🔻 تاریخچه واکسیناسیون و بیماریهایی که در ایران کنترل، حذف و یا ریشهکن شده اند
✅ ریشهکنی فلج اطفال با یک اتفاق تاریخی
🔹نخستین تلاشها برای ریشهکنی فلج اطفال در ایران از دهه ۵۰ شمسی آغاز شد ولی چون با واکسیناسیون همگانی همراه نبود به نتیجه نرسید. این مشکل همچنان ادامه داشت و بهویژه در شهرها و روستاهای دورافتاده مرزی قربانی میگرفت تا اینکه در سال ۱۳۷۳ اتفاقی مهم افتاد. بسیج به کمک وزارت بهداشت شتافت و با اقدام هماهنگ بیش از ۳۲۰ هزار بسیجی فقط در یک روز حدود ۹ میلیون کودک زیر ۵ سال در سراسر ایران واکسن دریافت کردند. بسیجیها در این طرح در ۱۶ هزار پایگاه واکسیناسیون بیش از ۱۷۵ هزار گروه امدادی تشکیل دادند و فلج اطفال در ایران ریشهکن شد. تأثیر کار بهقدری شگفتآور بود که همان سال یونیسف نامهای به رئیسجمهور ایران نوشت و از این اقدام مهم تشکر کرد. خوشبختانه از سال ۱۳۷۴ فلج اطفال در ایران ریشهکن شده است.
✅ پوشش واکسیناسیون در ایران؛ ۹۹ درصد!
🔹 از سال ۷۳ ایمنسازی در برابر هپاتیت ب هم به این برنامه اضافه شد. طی این سالها با افزایش واکسیناسیون کزاز در کودکان و مادران باردار بهتدریج کزاز نوزادی کاهش یافت و ایران در سال ۷۹ جزو معدود کشورهایی شد که به مرحله حذف کزاز نوزادی رسید. از سال ۸۳ نیز واکسن سهگانه سرخک – سرخجه – اوریون جایگزین واکسن سرخک شد. حالا کودکان ایرانی در نخستین سالهای تولد برای مصونیت در برابر ۱۰ بیماری، واکسن دریافت میکنند و پوشش سراسری واکسیناسیون در ایران به بیش از ۹۹ درصد رسیده است. این موفقیت حاصل بیش از ۳ دهه تلاش و جدیت در این حوزه است. آمارها میگوید پیش از دهه ۶۰ پوشش واکسیناسیون در ایران حدود ۳۰ درصد بود و برای مثال بیماری سرخک که حالا حذفشده است روزگاری سالانه ۱۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار کودک را مبتلا میکرد.
🔸 منبع: سایت مدیریت خدمات بهداشت و درمان
https://hcsm.ir/1399/01/
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 شفافیت جبهه حق و باطل
✅ ولی فقیه:
🔸واکسن چه از راه واردات و چه با تولید داخلی باید با تلاش مضاعف و به هر شکل ممکن تأمین شود و در اختیار همه مردم قرار بگیرد.
🔸واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد.
🔳 پدر طب اسلامی:
🔸از تزریق واکسن کرونا خودداری نموده
✅ ولی فقیه:
🔸بنده مکرّر این را گفتهام. مردم عزیزمان بایستی این چهار مسئولیّت مهم را قبول کنند و به عهده بگیرند: یکی مسئلهی ماسک، یکی مسئلهی فاصله، یکی مسئلهی تهویه، یکی مسئلهی صابون زدن دست؛ اینها که کارهای مشکلی نیست، اینها همه کارهای آسانی است؛ [اگر] این رعایتها را بکنند، قطعاً تأثیر خواهد گذاشت در ابتلاء، و این تلفات سنگینی که دل انسان را به درد میآورد، به وجود نخواهد آمد.
🔳 پدر طب اسلامی:
🔸عدم اعتماد به دستور العملهای سازمانهای WHO وCDC که متأسفانه وزارت بهداشت بدون تحقیق از آنها تبعیت می کند.
◀️ دیگه میخواین چه جوری جبهه حق و باطل براتون شفاف بشه تا بتونید حق رو از باطل تشخیص بدین؟!
◀️ یعنی هنوزم مردد هستین در بحث ولایتمداری برخی افراد؟!
