عاشق کسانی هستم که هنوز هم نفهمیده اند و میگویند حالا اگر جلیلی یا رییسی به جای روحانی رئیس جمهور بودند، اقتصاد کشور بهتر بود؟
این که دیگر حرف ما نیست، خود اصلاح طلبان سال ۹۲ میگفتند اگر جلیلی رای بیاورد دلار میشود ۵۰۰۰ تومان و سال ۹۶ اگر رئیسی رای بیاورد دلار میشود ۸۰۰۰ تومان!
حالا خوش باشید با دلار ۱۸۰۰۰ تومانی در دولت تدبیر و امید که طوری عمل کرده که دلار ۵ و ۸ هزارتومانی آرزوی مردم شده!
@Sabeti ✅
مرز ما عشق است هرجا اوست آنجا خاک ماست
سامرا، غزّه، حلب، تهران چه فرقی میکند؟
#شب_جمعه
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
4_5936139007778881835.mp3
2.56M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دفاع از فلسطین ده ها دلیل دینی و عقلی محکم وجود دارد اما برای کسانی که همه چیز را میخواهند با دو دو تا چهارتای مادی حساب کنند، خواندن این سخنان محمد جواد #ظریف که به خوبی توضیح میدهد دفاع از فلسطین چگونه جایگاه ایران در منطقه را بالا برده، ضروری است:
.
"تبدیل به بازیگری قدرتمند در منطقه شدیم زیرا پس از انقلاب برای خودمان در منطقه سرمایه ایجاد کردیم. این سرمایه در #فلسطین، #لبنان، #عراق و #افغانستان بوده. در همان زمان برخی میگفتند که اینها عامل فشار بر ایران است! یعنی این را تضاد بین اصول و منافع و یا تضاد بین سیاست انقلابی و سیاست خارجی ملی میدانستند در صورتی که همان سیاست خارجی انقلابی توانست امکاناتی را برای ایران ایجاد کند که بعد از سالها ایران را به یک قدرت تاثیرگذار در منطقه تبدیل کرده است."
کتاب آقای سفیر (خاطرات ظریف/ ص ۳۵۶)
@Sabeti ✅
افشاگری دکتر علی باقری عضو تیم سابق مذاکره کننده هسته ای از نامه ذلیلانه ۲۰۰۳ دولت خاتمی مبنی بر خلع سلاح گروه های مقاومت:
چند هفته بعد از حمله امریکا عراق در سال ۸۲، سفیر سوییس در تهران به عنوان حافظ منافع امریکا نامه ای را به صورت دستی به مقام های واشینگتن ارائه میکند که براساس آن ایران اعلام کرده در صورت موافقت طرف امریکایی با لغو تحریم ها و شناسایی حق ایران در استفاده ی صلح آمیز از فناوری شیمیایی، بیولوژیک و هسته ای حاضر است:
حماس و جهاد اسلامی را تحت فشار قرار دهد تا مبارزه با اسراییل را متوقف کنند ... و برای تبدیل حزب الله لبنان به یک سازمان صرفا سیاسی (نه نظامی) تلاش کند و بیانیه اتحادیه در نشست بیروت که حاوی طرح صلح ۲۰۰۲ سعودی و متضمن پذیرش طرح دو دولت اسراییلی و فلسطینی و قبول صلح با اسراییل در صورت توافق فلسطین و اسراییل است را بپذیرد.
جالب است که در قبال این همه امتیاز که دولت اصلاحات برای راضی کردن امریکایی ها به مذاکره حاضر شده بود به امریکا واگذار کند، پاسخ امریکا قاطع و کوتاه بود، دیک چنی معاون بوش پسر گفته بود ما با شیطان (ایران) حرف نمیزنیم!
منبع: مقدمه علی باقری بر کتاب خاطرات وندی شرمن/ انتشارات سروش
#روز_قدس
@Sabeti ✅
علت شکست ناطق نوری از خاتمی از زبان خودش: گفتم "نوچه هاشمی" هستم و از سیاستهای اقتصادی هاشمی دفاع کردم، مردم گفتند ناطق ادامه همان هاشمی است! پس به خاتمی رای دادند.
@Sabeti ✅
روایتی از وضعیت مسکن در دوره پدر و پسر پهلوی؛ آن هم در شرایطی که تحریم نبودیم، اسراییل را به رسمیت میشناختیم و با امریکا هم رابطه داشتیم!
@Sabeti ✅
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 راه حل هایی برای اداره کشور در شرایط تحریم که روحانی ۷ سال بعد به آنها رسید/ وقتی از سال ۹۲ همه اقتصاد کشور به رابطه با اروپا و امریکا گره زده شد، رابطه با امریکای لاتین و افریقا به حداقل رسید و نهایتا بعد ۷ سال آقایان فهمیدند راه بی اثر کردن تحریم گسترش روابط با همان افریقا و امریکای لاتین است!
#ونزوئلا
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
🎬 راه حل هایی برای اداره کشور در شرایط تحریم که روحانی ۷ سال بعد به آنها رسید/ وقتی از سال ۹۲ همه اق
تهاتر بنزین ایران با طلای ونزوئلا همانقدر که امریکا را مفتضح کرد، باعث شد آنهایی که همه ی دنیا را در امریکا و اروپا خلاصه میکردند نیز رسوا شوند زیرا در هفت سال گذشته، همان کسانی که تمام تمرکزشان بر رابطه با غرب بود و میگفتند رابطه با افریقا و امریکای لاتین چه سودی دارد؟ حالا همان مسیری را میروند که از بی فایده بودنش سخن میگفتند!
با این تفاوت که اکنون خودشان بیش از همه فایده ی رابطه با ونزوئلا و امریکای لاتین را فهمیده اند و بهتر از هر زمان دیگری درک میکنند در دنیای واقعی (و نه خیالی خودشان)، اگر قرار باشد تحریم ها بی اثر شود راه آن امتیاز دادن در مذاکره و بتن ریختن در تاسیسات هسته ای نیست، بلکه تعامل گسترده با سایر کشورهای دنیا و بطور خاص کشورهایی است که "دشمن مشترکی تحت عنوان امریکا" دارند.
تصور کنید به جای ۷ سال وقت تلف کردن و منت کشی از امریکا و اروپا که فایده ای جز بیشتر شدن تحریم ها، از بین رفتن توان هسته ای کشور و ضعیف شدن اقتصاد ایران نداشت از همان سال ۹۲ تعامل گسترده با امریکای لاتین برقرار میشد. آیا جز این بود که امروز از هر لحاظ در وضعیت بهتری قرار داشتیم؟
ناراحت کننده ترین مساله اینجاست که وقتی روحانی کارش را شروع کرد، راه حل های واقعی و آزمایش شده برای اداره کشور در شرایط تحریم در برابرش بود و چند برابر این حرفهایی را که در این کلیپ می بینید در جلسات خصوصی به او گفتند و راه را نشانش دادند اما بر اساس محاسبات غلط و توهماتی که داشت، کشور را به سمت سراب رابطه با غرب برد و حالا در آستانه سال آخر دولتش و بعد از آنکه تمام شاخص های اقتصادی را به بدترین حالت ممکن رسانده، به همان راه حل هایی بازگشته که از ابتدا منتقدانش به او گوشزد میکردند...
@Sabeti ✅