت تا الگوی جمهوریت در نظام جمهوری اسلامی بسیار عمیق است. صاحبان اصلی کشور مردم هستند و این یک شعار نیست، بلکه ذات دولتِ انقلابی است و باید دولت و ملت ادغام شود. در گام نخست، این دولت می بایست به عنوان دولت مشارکت جو به دنبال افزایش مشارکت مردم در تصمیم گیری، اجرا و نظارت است.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #چهارشنبه_های_امام_رضایی
🔰به وصل خوددوایی کن دل دیوانه ما را
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
📢 #اطلاعیه | سخنرانی در نماز جمعه تهران
🔹به مناسبت روز شهید(۲۲ اسفند)، سالروز تشکیل بنیاد شهید، دکتر قاضی زاده هاشمی، سخنرانی پیش از نماز جمعه تهران را ایراد خواهد کرد.
📌 تهران، مصلای امام خمینی(ره)
🗓۱۸اسفند١۴٠٢، پیش از خطبه های نماز جمعه
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh
📷 #گزارش_تصویری | سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه تهران
🔹دکتر قاضی زاده هاشمی به مناسبت ایام روز شهید (۲۲ اسفند) در نماز جمعه تهران حضور یافت و به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه ایراد سخنرانی کرد.
📌تهران، مصلای امام خمینی (ره)
🗓جمعه۱۸اسفند۱۴۰۲
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
@s_a_ghazizadeh