صبح پنجشنبه (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) برای افتتاح ایستگاه تلوزیونی در پردیس، به همراه تعدادی از نمایندگان تهران به این شهر رفتیم.
به علت انبوه سازی های زیاد در پردیس، از سال ۹۵ اختلال گسترده ای در دریافت سیگنالهای تلوزیون برای مناطق مختلفی از این شهر به وجود آمده بود که نهایتا سال گذشته وقتی دکتر جبلی رئیس جدید صدا وسیما از این مساله مطلع میشود دستور تاسیس یک ایستگاه جدید تلوزیونی در پردیس را میدهد که به لطف خدا این پروژه با همکاری سایر دستگاه ها در شهریور ۱۴۰۳ به بهره برداری رسید.
نکته مهم دیگر، حضور تقریبا نیمی از نمایندگان تهران در این مراسم بود که نشان میدهد توجه به مشکلات شهرهای حاشیه تهران، برای بسیاری از نمایندگان مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه تهران یک اولویت واقعی است.
بعد از این مراسم نیز همراه با نمایندگان به فرمانداری پردیس رفتیم و درباره سایر مشکلات این شهر و اولویتهای آن برای پیگیری و حل مساله گفتگو شد. امیدوارم در دوره ۴ ساله پیش رو بتوانیم با مطالبه در مجلس، حق مردم مظلوم پردیس، ری، اسلامشهر، لواسانات و سایر بخشهای حاشیه تهران را بیش از همیشه ادا کنیم.
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی دقیق ابوالفضل ظهره وند دیپلمات باسابقه و نماینده تهران در مجلس:
الان (قبل انتخابات) اسرائیل دارد وقت می خرد تا ببیند نتیجه انتخابات ایران چه میشود، فعلا به لبنان کاری ندارند اما اگر پزشکیان رئیس جمهور شود منطقه دچار بحران و تنش خواهد شد
ظهره وند علم غیب نداشت، فقط با عینک رئالیسم ماجرا را تحلیل میکرد و میفهمید که اگر جریان غربگرا در ایران قدرت بگیرد، برعکس آنچه عوام میگویند اتفاقا بحرانها و تنشها بیشتر خواهد شد چون تنش زدایی نتیجه عکس خواهد داد
@sabety_ir ✅
یکشنبه شب در جمع مردم منطقه ۱۵ (مسجد القرآن) تهران حاضر شدم. ابتدا مقدمه ای گفتم که چرا اصرار دارم بعد از انتخابات به مناطق مختلف حوزه انتخابیه بروم؟ و سپس حرفهای آنها را شنیدم و به سوالات شان پاسخ دادم.
البته خیلی ها هم سوال خاصی نداشتند، بلکه برای بیان مشکلات و مسائل شان آمده بودند که توضیح دادم هر آنچه که مربوط به مجلس و قابل پیگیری باشد را انجام خواهم داد و هر آنچه که مربوط به دستگاه های دیگر باشد را به آنها ارجاع میدهم.
@sabety_ir ✅
گزارش بیست و چهارمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳)
در ابتدای جلسه رییس مجلس بیانیه ای را درباره حوادث منطقه، وضعیت لبنان و همچنین اتفاق تلخ معدن طبس قرائت کرد و بعد وارد دستور اول جلسه شد که اصلاح برخی مفاد لایحه موافقتنامه تجارت ترجیحی بین ایران و اندونزی بود که بخشهایی از آن توسط شورای نگهبان مورد اشکال قرار گرفته بود. به تمام اصلاحیات آن رای مثبت دادم چون تماما موارد جزیی و شکلی بود و تغییر خاصی در محتوا ایجاد نمیکرد.
سپس گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد برخی قوانین و احکام نامعتبر در حوزه بیمه قرائت شد و در موقع رای گیری به همه موارد رای مثبت دادم چون تقریبا همه موارد را سالبه به انتفاء موضوع تشخیص دادم.
بعد از آن نیز به کلیات طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات و وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی رای مثبت دادم، اگرچه نسبت به بعضی جزییاتش که بعدا رای گیری خواهد شد شاید رای منفی دهم.
سپس رای گیری اعضای ناظر مجلس در شوراهای مختلف میراث فرهنگی، کتابخانه های عمومی، ستاد امر به معروف، کمیته ملی پار المپیک و شورای عالی ورزش برگزار شد که جز یک مورد، بقیه اجماعی بود و جزییات آنها در رسانه های عمومی منتشر شده است.
درباره مساله کارگران مظلوم طبس نیز نکاتی را آماده کرده بودم که بگویم که متاسفانه نامم در هیچ کدام از قرعه کشی های نطق روزانه در نیامد و جلسه علنی طبق معمول ساعت 12 به پایان رسید.
با علی خضریان نماینده تهران که از طرف کمیسیون اصل 90 به طبس رفته بود و روایت دست اولی از ماجرا داشت نیز مفصل صحبت کردم و روایتش از این ماجرای تلخ را شنیدم. قرار شد در کمیسیون اصل ۹۰ تحقیق و تفحص جدی از این مساله انجام شود.
بعد از ظهر نیز در جلسه کمیسیون فرهنگی، میزبان رییس صداوسیما بودیم که اعضای کمیسیون نکات شان را مطرح کردند و آقای جبلی هم پاسخ داد. البته من در وسط جلسه، به جلسه همزمان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی رفتم چون در آنجا وزیر اطلاعات با سوال مطرح شده از سوی آقای رسایی -که من هم آن را امضا کرده بودم- آمده بود تا پاسخگوی انتصابات عجیب و غریب این روزهای دولت باشد.
اصل سوال این بود که چرا جواد ظریف علیرغم تابعیت امریکای فرزندش به دولت بازگشته؟ که آقای خطیب توضیحاتی ارائه کرد و با توضیحات ایشان مشخص شد این مساله غیرقانونی است و پیگیری ما ادامه خواهد داشت.
البته نکاتی دیگری هم مطرح شد که طبعا به خاطر محتوای طبقه بندی، قابلیت انتشار ندارد اما درباره پرسش و پاسخ با آقای خطیب، آقای رسایی فیلم نسبتا کاملی را منتشر کرده که می توانید از اینجا ببینید.
بعد از این جلسه نیز، جلسه خیلی کوتاهی با تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس داشتم و سپس اولین جلسه اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و چین با بعضی از مقامات مسئول در این باره برگزار شد که تا اذان مغرب طول کشید.
@sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش بیست و چهارمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳) در ابتدای جلسه رییس مجلس بیانیه ای
تصاویر مرتبط با گزارش بیست و چهارمین روز صحن علنی مجلس (۳ مهر ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