✅ تاریخ ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
🔹بیانات پس از دریافت نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا
🔸بحمدالله نوبت دوّم واکسن را هم توانستیم تزریق کنیم. من بعد از تزریق نوبت اوّل مطلقا هیچ #عارضهای نداشتم و بحمدالله خیلی خوب تمام شد؛ نه درد و تب و از این چیزهایی که گفته میشود مطلقاً نبود.
🔸#اختلالی در برخی از موارد در مسئلهی تقسیم واکسن بین مردم به وجود آمد که البتّه عمدتاً ناشی از #بدقولی کسانی بود که قول داده بودند واکسن را به ما بفروشند و بدقولی کردند.
🔸و یک مطلب دیگر هم من عرض بکنم و آن خطاب به #مردم عزیز است برای #مراعات_شیوهنامهها. با این جهشهایی که پیدرپی در نوع این ویروس به وجود میآید که تا حالا پنج شش جهش به وجود آمده، طبعاً خطرات باقی است. نباید چون مدّت، یک مقداری طول کشیده -یک سال و نیم مثلاً- این موجب بشود که قضیّهی رعایت شیوهنامهها عادّی جلوه کند و بتدریج حسّاسیّت مردم کم بشود؛ نه، #باید شیوهنامهها حتماً رعایت بشود.
🔸#بایستی #حتماً اصل را بر رعایت شیوهنامهها قرار داد و فاصلهای که باید وجود داشته باشد و ماسکی که باید زده بشود و بقیّهی جهاتی که لازم است رعایت بکنند که مسئولین محترم بهداشت و درمان مکرّر توصیه کردهاند، باز هم باید توصیه بکنند، مردم هم #بایستی #حتماً رعایت بکنند، چون این #حقیقتاً_خطر است.
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=48322
#دشمن_شناسی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ تاریخ ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
🔹پیام تلویزیونی درباره وضعیت بیماری کرونا
🔸خب #بیماری_وحشی طغیان کرده، نه فقط در ایران بلکه در همهی جهان تقریباً یک دوران #طغیانی را دارد میگذراند. طبیعتاً وقتی که بیماری، ویروس، دشمن شکل جدیدی پیدا میکند، آرایش دفاعی ما و شیوهی کار ما هم بایستی تغییر پیدا کند؛ او با شیوهی جدیدی وارد میشود، ما هم بایستی شیوهنامه و روشهای جدید و مستحکم و مواضع محکم را برای مقابلهی با این بیماری که امروز یک خطر عمده است اتّخاذ کنیم. و مسئلهی بیماری کرونا، به نظر من امروز #مسئلهی_اوّل_کشور است؛ مسئلهی #فوری و فوتی کشور است که بایستی دنبال بشود.
🔸#خوشبختانه رئیسجمهور محترم چند روز قبل از این یک #ضربالاجل یکهفتهای را معیّن کردند که این بسیار کار خوبی بود برای اینکه همهی مسئولین #اهمّیّت موضوع را درک کنند و فکر لازم و پیشنهاد لازم را برای تصمیمگیری و اقدام بیاورند.
🔸در اوّل جریان کرونا، #آزمایشهای_بیماریابی عمومی رایج شد و این بسیار کار خوبی بود؛ این کار بایستی انجام بگیرد؛ یعنی به معنای حقیقی، هم شبکهی بهداشت، هم کمک بسیج، در این زمینه فعّالیّت کنند و بتوانند آزمایش تشخیص بیماری را به صورت رایگان، به صورت #وسیع برای همه فراهم کنند.
🔸نکتهی بعدی مسئلهی #واکسن است. خب #خوشبختانه در داخل، تولید واکسن انجام گرفت و تولید داخلی به نحوی موجب شد که واردات خارجی هم #آسانتر بشود، همین طور که مسئولین این را بر زبان آوردند و گفتند؛ یعنی مسئلهی واردات، این جوری بود که دولت و وزارت بهداشت مبالغی واکسن از بعضی جاها خریده بود -از بعضی کشورها و از این #کواکس و غیره- و حتّی بهای واکسنها را هم پرداخته بود، بدعهدی کردند و ندادند. بعد از آنکه واکسن خودمان وارد بازار شد و مردم شروع کردند به استفاده کردن، این بهتر شد یعنی راه واردات باز شد. به هر حال، هم برای واردات، هم برای تولید داخلی، باید تلاش مضاعف بشود و بتوانند واکسن را هر جور که ممکن است، برای همهی مردم برسانند، [چرا که] میلیونها واکسن بایستی در اختیار قرار بگیرد.
