ای صبح شبنشینان جانم به طاقت آمد
از بس که دیر ماندی از شام روزه داران
السلام علیک یا صاحب الزمان
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج
@saat_akharozaman
*🔰 معروف است كه خداوند به موسی گفت:* قحطی خواهد آمد، به قومت بگو آماده شوند!
موسی به قومش گفت و قومش از دیوار خانه ها سوراخ ایجاد کردند که در هنگام سختی به داد هم برسند که این قحطی بگذرد!
مدتی گذشت اما قحطی نیامد ، موسی علت را از خدا پرسید خدا به او گفت من دیدم که قوم تو به هم رحم کردند!
من چگونه به این قوم رحم نکنم؟
«به همدیگه رحم کنیم که خدا هم بهمون رحم کنه.»
❤️ *یادت باشه...؛*
@saat_akharozaman
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☄ واقعا ما این همهایم!؟
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
@saat_akharozaman
🔥آیا گناه برای شیعیان آزاد است !؟
💞حضرت امام باقر علیه السلام فرمودند:
اگر برخی شیعیان ما خیال کردند که اجازه دارند معصیت خدا را کند و هر گناهی که دوست دارند انجام دهند و سپس به شفاعت ما امید داشته باشن سخت در اشتباه هستند زیرا شفاعت ما فقط به کسانی میرسد که مطیع خداوند هستند و فقط گاهی دچار لغزش شده اند.
📚 اصول کافی جلد ۲ صفحه ۷۵
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
@saat_akharozaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎پاداش ترک شهوت ( فوق العاده )
💢باید فیلترها در درون خود آدم قرار بگیره؟
استاد رائفی
@saat_akharozaman
🌠#ملاحم، #فتن؛ #نشانههای_ظهور
📌قسمت اول:
بیش از دو هزار نشانه برای فرج، ظهور و رستاخیر در کتب حدیثی نقل شده که می توان آنها را به چهار دسته تقسیم نمود:
⚡️1. فِتَن: فتنه از ریشه فتن در لغت به معنای امتحان و آزمایش است.
⚡️2. مَلاحم: جمع ملحمه به معنای جنگ و کشتار است.
⚡️3. اشراط الساعه: اَشْراط جمع شَرَط به معنای نشانه و سرآغاز است. ساعه به معنای رستاخیر است. اشراط السّاعه، یعنی نشانه های رستاخیر.
⚡️4. علائم ظهور: عَلائِم جمع عَلامَه از ریشه عَلَم به معنای نشانه است.
نشانه های ظهور که در اصطلاح فتن، ملاحم و اشراط السّاعه نیز نامیده می شوند؛ از نخستین روز رحلت رسول اکرم( ص) آغاز شده تا هنگامه ظهور ادامه دارند.
🍃منظور از بیان علائم ظهور آن است که هر کس بخواهد از خطر ضلالت در امان باشد، آنها را فرا بگیرد تا کسی را در برابر خداوند حجّت نباشد که مقتضای آن وجوب فراگیری علائم ظهور و معذور نبودن احدی در ندانستن آنها می باشد.
🌱آثار فراوانی تحت عنوان «علائم الظّهور»، «علامات الظّهور» و «علامات المهدی(ع)» از علمای فریقین منتشر شده است.2 از
شیخ صدوق نیز کتابی به نام علامات آخرالزّمان گزارش شده است.3
🌅گستره علائم ظهور:
✨نشانه های ظهور که در اصطلاح فتن، ملاحم و اشراط الساعه نیز نامیده می شوند، از نخستین روز رحلت رسول اکرم(ص) آغاز شده تا هنگامه ظهور ادامه دارند.
🔅استراتژی فدک، ماجرای سقیفه، گزینش خلیفه، تهاجم به خانه وحی، روی کار آمدن معاویه ها و حجّاج ها، شهادت امام حسین(ع)، عمّار یاسر، حُجر بن عدی، میثم تمّار و دیگر شهدای راه فضیلت در احادیث فتن و ملاحم جای خاصّی دارند.
⭐️در احادیث ملاحم و فتن، خروج قرامطه، سقوط بنی امیّه و بنی عبّاس، فتح «استانبول»، اشغال «عراق» و «افغان» توسط سرکرده کفر و دیگر رخدادهای جهان تا هنگامه ظهور و انفجار نور، به روشنی پیش بینی شده است.
💫علاوه بر کتاب های مستقلّی که در این باره تألیف شده؛ در ده ها کتابِ پایه و مرجع، باب هایی چون فتن، ملاحم و اشراط السّاعه به نقل این روایات اختصاص یافته است.
☀️این احادیث همانند دیگر احادیث غیبی از سرچشمه زلال قرآن و عترت نشئت گرفته، در مجامع حدیثی ثبت شده و همانند دانه های تسبیح با نظم و ترتیب خاصّی در بستر زمان تحقّق یافته است.
صحّت و استواری سخنان پیشوایان را برای همگان روشن و مبرهن می سازد.
🍁بسیاری از کتب پایه و مرجع، مربوط به نشانه های ظهور و دیگر مسائل مهدویّت، در کشاکش روزگار، به ویژه در تهاجم مخالفان به کتابخانه های شیعیان دستخوش حریق شده، از بین رفته اند و فقط گزارشی از آنها در کتاب هایی چون «رجال نجّاشی» و «فهرست شیخ طوسی» باقی مانده است.
🌴کهن ترین اثر بر جای مانده از اوایل قرن سوم هجری قمری کتاب ارزشمند «الفتن» اثر نُعَیم بن حمّاد مروزی، متوفّای 229 ه. ق. می باشد.
اهمّیت ویژه این کتاب در این است که مؤلّف آن 26 سال پیش از تولّد حضرت ولیّ عصر(عج) دیده از جهان فرو بسته و از محدّثان مشهور زمان خود بوده، بخاری از او در «صحیح» روایت کرده و شماری از علمای رجال بر وثاقت او تأکید نموده اند.4
تعدادی از نسخه های دست نویس آن تا زمان ما محفوظ مانده است.5
📚پی نوشت ها:
1. خلیل، العین، ترتیب کتاب العین، ص 616.
2. برای کتاب شناختی آنها ر.ک: نگارنده، کتابنامه حضرت مهدی، ج 2، صص 520 ـ 528.
3. نجّاشی، الرّجال، ص 390، رقم 1049.
4. ابن حجر عسقلانی وثاقت او را از احمد حنبل، معین، عجلی و ابوحاتم نقل کرده و خود طبق نظر آنها اظهارنظر کرده است. ر.ک: ابن حجر، فتح الباری، جلد مقدّمه، ص 447.
5. از جمله: نسخه کتابخانه بریتیش میوزیوم، لندن، تاریخ استنساخ 706 ه. ق.
و نسخه کتابخانه عاطف افندی، استانبول، به تاریخ 687 ه. ق.
ادامه دارد...
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
@saat_akharozaman
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕌 واجب رکنی میدونی چیه ؟
📺 پخش آیتمهای «احکام به زبان ساده» از شبکه ٣ سیما
✅ کانال تلگرام و صفحه انیستاگرام " احکام به زبان ساده " را دنبال کنید.
@saat_akharozaman
💢 #توقیت یعنی چه؟
✅مراد از توقيت، وقت گذارى مشخّص ، يعنى تعيين كردن روز، ماه و سال ظهور امام مهدی(ع) است. از اين رو ، بيان كردن وقت نامعيّن، توقيت نيست ، همچنان كه تطبيق نشانه هاى ظهور بر برخى از وقايع در صورتى كه به تعيين دقيق وقت ظهور منجر نشود و يا بيان اميدها ، آرزوها و خواسته ها نيز توقيت شمرده نمى شود. در دوره صفويه ، بسيارى از عالمان آرزو مى كردند كه اين دولت به ظهور امام مهدى عليه السلام متّصل شود. در دوره انقلاب اسلامى ايران نيز اين آرزو و خواسته وجود داشته و دارد كه اين نظام ، به حكومت جهانى مهدى عليه السلام منجر شود؛ ولى بيان اين آرزوها و خواسته ها، توقيت شمرده نمى شود.
✅گفتنى است كه نفى زمان مشخّص نيز ممكن است حمل بر توقيت شود ، مثل اين كه گفته شود: تا چند سال ديگر ، مطمئناً ظهور اتفاق نمى افتد.
✅اگر چه ما از تعیین زمان برای ظهور نهی شده ایم اما این به این معنا نیست كه با موضوع ظهور به عنوان واقعه ای دور از دسترس كه در آینده ای دور و نامعلوم به وقوع می پیوندد، برخورد كنیم، بلكه باید همواره خود را در چند قدمی ظهور ببینیم و امیدوار باشیم كه در زمان حیات خود، ظهور حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را درك كنیم.
✅این نكته ای است كه از مجموع روایاتی كه در این زمینه از ائمه معصومین (علیهم السلام) نقل شده استفاده می شود؛ كه از جمله می توان به بخشی از دعای عهد كه از امام صادق (علیهالسلام) نقل شده، اشاره كرد. در بخشی از دعای یادشده چنین می خوانیم:
"اَللّـهُمَّ اكْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الاُْمَّةِ بِحُضُورِهِ ، وَ عَجِّلْ لَنا ظُهُورَهُ إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيدا وَ نَرَاهُ قَرِيبا...؛
بار خدایا! اندوه ودلتنگی این امت را باحضور ولیّ خود برطرف ساز و در ظهور او شتاب كن. دیگران ظهور او را دور می بینند ولی ما آن را نزدیك می بینیم... .
منبع : دانشنامه امام مهدی(ع) جلد هشتم سال انتشار : 1393 از صفحه 150 تا صفحه 170
╔═.🍃.══════╗
@saat_akharozaman
╚══════.🍃.═╝
💢رسول گرامی اسلام (ص):
در آخرالزمان ، سرزمین نجد ( اطراف ریاض عربستان ) مرکز ویرانی ها و فتنه ها گردد و " شاخ شیطان " نیز از همان جا ظهور نماید .
📚صحیح بخاری ، جلد ١ صفحه ٣۵١ حدیث ٩٩٠
💢رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه وآله):
از همان سرزمین نجد افرادی خواهند آمد که قرآن را تلاوت می نمایند در حالی که هیچ بهره و فهمی از آن نداشته و از نشانه های آن گروه این است که موهای سر خود را تراشیده و ریش خود را باقی می گذارند .
📚صحیح بخاری ، جلد ۶ ، صفحه ٢٧۴٨ ، حدیث ٧١٢٣
╔═.🍃.════╗
@saat_akharozaman
╚════.🍃.═╝
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#بهترین_بنده_از_نگاه_امام_رضا(ع)
👈کار خوب و عبادت شادیآور است
👈 قیافهمان را برای خدا تلخ نکنیم، خدا خندهی ما را میخواهد
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
@saat_akharozaman
✴️ چرا علائـم؟
🍂 وقتی فصل پاییز از راه می رسد برگ های درختان طلایی می شود و آرام آرام میریزد. این نشانه ای است برای آغاز فصل پاییز اما خود فصل پاییز نیست بلکه پیام آور آغاز این فصل می باشد و هیچ نقشی در به وقوع پیوستنِ پاییز ندارد.
🔸 زردیِ رُخ علامت بیماریست اما علت بیماری، «رنگ رُخ» نیست.
✅ نشانه های ظهور هم پیام آور ظهور هستند و هیچ نقشی در به وقوع پیوستن این امر الهی ندارند و فقط جنبه ی تابلوی راهنما و نشان دهنده مسیر را دارند
✅ به عبارتی دیگر علائم هیچ نقشی در نزدیک کردنِ ظهور ندارند؛ بلکه فقط علامتِ نزدیک شدنِ ظهورند. برای وقوع امر ظهور باید شرایط را فراهم کنیم نه اینکه بدنبال وقوع نشانه ها باشیم.
╔═.🍃.═══╗
@saat_akharozaman
╚═══.🍃.═╝