🔴 قطعه سوم
✅ تحقق 70 درصدی توسعه شبکه ملی اطلاعات
🔹 شبکه ملی اطلاعات یک شبکه پرسرعت و باکیفیت در گستره جمهوری اسلامی ایران است که در طول ۱۰ سال قبل از شروع دولت سیزدهم، تنها ۳۰ درصد پیشرفت داشته اما در ظرف یک سال و اندی به پیشرفت 70 درصدی رسیده و با برنامه ریزی صورت گرفته تا سال ۱۴۰۳ به طور کامل 100 درصدی محقق خواهد شد.
🔻 به عنوان مثال اینتر کانکشن و اتصال پیام رسان ها، اتفاقی است که در کشورهای اروپایی بدنبال تحقق آن هستند و هنوز محقق نشده است.
👈 گاهی، دستاوردها چنان بزرگ است که برای بسیار از افراد غیر قابل باور است. اما حقیقت آن است که تحقق یافته است، آن هم به دست دولتی با رویکرد انقلابی👌
#دولت_خدوم_انقلابی
#دستاوردهای_رئیسی
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
🔴 قطعه چهارم
✅ یکی از برنامه های اصلی دولت سیزدهم، پایان پروژه اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه اینترنت است.
🔹 با تلاشهای انجام شده از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تا نیمه فروردین سال جاری تعداد ۳۴۲۵ روستای بالای ۲۰ خانوار به شبکه اینترنت متصل شدهاند که با احتساب این تعداد روستای جدید، آمار اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار متصل به شبکه ملی اطلاعات از ۸۰ درصد در ابتدای دولت به ۹۱ درصد تاکنون رسیده است.
#دولت_خدوم_انقلابی
#دستاوردهای_رئیسی
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
👈 ان شاالله این قطعات در طول روزهای آتی به عدد 100 خواهد رسید تا در مجموع بتواند بخشِ کوچکی از موفقیت ها و دستاوردهای دولت سیزدهم را بیان کند.
سید احمد رضوی | صراط
💥🎊💥🎊💥🎊💥🎊💥🎊💥 تقدیم به همه کتابخوانان کشورمون🎁😍 ✨»#نمایشگاه_مجازی_آنی_کتاب«✨ از امروز تا آخر اردیبهش
🔴 از کتاب هم غافل نشوید، نمایشگاه مجازی کتاب آنی کتاب را تا انتهای دهه کرامت (میلاد با سعادت امامِ رئوف علی بن موسی الرضا) تمدید کردیم👌
🔴 قبل از ادامه بحث دستاوردها و موفقیت های دولت رئیسی، چند نکته در خصوص لایحه عفاف و حجاب عرض میکنم. چون از دیروز بسیاری از مخاطبین مطالبه توضیح و تشریح آن را داشته اند.
👇👇
👈 به انتقاداتِ پیرامون این طرح به هیچ عنوان توجه نکنید، عموما سطحی، اشتباه و به دور از واقعیت هست.
👈 این لایحه نقاط قوت بسیار زیادی دارد که ان شاالله پس از تصویب و اجرا، آثار و برکات آن را به وضوح در جامعه خواهیم دید.
🔴 بررسی لایحه پیشنهادی قوه قضائیه درباره عفاف و حجاب
1️⃣ تشدید مجازات برای سلبریتی ها (افراد مشهور و تاثیرگذار)
🔹 بدون هیچ تردیدی یکی از عومل موثر در گسترش بدحجابی در جامعه، رفتارهای هنجارشکن و خارج از عرف سلبریتی هاست که بر همین اساس در این لایحه آمده است:
🔸 «هرگاه اشخاصی که به واسطه فعالیتهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، هنری یا ورزشی دارای شهرت و تاثیرگذاری اجتماعی هستند، مرتکب #جرم_کشف_حجاب شوند #مجازات آنان حسب مورد یک درجه تشدید شده و نیز به #محرومیت از فعالیت حرفه ای به مدت 3 ماه تا یک سال توسط مراجع مربوط محکوم میشوند.»
🔸 در ماده چهار لایحه پیشنهادی نیز تصریح شده اشخاصی که در #فضای_مجازی مبادرت به تبلیغ علیه حجاب کنند #فراجا در مرتبه اول علاوه بر حذف صفحه یا صفحات وبگاه یا پایگاه اطلاع رسانی به آنان تذکر می دهد و چنانچه مرتکب به فعالیت خود ادامه دهد در مرتبه دوم علاوه بر #حذف_صفحه یا صفحات وبگاه یا پایگاه اطلاع رسانی و #محرومیت از دریافت خدمات اینترنتی به مدت سه ماه تا شش ماه به حداکثر جریمه نقدی درجه هشت نیز #محکوم می شود و در مرتبه سوم مرتکب به مراجع قضائی معرفی خواهد شد.
👈 اینکه عالیه👌
👈 تشدید مجازات و محرومیت های سنگین برای سلبریتی ها و اینفلوئنسرها
👈 حذف صفحه و محرومیت از فعالیت مجازی، برای اینها از اعدام بدتر هست😂
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
🔴 بررسی لایحه پیشنهادی قوه قضائیه درباره عفاف و حجاب
2️⃣ نظارت بر وضعیت اماکن
🔹 یکی دیگر از چالش های کنونی در حوزه عفاف و حجاب، عدم وجود ضوابط و قوانین بازدارنده و مشخص در حوزه اماکن عمومی بود که الحمدلله تا حدودی در این لایحه به آن پرداخته شده است.
🔸 بر اساس این لایحه، جرم کشف حجاب توسط #کارمندان دستگاه های دولتی تا 3 مرتبه از طریق ساز کارهای نظارتی دستگاه مربوطه مورد پیگیری و پیگرد قرار خواهد گرفت و متخلف در مرتبه چهارم به #مراجع_قضائی معرفی خواهد شد.
🔸همچنین #مراجعهکنندگان به دستگاههای دولتی و عمومی نیز چنانچه مرتکب جرم کشف حجاب شوند، از دریافت خدمات اداری آن دستگاه #محروم خواهند شد.
🔸در این لایجه برای اماکن غیر دولتی مانند فروشگاهها، رستورانها، سینماها و اماکن ورزشی، تفریحی و هنری نیز تمهیداتی پیش بینی شده است. در صورت انجام جرم کشف حجاب در این اماکن در #مرتبه_اول اخطار تعطیلی به آنان داده خواهد شد و در #مرتبه_دوم تا یک هفته و در #مرتبه_سوم تا دو هفته اماکن یا واحدهای مربوطه توسط #ضابطین_فراجا و یا حسب مقررات صنفی توسط مرجع ذیصلاح تعطیل خواهند شد.
👈 در این بخش نیز قوه قضائیه، با مدون کردن و مشخص کردن رویه محرومیت ها، محدودیت ها و محکومیت ها، کوشیده است از طرفی از هزینه سازی اقدامات سلیقه ای برخی مسئولان جلوگیری کند و از طرفی دیگر برای مالکان و مدیران و مسئولان نحوه و میزان مجازات ها را تبیین کند تا آنها را وادار به تبعیت و تمکین از قانون شوند.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
🔴 بررسی لایحه پیشنهادی قوه قضائیه درباره عفاف و حجاب
3️⃣ پیشگیری از اقدامات خودسرانه و سلیقه ای
🔹 یکی دیگر از نقاط قوت این لایحه، مجازات افراد خودسر و افراطی در حوزه ترویج گری عفاف و حجاب است که هر از گاهی موجبات هزینه سازی و یا تشدید درگیری های مردمی را فراهم میکنند.
🔸 در ماده 6 این لایحه آمده است : «هیچکس حق ندارد تحت عنوان امر به معروف و یا نهی از منکر نسبت به بانوانی که حجاب شرعی را رعایت نکرده اند #مرتکب_اعمال_مجرمانه از قبیل توهین، افتراء، تهدید و یا ضرب و جرح و یا نقض حریم خصوصی آنان شوند و در صورت اقدام به #مجازات مقرر در قانون محکوم خواهد شد»
🔹 منشاء عموم نقدها و حواشی ایجاد شده برای این لایحه، نشات گرفته از همین ماده است که اکثرا دچار سوء برداشت از آن شده اند.
🔻 این ماده نافی امر به معروف و نهی از منکر نیست، این ماده نمیگوید کسی حق ندارد به یک کاشف حجاب تذکر لسانی دهد و ...
🔻این ماده میگوید کسی حق ندارد به بهانه امر به معروف به یک انسان توهین کند، افترا ببندد، کتکش بزند و ...
🔻 این ماده میگوید اگر کسی خودسرانه، جاهلانه، عامدانه ( به واسطه تاثیر قرار گرفتن توسط سرویس های معاند و ....) اقدام به اسیدپاشی، ماست پاشی، ضرب و جرح، توهین، فحاشی و .... کرد، هزینه اش را نباید انقلاب و کشور و مردم بدهند. نباید به پای نظام و انقلاب و مردمِ دغدغه مند نوشته شود.
🔻 این ماده میگوید انقلاب اسلامی، حاکمیت و آحاد مردمِ دغدغه مند، از اینگونه اقدامات سلیقه ای و خودسرانه تبری جسته و بیزارند؛ و اجازه نمیدهند دشمنان و مخالفان عفاف و حجاب، اینگونه اقدامات را به پای اسلام و انقلاب بنویسند.
🔸 نکته ای را که منتقدین این ماده باید #شفاف و #صریح بگویند این است که آیا شما موافق توهین، افترا، ضرب و حرج و ... توسط آمرین به معروف هستید؟!!!
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
👈 یک نکته مهم
🔹 این لایحه، در واقع پیشنهادات قوه قضائیه هست که به مجلس ارائه شده...
🔹 در طول هفته های آتی، این لایحه توسط نمایندگان مجلس مورد بررسی و چکش کاری قرار میگیره...
🔹 حذف، تعدیل و اضافه شدن ماده ها و تبصره هایی از لایحه، امری طبیعی در مسیر تصویب در مجلس هست...
🔹 لذا هنوز این لایحه، تبدیل به قانون نشده است و ماده ها و تبصره های آن امکان تغییر و دگردیسی دارد.
🔻بهتر است کمی صبور باشیم