🔸نکتهی بعدی مسئلهی #دارو است که میشنویم دارو در داروخانهها یا بیمارستانها نیست یا کم است یا به زحمت به دست میآید امّا در بازار آزاد با چند برابر قیمت [هست]؛ اگر این معنا راست است، این نشاندهندهی مشکل اساسی در شبکهِی توزیع است؛ #بایستی #حتماً با این مسئله برخورد بشود و جلوی آن گرفته بشود. دارو باید در اختیار مردم قرار بگیرد.
🔰یک نکته ای هم که اینجا هست و مخالفین واکسن هرگز به آن اشاره نمیکند نام داروها و شرکت تولید کننده آنان هست که رهبری مطالبه تامین سریع آنها را داشته اند.
🔰 آقایون تحلیلگری که بر علیه رمدیسیور و فاویپیراویر گریبان پاره میکنید نظر شما در خصوص این مطالبه رهبری چیست؟!
https://www.irna.ir/news/84448498/
🔰 نکته جالب ماجرا اینجاست که رهبری حتی از کمبود دارو در داروخانه ها مطلع میشوند اما عده ای میگویند حرفی از ادعاهای آنان آگاهی ندارند!!
🔸یک نکتهی بعد مسئلهی کمک #نیروهای_مسلّح است. در ماههای اوّل و در اوایل کار، نیروهای مسلّح -چه ارتش، چه سپاه- بِجِد وارد شدند و کارهای مهمّی انجام دادند، #بسیج [هم] حضور خیلی خوب و قویای داشت. اگر چه الان هم مشغولند و کارهایی انجام میدهند، امّا به نظر من الان هم هر چه میتوانند بایستی توانشان را در این مسئله مصرف کنند و به کمک مردم بیایند.
🔸اینها کارهایی است که مربوط به #مسئولین بود و لازم بود. هیچ #ملاحظهای نکنند. حالا من در مورد لزوم تعطیلی یا عدم لزوم تعطیلی اظهارنظر نمیکنم، چون مسئلهی تخصّصی است و بایستی در ستاد ملّی کرونا بررسی بشود؛ امّا اگر چنانچه به یک نتیجهای رسیدند، آن نتیجه را به طور #قاطع #بایستی اجرائی و عملی بکنند.
🔸در مورد مردم؛خب #مردم عزیزمان مواجه با این حادثهی تلخ و این مشکل هستند لکن بخشی از مشکل #ناشی از #رعایت_نکردن شیوهنامهها از سوی عدّهای از مردم است. یک جاهایی گفته میشود که مقدار ملاحظهی مردم ۴۰ درصد یا ۳۵ درصد است! خب این خیلی کم است؛ مردم باید صد درصد رعایت بکنند. حالا اگر یک تعدادی هم مشکلاتی دارند که نمیتوانند #ماسک و #فاصله و مانند این چیزها را درست رعایت کنند، لااقل اکثریّتِ قاطعِ مردم باید این را رعایت بکنند. این مشکلی است که به خود ما برمیگردد؛ ما اگر چنانچه رعایت نکنیم، هم جان خودمان و سلامت خودمان را به خطر میاندازیم، هم سلامت دیگران را، بخصوص نزدیکانمان را و اطرافیان را به خطر میاندازیم. بنابراین، بخشی از مشکل ناشی از این عدم رعایتها است. همان حسّاسیّتی را که مردم در ماههای اوّل به خرج دادند و واقعاً رعایت کردند، همان حسّاسیّتها را باز هم بایستی مراعات کنند.
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=48469
#دشمن_شناسی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ تاریخ ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
🔹بیانات در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم
🔸یک #مسئلهی_فوری داریم که مسئلهی #کرونا است؛ مسئلهی سلامت، الان یک جنبهی فوریّت پیدا کرده که باید به این رسید. البتّه در مسئلهی سلامت تلاش خوبی در دولت گذشته شد، کارهای خوبی انجام دادند، دنبال کردند، هم برای تولید #واکسن کار شد، هم برای واردات واکسن کار شد؛ حالا #شایعاتی در دهنها هست که اینها غالباً اعتبار ندارد؛ #غالباً_بیاعتبار است؛ کارهای خوبی انجام گرفت؛ باید این کارها دنبال بشود و تأکید بشود؛ هم درمان، هم پیشگیری، هم مراقبت و غربالگری -غربالگری از بیماران محتمل بسیار چیز مهمّی است- که اینها باید حتماً انجام بگیرد.
🔰 رهبری از کدام شایعات بی اعتبار سخن گفتن؟!
🔸واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار #مهمّی است که #حتماً #بایستی انجام بگیرد. و #قرنطینهی_هوشمند.
🔸البتّه #مردم هم وظایفی دارند؛ بنده مکرّر این را گفتهام. مردم عزیزمان بایستی این چهار #مسئولیّت مهم را قبول کنند و به عهده بگیرند: یکی مسئلهی ماسک، یکی مسئلهی فاصله، یکی مسئلهی تهویه، یکی مسئلهی صابون زدن دست؛ اینها که کارهای مشکلی نیست، اینها همه کارهای آسانی است؛ [اگر] این رعایتها را بکنند، قطعاً تأثیر خواهد گذاشت در ابتلاء، و این تلفات سنگینی که دل انسان را به درد میآورد، به وجود نخواهد آمد.
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=48588
#دشمن_شناسی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
✅ ادعای دستورات برزمین مانده رهبری!! #دشمن_شناسی #سیداحمدرضوی @s_a_razavi
✅ حال چند نکته پیرامون ادعای بر زمین مانده دستورات رهبری در خصوص کرونا
◀️ با بررسی بیانات رهبری از تاریخ 8 اسفند ماه 1398 تاکنون( 4 آذر ماه 1400) آنچه بصورت واضح مشهود میشود نکات ذیل است:
1️⃣ تشکر و قدردانی از مسئولین و کادر درمانی کشور
🔸 بارها و بارها معظم له در بیاناتشان از اقدامات و خدمات کادر درمان کشور اعلام رضایت و مراتب تشکر ویژه خود را اعلام کرده اند.
2️⃣ اعلام رضایت از عملکرد مسئولین در خصوص مقابله با کرونا
🔸 معظم له بارها و در مناسبتهای مختلف بصورت صریح از مجموعه اقدامات مسئولین تشکر کرده اند و بخشهایی از این اقدامات را در جهت تنویر افکار عمومی ذکر نموده اند.
🔸 البته در مواردی نیز در کنار بیان اعلام رضایت از عملکرد مسئولین نکاتی را نیز من باب تکمیل اقدامات و یا اصلاح و برطرف شدن مشکلات توصیه و متذکر شده اند.
3️⃣ پیاده سازی عموم توصیه ها، دستورات و درخواستهای رهبری توسط مسئولین
🔸 آنچه از فرمایشات مقام معظم رهبری هویداست و همچنین در عملکرد مسئولین قابل مشاهده است پیاده سازی عموم توصیه ها و دستورات رهبری بوده است.
🔸 البته در مقام اجرائی شدن دستورات باید به چند نکته نیز توجه کرد:
▪️ محدودیت در توان عملیاتی کردن
▪️ مشکلات حاد و مزمن کشور در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی
▪️ دشمنی دشمن و خط مقابله او با تخریب و ناکارآمدی
▪️ محدود بودن توان مالی
▪️ عدم همکاری برخی جریانات فکری، سیاسی
4️⃣ عدم رعایت برخی جریانات فکری به توصیه های رهبری
🔸 رهبری بارها و بارها همه مردم را به عمل به پروتکلهای بهداشتی ستاد کرونا دعوت کرده اند و از افعالی چون بایستی، حتما، الزام، باید و ... استفاده کرده اند اما ما همچنین شاهدیم که برخی از افراد جامعه این توصیه های رهبری را نادیده انگاشته و در مقام عمل بر خلاف رهنمودهای ایشان اقدام کرده اند.
✅ حال سوال اینجاست؟!
🔹 جریان مخالف واکسن از کدام دستورات بر زمین مانده سخن میگوید؟!
🔹مستندات این ادعای واهی را چرا منتشر نمیکند؟!
🔹هدف این جریان از چنین ادعاهایی که عملا تکمیل کننده پازل دشمن است چیست؟!!
