◀️ امین حسین رحیمی وزیر پیشنهادی دادگستری
🔸دکتری فقه و حقوق جزا
🔸قاضی دادگستری
🔸معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه
🔸نماینده مردم ملایر در مجلس هشتم
🔸مشاور رئیس قوه قضاییه
🔸دادستان دیوان محاسبات کشور
🔸رئیس کل دیوان محاسبات کشور
◀️ شناختی از ایشون ندارم لذا نمیتونم نظری نفیا یا اثباتا راجع به ایشون داشته باشم. ان شاالله در صورت گرفتن رای اعتماد از مجلس بتونن موفق باشن
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
991.6K
🔻 توضیحاتی پیرامون متن " این بود دولت قوی؟" دکتر کوشکی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 سوال بسیاری از مخاطبین
سلام، وقت بخیر؛
با اینکه آقای جلیلی اصلح بود ولی به خاطر معقولیت آیت الله رئیسی جبهه انقلاب روی آیت الله رئیسی اجماع کرد.
حالا آیت الله رئیسی چرا با یه فشار ساده آقای سعید محمد که بهترین وزیر میتوانست بشه برای راه و شهرسازی را عوض کردند؟
یا مثلا از آقای سعید جلیلی که بهترین نیروی انقلاب هست در دولتش استفاده نکرد؟
یا چرا آقای مخبر را به عنوان معاون اولش انتخاب کرد در حالی که بهتر از آقای مخبر هم بود؟
1.99M
🔻 توضیحاتی پیرامون وزارت راه و شهرسازی و عدم حضور محمد در این وزارتخانه
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 به متن کلام باغگلی دقت کنید نه متن تخریبی تدوینگر
🔹 برداشت تدوینگر کاملا اشتباه و دروغه
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
2.22M
🔻 توضیحاتی پیرامون مشکلات و معضلات آموزش و پرورش
1️⃣ استعدادکشی نسل آینده
2️⃣ سیستم بسته و غیرقابل انعطاف
3️⃣ نداشتن سطح بندی مناسب و دقیق
4️⃣ پرورش التقاتی نسل آینده
5️⃣ عدم قبول مسئولیت در قبال مشکلات دانش آموزان
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
2.17M
🔻 توضیحاتی پیرامون وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
1️⃣ سابقه و تجربه قابل قبول ضرغامی
2️⃣ ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری
3️⃣ اهمیت صنعت گردشگری در اقتصاد کشور
4️⃣ نیازهای گردشگری برای تحول و توسعه
5️⃣ ویژگیهای مثبت ضرغامی برای وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻سهم یا حجم گردشگری از اقتصاد دنیا
🔹گردشگری و سفر قلب تپنده اقتصاد جهان است که اگر از کار بیفتند، اقتصاد جهان نیز فرومیپاشد. گردشگری به همین یک دلیل ساده در صدر بخشهای مهم اقتصاد و امنیت جهان قرار گرفته و از حدود یک دهه پیش هم عملکردی بهتر از دیگر بخشها داشته است. این نکتهای است که همه ساله در گزارشهای شورای جهانی سفر و گردشگری یا سازمان جهانی گردشگری انعکاس مییابد. اثرات اقتصادی فعالیتهای گردشگری بسیار زیاد است. میلیونها انسان در حوزه گردشگری فعالیت دارند و بسیاری از کشورها حیاتشان به گردشگری وابسته است. به طوری که همین حالا حدود ۱۰ درصد ازGDP تولید ناخالص داخلی جهان به صنعت گردشگری اختصاص یافته و ۱۰ درصد شاغلان جهان نیز در یکی از حوزههای مشاغل گردشگری مشغول به کارند.
🔸گردشگری چه مزایای اقتصادی دارد؟
🔹گردشگری به جز دورههایی خاص، همواره بازاری رو به رشد و پولساز بوده که مزایا و منفعتهای زیادی برای کشورها دارد. از جنبههای مختلفی میتوان به این موضوع پرداخت. گردشگری حداقل ۴ منفعت اقتصادی برای کشورها دارد.
1️⃣ گردشگری خلق شغل میکند و نیروی انسانی در بخشهای مختلف زنجیره آن به استخدام درمیآیند و این بزرگترین مزیت اقتصادی خواهد بود.
2️⃣ گردشگری مانند بسیاری از فعالیتهای اقتصادی دیگر نوعی دادوستد عرضه و تقاضامحور است و هر چقدر رونق بیشتری داشته باشد، کسب و کارهای مرتبط با آن به خصوص در صنفهای خرد را به تحرک وامیدارد و این امر به شکلی دومینووار به دیگر بخشهای اقتصادی نیز منتقل میشود.
3️⃣ یکی از بهترین مزیتهای گردشگری امکان توازن منطقهای و دستیابی به توسعه پایدار و همهجانبه در مناطق دارای ظرفیت رشد است. از این نظر گردشگری یکی از بهترین مسیرها برای جبران عقبماندگیها به خصوص در مناطق دوافتاده است.
4️⃣ یکی از بالاترین ارزش افزودهها در میان تمام فعالیتهای اقتصادی در حوزه گردشگری است. گفته میشود سرعت اشتغال در بخش گردشگری ۲.۵ برابر دیگر بخشهاست. از سویی نیز براساس آمارها هر فعالیت و پروژه گردشگری به طور میانگین برای ۱۰ نفر اشتغالزایی میکند. در بسیاری از کشورها، میزان درآمدی که از گردشگری به دست میآید از مجموع درآمدهای مالیاتی بیشتر است.
🔸کشورهای دارای بیشترین درآمد از اقتصاد گردشگری
🔹براساس گردشگری سازمان جهانی گردشگری کشورهای فرانسه، اسپانیا و آمریکا در سال ۲۰۱۸ بیشترین درآمدها را از گردشگری نصیب خود کردهاند. در فهرست کشورهای با درآمد بالا از نظر تعداد بازدیدکننده، آمریکا در صدر قرار دارد. این کشور در سال ۲۰۱۸ حدود ۲۱۱ میلیارد دلار از ۷۷ میلیون گردشگری که به این کشور رفتهاند، درآمد کسب کرده است. یعنی هر گردشگر بینالمللی به طور متوسط به اقتصاد گردشگری آمریکا ۲۷۳۹ دلار کمک کرده است.
🔹در رده دوم، اسپانیا قرار دارد که طبق دادههای سازمان جهانی گردشگری، یک سوم آمریکا ۶۸ میلیارد دلار از ۸۶ میلیون توریست بینالمللی کسب درآمد کرده است. در رده سوم نیز کشور فرانسه قرار دارد که بیش از ۵ میلیون گردشگر خارجی از این کشور بازدید کردهاند و حدود ۶۱ میلیارد دلار نیز ارزش افزوده به اقتصاد این کشور تزریق کردهاند. براساس آمارهای سال ۲۰۱۹ این نهاد جهانی، ارزش سفرهای بینالمللی به حدود ۱.۵ هزار میلیارد دلار رسید که نسبت به سال قبل از آن چهار درصد افزایش داشته است. در سال ۲۰۱۹ فرانسه با بیش از ۹۰ میلیون بازدید کننده، پربازدیدترین کشور باقی مانده و به دنبال آن اسپانیا بوده که ۸۳.۸ میلیون نفر از آن بازدید کردهاند.
🔻 نکته جالب و کمتر پرداخته شده در بحث گردشگری انواع گردشگر هست. در نگاه و تصور عامه مردم گردشگری صرفا بر پایه سفر تفریحی هست در صورتی که این تصور کاملا اشتباه هست
🔹 انواع گردشگر در صنعت گردشگری:
🔸گردشگری تفریحی
🔸 گردشگری فرهنگی
🔸 گردشگری مذهبی
🔸 گردشگری هنری
🔸 گردشگری تاریخی
🔸 گردشگری دریایی
🔸 گردشگری طبیعت گردی
🔸 گردشگری تجاری و بازرگانی
🔸 گردشگری شهری و روستایی
🔸گردشگری ورزشی
🔸 گردشگری سلامت
🔸 گردشگری آموزشی و علمی
🔻 فقط یک جمله عرض کنم و ختم کلام باشه در بحث گردشگری
🔹 اگر ما بتوانیم در حوزه گردشگری برنامه ریزی، مدیریت و سرمایه گذاری مناسبی انجام بدیم بسیاری از مشکلات اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی کشور حل خواهد شد. حوزه گردشگری بسیار بسیار با اهمیت هست اما تا الان ازش غفلت شده و کم اهمیت دیده شده است.
🔸 ارزش این توسعه این حوزه از حوزه نفت و گاز هم بالاتر هست
🔻 توسعه صدا و سیما در دوران مدیریت ضرغامی
🔹از سال ۸۳ تا ۹۳ که ضرغامی پشت میز ریاست رسانه ملی نشسته بود، روند تحولاتی که از دوره قبل کلید خورده بود، ادامه یافت و تغییراتی در سازمان صورت پذیرفت. تاسیس شبکههای تخصصی از جمله شبکه پویا، ورزش، مستند، نسیم، نمایش و... منجر به افزایش کمی شبکههای تلویزیونی شد. این افزایش کمی حتی در بخش برون مرزی نیز محقق شد که حاصل آن، تاسیس پرس تیوی، سحر، الکوثر، العالم و هیسپان تیوی است.
🔸قاعدتا تعدد شبکهها، محتوای بیشتری را میطلبید و رسانه ملی در این دوران، از حیث محتوا نیز نسبتا موفق عمل کرد و بینندگان را با آثار پربینندهای، چون یوسف پیامبر، متهم گریخت، مرد هزار چهره، شبهای برره، چندگانههای ستایش و پایتخت و... پای تلویزیون نشاند. حتی پروژه نیمه تمام دوره قبل نیز تکمیل شد تا مختارنامه تنها سریال الف ویژه ساخته شده در این دوره باشد.
🔹 کم لطفی است اگر تبدیل فرمت پخش تلویزیونی از آنالوگ به دیجیتال را جزو بزرگترین دستاوردهای دهه اخیر رسانه ملی معرفی نکنیم. گذار از فرمت قدیمی به تکنولوژی روز حرکت شایان توجهی بود که مدتها نیاز به آن در مهمترین رسانه رسمی کشور حس میشد. پروژهای سنگین و پرهزینه که طبق اظهارات ضرغامی در کتاب خود تحت عنوان «راوی صادق»، حمایت چندانی را از سوی دولتهای وقت مشمول نشده و اجرایش، با مشقتهایی همراه بوده است.
🔸مجموعههای نظیر «یوسف پیامبر»، «مختارنامه»، «بشارت منجی»، «دکتر قریب»، «در چشم باد»، «کلاه پهلوی»، «شیخ بهائی»، «نردبانی بر آسمان»، «مدار صفر درجه»، «شهریار» و... با سرمایه گذاری و مساعی فراوان تولید شد و برخی از این سریالها توفیقات فراوانی در سطح جهانی و منطقهای پیدا کردند.بخش خبری ۲۰:۳۰ و گزارش ویژه شبکه دو سیما نیز رهاوردی از دوران مسئولیت اوست. اینها فقط گوشهای از دستاوردهای ضرغامی در دوران ریاست صداوسیماست.
🔹تکمیل شبکه های استانی (منظومهای از 30 شبکه رادیویی و 30 شبکه تلویزیونی 24 ساعته مراکز ) و با بهرهگیری از ظرفیت شبکههای رادیو و تلویزیونی استانها ایجاد سازمان دوم رسانه ملی، استفاده از فرصت تنوع قومیتی و فرهنگی در تولیدات استانی، جریانسازی رسانهای در استانها بر اساس مصالح و نیاز ملی، مناسک سازی و تدوین کتاب جامع اطلس فرهنگی استان از دیگر برنامههایی است که در معاونت امور استانها به آنها جامه عمل پوشانده شده است.
🔸ایجاد پدپده رسانهای «سایت پرس تی وی» با مراجعه 100 میلیونی در ماه، تولید 650 عنوان مستند، راه اندازی 34 وبسایت رادیویی ویژه و طراحی و تولید ویژه تفسیر قرآن به 30 زبان و حضور موثر شبکههای برون مرزی در بیداری اسلامی را میتوان به عنوان دیگر نقاط قابل توجه کارنامه عزتالله ضرغامی ثبت کرد.
🔹از جمله اقدامات مهمی که در معاونت آموزش و پژوهش شکل گرفته میتوان به تأسیس دانشگاه صدا و سیما و یا به عبارتی تبدیل دانشکده صداوسیما به دانشگاه اشاره کرد و از مرجعیت یافتن نظرسنجیهای رسانهملی در کشور نام برد.
🔸در عرصه رسانههای مجازی نیز میتوان از اقداماتی چون راهاندازی سامانه «ارم» (ابر رسانه ملی)، راهاندازی شبکه تلویزیونی جهاننما درفضای مجازی، راهاندازی سامانه «رسا محله» و تاسیس معاونت جدیدی با همین عنوان یعنی رسانههای مجازی نام برد.
◀️ با نگاهی به عملکرد ضرغامی در صداوسیما میتوان به وضوح دریافت که ایشان یک مدیر توسعه گرا و تحول آفرین است .
سید احمد رضوی | صراط
🔻 توضیحاتی پیرامون وزارت میراث فرهنگی و گردشگری 1️⃣ سابقه و تجربه قابل قبول ضرغامی 2️⃣ ظرفیت ها و ج
🔻 سوال مخاطب
ایرادات بسیاری به اموزش و پرورش وارد هست که یکی و اصلی ترینش استعدادکشی و یکسان سازی بچه هاست
بماند ....
ولی این طرز فکر گلخانه ای شما و جدا سازی فرزندان بر اساس علایق و گرایشات والدین هم زمینه سرکوب استعداد دانش اموزان هست و هم تافته جدا بافته ساختن
در ضمن نگاه به تهران و شهر های بزرگ نکنید که تنوع مدارس وجود داره و همین حالا هم والدین دست به انتخاب مدارس می زنن در شهر های کوچک و روستا ها عملا این کار محاله
🔻 تصویر سومی هم خواهیم داشت
🔹 ان شاالله پس از ظهور آقا و شکستن گردن متجاوزین یک عکس از همین نما و زاویه با همین سه صندلی اما خالی خواهیم گرفت و به کل دنیا مخابره خواهیم کرد و میگوئیم ایران همچنان پابرجاست اما کجا هستند گردنکشان و قلدران جهان!!!
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 آقای عبدالملکی نرخ تولید کار رو بالا هم اعلام کرده اند. ما در طول چند سال اخیر در حوزه های مختلف با پانصد هزار تومان هم شغل ایجاد کرده ایم.
🔹 اگر موضوع برای برخی منتقدین عجیب هست دلیلی بر غیر ممکن بودنش نیست. بالاخره باید فرقی بین اصحاب ما میتوانیم با اصحاب ما نمیتوانیم باشد✌️✌️
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 یک موضوع مهم و راهگشا
🔹 در شرایطی هستیم که نقد، تهمت، تخریب و شایعه را در قالب نقد منتشر میکنند و مخاطب نمیتواند نقد را از شایعه و تهمت و تخریب تمییر دهد.
🔸 خب، حالا سوال این هست که:
1️⃣ چگونه نقد را از تهمت و تخریب و شایعه شناسائی کنیم؟
2️⃣ چه نقدهایی نقد منصفانه هست؟
3️⃣ چه نقدهایی مغرضانه هست؟
❇️ ان شاالله امشب بصورت مفصل در این خصوص توضیح میدهم تا بسیاری از سوالات و ابهامات ذهنتون در رابطه با هجمه های فعلی برطرف بشه.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
. کربلا؛ هجرت است، از لذتهای ظاهری به لذتهای حقیقی تا نهایت استعداد.... آری؛ شرط کربلائی شدن گذشت
.
کربلا؛
شکافنده است،
میان حق و باطل
تا عریان شود بُطُون در غبار زمین...
کربلا بر هر کس عَرضه شود، آنچه در باطن پروریده است، تمام قد متجلی میشود بر همگان به " مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا وٍَ یا شَرًّا " تا سیه روی شود هر که در او غش باشد....
آری؛ شمر، خولی، عمرسعد، هانی، حُر، ام وهب، حبیب، سلیمان صرد خزائی، مختار ثقفی، میثم تمار و .... به تمام این افراد، کربلا عرضه شد و نمایان شد عیار حقیقی شان از پس لایه های پنهان شده بُطُون....
و تا قیامت همین است شاخصه کربلا که میزداید زنگارهای نفاق و غفلت را از پیکره آدمیان، تا چراغی باشد فروزان در زمینِ فتنه گون و پر غبار در برابر دیدگان تاریخ برای شناخت و تمیزِ حق از باطل...
در کربلا، جایی برای نفاق نیست، باید عریان کرد هر آنچه در باطن هست و انتخاب کرد که در کدام سپاه قدم خواهی زد با علم به پایان مسیر ...
#شب_چهارم
#چهل_شب_چهل_نکته
#لختی_درنگ_در_کربلا
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🏴 در کربلا هرگز نمیتوان بی تفاوت بود، باید رسما و علنا موضع گرفت و اقدام کرد، یا در کنار حق هستی یا در مقابل حق
🏴 کربلا سیف فرزند ذوالفقار است تا بشکافد باطن افراد را و نمایان کند آنچه در دلها نهان شده است
🏴 کربلا یعنی قیامتِ متجلی شده در زمین به واسطه خون خدا در معرکه حق و باطل، در قیامت حجابها کنار زده شده است تا حق جلوه گری کند در برابر همگان
🏴 کربلا جولانگاه نفاق نیست که با تزویر و ریا سیاهی سپیدی نشان دهد و گرگ لباس میش بر تن کند، کربلا عیان کننده سیاهی نفاق است و سپیدی حق
🏴 کربلا به عرش میبرد خرمافروشی به ظاهر کثیف را که مصفا بود درونش از حقیقت و به درک میرساند امیری حرام زاده را که شیطان مجسم بود در لباس آدمیت
🏴 کربلا آزمون عاشقی ست که نشان دهی پاره تنت را که در راه خدا بخشیدی سرش را باز پس میستانی یا رهایش میکنی هم چون ام وهب
🏴 در کربلا حق قهارانه غربالگری میکند تا عاشقان خالصش را جدا کند از میان خیل عظیم مدعیان پر ادعا همچون مرغی که دانه بر میچیند از میان انبوه ناخالصی
🏴 و کربلا حقیقتی زنده در گستره تاریخ است در هر زمان و مکان که حق می آزماید بشر را در ظرف حسین علیه السلام
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🏴 یادمان باشد در دستگاه حسین علیه السلام:
▪️ به باطن ما نگریسته میشود نه ظاهر، اگر ظاهر و باطن ما یکی نباشد رسوا میشویم در برابر صاحب عزا
▪️ کمیت ارزشی ندارد بلکه کیفیت مهم است، شلوغی هیئت، تعداد غذای نذری، بزرگی سخنران و مداح، هزینه کرد بالای هیئت شاید از نظر ما ارزش داشته باشد اما از نظر حسین علیه السلام کیفیت مهم است که شاید در یک هیئت تک نفره با روضه خوانی گمنام و خرج یک استکان چای تلخ باشد. به کیفیت فکر کنیم نه کمیت
▪️ فرق شاهزاده و گدا در صفای دل و حقانیت درون است
▪️ درب خیمه اش به روی همه باز است مذهبی ، سکولار، یهودی، لات، مسیحی، خوشنام،بدنام و .... پس دربان که شدیم همه را با احترام تکریم کنیم
▪️آزمون گر حسین علیه السلام است نه ما که بگوئیم چه کسی کربلائی است چه کسی نیست، پس در دستگاه حسین قضاوت غیر او تعطیل است تا ابد
▪️ شاید آزمون ما در زمانی غیر از محرم باشد و مکانی غیر از خیمه گاه و هیئت حسین علیه السلام پس باید در هر لحظه و هر مکان هوشیار باشیم که از کاروان شهداء کربلا جا نمانیم.
🔳 حسین علیه السلام میوه های رسیده را به وقتش میچیند پس به فکر رسیدن باشیم نه در فکر چیده شدن
تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن
که خواجه خود صفت بنده پروری داند
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
Mohammad Hossein Poyanfar - Hossein Jan.mp3
10.03M
🏴حسین جان به یاد لبت یک شبم خواب راحت نداشتم
🏴کنار تن بی سرت کاسه ی آب گذاشتم واویلا
🏴حسین جان تو بودی و گودال و ریگ و تنت زیر نیزه
🏴خداحافظی کردی با زینبت زیر نیزه واویلا
🔳 حسین جان حسین جان حسین جان حسین جان حسین جان
🎶 محمد حسین پویانفر
#حسینیه_صراط
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
🔻 یک موضوع مهم و راهگشا 🔹 در شرایطی هستیم که نقد، تهمت، تخریب و شایعه را در قالب نقد منتشر میکنند و
.
🔻 انواع نقد از حیث حوزه مورد نقد
1️⃣ نقد به عملکرد ضعیف
2️⃣ نقد به رفتارهای جرم انگارانه
3️⃣ نقد به ارتباطاتِ منجر به تخلف
4️⃣ نقد به حوزه رفتاری اطرافیان
1.76M
🔻 نقد به عملکرد
1️⃣ نقد به عملکرد بیّن و آشکار
🔸 نیازی به مستندات ندارد چون آشکار است
🔹 باید با عملکردی مشابه مسایقه شود
🔸 باید شرایط و ویژگیهای عملکرد تبیین شود
🔹 باید راهکار و پیشنهادات صریح برای عدم تکرار ارائه دهد.
2️⃣ نقد به عملکرد پنهان
🔸 باید همراه با مستندات دقیق و شفاف باشد
🔹 باید مستندات مورد تایید مراجع ذیصلاح تایید شود
🔸 باید با عملکردی مشابه مسایقه شود
🔹 باید شرایط و ویژگیهای عملکرد تبیین شود
🔸 باید راهکار و پیشنهادات صریح برای عدم تکرار ارائه دهد.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi