تردید را کنار بگذاریم و با همه سختی های احتمالی اش کنار بیاییم. در مقایسه با اربعین های بعدی، این خلوت ترین اربعینی است که در دسترس مان خواهد بود، کما اینکه وقتی سال نود و یک برای اولین بار در مراسم اربعین عراق شرکت کردم و آن جمعیت میلیونی را دیدم نمیتوانستم تصور کنم که در اربعین سالهای بعد عراق جمعیت بیشتری به خودش ببیند؛ اما هر سال جمعیت به صورت تصاعدی بیشتر میشود!
ضمن آنکه از طول عمرمان تا سال بعد چقدر مطمئنیم؟ این همه جوانی که در همین یک سال در برابر چشمان همه مان از دنیا رفتند کافی نیست تا مطمئن شویم نباید فرصت ها را از دست داد؟...
#فروا_الی_الحسین
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خاطره ای که رحیم پور ازغدی از دیدارش با هاشمی یا خاتمی بیان میکند خیلی مهم تر از یک خاطره است. خلاصه ای از بسیاری از دلایل ما برای مخالفت با جریانی به اسم اصلاحات و لیبرالیسم در ایران است؛ زیرا نقطه کانونی اختلاف ما با آنها دقیقا همینجاست: "اجرای احکام اسلام در همه عرصه ها"
چیزی که آنها دقیقا نقطه مقابلش را میخواهند: به وسیله اسلام انقلاب کردیم و تمام شد، حالا هم اسلام را بگذاریم داخل صندوق و درب آن را ببندیم و با موازین بشری و لیبرالی کشور را اداره کنیم. آنها از اسلام جز یک سری مناسک بی خطر چیزی نمی خواهند در حالیکه اسلامی که ما از سیدالشهدا آموخته ایم خلاصه در نماز و روزه نمیشود و اتفاقا همیشه برای عده ای خطرناک است.
بقیه اختلافات نیز تابعی از همین اختلاف بنیادین است: برجام، Fatf، سند 2030، حقوق های نجومی و خیلی دیگر از دعواهای این چند سال اخیر...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صادق زیباکلام گفته اینکه میگویند داعش ساخته ی خود امریکاست توهم توطئه ما ایرانی هاست! خوب است ایشان با هیلاری کلینتون وزیر خارجه اوباما که رسما اعتراف کرد تکفیری ها را امریکا ساخته، مناظره کند و به او ثابت کند که خیلی هم اینطوری نیست!
به جز این فیلم از سخنان کلینتون در سال 2009، وی در کتاب خاطرات خودش (انتخاب های سخت) اعترافی مهم تر از این فیلم دارد: "من به 112 کشور جهان سفر کرده بودم و با برخی دوستان این توافق حاصل شد تا به محض اعلام تاسیس داعش این گروه به رسمیت شناخته شود"
@Sabeti ✅
میگویند در بین همه مستکبران جهان چرا فقط برای آمریکا شعار «مرگ» سر میدهیم؟ مگر فرانسه و آلمان و... همین امروز ما را تحریم نکرده و زور نمیگویند؟
پاسخ روشن است؛ در بین همه اینها فقط امریکاست که داعیه «رهبری جهان» و حفظ نظم فعلی را دارد. نگاه کنید به سند امنیت ملی امریکا در سال 2015
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکه پراکنی جنسی علی مطهری در دانشگاه شهید بهشتی، تحلیل خاصی نمیخواهد این یک دقیقه از سخنان علیرضا زاکانی در برنامه #رو_در_رو کافی است:
علی مطهری احساساتش بر عقلش غلبه دارد، حرفهای نامربوط و بیجا زیاد میزند، جمع تناقضات است و یکبار هم به خودش گفتم فکر کنم شما سبب عدم آسایش پدرت (شهید مطهری) بشوی...
@Rudarru57
@Sabeti ✅
روز پنجشنبه همراه با جمعی از دوستان به اندیشکده یقین رفتیم تا استاد #حسن_عباسی را که به تازگی از زندان آزاد شده ببینیم و خداقوت بگوییم.
اما خداقوت نه فقط به خاطر زندان اخیر، به خاطر حضور مستمر و موثرش در دو دهه گذشته در وسط میدان. برخلاف برخی از "حزب اللهی های روشنفکر" که عادت دارند از هرکسی که وسط میدان است دو تا اشکال پیدا کنند و بعد هم خودشان گوشه ی گود بنشینند و فقط غر بزنند، معتقدم هر چقدر هم با بعضی از جملات عباسی همراه نباشیم نمی توانیم این واقعیت را نادیده بگیریم که او بر گردن چند نسل از دانشجویان انقلابی حق دارد، حق بزرگی هم دارد و در همه این سالها بعید میدانم کسی مثل او دانشگاه به دانشگاه در سراسر کشور رفته باشد تا حرف جریان انقلاب را بسط دهد.
ای کاش مدعیانی که همیشه از بیرون معرکه فقط نظاره گر هستند و در مقام عقل کل، راهبرد صادر میکنند! و تیرهایشان را به جای دشمن به سمت علم داران جبهه انقلاب هدف میگیرند یکبار پاسخ دهند خودشان تا امروز چقدر به درد جریان انقلاب خورده اند؟
اینکه لیستی از ایرادات (ولو درست) از حسن عباسی، حسن رحیم پور، علیرضا پناهیان، سعید قاسمی، علی اکبر رائفی پور، غلامرضا قاسمیان و... دربیاوریم و هر روز به هر بهانه ای یکی از آنها را مورد نوازش قرار دهیم شاید کار باکلاسی باشد اما جوانمردانه نیست. کاش سعی کنیم هر کداممان اول به اندازه نصف یکی از اینها به درد انقلاب بخوریم، بعد آسیب شناسی کنیم...
@Sabeti ✅
🛑 چرا ضرر پهلوی برای ایران از قاجار هم بیشتر بوده؟
چند روز قبل در صفحه اینستاگرام
www.instagram.com/amirhosein_sabeti
یک نظرسنجی قرار دادم که سوالش این بود: فکر میکنید ضرر پهلوی برای ایران بیشتر بوده یا قاجار؟ که اکثریت به درستی گزینه پهلوی را انتخاب کردند اما چرا پاسخ درست پهلوی است؟
1⃣ قاجار بدون دخالت خارجی و با اتکا به توان نظامی خودش به قدرت رسید ولی پهلوی از ابتدا با اتکا به قدرت بیگانه و به طور خاص انگلیس روی کار آمد.
2⃣ قاجاری ها با همه نکات منفی، ناکارآمدی ها و بی لیاقتی هایشان هیچگاه مستقیم به جنگ با هویت و سنتهای جامعه نرفتند و حتی در مواردی برخی شاهان قاجار توجهاتی هم به آیین ها و رسوم جامعه داشتند ولی پهلوی با تیشه زدن به ریشه و اصل دین، به جنگ هویت تاریخی و مذهبی جامعه رفت که ماجرای معروف کشف حجاب یا ممنوعیت عزاداری برای سیدالشهدا علیه السلام نمونه هایی مشهور از آن است.
3⃣ پهلوی به ویژه در دوره رضاشاه در ایجاد استبداد و خفقان رکورد قاجار را هم زد به طوری که نه فقط مخالفانش مثل روحانیت و طبقه مذهبی را بلکه بسیاری از نیروهای سکولار که در روی کار آمدن پهلوی نیز موثر بودند را قلع و قمع کردی بماند که بدون هیچ جنگی، بخشهایی از ایران مثل بحرین و کوه های آرارات را نیز با تشر انگلیسی ها از خاک ایران جدا کردند.
4⃣ حتی در دفاع از خاک ایران مقابل بیگانگان نیز عملکرد پهلوی از قاجار بدتر بود. قاجاری ها با اینکه از روسها دو بار شکست خوردند و در اثر شکست شان بخشهایی از خاک ایران را از دست دادند اما هر بار به مدت طولانی (ده سال و دو سال) با دشمن جنگیدند و از خود حداقل یک تلاشی نشان دادند اما پهلوی با همه ادعاها درباره ارتش مدرن و پرقدرت خود به محض حمله متفقین به خاک ایران در جنگ جهانی، در عرض چند روز تسلیم شد.
5⃣ و در نهایت اینکه وابستگی پهلوی به بیگانه تا حدی بود که برخی از کارهای به اصطلاح مثبتش مانند ساخت خط راه آهن نیز قبل از آنکه بر اساس نیازهای واقعی کشور و مردم در آن دوره باشد بر اساس نیازهای بیگانگان برای انتقال نیروهای نظامی خود از اقصی نقاط ایران به نقاط دیگر کشور بود!
در مجموع از هر بعد که نگاه کنیم، ضرر پهلوی به نسبت قاجار برای ایران بیشتر بوده و بین و "بد و بدتر" پهلوی ها با فاصله گوی سبقت را از قاجاری ها نیز ربوده اند.
@Sabeti ✅
هر انسان منصف و دلسوزی که کمی اقتصاد بفهمد از اصل تصمیم سهمیه بندی بنزین برای جلوگیری از قاچاق سوخت دفاع میکند؛ چه دولت احمدی نژاد این کار را انجام دهد چه دولت روحانی.
اما بحث بر سر زمان چنین تصمیمی است. در شرایطی که اقتصاد ایران در دو سال اخیر چند شوک بزرگ را تجربه کرده و افزایش قیمت ها مردم را به تنگنا در آورده و قدرت خرید مردم بسیار کمتر از قبل شده، قطعا چنین کاری نامش "تدبیر" نیست و اگر بخواهیم خوشبینانه نگاه نکنیم، این تصمیم در شرایط فعلی نام دیگری دارد...
@Sabeti ✅
🔻از "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" تا "شورش جمهوریت علیه اشرافیت"
خلاصه ترین تیتر برای فتنه سال 88 "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" بود چون اشرافی که در انتخابات در مقابل خواست اکثریت مردم شکست خوردند نتیجه قانونی را نپذیرفتند و با تحریک اقلیتی از مردم آن هم فقط در مناطق خاصی از تهران و چند شهر دیگر، شورش خیابانی را کلید زدند.
اما اتفاقات روزهای اخیر برعکس سال 88، شورش "جمهوریت علیه اشرافیت" است و فارغ از اوباشی که کف خیابان مشغول تخریب اموال عمومی هستند، اکثریت مردم در اثر مدیریت اشرافی چند سال اخیر و تصمیمات خلق الساعه مانند سه برابر کردن قیمت بنزین در عرض یک شبانه روز، نارضایتی شان بیش از پیش است.
نقطه اشتراک نا آرامی های سال 88 و 98 در این است که ریشه بسیاری از مشکلات کشور یک اولیگارشی اشرافی و غربگراست که وقتی در قدرت نیست ناجوانمردانه علیه جمهوریت و خواست مردم می شورد و وقتی هم در قدرت است به قدری ناکارآمد و بی تدبیر است که بازهم مردم را به ستوه می آورد...
@Sabeti ✅
کانال دکتر سعید جلیلی در ایتا را دنبال کنید:
@saeedjalily
@saeedjalily
@saeedjalily
@saeedjalily
@saeedjalily
@saeedjalily
@saeedjalily
@saeedjalily
@saeedjalily