🔹 چرا عموم تحرکات رسانه ای و ادعاهای جریان مخالف واکسن دقیقا بر خلاف منویات و توصیه های رهبری در طول این حدود 20 ماه بوده است؟!
🔰 آیا بهتر نیست با مردم صادق باشید و بجای آنکه بگوئید اکثر دستورات امام خامنه ای توسط مسئولین بر زمین مانده است بگوید عموم دستورات امام خامنه ای را به سخره گرفته اید و بر خلاف آنها عمل میکنید؟!
#دشمن_شناسی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅در #هوش_مصنوعی باید بین ده کشور اول قرار بگیریم
🔹 توجه دادن رهبر انقلاب به تأثیر هوش مصنوعی در اداره آینده دنیا
🔻رهبر انقلاب: پیشنهاد میکنم یکی از مسائلی که مورد تکیه و توجّه و تعمیق واقع میشود، مسئلهی هوش مصنوعی باشد که در ادارهی آیندهی دنیا نقش خواهد داشت؛ باید کاری کنیم که ما در دنیا حدّاقل در بین ده کشور اوّل در مورد هوش مصنوعی قرار بگیریم. ۱۴۰۰/۸/۲۶
🔸 با توجه به سه نکته:
1️⃣ تاکید رهبری به توانمندسازی کشور در حوزه هوش مصنوعی به شکلی که در بین 10 کشور اول دنیا قرار بگیریم
2️⃣ عدم آگاهی مردم از ابعاد و ویژگیهای هوش مصنوعی به دلیل هایتک بودن آن
3️⃣ فعالیت خط تخریبی رسانه بر علیه این دستور رهبری
✅ ان شاالله از امشب تا دو روز آتی در خصوص هوش مصنوعی توضیحات کاملی را در کانال قرار خواهم داد.
◀️ وقتی از چاقو حرف میزنیم جاهل به درگیری و خط اندازی و زورگیری فکر میکند، جراح به درمانگری و سلامت بخشی به مردم
#دشمن_شناسی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ سوال؟
🔹 آیا رهبری فقط در 26 آبان 1400 از لزوم دستیابی به هوش مصنوعی سخن گفتن؟!
✅ یک ذرّه غفلت کنیم سقوط میکنیم
🔹 خب، میخواهیم چه نتیجه بگیریم؟ من میخواهم این را نتیجه بگیرم که هر ملّتی که امروز در زمینهی این دانشهای جدید -که حالا این علوم شناختی و فنّاوریهای مرتبط با علوم شناختی چیزهای جدید دنیایند دیگر؛ مثلاً بیست سی سال است که اینها وارد میدان دانش و علم و دانشگاه و پژوهشگاه شدهاند- عقب بیفتد، سرنوشتش، سرنوشت آن ملّتهایی است که در آغاز انقلاب صنعتی عقب افتادند و سرنوشتشان شد استعمارزدگی، شد زیر دست بودن، شد فقیر ماندن، شد ذلیل شدن.
🔸 اگر ما امروز در زمینهی علوم شناختی و فنّاوریهای شناختی تلاش نکنیم، کار نکنیم، حرکت جدّی نکنیم -چون دیگران دارند [کار] میکنند دیگر، با همهی وجود دارند [تلاش] میکنند؛ امروز مثلاً فرض کنید ایشان نشان دادند که در زمینهی #هوش_مصنوعی مثلاً ما چهاردهم هستیم در دنیا- اگر چنانچه یک ذرّه غفلت کنیم و خوابمان ببرد، بسرعت سقوط خواهیم کرد و پنجاه سالِ دیگر خواهیم شد پنجاهم، خواهیم شد صدم، یعنی دنیا از ما جلو میافتد و میرود.
🔹 این نکتهی مهمّی است و باید همه به این توجّه کنند؛ هم شما دانشمندان و محقّقین و پژوهشگران باید به این توجّه کنید یعنی شما دیگر شب و روز نباید بشناسید، هم مسئولین کشور و دولتیها باید توجّه کنند. اینکه بنده این همه روی مسئلهی علم تکیه میکنم، به خاطر این است.
۱۳۹۷/۱۱/۰۳
🔸بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان و محققان ستاد توسعه علوم شناختی
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=41555
#دشمن_شناسی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ تعریف هوش مصنوعی
🔹هنوز هیچ تعریف دقیقی از هوش مصنوعی که تمامی دانشمندادن بر روی آن توافق داشته باشند ارائه نشده است ولی اکثر تعریفها را میتوان به شکل زیر دسته بندی کرد.