پ.ن: هر کس مخالف واکسن هست ضد ولایت نیست، مخالفان واکسن در بحث ولایتمداری به چند دسته تقسیم میشن
1️⃣ کسانی که آگاهانه و تعمدانه دارن بر خلاف تاکیدات رهبری عمل میکنند( تکلیف اینها کاملا مشخصه)
2️⃣ کسانی که معتقدن مخالفتشون هیچ تضادی با تاکیدات رهبری نداره و وظیفه شون بیان عقایدشون بر اساس تجربیات و دانششون به مردم هست
3️⃣ کسانی که بر اثر تبلیغات سوء دسته اول به مخالفت با واکسن باور کردن و معتقدن این مخالفت ضدیتی با تبعیت از رهبری نداره
🔹طبیعی هست که گروه دوم و سوم ضدیتی با ولایت ندارند اما در تشخیص جبهه حق از باطل دچار اشتباه شده اند. آنها همچنین ولایتمدار هستن مگر وارد دسته اول شوند.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻ولایت یعنی ما دنبال راهنمایی مولا باشیم و اشارههای او را بگیریم
🔹 ولایت یعنی ما در به در بگردیم دنبال اینکه «آقا یک دستور به ما میدهی؟ آقا یک نصیحت میکنی؟ آقا یک چیزی به ما میگویی؟ آقا یک راهنمایی میکنی؟ آقا یک اشارهای میکنی که ما متوجه بشویم» یازده امام شهید شدند برای اینکه این را جا بیندازد، اما هنوز جا نیفتاده است؛ حتی در کشور ما هم درست جا نیفتاده است. آقای سید حسن نصرالله میگوید که در ایران حرف ولایتفقیه را گوش نمیکنند. خب معلوم است؛ ایشان صحبت میکنند و یک چیزی میگویند، چند روز بعدش مثلاً رئیسجمهور یک چیز دیگری میگوید.آیا ما ولایت را درست فهمیدهایم که امامزمان(ع) بیاید؟ چرا ولایت هنوز برای مردم جا نیفتاده است؟
🔸حاج آقای پناهیان؛ 99/11/26
✅ حاج آقای پناهیان بسیار عالی بحث تبعیت و پیروی از ولایت را تشریح فرمودید، ولایتمدار باید گوش فرمان ولی باشد، باید ببیند آقا چه میگوید تا او به دنبال عملی کردن اشاره او در جامعه باشد.
✅ اگر جریان انقلابی و ولایتمداران همین تبیین حاج آقای پناهیان را در دستور کار خود در حوزه مقابله با کرونا قرار دهند بسیاری از تشویش های ذهنی ایجاد شده در جامعه برطرف میشود. بسیاری از فتنه ها خنثی میشود.
◀️ وقتی ولایت تاکید برای واکسیناسیون عمومی میکنند تکلیف همه ولایتمداران بخوبی روشن میشود که باید در جهت پیاده سازی این تاکید و فرمایش رهبری تمام قد بسیج شوند.
◀️ وقتی ولایت موکدا تاکید میکند مردم ماسک بزنند و پروتکلهای بهداشتی را اجرا کنند دیگر جایی برای بهانه و فرار از مسئولیت ولایتمداران و جریان انقلابی باقی نمی ماند. همه باید هم خود علم کنند هم دیگران را توصیه به عمل کنند.
✅ اما عجیب است که برخی از ولایتمداران و انقلابیون در حال عمل بر خلاف تاکیدات ولایت هستند و از طرفی مدعی مریدی حاج آقای پناهیان نیز هستند!!
✅ سید حسن نصرالله بخوبی میگوید که در ایران حرف ولایتفقیه را گوش نمیکنند. 😓😓 اما باید به سید حسن نصرالله گفت در ایران برخی مدعیان ولایتمداری نه تنها حرف ولایت فقیه را گوش نمیکنند بلکه حرفش را تحریف میکنند و بر خلاف تاکیداتش عمل میکنند.😓😓
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 آزمایش شیعیان در غیبت کبری با ولایت فقیه، نپذیرفتن کلام فقیه در حد شرک به خدا میشود
🔹متن روایت
🔸عَنْ عُمَرَ بْنِ حَنْظَلَةَ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع عَنْ رَجُلَیْنِ مِنْ أَصْحَابِنَا بَیْنَهُمَا مُنَازَعَةٌ فِی دَیْنٍ أَوْ مِیرَاثٍ، فَتَحَاکَمَا إِلَى السُّلْطَانِ وَ إِلَى الْقُضَاةِ، أَیَحِلُّ ذَلِکَ؟
🔸قَالَ: مَنْ تَحَاکَمَ إِلَیْهِمْ فِی حَقٍّ أَوْ بَاطِلٍ فَإِنَّمَا تَحَاکَمَ إِلَى الطَّاغُوتِ، وَ مَا یَحْکُمُ لَهُ فَإِنَّمَا یَأْخُذُ سُحْتاً وَ إِنْ کَانَ حَقّاً ثَابِتاً، لِأَنَّهُ أَخَذَهُ بِحُکْمِ الطَّاغُوتِ وَ قَدْ أَمَرَ اللَّهُ أَنْ یُکْفَرَ بِهِ، قَالَ اللَّهُ تَعَالَى: «یُرِیدُونَ أَنْ یَتَحاکَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَ قَدْ أُمِرُوا أَنْ یَکْفُرُوا بِهِ»(نساء/60)
🔹قُلْتُ: فَکَیْفَ یَصْنَعَانِ؟
🔸قَالَ: یَنْظُرَانِ إِلَى مَنْ کَانَ مِنْکُمْ مِمَّنْ قَدْ رَوَى حَدِیثَنَا، وَ نَظَرَ فِی حَلَالِنَا وَ حَرَامِنَا وَ عَرَفَ أَحْکَامَنَا، فَلْیَرْضَوْا بِهِ حَکَماً، فَإِنِّی قَدْ جَعَلْتُهُ عَلَیْکُمْ حَاکِماً، فَإِذَا حَکَمَ بِحُکْمِنَا فَلَمْ یَقْبَلْهُ مِنْهُ فَإِنَّمَا اسْتَخَفَّ بِحُکْمِ اللَّهِ، وَ عَلَیْنَا رَدَّ وَ الرَّادُّ عَلَیْنَا الرَّادُّ عَلَى اللَّهِ وَ هُوَ عَلَى حَدِّ الشِّرْکِ بِاللَّهِ ...
منبع
▪️کافی ج1، ص67
▪️تهذیب ج6، ص218
◀️ ترجمه روایت:
🔹عمر بن حنظله میگوید از امام صادق(ع) درباره دو نفر از دوستانمان (یعنی شیعه) که نزاعی بینشان بود در مورد قرض یا میراث، و به قضات برای رسیدگی مراجعه کرده بودند، سؤال کردم که آیا این رواست؟
🔸فرمود: هر که در مورد دعاوی حق یا دعاوی ناحق به ایشان مراجعه کند، در حقیقت به طاغوت (یعنی قدرت حاکمه ناروا) مراجعه کرده باشد؛ و هر چه را که به حکم آنها بگیرد، در حقیقت به طور حرام میگیرد؛ گرچه آن را که دریافت میکند حق ثابت او باشد؛ زیرا که آن را به حکم و با رأی طاغوت و آن قدرتی گرفته که خدا دستور داده به آن کافر شود. خدای تعالی میفرماید: یریدُونَ انْ یتَحاکَمُوا إلَی الطّاغُوتِ وَ قَدْ أُمِروا أَنْ یکْفُرُوا به.
🔹پرسیدم: چه باید بکنند؟
🔸فرمود: باید نگاه کنند ببینند از شما چه کسی است که حدیث ما را روایت کرده، و در حلال و حرام ما مطالعه نموده، و صاحبنظر شده و احکام و قوانین ما را شناخته است... بایستی او را به عنوان قاضی و داور بپذیرند، زیرا که من او را حاکم بر شما قرار دادهام. پس آنگاه که به حکم ما حکم نمود و از وی نپذیرفتند بیگمان حکم خدا را سبک شمرده و به ما پشت کردهاند و کسی به ما پشت کند به خداوند پشت کرده و این در حد شرک به خداوند است.
