هدایت شده از کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی
اگر به دنبال جواب سوالات تان درباره مسایل «بنیادین» و «تئوریک» در حوزه اسلام و سیاست هستید، یکی از بهترین کتابها «پاسخ استاد به جوانان پرسشگر» است. کتابی که مجموعه سوالات دانشجویان و طلاب از آیت الله مصباح یزدی و پاسخ های ایشان است.
اهم سوالات این کتاب درباره سکولاریسم، اسلام سیاسی، تشکیل حکومت اسلامی، ولایت فقیه، نسبت دین و آزادی، نسبت اسلام و دموکراسی، نسبت عقل با دین، تفاوت های اسلام و لیبرالیسم، کارآمدی اسلام، پلورالیسم و... است.
محتوای این کتاب با مجموعه دوجلدی «نظریه سیاسی اسلام» ایشان همپوشانی دارد و پاسخ سوالات از دل آن کتاب استخراج شده. یعنی اگر آن مجموعه دو جلدی را خوانده اید، از مظالعه این کتاب بی نیاز هستید.
قیمت این کتاب 350 صفحه ای: 100 هزار تومان
هزینه ارسال به سراسر کشور: 45 هزار تومان
خریدهای بالای ۵۰۰هزار تومان = هزینه ارسال رایگان
♦️سفارش👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
🔹خریدحضوری:انقلاب. خ برادران مظفر شمالی. کتابکده27 (حافظه تاریخی)
امیرحسین ثابتی
اگر به دنبال جواب سوالات تان درباره مسایل «بنیادین» و «تئوریک» در حوزه اسلام و سیاست هستید، یکی از ب
بارها با این پرسش روبرو شده ام که برای شروع مطالعه درباره مسائل سیاسی، چه کتابی بخوانیم؟
اگر منظور تاریخ است، تاکنون کتب زیادی را معرفی کرده ام و بازهم ادامه خواهم داد اما اگر منظور مباحث بنیادی و ریشه ای تر است، این کتاب جزو بهترین هاست چون به مخاطب چارچوب فکری میدهد تا هم پاسخ شبهاتش را بگیرد و هم بتواند مسائل مختلف را عمیق تر تحلیل کند.
این کتاب به لحاظ محتوایی در واقع خلاصه ای از کتاب دوجلدی نظریه سیاسی اسلام است و مطالعه اش برای هر دانشجو، طلبه و علاقه مند به موضوعات پایه ای و ریشه ای سیاست پیشنهاد میشود.
آقای فرزین؛ ریاست محترم بانک مرکزی!
قیمت دلار امروز از ۵۷ هزار تومان عبور کرد. آیا چون آخر سال است، قرار است با نوسان گیری برخی کمبود منابع جبران شود یا علت دیگری وجود دارد؟
صادقانه علت را برای مردم توضیح دهید و از رویه روسای پیشین بانک مرکزی که هنگام افزایش نرخ ارز غیب میشدند پرهیز کنید.
@Sabeti ✅
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
41.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این یک ویژه برنامه استثنایی است. یک ویدئوی 48 دقیقه ای که به دو سوال اصلی و ده ها شبهه فرعی پاسخ می دهد و در واقع یک دوره فشرده تاریخی است.
چرا شاه رفت ولی جمهوری اسلامی نمی رود؟
وضعیت اقتصادی مردم در دوره شاه چطور بود؟ وضعیت سیاست داخلی، سیاست خارجی و فرهنگی دوره محمد رضا شاه چه ویژگی هایی داشت که مردم به این نتیجه رسیدند باید انقلاب کنند؟
و چرا با وجود مشکلاتی که همین امروز جامعه درگیر آن است، انقلاب نمی شود؟
پاسخ به همه این سوالات در قسمت 93 برنامه حافظه تاریخی ایرانی به صورت مفصل مطرح شده و در پایان امیرحسین ثابتی چند کتاب مهم را برای آشنایی بهتر با دوره پهلوی معرفی کرده است.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
4_5888528371884757409.mp3
17.41M
با توجه به اینکه قسمت ۹۳ برنامه حافظه تاریخی ایرانی زمان طولانی تری نسبت به قسمتهای گذشته دارد و حجم فیلم آن نیز بیشتر است، استثنائا صوت این قسمت در کانال منتشر میشود.
هرچند بخش مهمی از داده های تاریخی این قسمت فیلمها و تصاویر تاریخی به کار رفته در آن است.
@hafezeh_tarikhi_irani
امیرحسین ثابتی
این یک ویژه برنامه استثنایی است. یک ویدئوی 48 دقیقه ای که به دو سوال اصلی و ده ها شبهه فرعی پاسخ می
این قسمت از برنامه حافظه تاریخی، فشرده بسیاری از مباحثی است که درباره تاریخ پهلوی و اتفاقات پارسال، در خیلی از مدارس برای دانش آموزان گفته ام. اگر با دانش آموزان سر و کار دارید پیشنهاد میکنم ببینید. تا امروز در هر مدرسه ای که این نکات را گفته ام، بازخوردهایش در بین خود بچه ها بسیار خوب بوده و گلایه می کنند که چرا این حرفها را هیچ کس به آنها نگفته و در کتابهای درسی هم نوشته نشده.
امروز به مدرسه دولتی شهید نیکبخت در حوالی اتابک رفتم. بعد از همان مقدمه ای که در بقیه مدارس هم میگویم، نوبت به سوالات دانش آموزان رسید و بخش زیادی از پرسشها درباره مسایل مرتبط با «عدالت آموزشی» بود.
طبیعی هم بود، چون دانش آموزانی که به نسبت بقیه مدارس در رفاه کمتری هستند، بی عدالتی ها را بیشتر حس می کنند به خصوص در مسایلی مثل کنکور که در سالهای گذشته بیشتر از قبل به میدان موفقیت بچه پولدارها و مدارس خاص تبدیل شده.
علی ای حال، گفت و شنود خوبی بود و چندبار به بچه ها هم گفتم که اگر دولتهای مختلف واقعا به دنبال حل ریشه ای مشکلات کشور بودند، بیشترین توان شان را برای حل مشکلات آموزش و پرورش میگذاشتند و نهضتی به راه می انداختند تا بهترین نیروها و نخبگان کشور با میل حداکثری به سمت معلم شدن حرکت کنند چون کاری که یک معلم می تواند انجام دهد را هزاران بخشنامه و دستور از بالا به پایین هم نمیتواند جلو ببرد؛ اما حالا برعکس، به دنبال حل مسایل از طریق «غیرریشه ای» هستیم.
چه باید کرد؟ تا حدی به بچه ها توضیح دادم اما خلاصه اش این است که تا وقتی «معلمی» به عنوان یک شغل درجه چندم و از روی اضطرار باشد، درجا خواهیم زد. معلمان خوب امروز هم کم نداریم اما خیلی بیشتر از این به چنین کسانی نیاز داریم.
@Sabeti ✅
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسل جدید اطلاعات بسیار کمی از تاریخ معاصر به خصوص دوران سیاه پهلوی دارد چون در کتب درسی جمهوری اسلامی، سال تولد و مرگ فلان پادشاه گورکانیان و... آمده اما این بدیهیات تاریخی حذف و سانسور شده.
فیلم کامل قسمت ۹۳ برنامه حافظه تاریخی ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افراد زیادی پرسیده اند حالا که نامزد انتخابات مجلس شده ای، نظرت درباره «شفافیت آرا» چیست؟
همچنان بر نظر قبلی خودم که هنوز کاندیدا نشده بودم و از بقیه نمایندگان شفافیت را مطالبه می کردم هستم و شفافیت را نه یک کار خوب بلکه ضرورتی مهم برای یک نماینده مجلس میدانم.
چون یک نماینده باید تک تک رای هایش برای مردم شفاف باشد و برای آنها دلیل داشته باشد. حتی اگر تحت فشار قرار بگیرد، بازهم شفافیت یک ضرورت است چون مانع بسیاری از مفاسد و لابی های پشت پرده میشود.
لذا در حد «شخص خودم» اعلام میکنم که اگر در مجلس بعدی حضور داشته باشم، تمام رای هایم شفاف خواهد بود که مثلا چرا به فلان وزیر یا فلان لایحه رای مثبت یا منفی دادم؟ چرا با فلان استیضاح موافق یا مخالف بودم و...
این کار، «حداقل گام برای شفافیت» و «حل ریشه ای بسیاری از مشکلات» است.
امضا: امیرحسین ثابتی منفرد
@Sabeti ✅
امروز دبیرکل یکی از احزاب تماس گرفت و گفت میخواهیم شما را در لیست انتخاباتی مان قرار دهیم.
گفتم از لطف شما ممنونم و مانعی ندارد؛ اما هیچ تعهدی به هیچ حزب و گروه و فرد و سرلیستی نمیدهم. در این صورت اگر مایل بودید میتوانید اسمم را در لیست تان بگذارید.
@Sabeti ✅
شادی هر دو جهان، بی تو مرا جز غم نیست
جنّت بی تو عذابش ز جهنّم کم نیست...
#شب_جمعه