🔵 لطفا احساساتتان را کنترل کنید
✍️هوشنگ گلمکانی
🔻«پایتخت» اول که ساخته شد، کسی پیشبینی نمیکرد قسمتهای بعدیاش هم ساخته شود و ده سال دوام بیاورد. دو تا دختر کوچولوی دوقلو هم در داستان بودند در حکم تزیین خانواده، که بهناچار، ماندند.
🔻با ساخته شدن فصلهای بعدی «پایتخت»، این سریال معیارهای شخصیتپردازی و بازیگریاش را کاملتر کرد و با اضافه شدن بازیگرهای دیگر دنیایش آشناتر شد. اما سارا و نیکا با این که جزو خانواده هستند نتوانستند با معیارهای نمایشی این محصول دنیای سرگرمی خودشان را هماهنگ کنند و نقش و بازی آنها یکی از موارد انتقادی «پایتخت»های اخیر بود.
🔻با ساخته شدن فصلهای بعدی «پایتخت» معلوم شد سقف تواناییهای این دوقلوها همین حضور در قاب تصویر و گاهوبیگاه گفتن یک جمله دیالوگ است و بنابراین نویسندگان سریال نمیتوانستند چندان برای این دو نقش مایه بگذارند.
🔻«پایتخت» جهانی اغراقآمیز و کاریکاتوری دارد که همه بازیگرانش بر این اساس انتخاب میشوند و این دو طفل «معصوم»، تناسبی با این جهان نمایشی ندارند.
🔻 حالا اعلام شده سارا و نیکا از «پایتخت۷» حذف شدهاند و برخی از بازیگران سریال با استدلالهای سانتیمانتال به این تصمیم انتقاد کردهاند. اما به نظرم این تصمیم، به رغم جو موجود تصمیم درست و شجاعانهای است.
🔻فارغ از این که این دو نوجوان دوقلو دلشان میشکند یا نمیشکند، این نوجوانان نازنین مناسب دنیای «پایتخت» نیستند. این منطق جهان نمایشی یک سریال محبوب است که باید همه چیزش در تناسب با یکدیگر باشد. در چنین دنیایی، پسر نوجوان بیقاعده و بیتربیت بهبود در فصل ششم متناسبتر با این دنیاست تا دوقلوهای بچهمثبت و حرفشنو و خوشچهرهای به نامهای سارا و نیکا.
🔻زمانی که هنوز دنیای نمایش مثل امروز تفاوتش با جهان واقعی برای مردم عادی روشن نبود، بازیگران نقشهای مثبت، محبوب مردم بودند و بازیگران نقشهای منفی، برعکس. حالا هم؟ «پایتخت» یک کالای جهان سرگرمی است. لطفا احساساتتان را کنترل کنید.
🆔 @saatbevaghteghoods
🌐.🇮🇷.🌐
🔴💭 #توئیت_جهان|فرق «فخریزاده» و «زم» برای اروپاییها
🆔 @saatbevaghteghoods
🌐.🇮🇷.🌐
♦️ حمله هکرها به وزارت خزانهداری آمریکا
🔹رویترز اعلام کرد: وزارت خزانهداری آمریکا مورد حمله سایبری قرار گرفته و هک شده است. هکرهای پیچیدهای که مورد حمایت یک دولت خارجی بوده عامل این حمله سایبری بودهاند.
🔹رسانهها گزارش دادهاند که این حمله سایبری باعث شده تا نشست اضطراری شورای امنیت ملی در کاخ سفید برگزار شود.
🆔 @saatbevaghteghoods
🌐.🇮🇷.🌐
جهاد کبیر.pdf
2.97M
🌠🍃
🍃
💢 #معرفی_کتاب
📚«#جهادکبیر برای آزادسازی خرمشهرهای آینده»
💠#ناشر: نهاد فرآیند تحقق اهداف انقلاب اسلامی
🌀درباره کتاب: 👇🌺👇
🔻 تشریح دیدگاه های رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد حرکت از انقلاب تا تمدن اسلامی
#مکتب_انقلاب_اسلامی
#روشنگری
🆔@saatbevaghteghoods
🌐.🇮🇷.🌐
🌀 #عکسنوشت
⭕️ جرمهایی که «روحالله زم» را پای چوبه دار بُرد
🆔 @saatbevaghteghoods
🌐.🇮🇷.🌐
#روزشمار_سالگرد_شهادت_سردار_سلیمانی
۲۰ روز تا شهادت مالک اشتر ولایت
#وصیت_نامه_تصویری_شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
خطاب به علما و مراجع معظم:
حضرت آیتالله خامنهای را تنها و مظلوم میبینم او نیازمند همراهی شماست
🆔 @saatbevaghteghoods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پایان متفاوت برای دو ⛔️گناه...
حضرت آدم🌱🌸🧖♂
شیطان👿👹🔥
👤 استاد #قرائتی
🆔 @saatbevaghteghoods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آره حاجی؛ فرانسه انقدر مردم تو رفاه و آسایش هستن که از شدت خوشی میرن درب پارلمان رو گِل میگیرن ...
نمیگم اینجا گل و بلبله؛ ولی اونجا اون گلستونی نیست که غربپرستا اصرار دارن نشون بدن 😏
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🆔 @saatbevaghteghoods
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرانسه اعدام زم را به عنوان نقض حقوق بشر در ایران، محکوم کرده!
کلکسیونی از حقوقبشرهای فرانسه در همین چند ماه اخیر!
ولی ما به لطف مسئولین غربزده این نقض حقوق بشرهای فرانسه را محکوم نمیکنیم😐
#روح الله زم
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🆔 @saatbevaghteghoods
تلنگری - راز طول عمر.mp3
3.76M
#تلنگری 💌
خدا به بعضی از آدما مباهات میکنه،
ساده بگیم ... پُزشون رو به ملائک میده!
اینا نه شهیدن ... نه مجاهدند ... نه خیلی عجیب و غریب!!
♨️ فقــــط ...........
🆔 @saatbevaghteghoods
🔍 ریشهیابی تاریخی مواضع دوگانه اردوغان / روابط ایران و ترکیه به کدامسو میرود؟
🎞️ دولت اردوغان وارث دو سنت است: سنت عثمانی و سنت ترکیه آتاتورکی. دو سنتی که هر یک وجهی از ارتباط با ایران را در خود دارد. این سنت دو گانه از یک طرف رابطه خوبی با ایران داشته و از طرف دیگر، همواره با ایران اختلاف داشته است. اردوغان نیز در رفتار و منش خود این رفتار دوگانه را دارد.
🎞️ این رفتار دوگانه در ابتدای قدرت گیری او در ترکیه تا حدی به نفع ایران میچربید. اردوغان در ابتدای قدرت گیری حزب عدالت و توسعه به شدت تحت تاثیر سیاست خارجی "احمد داود اوغلو" و "عبدالله گل" بود. سیاست حزب عدالت و توسعه در آن زمان نزدیکی به غرب، باز شدن درب اقتصاد آزاد و لیبرالی به روی ترکیه، ارتباط مساعد با همسایگان و به خصوص عضویت در اتحادیه اروپا بود.
🎞️ در این زمان رابطه ایران و ترکیه نسبتا بهبود یافته بود. چرا که همانطور که بیان شد سیاست احمد داود اوغلو "به صفر رساندن تنش با همسایگان" و "نزدیکی به اتحادیه اروپا" بود. با این حال، با تحول حزب عدالت و توسعه، کنار گذاشته شدن عبدالله گل و احمد داود اوغلو از بدنه حزب و به خصوص تغییر سیاست خارجی ترکیه این وضعیت تاحدی تغییر کرد. ترکیه اردوغان حالا به جای آتاتورک و سیاستهایش، "سلطان عبدالحمید" را الگوی خود قرار داده بود. سلطان عبدالحمید از جمله سلاطین اسلام گرای عثمانی بود که در زمینه اقتصادی به غرب نزدیک بود اما در زمینه سیاسی به دنبال بازگشت به دوران شکوه عثمانی و یکپارچه کردن سراسر دنیای اسلام بود.
🎞️ اردوغان جدید به دنبال سیاست "عبدالحمید" است. بسیاری معتقدند او همچنان به دنبال اجرای سیاست "میهن آبی" است. میهن آبی سیاست نفوذ ترکیه در کشورهای حوزه دریای مدیترانه و بلکه سایر همسایگان است. سیاست میهن آبی که اولین بار توسط "جم گوردنیز" مطرح شد، در زمان وزارت احمد اوغلو زیاد پیگیری نشد اما برخی معتقدند که حالا به شدت توسط دولت ترکیه دنبال میشود.
🆔 @saatbevaghteghoods
🌐.🇮🇷.🌐