✅ منبع: سایت حاج آقای پناهیان http://panahian.ir/post/1049
◀️ ما تا امروز فکر میکردیم هر کس حرف آقا رو قبول نداره یا عمل بهش نمیکنه فقط پای ولایتمداریش لنگ میزنه اما حاج آقای پناهیان هم مطابق متن روایت فرمودن در حد شرک به خدا داره اقدام میکنه.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 ایراد کار مخالفان واکسن کجاست؟
🔹 مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان در اول خرداد 99 فرمودند: بعضی از دوستان انتقادهایی کردند که خب خوب است، بسیاری از انتقادها هم بهجا است، منتها لحن انتقاد را خیلی تند نکنید، یعنی دو چیز را توجّه داشته باشید: یکی اینکه در انتقادها سعی کنید که نقطهضعف به طرف مقابلتان ندهید؛ یعنی جوری حرف نزنید که بتوانند شما را در مرجع قضائی محکوم کنند؛دوّم اینکه از افراط و تفریط در بیان بپرهیزید.این جور نباشد که شما به طور قاطع یک مجموعه را نفی کنید یا اِشکالی بر آنها وارد کنید؛ در حالی که ممکن است بعضی از اینها مشمول این اِشکال شماها نباشند.
🔸ایشان در حوزه نقد و مطالبه گری به دو مولفه بسیار کلیدی و مهم اشاره کردند که باعث میشود جریان پرسشگری را به انحراف کشیده و در نهایت نتیجه عکس داشته باشد اشاره کرده اند؛ دو مولفه خلاف قانون و افراطی گری میتوانند مسیر مطالبه گری را در رسیدن به نتیجه مطلوب منحرف کنند و به بیراهه ببرند که رهبری مطالبه گران و نقادان را از آن پرهیز داده اند.
✅ متاسفانه جریان مخالفین واکسن و بخشی از طرفداران طب اسلامی در طول ماههای اخیر رویه ای را اتخاذ کرده اند که هم برخلاف منویات و رهنمودهای رهبری بوده است و هم بر خلاف مبانی منطقی و علمی مطالبه گری.
✅ وقتی در درون رویه مطالبه گری این مجموعه اقدامات مغایر قانون مانند تجمعات غیرقانونی، تهدید به ترور، اتهامات خلاف واقع به کرات وجود دارد طبعا نتیجه پرسشگری به برخوردهای قضائی و طلبکاری مسئولین در محاکم قضائی ختم خواهد شد و راه رسیدن به مطالبات مردمی مسدود میشود.
✅ وقتی در درون رویه پرسشگری این مجموعه اقدامات افراطی مانند صهیونیستی و ماسونی خواندن نهادهای رسمی کشور، نفوذی و یهودی خطاب کردن مسئولین رسمی نظام، تحریف و قلب واقعیات،انتشار اخبار جعلی، تخریب اقدامات نظام، زیر سوال بردن کلیت اقدامات نظام در یک حوزه و ... در دستور کارشان قرار میگیرد نتیجه ای جز انحراف از مطالبات به حق مردم و فرار مسئولین از پاسخ به سوالات و شبهات را ما شاهد نخواهیم بود.
◀️ ایراد کار برخی از فعالین و اساتید طب اسلامی و مخالفین واکسن را میتوان در #رویه_غلط آنان در نقد و مطالبه گری دانست که بر خلاف مبانی علمی و منطقی نقادی به چینش #پلن_رسانه_ای اشتباه دست زده اند و افکار عمومی را مشوش، نگاههای حاکمیتی را امنیتی، دیدگاه مسئولین را بدبینانه و در نهایت راه پاسخ گویی را مسدود کرده اند.
◀️ امیدواریم بزرگان طب اسلامی و مخالفان واکسن قبل از رسیدن به نقطه بی بازگشت متوجه #خطای_محاسباتی خود بشوند و با تغییر رویه غلط به اصلاح شیوه مطالبه گری خود دست بزنند و بیش از این موجبات تشویش افکار عمومی مخاطبین خود و مسدودسازی راه مطالبه گری از مسئولین را موجب نشوند.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻انتقاد یک عمل دوستانه است نه خصمانه
🔹این ویروس بدبینی چیز بدی است؛ بدبینی به سپاه، بدبینی به دولت، بدبینی به مجلس، بدبینی به قوّهی قضائیّه، بدبینی به نهادهای انقلابی و بنیادهای انقلابی، بدبینی به اینها. بله، انتقاد اشکالی ندارد، بلکه لازم است؛ انتقاد برای اصلاح لازم است، انتقاد یک عمل دوستانه است، عمل خصمانه نیست؛ وقتی شما انتقاد میکنید یک عمل دوستانه است؛ همین«اَلمُؤمِنُ مِرآةُ المُؤمِن»،(۱) [یعنی] آنچه را در طرف مقابل وجود دارد که عیب در او است و مورد انتقاد شما است، شما آن را درمیآورید، به او میگویید، این بسیار کار خوبی است؛ انتقاد باید انجام بگیرد.
🔸گاهی اوقات انتقاد بایستی عمومی هم باشد؛ ما همیشه معتقد نیستیم که انتقاد بایستی درِگوشی باشد؛ نه، گاهی هم باید عمومی باشد، امّا اینکه ما به نحوی انتقاد بکنیم که آن شنوندهی انتقاد به تعبیر رایج بندِ دلش پاره بشود و بگوید «دیگر همه چیز از دست رفت، پدرمان درآمد»، اینجوری نباید انتقاد بکنیم؛ ما گاهی اوقات اشتباه میکنیم در کیفیّت انتقاد کردن و اینجوری کار میکنیم.
۱۳۹۷/۰۶/۱۵
🔹بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 ولایتگریزی پنهان
🔹ممکن است این تعبیر نسبت به ولایت، بیاحترامی تلقی شود، اما واقعیت این است که انگار برخی دیواری کوتاهتر از دیوار ولایت پیدا نمیکنند و تا به پیامبر و امام میرسند، ولایتگریز و تسخیرناپذیر میشوند! پیامبر و امام، برتری دارند اما زور نمیگویند؛ مهربان هستند و به دیگران میدان میدهند. از این رو برخی که مشکل شخصیتی دارند- مثلاً از تکبر و حسادت پر بهرهاند- ضمن نپذیرفتن شأن آنها، از مهربانیشان سوء استفاده میکنند. البته همین انسانها در برخی موارد که مجبور باشند، اهل معاملهاند و نظام تسخیری را میپذیرند.
🔸متأسفانه بعضیها ظرفیت ندارند نظام تسخیری را بپذیرند. البته آنها در مواردی هم تحت تأثیر جو، پذیرای ولایتند اما در هنگام امتحان، ولایتناپذیری خود را نشان میدهند و گاهی که فرصت پیدا کنند، در پشت پرده خرابکاری خواهند کرد. در تاریخ، ذینفوذانی را میبینیم که ولایت پیامبر(ص) را پذیرفتند، چون راهی برای نپذیرفتن نداشتند اما شرایط که فراهم میشد، مخالفتهای خود را ابراز میکردند. در دوران معاصر هم بعضیها ولایت امام را پذیرفته بودند اما در مورد رهبر معظم انقلاب، حقیقت ولایتپذیریشان مشخص شد. معلوم شد که از اساس ولایتپذیر نبودند؛ بلکه چند صباحی به دلائل مختلف همراهی کرده بودند و چون زمان امتحان ولایت رسید، حقیقت خود را نشان دادند. شاید هم ولایتپذیر بودهاند اما ایمان هم گاهی از دسترفتنی است و بعضیها ایمان مستودع دارند و ایمان مستقر ندارند.
🔹اگر برخی سوء برداشتها نبود، علاقه داشتم به ویژگیهای برجستهی رهبر معظم انقلاب بپردازم تا معلوم شود خداوند چگونه به ملت ما عنایت فرموده و آنها را مورد حمایت قرار داده است. اینجا تنها به اشارهای بسنده میکنم: از کسانی که ولایتمدار بوده و به راحتی امتیازات افراد را میپذیرفت، حضرت آیتالله بهاءالدینی بود. دکتری که با ایشان مراودههایی داشت، به بنده میگفت: روزی خدمت آقای بهاءالدینی رفتم؛ دیدم ایشان بسیار سرحال و با نشاط است. علت را جویا شدم. آقای بهاءالدینی فرمودند: "امروز خورشید در خانهی ما طلوع کرد!" و وقتی منظور را میپرسند، معلوم میشود رهبر معظم انقلاب به خانهی ایشان رفته بودند. وقتی میتوان معنای این حرف را به خوبی درک کرد که سنّ آقای بهاءالدینی و مقام معنوی ایشان را در نظر بگیریم. آنگاه درک میکنیم اینگونه در مقابل رهبری تواضع داشتن، یعنی چه؟
◀️ یادداشت کامل حاج آقای پناهیان را میتوانید در سایت رهبری مطالعه کنید
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=8471
✅ امیدوارم حاج آقای پناهیان جلسه ای را نیز به موضوع تبیین ولایت گریزی در عدم تبعیت از تاکیدات ولایت در مقابله با کرونا اختصاص دهند و تشریح کنند وظیفه ولایتمداران تبعیت از تاکیدات رهبری است یا مراجعه به دیگر کارشناسان؟
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 یک سوال بر پایه تفکر منطقی
🔹 برخی متخصصان مخالف واکسن معتقدن #کمترین عارضه واکسن فوت هست و حتی استاد #روازاده نیز میگوید کسانی که واکسن زده اند مثل برگ درخت در حال ریختن و فوت کردن هستن...
✅ سوال من اینه که با توجه به اینکه بیش از 32 میلیون نفر در ایران واکسن زده اند چرا روزانه آمار مرگ و میر در حال کاهش هست؟!!🤔🤔
✅ اگه حرف و عقیده این #متخصصین درست باشه ما روزانه باید شاهد افزایش تصاعدی مرگ و میر باشیم!؟! 🤔🤔
◀️ لطفا این سوالات رو از متخصصین و اساتید مخالف واکسن بپرسید تا علت این تناقض مشخص بشه✌️
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 داستان من و واکسن
🔹 من یک آدم معمولی ام و تخصص و آشنائی خاص در حوزه پزشکی ندارم، کرونا اومده و دارن واکسیناسیون عمومی میکنن و میگن خوبه برای پیشگیری البته بعضیا هم میگن واکسن عوارض بدی داره برای سلامتی، منم خیلی مرددم در اینکه واکسن بزنم یا نزنم! واکسن خوبه یا بده!
✅ یکی بهم گفت: بهترین کار اینه که مراجعه کنم به کارشناسان و ببینم اونا چی توصیه میکنن بالاخره اونا درسشو خوندن، علمشو دارن، قدرت تشخیصشو دارن منم رفتم سراغ کارشناسا و دیدم:
1️⃣ یک عده از متخصصین میگن واکسن خیلی بده اگه بزنه میمیری، عقیم میشی، همجنسگرا میشی و ... میگن اساس تولید واکسنا مال صهیونیستا هست اونا هم که دشمن ما هستن
🤔 سوالی که ذهنم رو مشغول میکنه اینه که در بحث مرگ و عقیمی و همجنسگرایی بر مبنای چه اسنادی این ادعا رو میکنن؟! این واکسن تازه تولید شده پس اینا از کجا خبر دارن؟!!! توی ذهنم هزار سوال پیش میاد که هیچ جواب منطقی و مستدلی براش پیدا نمیکنم
🤔 ولی راجع به صهیونیستها درست میگن در دشمنی اینا با ما هیچ شکی نیست اما مگه مسئولین ما اینو نمیدونن؟! نیروهای امنیتی ما نمیدونن؟! اینقدر مملکت بی در و پیکر هست که اینجوری صهیونیستا بیان به مردم ما واکسن بزنن و ما رو عقیم کنن و بکشن!!! باز هزار سوال دیگه توی ذهنم میاد که جوابی براش پیدا نمیکنم
2️⃣ یک عده از متخصصین هم میگن واکسن خیلی خوبه و حتما تزریق کن تا ایمنی بدنت رو بالا ببری و دیگه نگران مرگ ناشی از کرونا نباشی و ...
🤔 اینجا هم کلی سوال بی جواب برام ایجاد میشه عوارض واکسن چیه!جیوه توی واکسنا چکار با بدنم میکنه!! اگه عقیم بشم تکلیفم چیه! اگه بمیرم چی! تفاوت واکسنها چیه؟!! کدومشون بهتره؟!