1️⃣ مانند انسان فکر میکند
2️⃣ منطقی فکر میکند
3️⃣ مانند انسان عمل میکند
4️⃣ منطقی عمل میکند
🔸دو تعریف اول مربوط به فرآیندهای تفکر و استدلال است، در حالی دو تعریف دیگر با رفتار سر و کار دارند.
🔹تعریف ساده ای از هوش مصنوعی
🔸هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشینهای هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونهای همانند ذهن انسان عمل میکنند و میتوانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.
🔸هوش مصنوعی (AI) شاخه گسترده ای از علوم رایانه است که مربوط به ساخت ماشین های هوشمند با توانایی انجام وظایفی است که معمولاً به هوش انسان نیاز دارند. هوش مصنوعی یک علم میان رشته ای با چندین رویکرد است ، اما پیشرفت در یادگیری ماشین و یادگیری عمیق باعث ایجاد تغییر الگوی تقریباً در هر بخش از صنعت فناوری می شود.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ اولین افرادی که از واژه هوش مصنوعی استفاده کردند (مثل John McCarthy و Marvin Minsky) به دنبال شبیهسازی دقیق مغز انسان و پیادهسازی مدل مصنوعی آن بودند تا از این طریق بتوانند ساختار مغز و در نتیجه انسان را بهتر بشناسند به همین خاطر امروزه به افراد با این نگرش، متخصص علوم شناختی (Cognitive Scientist) میگویند. متخصصین با این نگرش در واقع به دنبال ساخت سیستم هایی اند که دقیقا همانند انسان فکر کنند.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ عده ای از محققان به ویژه افرادی که از علومی همچون روانشناسی وارد این حوزه شده اند، خیلی به دنبال درک دقیق ساختار داخلی مغز و شبیهسازی عینی آن نیستند، بلکه به دنبال ساخت سیستم هایی اند که فارغ از ساختار داخلی، عملکردی شبیه به عملکرد انسان داشته باشند. Alan Turing از برجسته ترین دانشمندان این حوزه در سال ۱۹۵۰ آزمونی را برای سنجش هوشمندی این سیستم ها پیشنهاد داد که به آزمون تورینگ مشهور است. در این آزمون، سیستم هوشمند مصنوعی باید بتواند یک داور انسانی را در چت طوری فریب دهد که او نتواند تشخیص دهد که در حال صحبت با یک کامپیوتر است! این آزمون در سال ۲۰۱۴ توسط یک چت بات به نام Eugene Goostman پاس شد.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ دسته دیگری از محققین به ویژه مهندسان قدیمی تر کامپیوتر و ریاضیدان ها هستند که معتقد اند اگر ساختار دقیق مغز انسان و یا رفتار او در ماشینها شبیهسازی شود، آنگاه ماشینها نیز دچار خطاهایی خواهند بود که از انسانها سر میزند. آنها معتقد اند با استفاده از کامپیوتر ها باید نقایص موجود در انسانها را رفع کرد و سیستمهایی ساخت که عقلانی و منطقی (به عبارت دیگر، صحیح) فکر میکنند. محققین این حوزه در تلاش اند تا اشیا و روابط موجود بین آنها در دنیای واقعی را تماماً و بدون ابهام به صورت ریاضی و منطقی مدل کرده و آنها را به کمک کامپیوتر ها پیادهسازی کنند. سیستمهای خبره (Expert Systems) حاصل تلاش این محققین بوده است.
🔸پروفسور لطفی زاده، مبدع منطق فازی و استاد دانشگاه برکلی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅شاخه های هوش مصنوعی
🔹هوش مصنوعی یک علم بسیار گسترده و پیچیده است که شاخههای متعددی دارد؛ شاخه های هوش مصنوعی عبارتند از:
1️⃣ سیستم خبره (Experts Systems)
2️⃣ رباتیک (Robotics)
3️⃣ یادگیری ماشین (Machine Learning)
4️⃣ شبکه عصبی (Neural Network)
5️⃣ منطق فاری (Fuzzy Logic)
6️⃣ پردازش زبان طبیعی (Natural Language Processing)
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi