چند تا از شبکان😜 اجتماعی داخلی را نام ببرید
👇👇👇
«امجی» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.emji.android&ref=share
«پیام رسان سروش» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=mobi.mmdt.ott&ref=share
«بله (گفتگو+پرداخت)» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.nasim&ref=share
«آی گپ» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=net.iGap&ref=share
«شبکه اجتماعی پاتوق» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.mnhaami.pasaj&ref=share
«پیام رسان گپ» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.gapafzar.messenger&ref=share
«پیام رسان ایتا» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.eitaa.messenger&ref=share
«هورسا» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.hoorsa.android&ref=share
«بیسفون» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.bistalk.bisphoneplus&ref=share
🌺🌺🌺🌺
@eitaiha
کانال انجمن حامیان ایتا در سروش👇👇👇
sapp.ir/eitaafans
پاسخ به ابهامات درباره ایتا اینجاست👆👆👆
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
♻️ دروغ و راست آنچه در مورد #پیامرسانهای_ایرانی شنیدهاید
🔰به قلم سجاد نفیسی، فوق لیسانس امنیت IT دانشگاه صنعتی شریف
این روزها درباره امنیت پیامرسانهای ایرانی مطالب ضد و نقیضی منتشر میشود که متاسفانه فاقد بار کارشناسی و تخصصی لازم و آمیخته به اشتباهات فاحش فنی است. بعد از پرسش چندی از نزدیکان، بر این شدم که به زبان علمی ولی حتیالامکان ساده مسائل مطرح شده را برای عموم توضیح دهم.
حقیر اطلاعرسانی صحیح و بیان حقایق را - فارغ از جهتگیری سیاسی و غیرسیاسی - یک وظیفه همگانی میدانم و معتقدم ایران جز به تلاش ما نه از شایعات پاک شده و نه کسی غیر از ما آنرا خواهد ساخت. لذا خواهش من این است که با توجه به حجم بالای مطالب غلط در این زمینه و لزوم روشنگری، عزیزان در انتشار این مطالب تا حد امکان کمک نمایند.
1️⃣سوال: آیا پیامرسانهای ایرانی امن هستند؟
به غیر از یک مورد به اصطلاح لو دادن شماره موبایل اکانتهای خاص، تا کنون نقص امنیتی جدی در پیامرسانهای ایرانی گزارش نشده است.
2️⃣سوال: آیا پیغامهای من در پیامرسان سروش/ایتا/... قابل شنود است؟
خیر؛ این دو پیامرسان از امنترین پروتکل جهانی جهت ارتباط بهره میبرند که به طور کامل غیرقابل شنود است.
این پروتکل در تمامی تراکنشهای مالی و بانکی، تبادلات ایمیل، ارتباطات متنی و صوتی و ... توسط تمام سازمانهای و شرکتهای جهانی از گوگل، میکروسافت، اپل و ... استفاده شده و به امنیت آن اعتماد میشود. به واسطه این گستردگی و اتفاق نظر، حتی میتوان ادعا نمود امنیت این پروتکل از امنیت پروتکلی که تلگرام جهت انتقال مطالب استفاده میکند (که پروتکل امنی است) به مراتب بالاتر است.
3️⃣سوال: پس ماجرا تصاویر و فیلمهای منتشر شده در این زمینه شنود پیامهای این پیامرسانها چیست؟
متاسفانه نگاه سطحی و غیرتخصصی باعث انتشار مطالب غلط بسیاری - حتی از سمت افرادی که تخصص IT در زمینههای غیر رمزنگاری دارند - شده است. پروتکل SSL که در این پیامرسانها (و همه دنیا) جهت امنیت ارتباطات استفاده میشود در بستر شبکه غیرقابل شنود است.
نکتهای که باعث تولید این فیلمها و اشتباه نویسندگان و مخاطبین شده است، عدم توجه به یک نکته ریز در تامین امنیت این پروتکل است: این پروتکل تا زمانی امن است که دستگاه شما بتواند سروری که با آن ارتباط دارد را احراز هویت کند.
اگر هر موضوعی (مانند نصب یک نرمافزار با دسترسی روت) باعث اختلال در این احراز هویت شود، طبعا این پروتکل دیگر امن نخواهد بود. دوستانی که این فیلمها را تهیه کردهاند، با نصب نرمافزار روی گوشی و آلوده کردن آن توانستهاند ترافیک ارتباطی را شنود کنند.
هیچ کس بدون دسترسی به گوشی شما و نصب نرمافزار روی آن، قادر به دیدن محتوای پیامها نیست. طبعا کسی که به گوشی شما دسترسی داشته باشد، خیلی کارهای بهتری میتواند بکند: میتواند نرمافزار پیامرسان را با نرمافزار دیگری جایگزین کند تا همه پیامها را برای وی ارسال کند. میتواند نرمافزار جاسوسی و شنود روی گوشی شما نصب کند. و ...
من یک چالش ساده و قابل آزمون برای عموم مطرح میکنم:
مدعیان، کافیست امنیت نرمافزار دیگری مثل ایمیل گوگل (جیمیل) را به همین شیوه تست کنند. خواهید دید که گوگل هم، برای ارسال و دریافت ایمیلهای شما از همین پروتکل SSL استفاده میکند و با نصب نرمافزار شنود روی گوشی، میتوانید متن ایمیلها را به راحتی بخوانید.
میدانیم که جیمیل طوری طراحی شده که به ادعای سازندگان آن امکان شنود ایمیلها حتی توسط دولتها و هکرها وجود نداشته باشد. سوال این است که آیا جیمیل ناامن است؟!
جواب این است که خیر. و همین جواب در مورد پیامرسانهای داخلی هم صدق میکند. توضیح فنی این موضوع و نحوه تهیه فیلم ها را میتوانید در این لینک بخوانید:
http://telegra.ph/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%88%D9%85%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D9%84-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-SSL-04-05
4️⃣سوال: پس آیا کل هیاهو سر هیچ بوده و هیچ مشکلی در پیامرسانهای داخلی وجود نداشته است؟
چرا، در مورد پیامرسان سروش، یک ضعف امنیتی وجود داشته که برطرف شده است. این ضعف امنیتی به هر کاربری اجازه میداد که بتواند شماره موبایل واقعی ادمین یک کانال را به دست بیاورد. مشابه همین ضعف امنیتی، چند سال پیش در یکی از نسخههای نرمافزار تلگرام هم وجود داشته و برطرف شده است.
باید دانست که ضعف امنیتی در هر نرمافزاری ممکن است وجود داشته باشد و وجود داشته است، اما در حال حاضر ضعف امنیتی دیگری برای پیامرسانهای داخلی منتشر نشده است.
@jaarchi
❓سؤال:
یک موضوعی هم که مطرحه امنیته
من شنیدم که ایتا پیام هارو رمز نمیکنه
آیا این واقعیت داره؟
👈جواب:
ایتا تمام پیامها را بین کاربر و سرور رمزنگاری می کند
مانند اپلیکیشنهای بانکی
@eitaiha
هدایت شده از صدای ایران | VOI
#آذری_جهرمی_دعوت_به_مناظره_شد
دعوت نامه صدای ایران برای مناظره با آذری جهرمی وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی ایران
#خودمان_میتوانیم
🆔 @voinews
4_6039797107164971947.mp3
2.35M
امام زمان زنگ زده مؤسسه مصاف
😂😂😂
👤جواب های مسئول پاسخ گویی شنیدن داره
🔺از نشانه های آخر الزمان اینه که مدعیان دروغین زیادی ظهور میکنند
@eitaiha
هدایت شده از انجمن حامیان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝 ساختارهای عجیب نظارتی در چین
#پیامرسان_چینی
✅ کانال مصاف
@masaf
این بیگ دیتا ، بیگ دیتا که میگن مهمه
چیه؟
#اینفوگرافیک
کلاندادهها (بیگ دیتا یا دادههای عظیم)، دادههایی با حجم بالا هستند که با ابزارهای پردازش دادههای سنتی قابل پردازش نباشند و سه ویژگی حجم، سرعت و تنوع را دارند.
@eitaiha
هدایت شده از استیکر و عکس پروفایل ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 وقتی به اسم آزادی و تجربه لایف استایل غرب ، فرزندانتان را یله و رها بار آوردید
این می شود که دختری با وعده پسر از تهران به سیرجان می رود و ظاهرا قضیه اینگونه است که
چون به دوست دختر پسر ناسزا گفته مورد ضرب و شتم قرار میگیرد.
🔺و وقیحانه اینکه پسر(امیر حسین) فیلم این اتفاق را در پیج شخصی خود انتشار میدهد تا دوست دخترش ببیند
🔻بله این دختر با دو گیگ اینترنت رایگان حامله نشد ولی با اینترنتی که کلی پول براش داده بود، وقتش رو پاش هدر داده بود و احساسات، جسم و روحش رو به براش قربانی کرده بود مثل سگ کتک خورد و خاطره ای تلخ در ذهنش ایجاد شد، کسانی که اقای مومن نسب را به ناحق تخریب کردن آیا این صحنه ها را می بینند که فضای مجازی بی در و پیکر چه بلایی سر جوون های ما، سر دختران ما، سر نسل آینده ما میاره
🔴 این را هرگز فراموش نکنید که شما با حمایت از فضای مجازی بی در و پیکر و تخریب نیروهای دلسوز انقلابی در پیشگاه آیندگان و خداوند مسئول هستید و مورد قضاوت قرار خواهید گرفت
💠 رسانه مردمی ثائر
🆔 @saeer_ir
در فیلم ضرب و شتم دختر جوان، سه نفر حضور دارند، ضارب مضروب و فیلم بردار، که هریک به نوبه خود مقصرند. تقصیر ضارب و فیلم بردار واضح است اما خود دختر هم مقصر است که بر چه اساس به واسطه آشنایی با یک نفر در اینستاگرام، که معلوم نیست، هویت واقعی خود را معرفی کرده یا نه، جسورانه از تهران به سیرجان می رود! اما متهم اصلی در این واقعه، کسی است که بستر چنین ارتباطی را مهیا کرده است. بدون شک مدیر اینستاگرام متهم اصلی است که اولا زمینه ساز ارتباط خارج از عرف دختر و پسر جوان شده و ثانیا فیلم این ضرب و شتم، در بسترِ سرویس تحت مدیریت او منتشر شده است. در حالی که دسترسی به مدیر اینستاگرام مقدور نیست، مردم از وزیر ارتباطات به عنوان بالاترین مقام مسئول در این حوزه می پرسند، اگر اینستاگرام خوب است چرا به پسر خود اجازه عضویت در آن نمی دهی و اگر خوب نیست، چرا نه تنها از پیام رسان های داخلی حمایت نکرده بلکه با سنگ اندازی در مسیر رشد آنها، عملا حافظ منافع #تله_گرام و #اینستاگرام در کشور هستی!!
با توجه به مدیریت صهیونیستی تله گرام و اینستاگرام، #آذری جهرمی باید در جایگاه متهم قرار گرفته و پاسخگوی حمایت های بی دریغ خود از این دو سرویس بزه خیز باشد.
#تله_گرام
#اینستاگرام
#هر_چه_را_برای_خود_نمیپسندی_برای_دیگران_نیز_مپسند