بازی های جام جهانی وارد مرحله حذفی شده و این فرصت خوبی است تا یک ارزیابی از عملکرد تیم ملی ایران از دو بعد سیاسی و ورزشی داشته باشیم.
از بعد سیاسی، بزرگترین دستاورد این دوره مسابقات این بود که دشمنان کشور قمار کرده و خود را در تقابل با تیم ملی قرار دادند. شاید آنها در رسانه ها با دوپینگ بتوانند 1 را 1000 نشان بدهند و بگویند کاری کردیم که مردم ایران از حذف تیم ایران خوشحال شوند اما هرکس در ایران زندگی می کند می فهمد این ادعا چقدر مضحک است و اتفاقا اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران با هر گرایش سیاسی و فکری، طرفدار موفقیت تیم ملی کشورشان بودند. نشان به آن نشان که بعد از پیروزی در برابر ولز هم در ورزشگاه احمد بن علی قطر همه ایرانی ها با هر نوع پوشش و تفکری خوشحال بودند و در داخل ایران نیز در بسیاری از شهرهای کشور جشن خیابانی برگزار شد.
این در واقع ضدانقلاب بود که با این حماقت تاریخی، هم ماهیت خود را نشان داد و هم خود را در لایه های کمتر سیاسی جامعه منزوی تر کرد. جریانی که ابتدا سعی داشت با فشار به فیفا تیم ملی را از جام جهانی حذف کند اما نه تنها نتیجه ای نگرفت بلکه مجبور شد به لحاظ اجتماعی با تیم ملی به تقابل برخیزد که البته نتیجه ای هم نگرفت جز افزایش نفرت عمومی نسبت به خودش.
اما از بعد ورزشی نیز علیرغم همه فشارهای رسانه های خارجی برای نتیجه نگرفتن تیم ملی ایران، در این دوره از مسابقات ایران بهتر از سه جام 1978، 2006 و 2014 نتیجه گرفت. اگر چه در بازی اول بدترین باخت مان در تاریخ جام جهانی را تجربه کردیم اما در بازی دوم بهترین بردمان در تاریخ جام جهانی را (با تفاضل دو گل) تجربه کردیم و برای اولین بار در تاریخ جام جهانی یک تیم اروپایی را بردیم و در مجموع سه بازی توانستیم 4 گل به ثمر برسانیم که در هیچ کدام از ادوار قبلی جام جهانی سابقه نداشته است.
حتی روند بازی در رقابت با امریکا نیز طوری بود که تنها زدن یک گل می توانست ورق را برگرداند و ایران را برای نخستین بار جزو 16 تیم حاضر در مرحله حذفی کند که متاسفانه بخت با ما یار نبود اما همین مساله نشان می دهد که تیم ملی علیرغم همه فشارها در مجموع نتیجه بدی کسب نکرد و بالاتر از خیلی از کشورهای دیگر در همین جام قرار گرفت؛ از قطر میزبان تا کانادا که حتی موفق به کسب یک امتیاز هم نشد، تا دانمارک و صربستان.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
.
مدتی است که کانال حجتالاسلام #حمید_رسایی در ایتا راهاندازی شده
(فعال سیاسی، مدیر مسئول هفتهنامه ۹ دی و با سابقه دو دوره نمایندگی مجلس)
با پیوستن به این کانال در جریان آخرین تحلیلهای سیاسی قرار بگیرد
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
بعد از پیوستن به ما این پست را برای دوستان و فعالان دیگر ارسال کنید.
علی دایی و امثال او اگر برای مبارزه با جمهوری اسلامی سه روز مغازه هایشان را تعطیل کرده اند، چرا از اینکه جمهوری اسلامی مغازه هایشان را پلمپ می کند، ناراحت می شوند؟
مرد باشید و تا روز سقوط جمهوری اسلامی کاسبی نکنید!
اگر واقعا اینقدر سقوط جمهوری اسلامی نزدیک است، هزینه بدهید. اگر هم نزدیک نیست، بیشتر از این خودتان را مسخره نکنید!
نمیشود در سایه امنیتی که این نظام درست کرده، مغازه بزنید و کاسبی کنید بعد در اعتراض به همان نظام، مغازه را تعطیل کنید و وقتی هم که مغازه تان پلمپ شد فریادتان بلند شود. اگر مرد مبارزه هستید چرا سه روز؟ تا روزی که جمهوری اسلامی وجود دارد اعتصاب کنید تا مشخص شود چه کسی ضرر می کند.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰در زمین رسانه جام جهانی برنده شدیم
🔸اقدام قابل تقدیر اعزام خبرنگاران و چهرههای رسانهای به قطر
🔹 این روزها گزاره «ورزش سیاسی نیست» همانقدر مضحک است که جمله «آمریکا حامی حقوق بشر است» خندهدار است؛ باور این جمله شبیه این است که کسی جمله «فیلها پرواز میکنند» را باور کند!
حذف روسیه از جام جهانی را هم اگر بتوان به فرض محال اقدامی غیر سیاسی تفسیر کرد که در راستای حقوق بشر! صورتگرفته، فشارهای سیاسی و رسانهای پادوهای بنسلمان و اسرائیل به تیم ملی فوتبال ایران را چطور میشود توجیه کرد؟
🔹در شرایطی که از یکماه قبل از جام جهانی کمپینهای متعدد راه انداختند تا فیفا تیم ایران را از رقابتهای جام جهانی حذف کند، سنگینترین عملیات مجازی را علیه بازیکنان تیم شکل دادند که نباید برای ایران بازی کنند، یا در صورت گلزنی نباید شادی کنند، تیمهای متعدد تدارک دیدند برای حضور در ورزشگاه و شعار دادن علیه تیم ملی با ادبیات سیاسی تند و همچنین لجستیک سنگین رسانهای مهیا کردهبودند با حضور چند ده خبرنگار در دوحه تا فضای رسانهای متن جام جهانی را هم به شکل مشمئزکنندهای سیاسی و ضدایرانی کنند، سیاسیترین حضور ایران در جام جهانی فوتبال و شاید سیاسیترین دوره جام جهانی رقم خورد.
🔹حضور پررنگ پرچم فلسطین در متن و حاشیه جام ۲۰۲۲ که حتی به درون زمین و روی دوش بازیکن تیم مراکش هم راهیافت و هجمهها علیه خبرنگاران رژیم صهیونیستی از دیگر نشانههای سیاسیترین جام بودن جام جهانی قطر بود.
🔹حالا در این اوضاع، رسانههای انقلابی و صدا و سیما در یک تدبیر مبتکرانه، تعدادی از خبرنگاران و فعالان فضای مجازی را راهی قطر کردند تا از متن و حاشیه این جام و به ویژه از شرایط تیم ایران و هوادارانش روایت کنند؛ روایتی که بتواند هم فشارهای سنگین رسانهای علیه تیم را روشن کند هم بتواند به شناخت واقعیت و در نهایت حمایت مردم از تیم ملی کمک کند.
🔹اما پادوهای رسانهای بنسلمان که با تدبیر قابل تقدیر قطر از حضور در دوحه بازماندهبودند، علیه این اقدام و حضور رسانهایهای انقلابی در قطر شروع به هیاهو کردند. آن هم به بهانه مضحک اعزام خبرنگاران غیرورزشی به قطر!
🔹تصور کنید دهها خبرنگار سعودی اینترنشنال موفق به حضور در قطر میشدند؛ چه کسی باور میکند این جماعت صرفا برای گزارش ورزش و فوتبال به قطر رفته بودند؟
آیا رفتن آنها به جام جهانی ایرادی ندارد اما اگر امیرحسین ثابتی، محمدرضا شهبازی و مهدی خانعلی زاده به قطر اعزام شوند مشکل دارد؟
همه دیدیم که چطور حضور خانعلی زاده و خبرنگار پرستیوی در نشست خبری تیم ملی آمریکا، پاسخ محکمی به سیاسی کردن نشستهای خبری قبلی تیم ملی ایران بود.
🔹اساسا مگر جام جهانی یک رویداد صرفا ورزشی است که فقط باید خبرنگار ورزشی به این رویداد اعزام شود؟ حمایت امیر قطر از تیمهای ایران و عربستان، امری ورزشی است؟!
یا سیاست حمایتی دولت قطر از فلسطین و در تنگنا قراردادن رسانههای صهیونیستی و بازوبند فلسطینی وزیرخارجه قطر در ورزشگاه کجای ورزش قرار دارد؟ بازوبند حمایت از همجنسبازی وزیر خارجه آلمان چطور؟!
🔹جامجهانی فوتبال یک رویداد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است که در قالب ورزش شکل میگیرد. اگر کسی این نکته را هنوز نفهمیده باشد یعنی تقریبا چیزی از فوتبال و جام جهانی سرش نمیشود.
در مجموع اقدام صدا و سیما و برخی مجموعههای انقلابی در اعزام خبرنگار و افراد رسانهای به قطر کار هوشمندانه و قابل دفاعی بود. خروجیهای این اعزام تا امروز هم قابل تقدیر بوده است؛ اعم از روایتهای مجازی یا مستندهای کوتاه یا تصاویر و فیلمهای مختلف از متن و حاشیه جام جهانی.
🔹در واقع در زمین رسانه و روایت، علی رغم تهدیدات جدی معاندین تا قبل از بازیها، تا حد خوبی توانستیم غلبه و پیروزی ایجاد کنیم و طرف مقابل همانطور که روی سکوها از هواداران و در مستطیل سبز از بازیکنان شکست سنگینی خورد، در زمین رسانه و روایت هم از رسانههای ایرانی شکست خورد؛ شکستی که این حجم از هجمه به خبرنگاران انقلابی حاضر در قطر را قابل فهم میکند.
🔺به کانال هفتهنامه ۹ دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
4_5798749111423339717.mp3
11.15M
به تمام کسانی که امروز دانشجو هستند و دغدغه دارند در فضای دانشگاه و سطح سیاسی کشور موثر باشند پیشنهاد میکنم صوت کامل برنامه جهان آرا در ۱۴ آذر ۱۴۰۱ را گوش کنند.
این برنامه با حضور آقایان صادق شهبازی فعال اسبق دانشجویی دانشگاه تهران و امیرحسین غفاریان فعال اسبق دانشجویی دانشگاه علم و صنعت پخش شد و ضمن آسیب شناسی فضای فعلی دانشگاه ها، راهکارهای مشخص و مصداقی برای خروج از شرایط فعلی ایراد شد.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
با «اعتصاب اجباری» میخواهند به «آزادی» برسند؛ همینقدر مضحک!
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی
اعتصاب خود را چگونه گذراندید؟
اینقدر مشتری داریم که مجبوریم سه شیفت کار کنیم تا خریدهایشان را به اداره پست برسانیم :)
"فرصت طرح تخفیف؛ فقط تا ۲۴ ساعت دیگر"
جهت مشاهده لیست کتابها و سفارش از اینجا اقدام کنید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2622488763C2bf91fff0c
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس مرکز زلزله نگاری کشور:
زلزله ای رخ نداده است و ما پیامی مبنی بر زلزله برای مردم ارسال نکردیم.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
مسئولین وزارت ارتباطات باید توضیح شفاف دهند آیا این ارسال پیام خطای زلزله، ناشی از یک اشتباه فردی و اتفاقی بوده یا مانند برخی اشتباهات دیگر باید پشت پرده های آن مشخص شود؟
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
مادر از بستر خود آمده امشب به حرم
با عصا آمده، انگار خودش بیمار است...
#شب_جمعه
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
47.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از هو کردن خاتمی در دانشگاه تهران و آتش زدن عکس احمدی نژاد در دانشگاه امیرکبیر تا برگزاری مسابقه آشپزی و پلی استیشن در روز دانشجو؛
آیا این کارها اسمش جنبش دانشجویی است؟
در قسمت ۴۵ برنامه حافظه تاریخی ایرانی از تاریخ و تطور جنبش دانشجویی صحبت کرده ایم + معرفی ۵ جلد کتابی که باید در دفتر هر تشکل دانشجویی وجود داشته باشد
🔻عضو کانال شوید و تمام قسمت های قبلی را هم ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2551251115C119f214b32