هدایت شده از رو در رو
🎥 فیلم کامل دوازدهمین و آخرین قسمت از فصل اول برنامه #رو_در_رو در گفتگو با داریوش سجادی، کارشناس رسانه و اصلاحطلب مقیم آمریکا:
🔻جمهوری اسلامی هیچ جایگزین و آلترناتیو جدی ندارد، براندازهای فعلی یک مشت دلقک هستند.
🔻️سال ۸۸ به خاطر ارتباطی که با کروبی داشتم ابتدا فکر کردم تقلب شده اما بعدها فهمیدم ادعای تقلب دروغ بوده است.
🔻متن برجام و همه جزئیات آن را خواندهام و به همین علت با آن مخالف هستم.
🔻️در ماجرای برجام ظریف کاملا با نایاک کار میکرد و هوشنگ امیراحمدی را حذف کردند.
🔻️در آمریکا برای پاک زیستن مختارید، برای ناپاک زیستن مجبور!
🔻️دموکراتها در ضربه زدن به ایران اگر از جمهوریخواهان بدتر نباشند، بهتر نیستند.
🔻️هیلاری کلینتون جنگی ترین کابینه ممکن علیه ایران را چیده بود و اگر رئیسجمهور میشد خصومتش با ایران از ترامپ هم بیشتر بود.
🔻️شبکه ایران اینترنشنال "روزنامه نگاری با اسلحه" است.
🔻️مسعود بهنود یک شارلاتان است.
🔻️تحریمهای فلج کننده نتیجه مستقیم آشوب های ۸۸ بود و باعث رای آوردن روحانی در سال ۹۲ شد.
🔹 فیلم کامل:
http://www.aparat.com/v/JNDI9
@rudarru57
امیرحسین ثابتی
🎥 فیلم کامل دوازدهمین و آخرین قسمت از فصل اول برنامه #رو_در_رو در گفتگو با داریوش سجادی، کارشناس رسا
1. گفتگو با داریوش سجادی آخرین گفتگو از فصل اول برنامه رو در رو بود و در عین حال یکی از مفید ترین گفتگوها. سالها فعالیت او در عرصه رسانه، نزدیکی او با مهدی کروبی و جریان اصلاح طلب و تجربه دو دهه زیستن در امریکا، باعث شد تا حرفهای متفاوتی بیان کند که در همین مدت کوتاهی نیز که این گفتگو منتشر شده، اکثر افرادی که فیلم کامل آن را دیده اند بر این مساله شهادت می دهند.
2. نقطه اوج این گفتگو سخنان سجادی درباره رسانه های خارجی، چگونگی کنترل رسانه و افکار عمومی در امریکا و سخنانش درباره مواجهه ایران و امریکا بود. سخنانی که حاصل یک تجربه طولانی از یک زندگی متفاوت بود نه برخاسته از مواضع ایدئولوژیک.
3. در مجموع شاید داریوش سجادی یکی از گمنام ترین میهمانان فصل اول برنامه رو در رو بود اما به همان میزان فکر می کنم سخنانش مفید و جذاب بود لذا اگر هنوز این برنامه را ندیده اید هم اکنون می توانید از طریق سایت آپارات ببینید.
@Sabeti ✅
1. این تصویر همان صندلی قرمز معروفی است که 12 جلسه چند ساعته ما را یاری کرد تا گفتگو هایمان با محمدرضا خاتمی، الهه کولایی، فائزه هاشمی، محمدرضا نقدی، علیرضا زاکانی، فریدون عباسی، علی باقری، نقوی حسینی، طیبه سیاوشی، داریوش سجادی، محمدحسین پویانفر و مهدی رسولی ضبط و پخش شود.
2. ممکن است از خود بپرسید چرا بر انتشار این تصویر اصرار داشتم؟ بدون تعارف باید بگویم این تصویر برای من و بقیه بچه هایی که این چندماه مشغول ساخت "رو در رو" بودیم «نمادین» است. نمادین از این جهت که وقتی کار را کاملا مستقل شروع کنی و آخر سر هم اسپانسر پیدا نکنی، مجبوری حتی برای پایه شکسته صندلی نیز چاره ای متفاوت پیدا کنی! و این تازه بخشی از یک پازل بزرگتر است. پازلی که اجزای بزرگترش را چند ملیون بدهی بابت اجاره دوربین، نور و سایر تجهیزات فنی و میلیون ها بدهی دیگر به تدوین گر، صدابردار، تصویر بردار و... شکل می دهد.
3. فکر می کنم روضه ی مفصلی خواندم و پاسخ به یکی از سوالات اصلی را هم دادم! یکی از علل اصلی توقف برنامه ما در قسمت دوازدهم و اعلام پایان فصل اول برنامه همین مساله بود. بدهی های روز افزون و نداشتن هیچ اسپانسر مالی. لذا فعلا توقفی در کار ایجاد کردیم تا در صورت حل بخشی از این مشکلات مجددا کار را شروع کنیم.
4. بدون اغراق می گویم که نه بنده و نه هیچ کدام از دوستانی که در ساخت این برنامه تلاش کردند از ابتدا تصور نمی کردیم واکنش های مختلف به برنامه اینقدر زیاد باشد و به اصطلاح تا این حد "کار بگیرد". خوشبختانه در این مدت مخاطبان ثابت خوبی نیز پیدا کردیم که امیدواریم هرچه زودتر با تولید و پخش فصل دوم برنامه، پاسخگوی لطف شان باشیم. بویژه با وعده هایی که چهره های مختلف سیاسی، اجتماعی از طیف های مختلف برای ادامه ی گفتگوها داده اند امیدوارم این کار، با کیفیت بیشتر از فصل اول هر چه زودتر ضبط و پخش شود تا کمکی هرچند کوچک به تامین محتوای جبهه انقلاب در فضای مجازی کرده باشیم...
♦️ پی نوشت:
با توجه به اینکه این متن ابتدا ساعاتی قبل در اینستاگرام منتشر شد، بسیاری از عزیزان در کامنتها برای کمک مالی به برنامه اعلام امادگی کردند لذا شماره کارت زیر به نام آقای رضا ایروانی اعلام میشود:
6273811075931060
@Sabeti ✅
♦️از "زنوناوین" تا استندآپ کمدی در روز دانشجو
1. فردای انتخابات 96 و در اوج تحلیلهای مختلف درباره شکست جریان انقلابی در انتخابات، تحلیلی از وحید جلیلی منتشر شد که ریشه های این شکست را خوب تببین کرده بود. خلاصه آن تحلیل این بود که ما فقط در انتخابات ریاست جمهوری که یک رقابت سیاسی است شکست نخوردیم، قبل از آن در بسیاری از رقابت های فرهنگی، هنری، رسانه ای و... دیگر نیز شکست خوردیم و اتفاقا مقدمه شکست سیاسی ما در انتخابات نیز شکست در همان رقابت های قبلی بود.
یکی از مثالهای او نیز این بود که وقتی فیلمهای پوچ و مبتذلی مثل "فروشنده" یا "50 کیلو آلبالو" و... بالای 10 میلیارد فروش می کنند اما همزمان فیلم های خوب و قابل دفاع جریان انقلاب مثل "یتیمخانه ایران" یا "ماجرای نیمروز" نهایت فروششان 3 تا 4 میلیارد است، یعنی ما در یک پدیده مهم و اثرگذار شکست خورده ایم و آن «ذائقه سازی مخاطب» است.
2. اما "ذائقه مخاطب" دقیقا کجا شکل می گیرد و ما به عنوان فعالین جریان انقلاب در عرصه های مختلف، چه نقشی در ساختن این ذائقه داریم؟ این روزها حتما شما نیز اخبار زیادی از دانشگاه ها به مناسبت روز دانشجو شنیده اید. حتما هم یکی از اخباری که شنیده اید برگزاری انواع و اقسام مراسم های استندآپ کمدی، تقلید صدا و... به مناسبت روز دانشجو بوده است! اسفبار تر آنکه بخش قابل توجهی از این برنامه ها توسط تشکل های انقلابی مثل بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی و ... برگزار شده و در پایان هم اینطور استدلال می شود که اگر این مراسم ها را برگزار نکنیم دانشجویان از مراسم های دیگری که در آنها حرف مهم و جدی زده شود استقبال نخواهند کرد!
3. متوجه ارتباط بند اول با بند دوم شدید؟ اهمیت «ذائقه سازی مخاطب» دقیقا همینجا خودش را نشان می دهد. وقتی در اوج مشکلات کشور، فشارهای دشمن، ناکارآمدی های داخلی و ده ها بحث جدی و مهمی که کشور با آنها درگیر است اولویت دانشجویان ما سرگرمی به این مباحث است، دیگر چه انتظاری باید از توده مردم داشت؟ دانشجویی که باید پیشقدم تولید فکر، مطالبه از مسئولین، تبیین واقعیات برای مردم، ابتکار عمل برای حل مشکلات و... باشد، در مهم ترین مناسبتی که باید این وظایفش را عملیاتی کند درگیر این است که از کمدینی دعوت کند که تقلید صدایش بهتر است یا جوک تعریف کردنش!
4. وقتی ذائقه دانشجو تا حدی غیر سیاسی شد که حتی 16 آدر نیز نتوان برای آوردنش در یک سالن 500 نفره راهی جز برگزاری استندآپ کمدی انتخاب کرد، سرنوشت آن جامعه غیرقابل پیش بینی نیست. آن جامعه به قدری غیرسیاسی خواهد شد که معادلات انتخاب مسئولان و آینده اش در چند روز مانده به انتخابات با چند دروغ و شایعه و عملیات روانی دگرگون میشود.این همان جامعه ای است که اگر کسی این طنز را بگوید که "رقیب من در صورت پیروزی در خیابان ها دیوار خواهد کشید" به یکباره این طنز باور نکردنی به یک باور عمومی تبدیل می شود و چنین جامعه ای برای افزایش سطح فکری و تاریخی اش نه یک برجام که اگر ده ها برجام و Fatf را هم تجربه کند، شاید کم باشد. این همان جامعه ای است که رییس جمهورش پس از 4 برابر کردن قیمت ارز و یک چهارم کردن سفره های مردم کشورش به جای عذرخواهی از آنها و اصلاح روند اداره کشور، قهقهه زنان در چشم مردم نگاه میکند و با گفتن "زنوناوین" به ریش آنها میخندد.
5. این یک واقعیت تلخ است که امروز جریان غالب دانشجویی در کشور به جای تلاش برای "تغییر ذائقه" دانشگاه ها و به تبع آن جامعه، خودش تبدیل به موتور محرک برای ادامه همین ذائقه غالب شده و در اینجا بین دانشجوی حزب اللهی با اصلاح طلب نیز فرق چندانی نیست. خدا رحمت کند شهید بهشتی را که باید این جمله اش را قاب کرد و بالا سر تک تک دفاتر تشکل ها در سراسر کشور نصب کرد: «دانشجو موذن یک جامعه است، اگر خواب بماند نماز یک امت قضا می شود...»
@Sabeti ✅
1. محمد خاتمی آذر 83 خطاب به اعتراضات دانشجویان تحکیم وحدت که تا چند سال قبل حامی خود او بودند: آدم باشید وگرنه میگویم از سالن بیرونتان کنند!
2. محمد خاتمی اسفند 94 خطاب به مردم: آنان که به اصلاح امور و به رفع تهدیدها و تنگناها می اندیشند بکوشند تا با رأی دادن به تمامی افراد هر دو فهرست لیست امید (مجلس و خبرگان)، تکرار می کنم به تمامی افراد هر دو فهرست گامی در جهت سربلندی کشور بردارند.
3. علی مطهری عضو فراکسیون امید و نماینده تهران، شهریور 97 خطاب به یک جوان منتقد و عضو ستاد روحانی در گلپایگان: خیلی احمقی، خیلی نادانی!
4. باسط درازهی عضو فراکسیون امید و نماینده سراوان ، آذر97 خطاب به کارمند گمرک: تو ...میخوری از من دستور نمی گیری! تو غلط میکنی از من دستور نمی گیری! مردک عوضی!
5. از ماست که بر ماست...
@Sabeti ✅
تمام آرزوهایم گره خورده به شش گوشه
شب یلدا حرم بودن، حرم بودن شب یلدا
#شب_جمعه
ما را خدا به عشق تو میبخشد عاقبت
ما عاقبت به خیر تو در روضهها شدیم...
#شب_جمعه
در نهمین سالگرد حماسه 9 دی، از زوایه ای متفاوت به فتنه سال 88 نگاه کنیم.
فرض کنید بعد از لشگرکشی های خیابانی هواداران موسوی و کروبی، انتخابات ابطال می شد و همان موقع جریان غربگرا، دولت را در دست می گرفت.
فکر میکنید با دولتمردانی مثل بیژن زنگنه، عباس آخوندی، علی ربیعی، محمد علی نجفی و... (اعضای ستاد موسوی و کروبی) چه اتفاقی برای کشور می افتاد؟
♦️چند سال زودتر تاسیسات هسته ای ایران نابود می شد و در آن بتون ریخته میشد.
♦️چند سال زودتر قیمت دلار به 12000 تومان می رسید و قدرت خرید مردم کم میشد.
♦️چند سال زودتر مسکن مهر تعطیل میشد و در اثر افزایش تقاضای مسکن، قیمت مسکن چند برابر میشد.
♦️چند سال زودتر رکود اقتصادی سراسر اقتصاد ایران را فرا میگرفت و سرمایه گذاران داخلی از کشور میرفتند.
♦️چند سال زودتر بسیاری از کارخانه های قدیمی مانند ارج، قند ورامین، داروگر و... ورشکسته و کارگران شان اخراج میشدند.
♦️و در نهایت احتمالا چند سال زودتر رییس دولت وقت (میرحسین موسوی) خطاب به مردم می گفت: «مگر کشورها دیوانهاند که با آمریکا مذاکره و توافق کنند؟»
9 دی 97، از جهاتی مکمل 9 دی 88 است. زیرا اگر 9 سال قبل در چنین روزی ماهیت هوچی گر و غیر عقلانی جریان فتنه مشخص شد، امروز با گذشت چند سال توده های مردم به خوبی حد، توان، لیاقت، تدبیر و سطح عقلانیت اداره کشور توسط همان جریان با همان افراد را با پوست و گوشت و استخوان خود دارند لمس می کنند. جریانی که اگر رای نیاورد با ذبح دموکراسی، کشور را با قلدری به آشوب میکشد و اگر هم رای بیاورد به واسطه بی عرضگی و سوء تدبیرهایش، کشور را به روزی می اندازد که حتی رای دهندگان به آن نیز در اعلام برائت از رای خود از هم سبقت میگیرند...
@Sabeti ✅
حالا که امریکا از برجام خارج شده، اروپا به تعهداتش عمل نمیکند و ایران هم در تاسیسات هسته ای اش بتن ریخته، حسن روحانی گفته: "امریکا به هدف خود برای جلوگیری از فروش نفت ایران دست نخواهد یافت و فروش نفت ما مثل قبل ادامه خواهد داشت."
برخلاف بسیاری از سخنانش این بار راست میگوید، امریکا تمام تلاشش را هم انجام دهد به هزار و یک دلیل نمیتواند فروش نفت ایران را به صفر برساند اما خاطرتان هست قبل از برجام، روحانی و ظریف و سایر دولتی ها چه قدر به دروغ گفتند که اگر توافق نکنیم فروش نفت مان به صفر رسیده و نفت در برابر غذا خواهیم شد!؟
همین آقایان تا قبل برجام با هزار و یک وعده و فریب به مردم اینطور القا میکردند که راهی جز توافق به هر قیمت نداریم در غیر این صورت همه چیز بدتر میشود و به نفت در برابر غذا میرسیم! ولی حالا که توافق شده و تحریم ها بیشتر، به حرف دلواپسان رسیده و فهمیده اند امریکا نمیتواند فروش نفت ایران را به صفر برساند و باید در برجام سخت گیری بیشتری میکردند تا امریکا و اروپا اینطور زیر تعهداتشان نزنند و به ریش ایران نخندند.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعضی حرفها اینقدر واضح و منطقی است که نیاز به تیتر زدن ندارد، فقط باید تلاش کرد تا افراد بیشتری آن را ببینند!
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت آیت الله مصباح یزدی از سعه صدر و صبر عجیب رهبر انقلاب در برابر خیانت های هاشمی رفسنجانی
@Sabeti ✅