هدایت شده از اصولگرانیوز 🇮🇷
🛑 چرا امیر حسین ثابتی را می توان "پدیده گفتمان انقلابی" انتخابات ۱۱ اسفند نامید؟
می توان گفت امیر حسین ثابتی، با رای حیرت انگیزش به لحاظ "گفتمان انتخاباتی نوین اش" پدیده این دوره انتخابات است.
اصولا لیست های انتخاباتی در تهران به جهت اینکه اولا؛ چون مبتنی بر تفکر و چارچوب و ساختار حزبی و محتوایی (یعنی برنامه محور) بسته نمی شوند و ثانیا ؛ افراد لیست، بر اساس سلایق و خواست فرد یا افراد سرلیست تنظیم می شوند، لذا قبول و یا رد کاندیدا بر پایه و میزان وفاداری به سر لیست یا حامیان پشت لیست انتخاب می شوند. که این مسئله در انتخابات اخیر با جاسازی افراد ناشناخته و بدون رزومه در لیست های اصلی جریان فکری اصولگرایی کاملا نمایان بود.
طبیعتا در چنین شرایطی کاندیداها ، به جهت ورود به لیست، خصوصا لیست هایی که احتمال رای آوری آن زیاد است،حاضرند برای رای آوردن متعهد به الزامات گروهی و یا فردی سرلیست و یا تنظیم کننده گان لیست باشند.
اما "امیر حسین ثابتی" با طرح گفتمان اصیل انقلابی، مبتنی بر "شفافیت،صداقت و صراحت" از زد و بند های سیاسی پشت پرده خارج شده و گفتمان انقلابی انتخاباتی خود را به مردم عرضه نموده و مردم را شاهد و قاضی رفتار خود گرفته است.او حتی قبل از بسته شدن لیست ها اعلام نمود، به هیچ شخص و گروهی تعهد نداده و حتی به کسانی که می خواستند او را وارد لیست انتخاباتی کنند با صراحت اعلام کرد که من به خاطر رای آوردن، زیر چتر کسی نمی روم و مردم و خصوصا جوانان انقلابی هم با رای بالا به ایشان (با توجه به اینکه نامبرده در لیست اصلی اصولگرایان نبود) نشان دادند که ادبیات انتخاباتی مبتنی بر حُریّت، همراه با صداقت و شفافیت و صراحت انقلابی را می پسندند.
به قول یکی است دوستان، تمنای قدرت، زبان انقلابی او را نبست و او با منطق دهه شصتی رای حیرت انگیزی از مردم خصوصا جوانان انقلابی گرفت.
گرچه باید تاسف خورد که بعد از چهار دهه از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی، چرا باید "گفتمان اخلاقی و انقلابی" اینگونه کمیاب شود و در فعالیت های انتخاباتی در حد کورسویی خود را نمایان کند. اما در این فضای وانفسای اجتماعی و بداخلاقی های سیاسی،رای ثابتی نشان داد باز هم گفتمان مبتنی بر اخلاق و صداقت برای مردم گیرایی خاص خودش را دارد.
البته اینکه، ایشان وقتی وارد مجلس شوند آیا بر این روال و روند بماند یا نه؟ در آینده باید قضاوت کرد. اما در همین فرآیند انتخاب و تبلیغات انتخاباتی می توان امیر حسین ثابتی را "پدیده گفتمان انقلابی" انتخابات ۱۱ اسفند نامید.
✍️ عباس نصیری فرد
ـــــــــــــــــــــــــــ
کانال رسمی اصولگرایان
خانه بچه های انقلاب👇
🇮🇷 @OsoulgaraNews
اتمام حجت
کمتر از دو هفته از اعلام نتیجه انتخابات گذشته و نمایندگان منتخب، حدود سه ماه دیگر کارشان را شروع می کنند اما در همین مدت تماسها و پیامهای مختلفی داشتم که فصل مشترک شان یک موضوع بوده: «دخالت در عزل و نصب های دولتی»
این مدل درخواستها به قدری زیاد بوده که در همین چند روز چند بار یاد هشدار رهبر انقلاب به نمایندگان همین مجلس افتادم که گفتند: «آقای قالیباف به من گفتند که شما در یکی از این سالها راجع به اینکه نمایندگان در مورد انتصابها و امثال اینها دخالت کنند یک چیزی گفتید که بعضی از همکاران ما (نمایندگان) ناراحت شدند. بنده ناراحتی شما را که اصلاً نمیخواهم و نمیپسندم امّا شما را هم خیلی دوست دارم، مصلحت شما را میخواهم؛ واقعاً نباید دخالت کنید در انتصابات! ... شما فرض کنید وقتی که راجع به فلان مدیرکل، راجع به فلان فرماندار و حتّی راجع به استاندار، و مانند اینها مثلاً به آن وزیر مربوطه پیشنهاد میکنید یا احیاناً مثلاً خداینکرده فشار وارد میکنید، این موجب میشود که اگر چنانچه آن مأمور بد عمل کرد، آدم نداند یقهی چه کسی را باید گرفت؛ نه مردم بدانند، نه دستگاه قضائی بداند که یقهی آن وزیر را باید گرفت که چرا این را گذاشتی یا یقهی این نماینده را باید گرفت که چرا فشار آورده؛ چرا این کار را بکنید؟» (4 خرداد 1401 در دیدار با نمایندگان مجلس یازدهم)
لذا خطاب به همه عزیزانی که هنوز روحیه بنده را نشناخته و برای دخالت در این مدل کارها پیام می دهند عرض می کنم که بنای من دخالت نکردن در این امور است و اگر این مدل درخواستها ادامه دار باشد، در همین فضای مجازی اسم می آورم و مسایلی را که فکر نمی کنید، برای مردم شفاف می نویسم. والسلام
@Sabeti ✅
برای پیگیری مساله "دیپلماسی اقتصادی" در مجلس دوازهم، در یکی از جلسات اقتصادی دولت سایه شرکت کردم.
در این جلسه که به میزبانی دکتر سعید جلیلی برگزار شد، مسئولان مختلفی از وزارت اقتصاد، وزارت کشاورزی، بانک مرکزی، استانداری تهران، ستاد اجرایی و... حضور داشتند و درباره موانع و مشکلات این حوزه و راه حل های آن صحبت کردند.
دایره مباحث مطرح شده بسیار متکثر بود اما نقطه اشتراک بسیاری از حضار یک چیز بود: "برای حل این مشکلات دستگاه های مختلف هماهنگ عمل نمیکنند و شبیه چنین جلساتی باید دائم در خود دولت برگزار شود."
در ادامه توسط برخی حضار، نکاتی درباره نقش مجلس مطرح شد و همانطور که قبلا هم از صحبت با برخی نمایندگان متوجه شده بودم، نقطه ضعف مجلس این است که نقش آفرینی فعال و پشتیبانی لازم در این باره را ندارد.
در مجموع نکات مهمی را از خلال صحبتهای شرکت کنندگان در جلسه یادداشت کردم تا ان شاالله از زمان آغاز به کار مجلس دوازدهم، در حد توان پیگیری کنم.
@Sabeti ✅
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو
سلام!
اخیرا در گفتگو با یکی از رسانه های اصلاح طلب، از آقای حداد عادل تمجید کرده و از ریاست آقای قالیباف بر مجلس بعدی نیز دفاع کرده و در نهایت گفته اید: « آقای ثابتی و افرادی که آمدند، چه پشتوانه و فعالیت علمی، کارکردی در این کشور دارند؟»
پاسخ سوال تان بدیهی است چون پشتوانه هر نماینده ای که منتخب مردم می شود، همان مردمی هستند که او را انتخاب کرده اند. پشتوانه بنده همان پشتوانه شماست. با این تفاوت که به لحاظ کمی، پشتوانه شما در حوزه انتخابیه تان 95 هزار نفر بوده و پشتوانه بنده در حوزه انتخابیه تهران حدود 500 هزار نفر. و اگر به لحاظ جمعیت و درصد رای نیز اگر حساب کنیم، شما با پشتوانه حدود 24 درصد از مردمی که در تبریز و حومه رای دادند وارد مجلس شدید و بنده به پشتوانه بیش از 30 درصد رای دهندگان حوزه انتخابیه ام.
همچنین درباره پشتوانه علمی بنده نیز سوال پرسیده اید که آن هم پاسخش مشخص است. چون رشته تحصیلی بنده از مقطع کارشناسی تا کارشناسی ارشد و دکترا «علوم سیاسی» بوده و هر فرد منصفی سنخیت تحصیل در این رشته را با مسایل عمده مرتبط با حکمرانی متوجه می شود.
و اما درباره پشتوانه کارکردی بنده نیز سوال کردید. البته می دانم که جرم بزرگی را مرتکب شده ام و قبل از آنکه در دولت هاشمی به عنوان رییس دانشگاه یا در دولت خاتمی به عنوان وزیر بهداشت «منصوب» شوم با رای مردم برای حضور در مجلس «انتخاب» شده ام. لذا از شما میخواهم از این گناه نابخشودنی بنده بگذرید!
جناب دکتر پزشکیان!
امیدوارم این چند خط، تا حدی به سوالات شما پاسخ داده باشد. البته حرفهای بیشتری نیز هست که از زمان آغاز به کار مجلس دوازدهم حضورا خدمت تان عرض خواهم کرد. زیرا بنای بنده چالش با دیگران از جمله شما نیست و فکر می کنم برای حل مشکلات مردم اشتراکات زیادی وجود دارد که باید با تمرکز بر آنها، از حواشی فاصله گرفت و زمان را برای غلبه بر مشکلات از دست نداد. البته اینها نکاتی است که انتظار می رفت افراد با تجربه ای مثل شما به نسل جدید منتقل کنند اما فعلا چرخ روزگار طوری چرخیده که ما دهه شصتی ها باید این بدیهیات را به بزرگترهایمان منتقل سازیم.
با آرزوی موفقیت و عاقبت به خیری
امیرحسین ثابتی منفرد
منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات در مجلس دوازدهم
23 اسفند 1402
@Sabeti ✅
"ربنا" مال تو ای زاهد پاکیزه سرشت
دم افطار، همین ذکر "حسین" ما را بس...
#شب_جمعه
امشب به همراه جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم، میهمان دکتر خاندوزی در وزارت اقتصاد بودیم. در ابتدا ایشان به همراه یکی دیگر از مسئولان وزارتخانه گزارشی را درباره آخرین تحولات و آمارهای اقتصادی مطرح کرد و پس از آن هرکدام از میهمانان نکات خود را بیان کردند.
من هم به دو نکته اساسی اشاره کردم؛ اول اینکه با وجود تلاشهای دولتمردان برای حل مشکلات اقتصای و معیشتی مردم، هنوز گفتمان و دست فرمان واحد اقتصادی در کشور وجود ندارد و همین باعث شده تا برخی مشکلات ادامه دار باشد و دوم اینکه دو سال و نیم از آغاز به کار دولت سیزدهم گذشت اما هنوز بعضی اقدامات زیربنایی برای تحول در اقتصاد کشور رخ نداده.
در ادامه تاکید کردم که در بحث ناترازی ها، یکی از مهمترین موضوعات ناترازی انرژی است و برای حل این معضل اساسی که هر سال بودجه فراوانی از کشور را نیز هدر میدهد باید همان ابتدای دولت سیزدهم تصمیمات بزرگ و اساسی طوری که حتی فشار آن به مردم وارد نشود گرفته میشد و شخصا به همراه تعدادی دیگر از منتخبان مجلس دوازدهم آمادگی داریم تا برای حل این مشکل، اقدامات لازم را در مجلس انجام دهیم. حتی اگر نتیجه بعضی از تصمیمات در کوتاه مدت همراه با برخی نارضایتی ها باشد اما در دراز مدت آن تصمیم به نفع مردم و کشور باشد باید آن کارهای اساسی را انجام داد چون اداره کشور با روزمرگی و انجام ندادن تصمیمات مبنایی، خیانت به مردم و یک حق الناس دسته جمعی است.
در پایان وزیر اقتصاد نیز پاسخ سوالات و نکات مطرح شده را بیان کرد و از اینکه در فرصت باقی مانده حرکت دولت و مجلس جدید به سمت اقدامات تحولی و راهبردی باشد، استقبال کرد.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی: حقوق کارگر و بازنشسته باید حداقل به اندازه نرخ تورم افزایش داشته باشد
تا حرف از افزایش حقوق طبقات مستضعف زده می شود عده ای میگویند باعث تورم خواهد شد! برای کنترل تورم باید پولهایی که به صورت ناعادلانه در جاهای دیگر توزیع می شود را کنترل کرد
وقتی وزیر کار سابق، حقوق کارگران را افزایش داد برخی می گفتند این باعث تعطیلی کارخانه ها میشود اما آمارهای بعد از آن نشان داد که چنین اتفاقی نیفتاده
درباره مسکن مهر هم میگفتند که باعث خلق نقدینگی و افزایش تورم است، دولت روحانی مسکن مهر را تعطیل کرد ولی در همان دولت رکورد تورم شکسته شد
این سخنان در روز پنجشنبه 17 اسفند در دیدار عمومی با مردم تهران مطرح شده است
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل شنیدنی استاد شهریار زرشناس از سه نفر اول انتخابات تهران (نبویان، ثابتی و رسایی)
🔹️پیام رای سه نفر اول تهران این است که جامعه امریکاستیزی و استقلال طلبی اش خیلی پررنگ است؛ چون این سه نفر برجام ستیز ترین چهره ها هستند
🔹️پدیده این انتخابات یک جوان سی ساله بود که نماد صراحت لهجه، آرمانگرایی و عدالتخواهی است و این یعنی یک مرجعیت سیاسی جدید در جامعه ظهور کرده
🔹️رای مردم تهران به این سه نفر نشان داد جامعه از گفتارهای لیبرالی، رویه های محافظه کارانه و مدیریتهای فاسد عبور کرده
🔹️با این انتخابات جامعه به جریانهایی که سالها شعار انقلابی گری دادند اما حتی یک قانون در حمایت از مستضعفان تصویب نکردند و خودشان فاسد شدند "نه" گفت
🔹️۴۵ سال بعد انقلاب، جامعه ایران همچنان رادیکال ترین روایت از انقلاب را قبول دارد و این اتفاق در هیچ انقلابی در دنیا سابقه ندارد و یک بحث مهم جامعه شناختی است
@Sabeti ✅
حتما تصاویر تکان دهنده از سوءتغذیه کودکان غزه و قتل عام آنها در اثر قحطی را دیده اید، اگر ندیده اید این عکس یک فقط یک نمونه است.
برای رساندن غذا به این کودکان مظلوم که عمدتا هم در شمال غزه هستند، گروه های مردمی مختلفی در حال جمع آوری پول هستند تا با رساندن آن به دست مردم غزه، به تدریج بتوانند مواد غذایی لازم را تهیه کنند.
یکی از راه های مطمئن برای کمک، واریز پول به حساب بنیاد مردمی تحول اجتماعی است که شماره کارت و شبای آن در پوستر مشخص است. دوستان مطمئنی هستند که سالهاست میشناسم شان و با خیال راحت میتوانید کمک کنید.
اگر هم توانایی کمک مالی ولو به مقدار کم را ندارید، لطفا در انتشار این مطلب کمک کنید تا به گوش دیگران برسد و در ثواب این کار شریک شوید.
@Sabeti ✅
کمی فراتر از " پیام تبریک های تکراری"
سال ۱۴۰۲ سال عجیبی بود. بسیار پر فراز و نشیب و مملو از اتفاقات مهم. در بعد سیاست خارجی و تحولات بین الملل، جنگ غزه سرآمد دیگر تحولات بود. جنگی که همچنان بعد از ۶ ماه ادامه دارد و در هر نقطه ای هم که به پایان برسد سرمنشاء تحولات بزرگی در نظم منطقه و جهان (مثبت یا منفی) خواهد بود.
در سیاست داخلی نیز، دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان در حالی به پایان رسید که نتایج عجیب و غیرقابل پیش بینی برخی از شهرها، سرمنشاء تحولات مهمی در آینده سیاسی ایران خواهد بود.
علاوه بر اینها، در بعد شخصی نیز سال ۱۴۰۲ برای خودم پر از اتفاقات تلخ و شیرین بود که مجال تفصیلش اینجا نیست.
در هر صورت سال ۱۴۰۳ در شرایطی آغاز میشود که اتفاقات مهمی در پیش خواهد بود. شاید بعضی از آنها قابل پیش بینی باشد و بعضی هم نه، اما امیدوارم که در حد وسع خودم بتوانم وظیفه ام را به درستی انجام دهم. لذا بعد از تبریک سال نو، از همه شما (حتی مخالفان) تقاضای دعای خیر دارم. ما ۹۰ میلیون ایرانی، با همه اختلافات و تکثرها در یک کشتی نشسته ایم. البته به آینده کشور خوش بینم اما مسیر پیش رو بسیار پر پیچ و خم است و همانطور که قبلا هم گفته بودم اینجا یکی از کانالهای ارتباطی من با شما در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.
بسم الله الرحمن الرحیم...
@Sabeti ✅
سال تا به سال همه جا تازه می شود
این عشق ناب توست که همان کهنه اش خوش است...
#شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این مدت افراد زیادی پرسیده بودند که چرا با وجود اینکه در برابر "دوربین مصاف" حاضر نشدم و آن متن را قرائت نکردم، اسمم در لیست "جبهه صبح ایران" قرار داشت؟
آقای رائفی پور در این سخنرانی ماجرا را توضیح داده و همین نشان میدهد که رویکرد وی در بحث شفافیت تا اینجای کار، یک حرکت گفتمانی بوده نه اینکه مثل خیلی از احزاب، افراد را به زور تبدیل به برده خود کند. یعنی وحدت حول گفتمان شکل گرفت نه اشخاص و منافع.
@Sabeti ✅
برنامه محفل یکی از بهترین برنامه های سالهای اخیر صداوسیما بود که توانست تاحدی جذابیت قرآن را به مخاطب نشان دهد و جشن در ورزشگاه آزادی نیز ابتکار عملی بود که ظرفیت اجتماعی یک برنامه موفق تلوزیونی با محوریت قرآن را نشان داد.
خداقوت به همه عوامل و دست اندرکاران این برنامه.
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمی کند؟ چرا حجاب اجباری است؟ چرا همه چیز در ایران دست رهبری است
به لطف خدا، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ پانزدهم رسید.
🔹خرید حضوری:
خ انقلاب اسلامی. بین ولیعصر و فلسطین. خ برادران مظفر شمالی. فروشگاه کتابکده27 (در ایام عید فروشگاه از ساعت ۱۴ تا ۱۸ دائر است)
🔹سفارش اینترنتی از ایتا:
@ketab_hafezeh_tarikhi
در اردوی تشکیلاتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ملایر که در تهران برگزار شد حاضر شدم و درباره تاریخچه نقش آفرینی تشکلهای دانشجویی در قبل و بعد از انقلاب صحبت کردم و بعد به سوالات دانشجویان پاسخ دادم.
سوالات دو محور عمده داشت؛ اول درباره موضوع بحث و تشکل های دانشجویی و دوم؛ انتخابات مجلس و نتیجه آن.
در ادامه هم تاکید کردم که سعی کنید در دوره دانشجویی و فعالیتهای تشکلی، خودتان باشید و استقلال تان را از همه احزاب سیاسی و گروه ها حفظ کنید. حتی اگر بیانیه ای هم میدهید بهتر است آن حرف، حرف خودتان باشد نه سفارش دیگران. چون اگر حرفی که میزنید نتیجه تحلیل و جمع بندی های خودتان باشد ولو اینکه غلط هم باشد ارزشش بیشتر است تا اینکه تبدیل به ماشین بیانیه نویسی و اعلام موضع دیگران شوید و به تدریج هویت و استقلال تان کمرنگ شود.
در پاسخ به سوال دیگری نیز گفتم که امثال من را که با سابقه فعالیت در تشکل های دانشجویی وارد ساختار قدرت شدیم را بیشتر از دیگران رصد و نقد کنید چون بار مسئولیت ما سنگین تر است.
در پایان نیز به درخواست دانشجویان، درباره بعضی موضوعات مختلف تاریخی و سیاسی، چند کتاب مختلف برای مطالعه معرفی کردم.
@Sabeti ✅
4_5773882354586096402.mp3
2.74M
ماه رمضان از نیمه هم گذشت.
اگر مثل من حس میکنید هنوز اندوخته ای ندارید، پیشنهاد میکنم حتما در خلوت خودتان این صوت ۲۰ دقیقه ای را با دقت گوش کنید.
بخشی از سخنرانی پرنکته آیت الله میرباقری (حفظه الله) درباره دعای ابوحمزه ثمالی که قرائت آن در ماه رمضان بسیار سفارش شده است...
@Sabeti ✅
از بس که روزه را به غلط روضه خوانده ام
هی فکر میکنم رمضان هم محرم است...
#شب_جمعه
از نمایشگاه قرآن بازدید کردم. در حدی که زمان اجازه داد و بعضی از غرفه ها را دیدم، به نسبت سالهای گذشته غرفه هایی که فراتر از مسائل ظاهری و شکلی در زمینه "محتوای قرآن" و معارف دینی فعال بودند بیشتر به چشمم آمد.
چند دقیقه ای هم فرصت شد و با دکتر فیروزیان معاون قرآن وزارت ارشاد که عملا مدیریت نمایشگاه را برعهده دارد صحبت کردم. اول گلایه کردم که چرا زمان نمایشگاه فقط دو هفته است و به اندازه ۳۰ روز ماه رمضان نیست؟ که توضیح داد مدیریت مصلی باید در این زمینه بیشتر همکاری کند. دوم پیشنهاد دادم که غرفه ها و آن بخشهایی از نمایشگاه که محتوای مفیدتری دارند نباید فقط سال تا سال در نمایشگاه قرآن محصور بمانند، بلکه باید به صورت موضوعی در کل سال، در اماکن مختلف (مساجد، هیاتها، دانشگاه ها و...) برپا باشد.
در مجموع پیشنهاد میکنم در این چند روز باقی مانده، حتما به نمایشگاه قرآن واقع در مصلی تهران سر بزنید؛ تا ۱۴ فروردین هر روز از ساعت ۱۷ تا ۲۲.
@Sabeti ✅