وقتی از ترس اصلاح طلبان، به اصولگرایان رای دادید و هنگام انتخابات انقلابیون را با برچسب های وحدت شکن، نفوذی، مصلحت نیندیش و... بایکوت کردید امروز دیگر نباید انتظار «عملکرد انقلابی» داشته باشید.
خوب یا بد، امروز حاصل همان چیزی را درو میکنید که دیروز کاشتید.
#شفافیت_آرا
#رای_لیستی
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگوییم اصولگرا و اصلاح طلب دو روی یک سکه هستند، از چه چیزی حرف میزنیم؟
راه حل کشور، جریان سوم انقلابی است.
@Sabeti ✅
گرچه دوریم به یاد تو سخن میگوییم
بعد منزل چه بلایا به سر ما آورد...
#شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخالفان طرح #شفافیت میگویند این طرح باعث فشار بر نمایندگان میشود! اتفاقا یکی از خوبی های طرح شفافیت همین فشار بر نمایندگان است تا بدانند بابت تک تک اقدامات و مواضع خود باید پاسخگو باشند و مردم را قانع کنند.
فایده مهم دیگر طرح شفافیت نیز "کم شدن جاذبه های مسئولیت و پست و مقام" است. یکی از مشکلات کشور جذابیت و بی هزینه بودن مسئولیت هاست و هر چقدر این جذابیت ها کم و فشار مسئولیت ها بیشتر شود، افراد شایسته و خودساخته تری داوطلب پست و مقام خواهند شد و این یعنی یک گام پیشرفت.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخرین قسم های جلاله حاج قاسم:
ولله ولله ولله از مهمترین شئون عاقبت بخیری نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب است...
@Sabeti ✅
برخی فکر میکنند با حمایت از جمهوری اسلامی به نظام لطف میکنند و مانع سرنگونی آن میشوند اما واقعیت برعکس است، جمهوری اسلامی تداوم خواهد داشت و از فتنه های سنگین عبور کرده و خواهد کرد.
این افراد هستند که باید حواسشان باشد سلب توفیق نشده و لیاقت حمایت از اصل نظام از آنها سلب نشود.
در این ۴۰ سال ریزش های بزرگی رخ داد که البته رویش های بزرگتری جایگزین شان شد. به عنوان مثال وقتی آن مرجع تقلید از دیار نجف آباد ریزش کرد، یک جوان نجف آبادی دهه هفتادی به اسم محسن حججی به جای او رویید. جوانی که شاید فقط خبر شهادتش بیشتر از کل عمر آن مرجع تقلید، دلهای مردم را به سمت حقیقت هدایت کرد و مراسم تشییع اش در شهرهای مختلف بخشی از تاریخ پرافتخار این ملت شد.
یا وقتی آن یار قدیمی امام از خطه کرمان در برابر انقلاب ایستاد هیچ گاه انقلاب متوقف نشد، قاسم سلیمانی از همان خطه چنان از یک ملت دل ربایی کرد که برای همیشه نامش در تاریخ جاودانه خواهد ماند.
خلاصه آنکه این انقلاب و نظام معطل افراد نخواهد ماند و به مسیرش ادامه خواهد داد، افراد هستند که باید مواظب باشند مشمول سنت استبدال نشوند و در دفاع از این مسیر حق جایگزین پیدا نکنند.
@Sabeti ✅
بعضی وقتها تصورات غلط جامعه درباره برخی مفاهیم، باعث تشویق هر کسی به کاندیداتوری در انتخابات میشود.
باورش سخت است اما وقتی سطح فکر بخشی از جامعه این شده که "سابقه کار اجرایی" برای یک رئیس جمهور به معنی "ساختن پل و جاده" است، نتیجه اش محتمل شدن کاندیداتوری عباس آخوندی است!
پس معنی درست سابقه کار اجرایی چیست؟
پاسخ روشن است: تجربه تصمیم سازی در سطح راهبردی و کلان کشور، فهمیدن اولویت های هر وزارتخانه و هماهنگی دستگاه های اجرایی با یکدیگر.
@Sabeti ✅
شعرهایم همگی درد فراق است، ببخش
صحبت از کرب و بلایت نکنم میمیرم...
#شب_جمعه
شاید برای یادآوری این نکته کمی دیر شده باشد اما واقعیت این است که ما نه از دیدار #خاتمی با #شیراک ذوق زده شدیم، نه از دست دادن #ظریف با #کری، نه از دیدار #جلیلی با #پوتین خوشحال شدیم و نه از دست دادن #قالیباف با #والودین.
پشتوانه عزت مسئولین جمهوری اسلامی به خون هزاران شهید است نه کدخدایان غرب و شرق. ذوق زدگی از این دیدارها نشانه نفهمیدن قدرت واقعی جمهوری اسلامی است. ایران مثل خیلی از دیگر کشورها نیست که مسئولینش در عکس یادگاری با سران ابرقدرت ها هویت پیدا کنند. حتی فراتر از آن، این سران کشورهای دیگر هستند که حضورشان در عکس با مسئولین جمهوری اسلامی، آنها را متفاوت میکند. شاید این جمله برایتان اغراق آمیز جلوه کند اما آخرین سخنرانی اوباما در دوره ریاست جمهوری اش را بخوانید که چطور از مذاکره با جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای دولتش یاد می کند.
خلاصه آنکه، آن روی سکه ذوق زده شدن از دیدار با شیراک و پوتین و کری و والودین، بی رغبتی و حتی احساس شرم نسبت به دیدار با سران امریکای لاتین، افریقا، افغانستان و... است. این همان نگاه استعمار زده و عقب مانده ای است که سال ۵۷ برای عبور از آن قیام کردیم لذا اگر دیدید هنوز این نگاه به خصوص در میان نیروهای انقلابی هم وجود دارد که عزت ما وابسته به دیدار با سران فلان ابرقدرت است، تردید نکنید که همچنان الفبای گفتمان خمینی نیز به درستی فهم نشده است...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به یک شبهه ی پر تکرار:
آیا برجام تنها راه پیش روی کشور بود؟ اگر برجام نبود چه میشد؟
@Sabeti ✅
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجری جهان آرا یه جوابی به شبهه قدیمی اصلاح طلبان و پزشکیان داد، که فکر کنم دیگه کلاهشونم بیفته جهان آرا، نیان برش دارن😂
@Bisimchimedia
اصلاح طلبان اعلام کرده اند حتما برای انتخابات 1400 یک گزینه خواهند داشت.
خیلی هم عالی! فقط یک سوال:
در این 7 سال که دولت در اختیارتان بود دقیقا کدام اقدام را به نفع مردم داشتید انجام می دادید که فرصت کم آوردید و لازم است دوباره دولت دست تان باشد تا آن کار را تکمیل کنید؟!
@Sabeti ✅
بیرون ز تو نیست آنچه میخواسته ام
فهرست تمام آرزوهای منی ...
#شب_جمعه
#لیله_الرغایب
اسفند 95 در دانشگاه شهید باهنر کرمان یکی از دانشجویان پرسید به فلان کاندیدای جوان رای بدهیم یا نه؟
گفتم کار به روز رای دادن نمی رسد چون علیرغم تمام فضاسازی های رسانه ای و... سه حالت بیشتر وجود ندارد:
یا اصلا ثبت نام نمیکند
یا ثبت نام میکند ولی تایید صلاحیت نمیشود
یا ثبت نام میکند و تایید صلاحیت هم میشود ولی در نهایت انصراف میدهد
در نهایت همان حالت اول شد و آن فرد اصلا ثبت نام هم نکرد.
حکایت امروز هم همان است. درباره خیلی ها خبر زیاد تولید میشود و فضاسازی رسانه ای زیادی صورت میگیرد اما مشخص است که در نهایت کار آنها به روز انتخابات نمیرسد و یکی از این سه حالت رخ خواهد داد.
فراموش نکنیم که این روزها خیلی ها می گویند میخواهیم رییس جمهور شویم تا در نهایت یکی از وزارتخانه های دولت بعدی را به دست بیاورند، پس "سر کار" نباشیم!
@Sabeti ✅
مصطفی تاجزاده با انتشار توییتی از بنده که یک سال قبل منتشر شده بود، پرسیده چرا گفته بودم ورود کرونا به ایران دروغ است؟
پاسخش همین تصویری است که مشاهده میکنید. زمانی که بنده آن توییت را نوشتم تمام مسئولان وزارت بهداشت قاطعانه میگفتند کرونا هنوز به ایران نیامده. طبیعتا بنده هم با استناد به حرف مسئولان وزارت بهداشت چنین حرفی را منتشر کردم و تازه چند روز بعد از آن توییت بود که رسما اعلام شد نخستین نمونه های کرونا در ایران مشاهده شده و بعد هم محدودیت ها اعمال شد.
لذا برای انتقام از مواضع سیاسی بنده، رو در رو شمشیر بزنید و مواضع مرا نقد کنید، نه اینکه یک توییتی که برای قبل از اعلام ورود کرونا به ایران است را منتشر کنید، طوری که کسی که نداند فکر کند بنده از ورود کرونا به ایران مطلع بودم یا اطلاعات مخفی در این باره داشتم اما منکر آن میشدم!
ببخشید که به مسئولان وزارت بهداشت دولت تدبیر و امید اعتماد کردیم!
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی ها لباس روحانیت به تن دارند ولی وقتی این مدل حرف ها را بیان میکنند کسی باور نمیکند. چون خودشان عامل به حرف شان نیستند.
خیلی ها هم لباس روحانیت به تنشان نیست ولی وقتی حدیث می گویند یا حرف از دین و خدا و پیغمبر میزنند، حرف شان به دل می نشیند چون خودشان اولین عامل به آن حرف هستند...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز مهندس بهانه ای است تا یاد کنیم از مهندس دوست داشتنی، حاج سعید قاسمی که دانش مهندسی اش را در راه خدمت به محرومان به کار گرفت و با اینکه نه وزیر مسکن است، نه رییس بنیاد مسکن و نه رییس هیچ دستگاه و نهاد دیگر، اما یک تنه ترجمان طعم خدمت رسانی به مردم بوده است.
فیلمکامل:
http://Aparat.com/v/I1hOS
@Sabeti ✅
در فضل علی بس بوٙد این نکته که باید
اثبات کند شیعه که این مرد، خدا نیست...
#شب_جمعه
4_5888770616630184545.mp3
1.98M
آی آدما ارباب ما بنده نوازی میکنه، یه عمریه نام علی با دلها بازی میکنه...
#رضا_هلالی
#صوت_شب_جمعه
@Sabeti ✅
احمدی نژاد محبوب خیلی از ما بود چون استکبارستیز بود، هولوکاست را نفی میکرد، در قامت یک رئیس جمهور همایش جهان بدون صهیونیسم برگزار میکرد و شجاعانه از «نابودی اسراییل» سخن میگفت.
اما مصاحبه اخیرش با «فیگارو» و انفعالش دربرابر مواضع درست گذشته اش را ببینید: «هیچوقت آن جمله (نابودی اسراییل) را نگفتم، ممکن است سخن کس دیگر را نقل کرده باشم!»
این اگر اسمش استحاله نیست، پس چیست؟
@Sabeti ✅
♦️پاسخی به اتهامات جوانفکر (بخش اول)
هفته قبل با انتشار یک توییت، به نقد موضع اخیر آقای احمدی نژاد در گفتگو با روزنامه فیگارو پرداختم. در آن توییت نوشته بودم: «احمدی نژاد محبوب من بود چون استکبارستیز بود و شجاعانه از نابودی اسراییل سخن میگفت. اما مصاحبه اخیرش با فیگارو و انفعالش دربرابر مواضع درست گذشته اش را ببینید: "هیچوقت آن جمله (نابودی اسراییل) را نگفتم، ممکن است سخن کس دیگر را نقل کرده باشم!" این اگر اسمش استحاله نیست، چیست؟»
این توییت بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت و البته به مذاق اطرافیان رییس جمهور سابق خوش نیامد. به همین خاطر آقای علی اکبر جوانفکر مشاور رسانه ای دکتر احمدی نژاد با انتشار یادداشتی مفصل و البته با چاشنی توهین، سعی کرده تا مواضع متناقض احمدی نژاد و تغییرات آشکار او در این سالها را توجیه کند اما از آنجایی مستقیما نکاتی را درباره بنده نوشته است به طور خلاصه به آن پاسخ می دهم:
1. آقای جوانفکر با آسمان ریسمان بافتن و توجیه مواضع اخیر دکتر احمدی نژاد نوشته: «بیان سخن امام خمینی (ره) دایر بر اینکه اسرائیل در مسیر نابودی قرار دارد و موجودیت آن به دلیل نامشروع بودن، از بین رفتنی است، با اینکه رئیس جمهور یا یک مقام رسمی اعلام کند هدف ما نابودی اسرائیل است و برای آن برنامه ریزی و تلاش می کنیم، دو موضوع کاملا متفاوت از هم هستند و رسانه هاي غربی همواره تلاش کرده اند تا این دومی را جا بیندازند تا بهانه ای برای برخورد با ایران داشته باشند.»
متاسفانه آقای جوانفکر خلاف واقع گفته زیرا آقای احمدی نژاد در گردهمایی اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد در 28 تیر 1390 صراحتا گفته بود: «ملت ایران تا ریشه کنی کل استکبار و صهیونیسم از جهان ایستاده است و همه آنها را به گور خواهد فرستاد.»
همانطور که مشاهده می شود در این مثال، احمدی نژاد جمله امام خمینی را نقل نکرده، بلکه شجاعانه یکی از آرمان های بزرگ انقلاب اسلامی را بیان کرده است. کما اینکه پیش از آن نیز بارها به درستی از لزوم نابودی اسراییل سخن گفته بود و حتی در سال 84 در همایش «جهان بدون صهیونیسم» حاضر شد و سخنرانی کرد. لذا پرسش اصلی همچنان این است که چرا دکتر احمدی نژاد نسبت به گذشته تغییر کرد و از بیان مواضع درست و افتخار آفرینش، خجالت می کشد؟ علت این تغییرات چیست؟
2. عنوان یادداشت جناب جوانفکر در پاسخ به بنده «دمدمی مزاج» است. ایشان در بخشی از نوشته خود با اشاره به بعضی از حمایت های بنده از دکتر احمدی نژاد در طول سالهای 84 تا 90 تلاش کرده تا به مخاطب القا کند که آقای احمدی نژاد تغییری نکرده، بلکه این منتقدان امروز او هستند که به خاطر دمدمی مزاج بودنشان قبلا مدافع او بوده اند و امروز مخالف او شده اند! این در حالی است که احمدی نژاد تاکنون بارها بر تغییر شخصیت و افکار خود تاکید کرده که از جمله آن می توان به گفتگوی اخیر او با برنامه اینترنتی قرن جدید اشاره کرد که صراحتا اعلام می کند «از سال 84 تا به امروز خیلی تغییر کرده است».
لذا وقتی خود آقای احمدی نژاد تاکید دارد که نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده، طبیعی است که موضع بسیاری از حامیان او نیز از حمایت به انتقاد تغییر کند زیرا حمایت ما از ایشان هیچ گاه به معنای چک سفید امضا به دست او نبود و این جناب جوانفکر و امثال ایشان هستند که بدیهیات تغییر در آقای احمدی نژاد را هم متوجه نشده اند یا هنوز صلاح نمیدانند که متوجه شوند و از آن طرف برایشان جای تعجب است که چرا بخش زیادی از حامیان دیروز احمدی نژاد به منتقدان امروز او تبدیل شده اند؟
3. آقای جوانفکر در بخشی دیگر از یادداشت خود، نوشته «ادعای امیرحسین ثابتی که گفته است آقای احمدی نژاد محبوب او بوده است، دروغی بیش نیست زیرا او طی هشت سال اخیر از مخالفان دکتر احمدی نژاد بوده!»
نه در 8 سال گذشته بلکه از سال 90 محمود احمدی نژاد برای ما تمام شد. او بعد از خانه نشینی و تمرد صریح از حکم حکومتی رهبر انقلاب دیگر جایگاهی برای من و امثال من نداشت اما تا پیش از آن اتفاق، او سه بار مورد انتخاب بنده و خیلی های دیگر مثل بنده بود: 27 خرداد 84، 3 تیر 84 و 22 خرداد 88. زیرا شعارها و گفتمان او در مقایسه با بسیاری دیگر از رجال سیاسی کشور به آرمان های انقلاب اسلامی نزدیک تر بود و عملکردش در حوزه های مختلف علیرغم همه کاستی ها، قابل دفاع و در برخی حوزه ها بی نظیر بود. اما از بعد از سال 88 که به تدریج رفتارهای متفاوتی از احمدی نژاد بروز پیدا کرد، مشخص شد که او احمدی نژاد سابق نیست و این واقعیت حتی در ترکیب اطرافیان او نیز خود را نشان داد.
احمدی نژادی که روزگاری وزرایش را چهره های بی حاشیه و خوشنامی مانند پرویز داوودی، باقری لنکرانی، پرویز فتاح، مسعود میرکاظمی و... شکل می دادند به تدریج در حلقه مشایی، بقایی، رحیمی، ملک زاده و... فرو رفت و هرچه گذشت...
ادامه در پست بعدی 👇
@Sabeti ✅
♦️پاسخی به اتهامات جوانفکر (بخش دوم)
ادامه از پست قبل
و هر چه گذشت مواضع و عملکرد احمدی نژاد با گذشته اش متفاوت تر شد. به طوری که می شد در بسیاری از موضوعات میان مواضع دیروز و امروزش با خودش مناظره کند!
البته این تغییرات مساله ای نبود که برای هر صاحب عقلی پوشیده بماند اما به هر حال افرادی هم بوده و هستند که نمی خواستند این تغییرات را باور کنند و با رفتارهای «فرقه گونه» و طبق این منطق غلط که «هر چه احمدی نژاد بگوید عین حقیقت است و هرکاری کند عین صواب است»، روز به روز بیشتر در توهمات او دمیدند. نتیجه این فرقه سازی نیز امروز مشخص است. رییس فرقه هر چه می خواهد می گوید و اعضای فرقه چشم بسته به دنبال درست نشان دادن آن حرفها هستند. هر منتقدی نیز یا از عقل برخوردارنیست یا با شیمون پرز هم نظر است یا از اول دشمن احمدی نژاد بوده است! و البته این سوال پاسخ داده نمی شود که افرادی که سه بار به احمدی نژاد رای دادند و امروز منتقد او هستند چطور از اول دشمن او بوده اند؟!
4. آقای جوانفکر در بخشی دیگر از یادداشت خود نوشته: «با توجه به استقبال گسترده مردم از دکتر احمدی نژاد برای انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، برخی از نهادهای امنیتی و عوامل رسانه ای آنها در تلاش هستند تا با ایجاد شبهات گوناگون، در دل میلیونها تن از مردم طرفدار ایشان تردید افکنی کنند و ثابتی با قرار دادن خود در موضع طرفداری از احمدی نژاد، همین خط را دنبال کرده است.»
این هم از هنرهای دیگر جناب جوانفکر است که از اندرون انسان ها آگاه است و از آنها نیت خوانی می کند که علت نقدشان کاندیداتوری احمدی نژاد در انتخابات 1400 است! وگرنه چه کسی است که نداند با توجه به ردصلاحیت احمدی نژاد در انتخابات سال 96، احتمال تایید صلاحیت او در انتخابات پیش رو وجود ندارد؟ چراکه دکتر کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در 20 مرداد همین امسال اعلام کرد «افرادی که در گذشته رد صلاحیت شدهاند، دیگر ثبت نام نکنند.»
آیا نظر صریح شورای نگهبان هنوز به گوش آقای احمدی نژاد و اطرافیان او نرسیده؟
5. در پایان بار دیگر از جناب دکتر احمدی نژاد برای حضور در یک گفتگوی صریح، چالشی و بدون سانسور درباره عملکرد و مواضع ایشان برای برنامه رودررو دعوت می کنم. هرچند تا کنون دعوت های مکرر ما با پاسخ مثبت ایشان همراه نبوده و بعید است که نهایتا ایشان حاضر به چنین گفتگویی شود. زیرا برخی مصاحبه های اخیر دکتر احمدی نژاد نشان می دهد علاقه ایشان برای گفتگوهای زرد درباره کراوات زدن یا نزدن، برایش جذاب تر از گفتگوهای چالشی و انتقادی است اما در هر صورت آقای جوانفکر به عنوان مشاور رسانه ای ایشان می تواند تسهیل گر این گفتگو باشد تا در پایان مخاطبان قضاوت کنند که سخن چه کسی به صواب نزدیک است؟
والسلام
امیرحسین ثابتی/ 9 اسفند 99
@Sabeti ✅