🤔 چرا مسئولین توضیح کاملی راجع به محاسن و عوارض واکسن نمیدن!! چرا کسی پاسخگو نیست!! علت مرگ های این روزای کرونا چیه! تناقضات پروتکلها رو چطور توجیه میکنن!
✅ خلاصه با مراجعه به نظرات متخصصان بیشتر گیج شدم، اینقدرم تخصص ندارم که بفهمم کدومشون درست میگه! ذهنم درگیر و مشوش شده، همش نگرانم که قراره چه بلایی سر ما بیاد یک عده میگن واکسن نزنی میمیری یک عده میگن واکسن بزنی میمیری همه شون هم متخصصن😭 اصلا گویا متخصصین میخوان ما بمیریم که در هر دو راه ما رو به مرگ میرسونن
✅ کلافه بودم و سردرگم که چکار کنم؟ واکسن بزنم یا نزنم؟! از نظر فکری هم داغون بودم و مشوش تا اینکه رسیدم به یکی از اساتید سابقم؛ بهم گفت چی شده؟! داغونی؟!ماجرا رو بهش گفتم
◀️ استادم بهم گفت بیا بشین کنار من، دوای دردت پیش منه؛ از سر ناامیدی نشستم کنارش و گفتم بگو تا از این وادی حیرانی خارج بشم و بتونم مثل سابق زندگی کنم. این اختلافات و دوگانگی ها زندگیم رو بهم ریخته😓
◀️استاد گفت: خب بنده خدا داری سرنا رو از سر گشادش میزنی، آخه چرا اینقدر خودتو انداختی توی رنج و گرفتاری؟ مگه تو قدرت تمیز اختلاف نظرات کارشناسا در این موضوع خاص رو داری که رفتی بهشون مراجعه کردی؟!! اختلاف نظر کارشناسا تا قیامتم ادامه داره تازه در همه موضوعاتم با هم اختلاف دارن، شناسائی درست و غلط بودنشم کار آدمای معمولی نیست
✅ گفتم خب پس تکلیف امثال من چیه؟ ما چطور باید بفهمیم راه درست چیه؟ کی اشتباه میگه کی درست؟ الان من چطور بفهمم باید واکسن بزنم یا نزنم؟
◀️ استادم گفت: در این مواقع چاره راه فقط و فقط رجوع به رهبری به عنوان ولی فقیه هست، اصلا یکی از وظایف رهبری همینه، در اختلافات و تنگناها ورود کنه و گره گشائی کنه
✅ گفتم مگه رهبری تخصص این کار رو داره؟ مگه کارشناس هست؟! بعدشم صدها و صدها مشکل اختلافی مثل این توی کشور هست خب مگه رهبری همه تخصص ها رو داره؟!
◀️ استاد گفت: نه، رهبری همه تخصص ها رو نداره اما وقتی موضوعات مهمی مثل واکسیناسیون پیش میاد رهبری به واسطه نظریات کارشناسان مختلف و بررسی اون نظرات در کارگروههای مشاوره تخصصی در سطح بالا موضوعات رو بررسی میکنن و خروجی و جمع بندی نظرات کارشناسا رو رهبری به عنوان فصل الخطاب به مردم اعلام میکنه
◀️ استاد ادامه داد: وقتی رهبری اعلام میکنه واکسیناسیون عمومی باید حتما انجام بشه یعنی برآیند نظر کاشناسان مختلف ضرورت واکسن زدن آحاد جامعه هست، در حقیقت رهبری بجای من و شما و آحاد مردم رفته تحقیق کرده بررسی کرده نظر کارشناسان مختلف رو شنیده و در نهایت داره به ما جمع بندیش رو ارائه میکنه
✅ به استادم گفتم: خدا خیرت بده که گره ذهنم رو باز کردی و از یک غصه بزرگ نجاتم دادی، وقتی رهبری داره نتیجه و جمع بندی نظرات کارشناسان رو به من میده چرا منی که قدرت تشخیص نظر درست و غلط کارشناسا رو ندارم برم خودمو توی منجلاب نظرات مختلفشون بندازم
✅ خدایا بیکران سپاس که آقایی رو به ما دادی که در این برهه های سخت و تنگناهای پیچیده راهنمای ما باشه و دست ما رو بگیره رو از این فتنه ها نجات بده
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi