دو روز بعد از اینکه پزشکیان گفت با دشمنان مدارا کنیم، اتحادیه اروپا کشتیرانی ایران را هم تحریم کرد.
پزشکیان وعده داده بود تحریمها را لغو و مشکلات معیشتی را حل کند اما در همین ۳ ماه تحریمها بیشتر و دلار و خودرو و نان و... گران تر شد.
راهکار دولت؟ لایحه فوری به مجلس برای حل مشکل ظریف!
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
همانطور که از قبل وعده داده بودم، به جای آنکه در دفترم بنشینم تا مردم سراغ من بیایند، وظیفه خودم مید
پنجمین حضور میدانی در بین مردم حوزه انتخابیه؛ دیدار و گفتگو با مردم منطقه ۸ تهران
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳
بعد از نماز مغرب و عشا؛ مسجد فاطمه الزهرا سلام الله علیها
نارمک. خ شهید آیت
همراه با علی خضریان نماینده پرتلاش تهران و جمعی از مسئولان محلی
🔻برنامه حضور در سایر مناطق نیز از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
قرار بود فردا سه شنبه در صحن علنی مجلس گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره تخلف قطعی پزشکیان در انتصاب ظر
اول وقت با اعضای هیات رئیسه صحبت کردم و پرسیدم چرا گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره تخلف پزشکیان را امروز در دستور نگذاشتید؟ این کار نقض ماده ۱۰۰ آیین نامه داخلی مجلس است. گفتند سه شنبه هفته بعد حتما در دستور خواهد بود.
گفتم حتما؟ تاکید کردند در هر شرایطی سه شنبه بعد قرائت میشود.
@Sabety_ir ✅
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه تذکر امیرحسین ثابتی در صحن علنی
(۳۰ آبان ۱۴۰۳)
۱. چرا ایران خودرو و سایپا یک شبه قیمت خودروهای بی کیفیت شان را افزایش دادند؟ جا دارد تعرفه واردات خودروهای خارجی توسط مجلس بازهم کمتر شود تا این دو شرکت مجبور به رقابت شوند
۲. چرا هیات رئیسه شفافیت آرا را گزینشی انجام میدهد و آرای موافقان و مخالفان فوریت لایحه دوتابعیتی ها هنوز بعد سه روز منتشر نشده؟
۳. چرا جلسه سه شنبه که قرار بود گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره تخلف پزشکیان درباره انتصاب ظریف قرائت شود تعطیل شد؟ چرا یکشنبه یا چهارشنبه تعطیل نشد و دقیقا همان روز تعطیل شد؟
@Sabety_ir ✅
شفافیت_آرای_نمایندگان_قانون_نحوه_انتصاب_اشخاص_در_مشاغل_حساس.pdf
9.55M
از دیروز متوجه شدم که تمام آرای نمایندگان در روز یکشنبه به صورت شفاف در سایت مجلس اعلام شده به جز رای به فوریت لایحه دولت درباره دو تابعیتی ها.
لذا از صبح چهارشنبه پیگیر ماجرا از هیات رئیسه مجلس شدم و در صحن نیز تذکر دادم تا اینکه از عصر امروز این مساله نیز شفاف روی سایت قرار گرفت.
از طریق فایل زیر میتوانید اسامی و رای همه نمایندگان به این موضوع را ببینید.
@Sabety_ir ✅
گزارش چهل و یکمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳)
صبح ساعت ۸ جلسه آغاز شد و دستور اول، ادامه طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها بود که کلیات و جزییات مواد ۱۰ و ۱۲ آن تصویب شد. من به اصل هر دو ماده رای مثبت دادم و به بعضی جزییات و پیشنهادات نمایندگان ترکیبی از آرای مثبت و منفی.
مثلا یکی از مواردی که به آن رای منفی دادم اضافه شدن تعداد کرسی های نمایندگی مجلس بود. علت مخالفتم هم این بود که به نظرم مدل انتخابات فعلی پر اشکال است و صرفا با افزایش تعداد نمایندگان مشکلات به صورت ریشه ای حل نمی شود. جزییات پیشنهادات این دو ماده و رای های مثبت و منفی من و سایر نمایندگان را از روی سایت مجلس میتوانید ببینید.
سپس کلیات طرح دو فوریتی تغییر زمان استعفای داوطلبان انتخابات میان دوره ای مجلس به رای گذاشته شد که به آن رای منفی دادم و با رای منفی اکثریت نمایندگان نیز رای نیاورد. علت رای منفی من این بود که این کار را تبعیض آمیز می دانستم.
سپس فوریت لایحه دولت به مجلس تحت عنوان "اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس" به رای گذاشته شد که خوشبختانه با اکثریت قاطع آرا (۲۰۷ رای) رد شد. طبق قانون، مسئولانی که همسر یا فرزندانشان دو تابعیتی هستند نمی توانند مسئولیتهای کلیدی و مهم بگیرند و دولت پزشکیان هم برای حل مشکل ظریف که فرزندانش تابعیت امریکا را دارند، با اصلاح فوری این قانون می خواست مسئولانی که فرزندانشان دو تابعیتی هستند را استثنا کند. در هر صورت این لایحه حالا بدون قید فوریت به صورت عادی باید در کمیسیون اجتماعی و سپس در صحن مورد بررسی و به رای گذاشته شود و فوریت آن رد شد.
نکته مهم اینجاست که مردم به درستی می گویند اگر امریکا این همه با ایران دشمنی می کند، چرا پس زن و بچه خیلی از مسئولان در امریکا زندگی می کنند و حتی تابعیت آنجا را هم دارند؟ نمی شود که ظریف و امثال ظریف هم خدا را می خواهند و خرما را. اگر مسئولیت اینقدر شیرین است، فرزندانش باید درخواست لغو تابعیت بدهند در غیر این صورت صلاحیت مسئولیت گرفتن در جمهوری اسلامی را ندارد چون همین تابعیت ها و رفت و آمدهاست که برای خیلی از مسئولان با امریکا ایجاد علقه کرده و هزینه هایش را مردم عادی می دهند.
کاش قوه عاقله ای در دولت پزشکیان وجود داشت تا در وسط جنگ با اسرائیل و این بلبشوی اقتصادی، اولین لایحه اش به مجلس با قید فوریت، برای حل مشکلات کشور و آب و نان مردم باشد نه حل مشکل آدم رسوایی مثل ظریف که باعث بسیاری از مصیبتهای کشور است.
حدود ساعت ۱۱ نیز نوبت نطق نمایندگان شد که شهریاری نماینده اصلاح طلب بجنورد با گلایه از رای ۲۰۷ نماینده به عدم فوریت لایحه دولت، این مساله را ناشی از تاثیرگذاری ظریف در انتخابات عنوان کرد! که البته ادعای بی ربطی بود اما در ادامه علی خضریان نماینده تهران، پاسخ خوبی به او داد و تاکید کرد که فوریت امروز کشور اقتصاد و معیشت مردم است نه حل مشکلات ظریف!
بعد از نماز ظهر و عصر نیز به کمیسیون امنیت ملی رفتم که میهمان آن آقای اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی بود. بعضی نمایندگان انتقاداتی درباره سفر گروسی و بازدیدهایش از اماکن هسته ای مطرح کردند و ایشان هم پاسخ داد. البته بعضی پاسخهای ایشان برای من بیشتر نگران کننده بود و حساسیتم را بیشتر کرد.
سپس به جلسه کمیسیون فرهنگی رفتم که میهمان آن حجه الاسلام قمی رییس سازمان تبلیغات بود. وی گزارشی از عملکرد سازمان ارائه کرد و به سوالات نمایندگان پاسخ داد و من هم در پایان جلسه پیشنهاداتی را برای ارتقای وضعیت فعلی دانشگاه سوره مطرح کردم.
بعد از آن نیز درگیر چند جلسه دیگر شدم که تا حدود ساعت ۲۱ طول کشید.
@Sabety_ir ✅
چادرت را بتکان روزی ما را برسان
ای که روزی دو عالم همه از چادر توست...
#شب_جمعه
همراه با علی خضریان نماینده تهران در جمع مردم منطقه ۸ تهران در مسجد فاطمه الزهرا (خیابان آیت) حاضر شدیم.
در این جلسه سرکار خانم تنهایی شهردار منطقه ۸ همراه با تعدادی از مسئولان محلی نیز حاضر بودند.
در ابتدا مقدمه ای گفتم و تاکید کردم که معمولا مردم مسئولان را هر ۴ سال یکبار شب انتخابات می بینند اما ما تلاش میکنیم تا با حضور مداوم در بین اهالی مناطق مختلف حوزه انتخابیه، این فرهنگ غلط را تغییر دهیم.
در ادامه نیز مردم سوالات و مشکلات شان را بیان کردند و آن دسته از سوالاتی که مخاطبش مسئولان شهرداری بودند را خانم تنهایی پاسخ داد و بقیه سوالات را نیز من و علی خضریان پاسخ دادیم.
چند نفر هم تا الان پرسیده اند چرا فقط به مساجد میروم؟ پاسخش این است که فقط به مساجد نمیروم، به مدارس و دانشگاه ها و... هم میروم و اتفاقا دائم با تیپ های مختلف و طبقات اجتماعی گوناگون در حال تعامل هستم اما برای حضور در مناطق مختلف تهران به رفتن به مساجد تا جای ممکن اصرار دارم چون معتقدم یکی از کارکردهای اجتماعی مغفول مساجد همین است که باید به قطب حل مشکلات مردم تبدیل و از حالت فقط نمازخانه بودن، خارج شوند.
@Sabety_ir ✅