🔻 اخبار مربوط به #اینترنت_ماهواره_ای هم بیشتر شبیه شوخی هست. فعلا شرایط عملی شدن در ایران به دلائل مختلف نیست.
#جدی_نگیرید 😉
🔻 ایده پردازی و واقعیت های موجود
🔹 وقتی با قهرمانی پیروزی و به بهانه جشن و شادمانی در خیابان بر علیه نظام شعار میدهند و فحاشی میکنند!!
🔸 آیا تبعات #جشن_ملی گرفتن و مردم را به خیابان کشاندن به بهانه پایان دوره روحانی را میتوانید محاسبه کنید؟!!!
🔹 برادران عزیز انقلابی کمی در ایده پردازی های خود شرایط موجود را لحاظ کنید تا خدای ناکرده هزینه برای نظام ایجاد نشود.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
🔻 اخبار مربوط به #اینترنت_ماهواره_ای هم بیشتر شبیه شوخی هست. فعلا شرایط عملی شدن در ایران به دلائل م
🔻 چه دلائلی؟
1️⃣ استفاده از فضای هر کشوری باید بر اساس قوانین بین المللی باشد. طراحان استارلینک هم اعلام کردهاند که استفاده از آسمان کشورها برای استقرار ماهوارهها باید مطابق قوانین جهانی و اجازه دولتها باشد.
2️⃣ نکته دیگر بحثهای فنی ماجراست که برای استارلینک هم هنوز مبهم است. استقرار هزاران ماهواره برای دسترسی میلیاردها کاربر به اینترنت پرسرعت، چه مشکلاتی در اتمسفر زمین ایجاد میکند و آیا اصولا امکانپذیر است؟
3️⃣ در حال حاضر گوشی هایی که در جامعه و در بازار وجود دارند قابلیت دریافت خدمات اینترنت ماهوارهای را ندارند. بنابراین کاربر برای استفاده از خدمات اینترنت ماهواره ای چند راه پیش رو دارد که یکی از مرسوم ترین روشها، خریداری گیرندههای این سرویس است. قیمت گیرنده های ماهواره ای نیز حدود 500 دلار (12.5 میلیون تومان) میباشد.
4️⃣ گرانی خدمات این نوع اینترنت است و برخلاف تصور بسیاری از کاربران صرفا به خرید یک دیش یا گیرنده خلاصه نمیشود.شرکت اسپیس ایکس که از حامیان پروژه استارلینک است برای کاربران ایمیلی ارسال کرده و در آن ایمیل قیمت خدمات خود را برای کاربران آمریکایی متشکل از ۴۹۹ دلار هزینه خرید دیش ماهوارهای و ۹۹ دلار ( حدود 2.5 میلیون تومان)هزینه ماهانه سرویس اعلام کرده است.
5️⃣ باید این موضوع را هم در نظر داشت که پروژه اینترنت ماهوارهای فعلا در مراحل ابتدایی راه اندازی است.
◀️ با توجه به قیمت بالای گیرنده و در دسترس نبودن گیرنده برای عامه مردم و همچنین هزینه بالای استفاده از آن در شرایط فعلی استفاده فراگیر از اینترنت ماهواره ای بسیار دور از ذهن است.
◀️ طراحان استارلینک باید با اجازه حاکمیت در فضای ایران ماهواره های خود را مستقر کنند که این امر نیاز به زمان برای مذاکره و تفاهم دارد که طبعا در کوتاه مدت امکان پذیر نیست. و اگر بدون اجازه حاکمیت و بر خلاف قوانین بین المللی از آسمان ایران استقاده کند طبعا در ابتدای توسعه خود درگیر مشکلات حقوقی میشود که هرگز به صلاح شرکت خدمات دهنده نیست.
◀️ از نظر فنی هم هنوز این پروژه در ابتدای راه هست و تا تکمیل و فراگیر شدن آن در جهان باید چند سالی بگذرد.
❇️ لذا مباحثی که در حال حاضر در مورد اینترنت ماهواره ای مطرح میشود بیشتر شبیه شوخی هست اما باید از اکنون هوشیار بود و برای ورود و گسترش آن در ایران برنامه ریزی کرد.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 بایکوت رسانه ای!!!
🔹 چرا مناظره برنامه جهان آرا بر مبنای موافقان و مخالفان طرح صیانت که از یک سو آقای مرادی به عنوان یکی از طراحان طرح و از سوی دیگر آقای کشوری یکی از فعالان فضای مجازی توسط شبکه موافقان طرح صیانت بایکوت شده؟؟!!! و در هیچ یک از کانالها و گروههاشون منتشر نشده؟؟!!!!!
🔹 وقتی موافقان طرح صیانت از ضریب دادن یک لایو اینستاگرامی و اتاق کلاس هوسی در موافقت طرح صیانت نمیگذرند چرا از تبلیغ و انتشار برنامه پر بیننده جهان آرا خودداری کرده اند؟؟!!!
🔸 آیا علت این بایکوت چیزی جز این بوده که آقای مرادی حضور برخی مدعیان طراحی طرح در پروژه را انکار کرده است؟!!
🔸 آقای مرادی در برنامه جهان آرا گفتند صاحب نظریه بارداری با دو گیگ اینترنت اساسا در تیم طراحان طرح صیانت حضور نداشته و ندارند اما در فضای مجازی و رسانه صاحب نظریه مدعی این است که طراح و نظریه پرداز طرح بوده است؟؟!!!!
🔸 آیا قرار نیست به این شبهه جناب آقای مومن نسب پاسخ دهند که این ادعا و تکذیب کدامش حقیقت دارد؟
سید احمد رضوی | صراط
🔻برخی دوستان میپرسند بر چه اساس و مبنایی این پست رو گذاشتم؟!!! 1️⃣ با توجه به ارائه طرح ناقص و ضعیف
🔻همه لیستها بر اساس گمانه زنی هست و عملا هنوز رئیسی مشتش را باز نکرده لذا همچنان باید صبور بود تا رئیسی با ارائه رسمی لیست مشتش را باز کند😉
🔹 اما موضوعی که در این بحث محسوس هست اینه که کابینه رئیسی یک کابینه کارآمدی هست که میتوان بهش امیدوار بود
🔸 ان شاالله بعد از اعلام رسمی کابینه کارنامه و عملکرد تک تک وزرای پیشنهادی رو بررسی و تحلیل میکنیم
🔻 همه وزارتخانه ها از اهمیت خاصی برخوردار هستند اما در این دوره چند وزارتخانه و مجموعه از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند:
1️⃣ تیم اقتصادی دولت
2️⃣ وزارت کشور
3️⃣ وزارت ارتباطات
4️⃣ وزارت ارشاد
5️⃣ وزارت خارجه
🔻 پیکربندی دولت سیزدهم باید بر مبنای چند مولفه چیده شود:
1️⃣ امنیت
2️⃣ اقتصاد
3️⃣ وحدت
4️⃣ ضد فساد
◀️ وزرای دولت باید بر اساس این 4 مولفه سنجیده و انتخاب شوند.
پ.ن: منظور از امنیت نیروی امنیتی بودن نیست بلکه نگاه و مدیریتش بر مبنای حفظ آرامش و امنیت کشور هست. باید برنامه هاش در تضاد حفظ امنیت نباشه. در سه مولفه دیگر هم همینطور . یعنی هم مراقب وحدت جامعه باشه هم تقویت اقتصاد و هم مقابله با فساد
🔻 موج رسانه ای بعدی
🔹 تا کمتر از 48 ساعت آینده رئیسی لیست وزرای پیشنهادی خود را بصورت رسمی منتشر میکند. طبیعتا پس از انتشار رسمی لیست بررسیها و تحلیلها پیرامون وزرای پیشنهاد در سطح فضای مجازی و افکار عمومی بصورت انفجاری و گسترده فراگیر خواهد شد.
🔸 دستور کار مخالفین جریان انقلابی و بخشی از جریانات رسانه ای جریان انقلاب هجمه و تخریب و زیر سوال بردن وزرا و معاونین رئیسی خواهد بود که از قضا قدرت اصلی رسانه ای کشور هم همین مجموعه ها هستند.
❇️ گوشزد کردن برخی نکات قبل از این موج رسانه ای لازم است:
1️⃣ ان شاالله تیم رسانه ای رئیسی تا قبل از انتشار رسمی لیست پیوست رسانه ای مناسبی را تهیه کرده باشند تا در مقابل هجمه ها و تخریبها دست جریان انقلابی در دفاع و تبیین چرایی ها و علتها خالی نباشد.
2️⃣ ان شاالله حواس عامه ما(فعالین رسانه ای و مخاطبین) به شرایط موجود کشور، اهداف و برنامه های مخالفین و معاندین و پلن های رسانه ای تقابلی با دولت رئیسی و نظام باشد و غفلتا در پازل آنها بازی نکنیم.
3️⃣ هر خبری، تحلیلی، گزارشی و یا سندی که در فضای رسانه ای کشور در جهت تخریب، هجمه، نقد و یا تایید وزرا منتشر شد را بدون بررسی و چک کردن با منابع مختلف تایید یا تکذیب نکنیم.
4️⃣ اجازه ندهیم با انتشار اخبار و اسنادی که صحت و سقم آنها هنوز تایید یا تکذیب نشده افکار عمومی جامعه را مشوش کنند، نارضایتی را گسترده تر کننده و موجبات ناامید کردن مردم از دولت انقلابی را فراهم کنند. همه ما باید پاسدار اعتماد و ایمان مردم به دولت انقلابی هستیم.
5️⃣ عرایض من بر مبنای نقد و بررسی نکردن عملکرد گذشته وزرا و یا بی عیب و نقص بودن انتخاب وزرا توسط رئیسی نیست. نقد کنیم، بررسی کنیم، تحلیل کنیم، با گزینه های دیگر مقایسه کنیم اما مراقب تحرکات دشمن نیز باشیم.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi