دیروز تهران در یک روز آفتابی تعطیل شد و امروز در یک روز کاملا برفی تعطیل نشد.
این اتفاق، یک نماد از "مدل مدیریت" دولتمردان ماست. آن وقت بهانه شان برای بهتر اداره کردن کشور، مذاکره با امریکا و FATF است! مشکل خود خود خود شما هستید که در فهم بدیهیات برای حکمرانی، اینقدر لنگ میزنید!
@Sabety_ir ✅
دو دستاورد مهم همتی به عنوان وزیر اقتصاد در ۶ ماه گذشته؛
۱. افزایش قیمت دلار از ۵۹ به ۹۱ هزار تومان
۲. تلاش برای واگذاری ایران خودرو به کروز که قبلا قوه قضاییه ۲۱۸ صفحه کیفرخواست پیرامون مفاسدش ارائه کرده بود
و هیات رئیسه مجلس همچنان در تلاش برای به تاخیرانداختن استیضاح همتی!
@Sabety_ir ✅
روزانه اخبار و مطالب کانال "راه دیالمه" را رصد میکنم. پیشنهاد میکنم شما نیز این کانال را داشته باشید 👇
@rahe_dialameh
@rahe_dialameh
@rahe_dialameh
23.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت میکنیم تا انقلاب اسلامی را که حاصل قرن ها خون و مبارزه بود را اول از شر بعضی مسئولان داخلی حفظ کنیم و سپس از شر دشمنان خارجی.
امروز نشان خواهیم داد که "۴۶ سال است بعضی مسئولان میخواهند براندازی کنند اما مردم نمیگذارند" یعنی چه؟
برشی از سخنرانی امیرحسین ثابتی در مسجد امام حسین علیه السلام شهر قم/ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
@Sabety_ir ✅
اعتراف!
میخواهم اعتراف کنم که بعد از اوج گرفتن قیمت ارز در هفته گذشته و رکورد شکنی های پیاپی قیمت دلار و فتح قله ۹۳ هزار تومان، ذهنم بیش از همیشه مشغول شد که آیا این افتضاحات اقتصادی روی مانور ملی ۲۲ بهمن اثر میگذارد؟
صادقانه بگویم که پاسخم مثبت بود. هرطور با خودم کلنجار میرفتم نمیتوانستم به خودم بقبولانم که ترکش این اتفاقات تلخ، هیچ تاثیری ولو کم روی جمعیت راهپیمایی امسال نداشته باشد لذا تا وقتی که به تقاطع وصال_انقلاب نرسیدم این دلشوره رهایم نکرد.
اما آنچه که با چشم دیدم فقط جمعیت بود، آن همجمعیت متراکم، آن هم کیلومترها قبل از میدان آزادی! لذا بازهم با خودم آن جمله معروف خمینی کبیر (ره) را مرور میکردم که "من با جرأت مدعى هستم که ملت ایران و توده میلیونى آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله- صلى الله علیه و آله- و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن على- صلوات الله و سلامه علیهما- مى باشند"
دلار ۹۳ هزار تومانی، بی تدبیری ها، نفوذ، تحریم و فشار خارجی و... یک طرف، ایمان و اعتقاد قلبی میلیونها نفر از این مردم به حفظ پرچم اسلام طرف دیگر. این همان اکسیری است که ۲۵۰۰ سال سلطنت را ساقط و در این ۴۶ سال نیز بر همه موانع غلبه کرد. به قول یکی از دوستان طناز، اگر فردا همه مسئولان جمهوری اسلامی نیز به خط شوند و بگویند مردم عزیز! لطفا دیگر دست از حمایت از همین نظامی که ما آن را اداره میکنیم بردارید، این مردم بیخیال نمیشوند چون از همان اول بین اصل آن آرمان بزرگ با مسئولان و عملکردشان و... یک تمایز بزرگ قائل شده اند. آیا قدر چنین مردمی را خواهیم دانست؟...
@Sabety_ir ✅
20.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با وجود همه مشکلات، چرا از جمهوری اسلامی ایران دفاع میکنم؟
@Sabety_ir ✅
امشب "بدون اطلاع قبلی" حدود "سه ساعت و نیم" برق مناطق زیادی از تهران قطع شد.
نگاه خوشبینانه؛ دولت حتی عرضه ندارد قطعی برق را پیش بینی کند و از قبل به مردم اطلاع دهد.
نگاه بدبینانه؛ دلار ۹۰ هزار تومانی برای عصبانی کردن مردم کافی نبود، مدل جدیدی از ایجاد نارضایتی تست میشود...
@Sabety_ir ✅
جشنواره فجر ۱۴۰۳ از نگاه من
علیرغم فشردگی برنامه ها و حجم زیاد کارهای روزمره، به خاطر عضویتم در کمیسیون فرهنگی مجلس تلاش کردم تا امسال تعداد زیادی از فیلمهای جشنواره فجر را ببینم.
نهایتا فرصت دیدن ۱۲ فیلم به دست آمد که به ترتیب حروف الفبا عبارت بودند از؛
۱. آبستن/ فیلمی به شدت خسته کننده و سیاه. حیف از وقتی که برای دیدنش گذاشتم. به خاطر محتوای سیاهی داشت که بعید نیست بعدا در جشنواره های خارجی جایزه بگیرد.
۲. آنتیک/ فیلمی درجه ۳ و موهن. مملو از شوخی های لوس و بی مزه. در عین حال حاوی صحنه های نمادهاین زیاد علیه بسیاری از مفاهیم دینی مثل زیارت، شفا و نذر. اگر ممیزی درست و حسابی وجود داشت چنین فیلمی نباید ساخته میشد و حتما از وزیر ارشاد این مساله را مطالبه خواهم کرد.
۳. اسفند/ یک فیلم تخصصی درباره دفاع مقدس و شخصیت شهید علی هاشمی. نقطه قوت فیلم بازی قوی بازیگران بود و نقطه ضعفش کسل کننده بودن فیلم. جا داشت حداقل ۳۰ دقیقه خلاصه تر شود.
۴. بازی را بکش/ یک فیلم معمولی با موضوع فساد و تبانی و شرط بندی در فوتبال. نقطه قوت فیلم پرداختنش به این مساله مهم روز بود اما فیلمنامه و بازی بازیگران میتوانست خیلی بهتر باشد.
۵. تاکسیدرمی/ یک فیلم طنز درباره عبدالرضا پهلوی (برادر شاه) که شروع نسبتا خوبی داشت اما هرچه جلوتر رفت خسته کننده تر شد. شاید برای نوجوانان فیلم جذابی باشد اما به نظرم حق سوژه ادا نشد.
۶. چشم بادومی/ یک فیلم نسبتا خوب و جذاب با موضوع اثرات گروه های موسیقی کره ای بر نوجوانان. جسارت عوامل فیلم برای پرداختن به این موضوع روز را تحسین کردم.
۷. رها/ یک فیلم سیاه برای نشان دادن انواع بدبختی ها؛ از خودکشی و سرقت و قتل تا دروغگویی و فریب و فقر و فاصله طبقاتی. نقطه قوت فیلم بازی قوی بازیگران خصوصا شهاب حسینی بود اما اگر اعصاب زیادی آرامی دارید و دوست دارید کمی حالتان آشفته شود این فیلم را ببینید! در سیاه بودن دست فیلمهای اصغر فرهادی را بست و اگر بعدا به خاطر این همه نکبت و کثافتی که یکجا از ایران بازنمایی کرد در جشنواره های خارجی برنده شد، اصلا تعجب نکنید.
۸. شمال از جنوب غربی/ فیلمی بسیار خوب و جذاب درباره جنایات گروهکهای ضدانقلاب در دهه ۶۰. شبیه ترین فیلم به ماجرای نیمروز ۱ و بسیار خوش ساخت. هرچند ابهامات فیلمنامه ای اش کمی تو ذوق می زد و صحنه های اکشنش بیش از حد بود اما در کل لذت بردم. به لحاظ انتخاب سوژه و پرداختن به یک موضوع مهم، فراتر از انتظارم بود.
۹. صددام/ یک فیلم طنز درباره بدلهای صدام در زمان جنگ که طنزش بسیار قوی بود اما محتوای مبتذل و اروتیکش کار را خراب کرد. اگر ابتذال فیلم نبود، میتوانست با ترجمه عربی در عراق یک فیلمهای پربیننده باشد.
۱۰. صیاد/ نقطه قوت اصلی فیلم داده های تاریخی جزیی و پژوهش قوی آن بود. هرچند انتظارم بیشتر بود اما در کل فیلم جذابی بود و توانست شخصیت قهرمانی مثل شهید صیاد را به خوبی معرفی کند.
۱۱. موسی کلیم الله/ یک اثر فاخر دیگر از ابراهیم حاتمی کیا که با ترجمه به زبانهای مختلف میتواند یک صادرات فرهنگی خوب برای سینمای ایران باشد. امیدوارم سریالش هم به همین منوال و کیفیت باشد.
۱۲. ناتور دشت/ یک فیلم خوب با بازی های قوی. یک بازنمایی رسانه ای از اتفاقی واقعی که اردیبهشت همین امسال با گم شدن یک دختربچه در گلستان رخ داده بود.
و اما جمع بندی؛
از سال ۸۸ و با شکل گیری جشنواره عمار و تاسیس سازمان اوج و ورود بیشتر نیروهای انقلابی به عرصه هنر و خصوصا سینما، در مجموع فضای فیلمهای سینمایی وضعیت بهتری به خود گرفت اما همچنان کفایت نمیکند.
تا وقتی که نیروهای انقلابی ورود به عرصه سینما را یک امر حاشیه ای و لاکچری میبینند تحولی رخ نخواهد داد. همچنان صدها سوژه ناب برای تولید آثار سینمایی وجود دارد که به خاطر کم بودن نویسندگان و کارگردانان انقلابی و کاربلد، فرصتی برای ساخت آنها به وجود نیامده. لذا راه تحول در سینما قبل از اقدامات سلبی و ممیزی، از راه افرایش تولید فیلم های خوب میگذرد.
@Sabety_ir ✅