🔻 واقعیت کفِ میدان اینه که درگیری های بین انقلابیون پیرامون دو کاندیدای شاخص جبهه انقلابی باعث شده هم جریان اصلاح طلبی به طمع بیوفته برای پیروزی در انتخابات و هم غافل شدند از کار در جهت رشد نرخ مشارکت در انتخابات
🔻 واقعیت کفِ میدان اینه که عده ای (هم دشمن و هم برخی از دوستان غافل) در این دوره از رقابتهای انتخاباتی باعث اعتبارزدایی از نظرسنجی های معتبر و رسمی شده اند و این موضوع در جهت اختلال در محاسبه کاندیداها، مشاورین آنها و مردم صورت گرفته است.
🔻 واقعیت کفِ میدان اینه که عده ای در حال ایجاد فضایی تخیلی در نگاه برحی از طرفدارانِ کاندیداهای انقلابی در جهت از پیش برنده بودن در انتخابات هستند!! در حالی که واقعیت کفِ میدان و تجربیات گذشته خلاف آن را گواهی میدهد.
👈 سال 92 بزرگترین میتینگ انتخاباتی در قم برای جلیلی رقم خورد اما نتیجه صندوقهای رای چیز دیگری شد
👈 سال 96 میدان امام اصفهان لبالب پر از جمعیت در حمایت از شهید رئیسی شد اما خروجی صندوقهای رای روحانی بود
🔹 مراقب دستهای پنهانِ اصلاحطلبان در اختلال در محاسباتمان باشیم
🔹 مراقب تحرکات مرموزانه جریان غربگرا در جهت عدم اجماع کاندیداهای انقلابی باشیم
🔹 مراقب جوگیر نشدن در هیاهوهای برنامه های مردمی انتخاباتی باشیم
🔻 واقعیت کفِ میدان اینه که ما برای پیروزی در انتخاباتِ پیش رو، راهی جز اجماع نداریم
🔻 واقعیت کفِ میدان اینه که در طول روزهای اخیر میزان آرا پزشکیان جهش قابل ملاحظه ای داشته اما سبد رای کاندیداهای انقلابی تغییر آنچنانی نداشته است
🔻 واقعیت کفِ میدان اینه که پیروزی در انتخاباتِ اخیر در جذب آرای مرددین (قشر خاکستری) هست نه تثبیت آرا انقلابیونی که تا امروز به جمع بندی قطعی در انتخاب رسیده اند
👈 تخریب و لجن پراکنی هم اگه بر روی قشر خاکستری (مرددین) اثرگذاری داشت تا بحال آنها را به انتخاب قطعی میرساند لذا باید راهبرد تبلیغاتی را به سمت شیوه های موثر در جذب آنها برد
🔻 واقعیت کفِ میدان اینه که نتیجه انتخابات رو فعالینِ ستادهای انتخاباتی رقم نمیزنند بلکه آحاد جامعه که کنش خاصی ندارند تعیین میکنند. به دادار دودور پیرامونمون نگاه نکنیم. ببینیم اونهایی که بی تفاوت از کنار میتینگ و ستاد ما عبور میکنن چگونه به ما نگاه میکنند؟
هدایت شده از مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 سبد رأی نامزدهای ریاست جمهوری چهاردهم
🔸️ بر اساس آخرین نظرسنجی متا، میزان مشارکت مردم در دوره چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری، ۵۱.۷ درصد پیشبینی شده است.
🔹️ در این نظرسنجی که در تاریخ ۲ و ۳ تیرماه انجام شده است، میزان سبد رأی نامزدهای احتمالی انتخابات مورد مطالعه قرار گرفته است.
🔸بر اساس دادهها، ۲۴.۴ درصد از مشارکت کنندگان قطعی و احتمالی در انتخابات، گفتهاند به آقای مسعود پزشکیان رأی خوهند داد. آقای محمدباقر قالیباف با ۲۳.۴ درصد رای و آقای سعید جلیلی با ۲۱.۵ درصد به ترتیب در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
🔹️ آقایان قاضیزاده با ۴.۵ درصد زاکانی و پورمحمدی به ترتیب با ۲.۴ درصد و ۲ درصد در مراحل بعدی از نظر مردم قرار دارند. همچنین براساس این نظرسنجی، ۲۱.۸ درصد از مردم هنوز تصمیم نگرفتهاند که رأی خودرا به نفع کدام نامزد به صندوق بیندازند.
🔰 دادههای این نظرسنجی از "پانل ملی متا" با نمونه ۱۵۰۰ نفری گردآوری و با روش مدلسازی جمعیتی تحلیل شده است.
#متا #هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
هدایت شده از مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 سهم نامزدهای انتخاباتی از سبد رأی یکدیگر چه میزان است؟
🔹 یکی از مهمترین سؤالات در ایام انتخابات، سهم نامزدها از سبد رای یکدیگر است. بر این اساس از رأیدهندگان به هر نامزد پرسیده شده است «در صورتیکه نامزد مورد نظر شما از رقابت در انتخابات انصراف دهد شما به کدام یک از نامزدهای دیگر رأی میدهید؟»
🔰 دادههای این نظرسنجی از پانل ملی متا با حجمنمونه ۱۵۰۰ هزارنفری گردآوری و با روش مدلسازی جمعیتی تحلیل شده است. سایر نتایج این نظرسنجی در روزهای آتی منتشر خواهد شد.
#متا #هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu