پزشکیان گفته: "امروز بیش از گذشته به این اعتقاد دارم که با دوستان مروت و با دشمنان مدارا داشته باشیم"
ظاهرا رئیس جمهور در یک جهان موازی سیر میکند و نمیفهمد مدارا با دشمنی که به کمتر از نابودی ایران راضی نیست، خلاف حرف خدا در قرآن (أَشِدَّآءُ عَلَى ٱلۡكُفَّار) و عقل انسان است.
@Sabety_ir ✅
فاطمیه کربلا شبهای جمعه دیدنی است
مادرت صاحب عزای ذبح اعظم میشود...
#شب_جمعه
گزارش سی و نهمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (سه شنبه 22 آبان 1403)
جلسه با حدود نیم ساعت تاخیر یعنی ۸.۳۰ آغاز شد. در ابتدا گزارش کمیسیون عمران درباره تخلفات صورت گرفته در برگزاری انتخابات اعضای هیات مدیره نظام مهندسی ساختمان قرائت شد که با رای قاطع نمایندگان تایید شد. من هم به این گزارش و ارسال آن به قوه قضاییه رای مثبت دادم.
پشت پرده این تخلف این بود که قرار بود با دور زدن قانون، پیروز حناچی و عباس آخوندی وارد ترکیب نظام مهندسی شوند که کار به نظارت مجلس رسید. به نظرم وزیر راه می توانست تدبیر کند تا کار به اینجا نرسد.
سپس آقای دستغیب رییس دیوان محاسبات آمد و گزارش مفصل یک ساعته ای درباره تخلفات بودجه ای سال گذشته ارائه کرد اما نکته عجیب این بود که گزارشی از برخورد دیوان با خطاکنندگان به مجلس ارائه نکرد. به همین خاطر بعد از پایان گزارشش، روح الله ایزدخواه نماینده تهران نطق خوبی ایراد کرد و نسبت به این مساله انتقاد کرده و گفت که صرف بیان تخلفات و روضه خواندن فایده ای ندارد بلکه باید بگویید به عنوان نهادی که دادستان در اختیار دارید و مجوز برخورد با متخلفان را نیز دارید، چرا در برابر این مسایل کاری انجام نشده و صرفا گزارش می دهید؟
بعد از آن نیز انتخابات چند شورای استانی برگزار شد که هیچکدام رقابتی نبود (اجماعی بود) و بعد هم نوبت نطق نمایندگان شد. دکتر کوچک زاده هم آمد و گلایه کرد که چرا در گزارش چند روز قبل نوشته بودم در ماجرای استعفای حسین زاده نطق کرده و گفته چون او فرزند شهید است، به او رای بدهید؟ من هم گفتم مگر غیر از این بود؟ ایشان گفت اگر فیلم کامل صحبتهایم را ببینی، استدلال کردم که باید به او رای داد چون باعث وحدت شیعه و سنی میشود و البته که فرزند شهید بودنش هم نقطه قوت اوست. من هم تاکید کردم بالاخره شما قبل از نطق، قرار بود مخالف صحبت کنی اما بعدش یکباره گفتی چون فلانی فرزند شهید است نظرت عوض شده اما من همین توضیحات را در کانالم منتشر می کنم.
بعد از جلسه علنی و نماز ظهر، جلسه کمیته دیپلماسی فرهنگی آغاز شد و با حضور سه میهمان، مباحث مختلفی در این باره مطرح شد.
سپس در جلسه کمیسیون فرهنگی شرکت کردم که با حضور وزیر ورزش برگزار شد و چون قرارمان با آقای دنیامالی محرمانه بودن جلسه بود، از نگارش جزییاتش معذورم.
عصر هم در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ شرکت کردم که میزبان آقای همتی وزیر اقتصاد بودیم. موضوع جلسه وضعیت وام ها، موانع قانون تسهیل کسب و کارها و مجوزها و ... بود. در آخر جلسه نیز از وی درباره افزایش نرخ ارز پرسیدم که توضیحاتی ارائه کرد اما تاکید کردم که با توجه به اوضاع تورم و فشاری که بر اقشار مختلف وجود دارد راهی جز اجرای قانون کالابرگ برای حمایت از طبقات ضعیف تر جامعه نیست که وزیر اقتصاد هم اجمالا موافق بود.
بعد از مغرب نیز همراه با دیگر اعضای گروه پارلمانی دوستی ایران و چین میزبان دکتر زاکانی شهردار تهران بودیم و او گزارش مفصل و مفیدی از قراردادهای شهرداری با چین برای واردات اتوبوس و خودروهای برقی تاکسی ارائه کرد. کارهای بزرگی در شهرداری انجام داده که اگر همین یک کار را بتواند تکمیل کند، در حوزه نوسازی خودروهای شهری کار بی سابقه ای است. این جلسه نیز حدود ساعت ۲۰ به اتمام رسید.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش سی و نهمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (سه شنبه 22 آبان 1403) جلسه با حدود نیم ساعت
فیلم و تصاویر مرتبط با گزارش سی و نهمین روز صحن علنی و سایر جلسات مجلس (۲۲ آبان ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چالش امریکا با ایران "حل ناشدنی" است، چه با ترامپ و چه بدون ترامپ.
چه عراقچی مذاکره کند و چه باقری.
چه پزشکیان رئیس جمهور باشد چه جلیلی و چه قالیباف.
کسانی که طرفدار مذاکره با امریکا هستند باید پاسخ دهند با کدام مدل و طبق کدام تجربه موفق خوشبین هستند؟
برشی از سخنرانی در جمع دانشجویان کرمان
@Sabety_ir ✅
شنبه (۲۶ آبان ۱۴۰۳) به دبیرستان دولتی ملاصدرا در افسریه رفتم و بعد از مقدمه کوتاهی که مطرح کردم نوبت به سوالات بچه ها رسید.
مثل بقیه مدارس، سوالات دانش آموزان از اتفاقات روز و جنگ غزه و اسرائیل را شامل میشد تا مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی.
مساله ای که بازهم به چشمم آمد این بود که سیستم فشل آموزش و پرورش و کتابهای درسی، بچه ها را طوری تربیت کرده که از بدیهی ترین اتفاقات مهم دنیا در سالهای اخیر بی اطلاع هستند. مثلا وقتی گفتم که عربستان پشت پرده با اسرائیل رابطه خوبی دارد، برای بچه ها باورنکردنی بود و تصور خیلی هایشان این بود که چون عربستان یک کشور مسلمان است پس مثل ما رابطه اش با اسرائیل خصمانه است! این یعنی آموزش و پرورش ما هنوز نتوانسته بسیاری از بدیهیات مهم منطقه و جهانی که در آن زندگی میکنیم را به زبان ساده به دانش آموزان منتقل کند و بعد هم تعجب میکنیم که چرا بخش زیادی از جامعه نسبت به مفاهیم پایه سیاسی و مرتبط با حوزه امنیت ملی، بیگانه است؟ در حالیکه فرصت طلایی ۱۲ ساله ای که هر دانش آموز در سیستم آموزشی جمهوری اسلامی میگذراند را به معنای واقعی کلمه هدر میدهیم.
امیدوارم بتوانم در سالهای پیش رو بخشی از ایده هایی که برای حل این معضل در ذهن دارم را جلو ببرم و اجرایی کنم...
@Sabety_ir ✅
مجلس با قاطعیت آرا، به تلاش دولت برای دور زدن قانون "نه" گفت.
۲۰۷ نماینده به یک فوریت لایحه دولت برای "حذف شرط دو تابعیتی بودن فرزندان مسئولان" رای ندادند. دولت با ارسال این لایحه به مجلس میخواست مشکل غیرقانونی بودن انتصاب ظریف در دولت را حل کند و برای حل مشکل یک نفر قانون را عوض کند!
بنده نیز با افتخار به فوریت این لایحه رای منفی دادم.
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از کانال هواداران امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🎥تکرار هشدار دو ماه قبل ثابتی این بار توسط عراقچی!
🔹وقتی ایرادات برجام حتی بدون حضور آمریکا گریبانگیر ایران است.
🔸️کانال هواداران امیرحسین ثابتی
🆔 @sabety_fans
گزارش چهلمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳)
حدود ساعت ۸.۱۵ جلسه آغاز شد. دستور اول، بررسی پیشنهاد مالک شریعتی نماینده تهران بود که اگر نمایندگان در سفرهای خارجی هدیه ای دریافت می کنند، آن را به مجلس تحویل دهند و در واقع هدایا جزو اموال مجلس حساب شود. پیشنهاد خوبی بود که به آن رای مثبت دادم و الحمدلله با رای مثبت سایر نمایندگان نیز همراه شد.
سپس لایحه اصلاح موافقتنامه تجارت آزاد بین ایران و سوریه در دستور کار قرار گرفت که به آن رای مثبت دادم و خوشبختانه سایر نمایندگان نیز رای مثبت دادند. اگرچه نقد آقای سلیمی نماینده تهران نسبت به شکل کار و برخی تجارب تلخ مثل دور خوردن مجلس در توافقهای خارجی مانند برجام درست بود اما چون در متن این لایحه اشکال خاصی ندیدم و از آن مهمتر گسترش رابطه با کشورهای منطقه مثل سوریه در دیپلماسی اقتصادی بسیار مهم است به آن رای مثبت دادم.
بعد از آن لایحه همکاری قضایی با پاکستان در دستور کار آمد که به آن نیز رای مثبت دادم چون در متنش مشکل خاصی ندیدم و معتقدم این مدل قراردادها به حل مشکلات با کشورهای همسایه کمک می کند.
سپس ایراد شورای نگهبان بر یک طرح استفساریه درباره معافیت از مالیات فرآورده های حاصل از زنبورداری به رای گذاشته شد که با اینکه با محتوای آن موافق بودم اما چون در قالب استفساریه بود و به لحاظ شکلی به آن ایراد داشتم به آن رای منفی دادم. البته این طرح نیز با رای اکثریت نمایندگان تصویب شد.
سپس، دو فوریت طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس به رای گیری گذاشته شد تا طبق آن برای ۴ کرسی خالی مجلس فعلی در همین ۵ ماه اول (تبریز، انزلی، بستان آباد و اشنویه) در سال بعد انتخابات برگزار شود که به آن رای مثبت دادم و با رای اکثر نمایندگان این طرح نیز رای آورد. اگرچه اعتراض آقای عثمانی نماینده بوکان به اینکه چرا بدون هیچ ضابطه ای از میان انبوه طرح های دو فوریتی، هر کدام که هیات رییسه اراده می کند به صحن می آید، را قبول داشتم.
در پایان نیز نوبت به نطق نمایندگان رسید که به نظرم مهمترینش نطق کوتاه و کوبنده محمد منان رییسی نماینده جوان قم بود که حرف بسیاری از نمایندگان درباره سوء استفاده برخی وزرا برای انتصاب چهره های بدنام و پرحاشیه بود که متاسفانه در سایه عملکرد عجیب دستگاه های امنیتی و تحت شعار کلاهبردارانه وفاق، ادامه دار شده و آخرینش انتصاب رئیس پرحاشیه شستا است که یک چهره سیاسی تندروی بی ربط را مسئول آنجا کرده اند.
بعد از جلسه علنی و نماز و ناهار، در جلسه مجمع نمایندگان تهران شرکت کردم که با حضور برخی از مسولان توانیر درباره وضعیت خاموشی ها بود. گزارشهای خوبی مطرح کردند که نشان داد مقصر درجه یک ماجرا وزارت نفت است که از شهریور تا آبان انرژی کافی را ذخیره نکرده و در نتیجه، امسال حتی مثل سالهای قبل مازوت کافی نیز برای سوزاندن وجود ندارد اما همین افتضاح مدیریتی را پزشکیان به اسم جلوگیری از سوزاندن مازوت برای حفظ محیط زیست به ملت قالب کرد!
بعد از آن نیز جمعی از نمایندگان بازنشستگان آمدند و درباره مشکلات معیشتی این قشر مظلوم بحث و تبادل نظر شد و از حدود مغرب نیز جلسه دیگری با فعالان بازار تهران و برخی مشکلات اقتصادی آنها داشتم.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
به لطف خدا، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ «بیست و یکم» رسید. کتابی با محتوای صریح درباره
به لطف خدا، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ «بیست و دوم» رسید. کتابی با محتوای صریح درباره بسیاری از شبهات و سوالات دانش آموزان و نوجوانان درباره مسائل سیاسی و تاریخی.
این کتاب در واقع حاصل حضورم در مدارس مختلف در سال ۱۴۰۱ و پاسخ به سوالات مختلف دانش آموزان است که جزو پرفروش ترین کتابهای سال گذشته در سراسر کشور بوده است.
🔹جهت خرید حضوری میتوانید به این آدرس مراجعه کنید:
خ انقلاب اسلامی. روبروی سر در دانشگاه تهران. نبش خ فخر رازی. فروشگاه کتاب حافظه تاریخی (کتاب اندیشه)
🔹سفارش اینترنتی از تلگرام:
@ketab_hafezeh_tarikhi
سایر کتابها را نیز می توانید از طریق این کانال ببینید: @kotob_tarikhi
قرار بود فردا سه شنبه در صحن علنی مجلس گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره تخلف قطعی پزشکیان در انتصاب ظریف به خاطر دو تابعیتی بودن فرزندش قرائت شود که امروز اعلام شد جلسه فردا به خاطر جلسه کمیسیون تلفیق لغو شده!
من بنا را بر صداقت هیات رئیسه میگذارم و امیدوارم این گزارش روز چهارشنبه قرائت شود.
@Sabety_ir ✅
به مناسبت هفته کتاب، میهمان فرهنگسرای خاوران بودم و در جمع تعدادی از مربی ها و معلمان درباره تجربه حضورم در مدارس و کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادی ها" گفتگو کردم.
ابتدا توضیح دادم که با وجود مشغله بسیار زیاد و کارهای روزمره، با اشتیاق حضور در این جمع را پذیرفتم چون عمیقا باور دارم هیچ کاری مهم تر از تلاش برای ارتقای فکری و تربیتی نسلهای بعدی نیست.
سپس توضیح دادم که بر اساس یک اتفاق در سال ۱۴۰۱ پایم به یکی از مدارس باز شد و بعد که دیدم دانش آموزان سوالات زیادی دارند که اگر درست پاسخ داده شود، میتواند مسیر زندگی شان را عوضکند با خودم عهد کردم به صورت مستمر به این کار ادامه دهم و چه قبل نمایندگی و چه در حین نمایندگی به مدارس مختلف رفته و میروم.
همچنین تاکید کردم که توصیف نسل جدید با برچسبهایی مثل نسل زد یا گودزیلا را قبول ندارم بلکه این تعابیر برای فرار از مسئولیت و ارتباط نگرفتن با دانش آموزان است. در حالیکه اگر پاسخ سوالات بچه ها را هم ندهیم و فقط حرف شان را خوب گوش کنیم و برای آنها هویت و شخصیت قائل شویم، بخشی از مشکلات حل میشود.
در پایان نیز پیشنهادات و تجارب مربی های حاضر در جمع را شنیدم و درباره برخی از این تجربه ها گفتگو کردیم.
@Sabety_ir ✅
دو روز بعد از اینکه پزشکیان گفت با دشمنان مدارا کنیم، اتحادیه اروپا کشتیرانی ایران را هم تحریم کرد.
پزشکیان وعده داده بود تحریمها را لغو و مشکلات معیشتی را حل کند اما در همین ۳ ماه تحریمها بیشتر و دلار و خودرو و نان و... گران تر شد.
راهکار دولت؟ لایحه فوری به مجلس برای حل مشکل ظریف!
@Sabety_ir ✅