والاترين فضيلت حضرت زهرا(عليها السلام)در کلام امام خمینی
🔶راجع به حضرت صدّيقه(عليها السلام)، خودم را از هر ذكرى قاصر میدانم. فقط به يك روايت كه در كافى شريف و با سند معتبر نقل شده است، اكتفا ميکنم. حضرت صادق(عليه السلام) ميفرمايد:
فاطمه(عليها السلام) بعد از پدرش، 75 روز در اين دنيا بودند و حزن و شدت بر ايشان غلبه داشت. جبرئيل امين ميآمد و به ايشان تعزيت عرض ميکرد و مسايلى از آينده نقل ميفرمود. ظاهر روايت، اين است كه در اين 75 روز مراودهاى بوده است؛ يعنى رفت و آمد جبرئيل زياد بوده است.
گمان ندارم كه غير از طبقه اول از انبياى عظام درباره كسى اين طور وارد شده باشد كه در ظرف 75 روز جبرئيل امين، چنين رفت و آمدى داشته باشد.
جبراييل، مسايل واقع در آتيه و آنچه را كه به ذريه فاطمه(عليها السلام) ميرسيده است، ذكر ميکرده و حضرت امير هم آنها را مينوشته است.
حضرت امير، همانطورى كه كاتب وحى رسول خدا بوده استـ و البته آن وحى به معناى آوردن احكام، با رفتن رسول خدا، تمام شد ـ كاتب وحى حضرت صدّيقه در اين 75 روز نيز بوده است.
🔹مسأله فرود آمدن جبرئيل، يك مسأله ساده نيست؛ خيال نشود كه جبرئيل براى هر كسى امكان دارد بيايد. يك تناسب كامل بين روح آن كسى كه جبرئيل بر او وارد ميشود و مقام جبرئيل، كه روح اعظم است، لازم است:
چه ما همچون اهل نظر قايل شويم كه قضيه تنزّل جبرئيل، به واسطه روح خود ولى يا پيغمبر است كه روح ولى، جبرئيل را تنزيل ميدهد و تا مرتبه پايين وارد ميکند
يا همچون بعض اهل ظاهر، بگوييم حقتعالى او را مأمور ميکند كه برو و اين مسايل را بگو، تا تناسبى بين روح اين كسى كه جبرئيل به نزد او ميآيد و بين جبرئيل كه روح اعظم است، نباشد اين معنا امكان ندارد. اين تناسب، تنها بين جبرئيل كه روح اعظم است و انبياى درجه اول بوده است؛ مثل رسول خدا، موسى، عيسى، ابراهيم و امثال اينها. اين تناسب براى همه كس نبوده است و بعد از اين هم، براى كس ديگرى واقع نشده است، حتى درباره ائمه هم من نديدهام كه چنين امرى وارد شده باشد. طبق آن چيزى كه من ديدهام فقط براى حضرت زهرا(عليها السلام) وارد شده است كه جبرئيل به طور مكرر در طول 75 روز وارد ميشده و مسايل آتيه را كه بر ذريه او ميگذشته است، ميگفته و حضرت امير هم ثبت ميکرده است.
✅شايد يكى از مسايلى كه گفته است، راجع به مسايلى بوده است كه در عهد ذريه بلندپايه او حضرت صاحب(عليه السلام) واقع ميشود كه مسايل ايران هم جزو آن مسايل باشد؛ ما نميدانيم، ممكن است.
در هر صورت من اين شرافت و فضيلت را از همه فضايل عظيمى كه براى حضرت زهرا ذكر كردهاند، بالاتر مىدانم؛ فضيلتى كه براى غير انبيا(عليهم السلام)، آن هم نه همه انبيا، بلكه براى طبقه بالاى انبيا(عليهم السلام) و بعض از اوليايى كه در رتبه آنها ميباشند، براى كس ديگرى حاصل نشده است. و با اين كيفيت كه جبرئيل در طول هفتاد و چند روز مراوده داشته باشد، براى هيچ كس تاكنون واقع نشده است. اين فضيلت، از مختصات حضرت صدّيقه(عليها السلام) است.
🟩 امام خمينى در ديدار با گروهى از خواهران به مناسبت روز زن، 11اسفند1362
.صحيفه نور: ج 19، ص 278. با اندكى ويرايش.
کتاب شناسی علوم اسلامی استاد سابقی
والاترين فضيلت حضرت زهرا(عليها السلام)در کلام امام خمینی 🔶راجع به حضرت صدّيقه(عليها السلام)، خودم ر
جامع الاحادیث
الکافي ج ۱، ص ۲۴۱
مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ اِبْنِ مَحْبُوبٍ عَنِ اِبْنِ رِئَابٍ عَنْ أَبِي عُبَيْدَةَ قَالَ:
سَأَلَ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ بَعْضُ أَصْحَابِنَا عَنِ اَلْجَفْرِ فَقَالَ هُوَ جِلْدُ ثَوْرٍ مَمْلُوءٌ عِلْماً
قَالَ لَهُ فَالْجَامِعَةُ قَالَ تِلْكَ صَحِيفَةٌ طُولُهَا سَبْعُونَ ذِرَاعاً فِي عَرْضِ اَلْأَدِيمِ مِثْلُ فَخِذِ اَلْفَالِجِ فِيهَا كُلُّ مَا يَحْتَاجُ اَلنَّاسُ إِلَيْهِ وَ لَيْسَ مِنْ قَضِيَّةٍ إِلاَّ وَ هِيَ فِيهَا حَتَّى أَرْشُ اَلْخَدْشِ
قَالَ فَمُصْحَفُ فَاطِمَةَ عَلَيْهَا اَلسَّلاَمُ؟
قَالَ فَسَكَتَ طَوِيلاً ثُمَّ قَالَ إِنَّكُمْ لَتَبْحَثُونَ عَمَّا تُرِيدُونَ وَ عَمَّا لاَ تُرِيدُونَ إِنَّ فَاطِمَةَ مَكَثَتْ بَعْدَ رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ خَمْسَةً وَ سَبْعِينَ يَوْماً وَ كَانَ دَخَلَهَا حُزْنٌ شَدِيدٌ عَلَى أَبِيهَا وَ كَانَ جَبْرَئِيلُ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَأْتِيهَا فَيُحْسِنُ عَزَاءَهَا عَلَى أَبِيهَا وَ يُطَيِّبُ نَفْسَهَا وَ يُخْبِرُهَا عَنْ أَبِيهَا وَ مَكَانِهِ وَ يُخْبِرُهَا بِمَا يَكُونُ بَعْدَهَا فِي ذُرِّيَّتِهَا وَ كَانَ عَلِيٌّ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَكْتُبُ ذَلِكَ فَهَذَا مُصْحَفُ فَاطِمَةَ عَلَيْهَا اَلسَّلاَمُ .
https://hadith.inoor.ir/fa/hadith/104540
دانلود برنامه اندرویدی جامع الاحادیث:
https://myket.ir/app/org.crcis.noorhadith
کتاب شناسی علوم اسلامی استاد سابقی
والاترين فضيلت حضرت زهرا(عليها السلام)در کلام امام خمینی 🔶راجع به حضرت صدّيقه(عليها السلام)، خودم ر
اصول كافى / ترجمه كمره اى
۵-ابو عبيده گويد:
برخى از اصحاب از امام صادق(عليه السّلام)از جفر پرسيد،در پاسخ فرمود:آن پوست گاوى است كه پر است از علم و دانش،
به آن حضرت عرض كرد:پس جامعه چيست؟ فرمود:آن يك طومارى است كه هفتاد ذراع درازا دارد در پهناى يك پوست ساخته شده مانند ران يك شتر تنومند دو كوهان كه هر چه مردم نياز دارند در آن است و هيچ قضيهاى نيست مگر اينكه در آن است تا برسد به غرامت خراش در تن.
عرض كرد:پس مصحف فاطمه(عليها السّلام)چيست؟
راوى گويد:مدتى دراز دم فرو بست و سپس فرمود:شما از آنچه مىخواهيد يا نمىخواهيد كاوش مى كنيد و پژوهش مىنمائيد،حق اين است كه فاطمه(عليها السّلام)پس از رسول خدا(صلّى الله عليه و آله)هفتاد و پنج روز زنده بود و اندوه فراوانى از مرگ پدرش در دل داشت و جبرئيل مىآمد و او را سر سلامتى مىداد و در مرگ پدر تسليت مىگفت و او را خوشدل مىداشت و از پدرش و جايگاه وى به او گزارش مىداد و از آنچه پس از وى براى ذريهاش پيش آيد به او خبر مىداد و على(عليه السّلام)آنها را مى نوشت،اين موضوع مصحف فاطمه(عليها السّلام)است.
💐 السَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنتَ رَسُولِ اللهِ
❇️ کتابخانه علوم اسلامی تسنیم تقدیم می کند
💐 ۲۶ کتاب درباره حضرت زهرا س
🔰 کتب فارسی
۱. آینه ایزدنما 👈 دانلود
۲. اسوه حسنه 👈 دانلود
۳. از فاطمه بگو 👈 دانلود
۴. سیره فاطمی 👈 دانلود
۵. طلوع بی پایان 👈 دانلود
۶. دانستنی های فاطمی 👈 دانلود
۷. با نور فاطمه هدایت شدم 👈 دانلود
۸. فاطمه الزهرا (علامه امینی) 👈 دانلود
۹. فاطمه، بهترین الگو برای همه 👈 دانلود
۱۰. جُنّة العاصمة (علامه میرجهانی) 👈 دانلود
۱۱. فاطمه زهرا، شادمانی دل پیامبر 👈 دانلود
۱۲. کوثر ناب (اشعار آیینی فاطمی) 👈 دانلود
۱۳. فاطمه زهرا از ولادت تا شهادت 👈 دانلود
۱۴. آموزه های تربیتی حضرت فاطمه 👈 دانلود
۱۵. صدیقه طاهره (برگرفته از الغدیر) 👈 دانلود
۱۶. فاطمه فاطمه است (به سه زبان) 👈 دانلود
۱۷. تجلی توحید در زندگی حضرت زهرا 👈 دانلود
۱۸. الکلمة الغرّاء (علامه شرف الدین) 👈 دانلود
۱۹. فاطمیه، حقیقتی در دل افسانه ها 👈 دانلود
۲۰. بهشت ارغوان، قصه ناتمام فاطمه 👈 دانلود
۲۱. حضرت فاطمه،وارث مقام پیامبران 👈 دانلود
۲۲.فاطمه،حلقه وصل رسالت و امامت👈 دانلود
🔰 کتب عربی
۲۳. بنور فاطمة اهتدیت 👈 دانلود
۲۴. هذه فاطمة (۸ جلدی) 👈 دانلود
۲۵.فاطمة الزهراء من المهد الی اللحد 👈 دانلود
۲۶. فاطمة الزهرا بهجة قلب المصطفی 👈 دانلود
📲 ثواب انتشار این لیست با شما
ا•┈┈••••✾•▪️•✾•••┈┈•ا
تسنیم، بزرگترین کتابخانه علوم اسلامی در بستر ایتا 👈 عضو شوید
🆔 @tasnim_pdf
کتاب شناسی علوم اسلامی استاد سابقی
کتاب "ستارگان زندگی یامادران معصوم پرور"
تالیف حجتالاسلام دکتر عیسی ولائی
✅408صفحه، 2بخش:
1_کلیات :
جایگاه زن وپرسشهای دهگانه
مقام مادر
نظام برده داری
عصمت چیست و معصوم کیست؟
2_مادران معصومان:
مادران پیامبران اولوالعزم
مادران اهل بیت علیهم السلام ازص214_378
🔶سایرکتب نویسنده :
2_فرهنگ تشریحی اصطلاحات اصول (نشر نی)
3_ارتداد در اسلام (نشر نی)
4_قواعد فقهی
5_اسلام و محیط زیست
6_اصول فقه
7_مبانی سیاست در اسلام
8_صد سؤال و صد جواب
9_تبیین و توضیح جامعالشتات میرزای قمی
10_کار در منابع اسلامی
11_جرائم و مجازاتها
کتاب شناسی علوم اسلامی استاد سابقی
پیشگفتار نویسنده :
روزی نشسته در حال فکر کردن بودم که ذهنم به هر طرفی پرواز میکرد و
به صورت پراکنده و بدون هیچگونه انسجامی این سو و آن سو مرا با خود همراه میکرد ناگهان جرقه ای به ذهنم زد و توجه مرا به خود جلب کرد :
چطور آن همه سخن و مطلب از زندگی و عملکرد اولیاء ،الهی پیامبران ،ربانی پیامبر اکرم اسلام و اوصیاء پاک و معصوم آن حضرت و پدرانشان به رشته تحریر درآمده است؛ امامطلب مدونی درباره مادر اکثر آن بزرگواران کمتربه چشم می خورد به ویژه درباره ی مادر امامان معصوم اطلاعات بسیار اندک و نوشته ها بسیار بسیار ناچیز است. این فکر مرا آزار میداد که چرا این همه بی وفایی و ظلم در حق این بزرگترین اسوههای بشری روا داشته شده است؟
از طرف دیگر میدیدم بضاعت علمی ام برای تدوین چنین اثری اندک است؛ اما با خود اندیشیدم که آیا در حد توان وظیفه ای در جمع آوری مطالب پراکنده و سعی و تلاش برای دسترسی به مطالب تاریخی درباره آن بزرگواران ندارم؟ از این رو مصمم شدم در اولین فرصت درباره ی موضوع مورد نظر اقدام کنم
به خوبی آگاه بودم که ورود در این مقوله دو اشکال عمده را به همراه دارد :
اول اینکه منابع درباره زندگی آن بزرگواران بسیار اندک است
ثانياً مطالب مورد نظر تاریخی است نه تحلیلی؛ بنابراین تمام سعی من باید در پی یافتن منابع تاریخی باشد.
در هر حال در تابستان سال ۱۳۹۰دست به قلم بردم