گر "هشت " رضا و "نه" جواد است چه غم؟
بگذار که هشتم گرو نه باشد...
#شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 بخشی از سخنان مرحوم حسین شیخ الاسلام در برنامه جهان آرا. شهریور ۹۸
وی که از دیپلماتهای با سابقه کشورمان بود، در دومین شب جمعه ماه رجب بر اثر ابتلا به کرونا در گذشت.
حسین شیخ الاسلام در طول حیاتش خدمات پرشماری به جبهه مقاومت کرده بود و خبر درگذشتش موجی از خوشحالی را در رسانه های سعودی و اسراییلی به راه انداخت.
شادی روح مرحوم شیخ الاسلام فاتحه ای قرائت بفرمایید.
@Sabeti ✅
دل ما تنگ شده بهر "حسین ات" یا رب
کربلا قسمت ما کن تو به حق زینب...
#شب_جمعه
🔹 چند نکته درباره درخواست وام دولت روحانی از "صندوق بین المللی پول" به بهانه غلبه بر کرونا
اولا؛ این اقدام خلاف اصل ۸۰ قانون اساسی است چون مجلس آن را تصویب نکرده است.
ثانیا؛ این کار آن روی سکه سخنان روحانی در سال ۹۲ است که قبل از برجام گفت "خزانه خالی است" و رسما به امریکا پالس داد که ایران به قدری ضعیف شده که نیازمند توافق به هر قیمتی است. لذا درخواست وام به این صندوق در شرایط کنونی، به دشمن این پالس را میدهد که ایران آنقدر ضعیف شده که برای اولین بار بعد از انقلاب محتاج اخذ وام از این صندوق شده است.
ثالثا؛ ممکن است برخی بگویند پس در شرایط فعلی، بودجه مبارزه با کرونا را باید از کجا تامین کرد؟ منابع مالی جایگزین مشخص است. فقط کافی است اراده ای برای مدیریت اقتصاد کشور وجود داشته باشد.
به عنوان مثال چند روز قبل اعلام شد که ۸ میلیون یورو قرار است به عنوان دستمزد به ویلموتس مربی خارجی تیم ملی پرداخت شود! آیا کشوری که در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم است، حتما باید مربی خارجی برای فوتبالش استخدام کند تا چنین مبالغ کلانی از بیت المال حیف و میل شود؟
یا هزاران میلیارد تومانی که در چند سال گذشته دست ابربدهکاران بانکی بوده و به بیت المال پس داده نشده، منبع مالی بهتری برای اداره کشور نیست؟ سال ۹۲ که حسن روحانی اداره کشور را بدست گرفت مبلغ معوقات بانکی ۷۰ هزار میلیارد تومان بود، این مبلغ با پایان دولت اول روحانی بجای آنکه کاهش پیدا کند در سال ۹۶ به ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار میلیارد تومان رسید!
فارغ از آنکه تا امروز نیز این مبلغ بیشتر شده، امروز دولت باید پاسخ دهد چرا بجای تلاش برای کاهش این ارقام نجومی، میخواهد کشور را وارد یک بحران مالی و بدهی کلان به یک صندوق خارجی کند؟ آیا چاه برجام برای کشور بس نبود؟ قرار است چاه دیگری برای کشور حفر شود تا دولتهای بعدی نیز تا سالهای سال درگیر آن شوند؟ تجربه نشان داده بسیاری از کشورهایی که از این صندوق وام گرفته اند یا در درازمدت محبور به تغییر سیاستهای کلان مالی خود بر اساس خواست این صندوق شده اند یا در بازپرداختهای خود دچار ورشکستگی شده اند. آیا نباید از این تجارب عبرت گرفت؟
@Sabeti ✅
هدایت شده از رو در رو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک مقایسه ساده از نمایندگان مجلس ایران که متن برجام را نخواندند و به آن رای مثبت دادند و یک نماینده مجلس آمریکا که برای رای مثبت به برجام بلیط گرفت و به وین رفت، با مسئولان آژانس صحبت کرد و بعد از آنکه مطمئن شد برجام منافع آمریکا و اسراییل را تامین میکند به آن رای مثبت داد!
🔗 فیلم کامل این گفتگوی جنجالی را اینجا ببینید 👇
https://www.aparat.com/v/JvlBT
@rudarru57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 اول این فیلم را ببینید! رئیس سابق سازمان خدمات بهداشت عمومی آمریکا در شبکه CNN میگوید "وضعیت تجهیزات پزشکی در بیمارستانهای آمریکا الان به صورتی است که پزشکان مجبورند به هم ماسک استفاده شده قرض دهند. امکان تست کرونا از بسیاری از بیمارانی که نیاز دارند وجود ندارد و پزشکان مجبورند تست کرونا را جیره بندی کنند."
بعد فکر کنید در داخل کشور با چه "عقب مانده های سیاسی" طرف هستیم که هنوز میخواهند به چنین کشوری امتیاز بدهند تا ایران به رفاه برسد!
@Sabeti ✅
برخی کارها مثل شمال رفتن و ترددهای غیراضطراری در خیابانها اشتباه بود اما بازهم مردم ایران نشان دادند چند پله از مردم اروپا و امریکا با فرهنگ تر هستند.
با اینکه سالهاست تحت سخت ترین تحریمها هستیم، در این ۲۰ روز که بخاطر کرونا وضعیت کشور عادی نیست هیچ فروشگاهی در ایران غارت نشد. برخلاف بسیاری از فروشگاه های امریکا و اروپا که اجناسش توسط مردمشان غارت یا دزدیده شد.
از طرف دیگر هیچ مردمی در جهان نیز مثل ایرانیها به هم کمک نکردند. این حجم از همدلی و کمکهایی که مردم در نقاط مختلف کشور برای ریشه کن کردن کرونا انجام میدهند بزرگترین مانور همدلی و وحدت یک کشور در نمایش انسان دوستی است. در کنار همه اشکالات و کاستی ها، این سرمایه های اجتماعی را باید دید و به آینده امیدوار بود. امروز هیچ کشوری در دنیا مانند ایران این حجم از کمکهای مردمی و ایثار و از خودگذشتگی را به خود نمی بیند...
@Sabeti ✅
وقتی از بی تدبیری دولت برای تصمیم گیری و اداره کشور سخن میگوییم منظورمان دقیقا همین روزهاست.
دولت میتوانست با اخذ عوارض سنگین از هر ماشینی که قصد مسافرت داشت (مثلا هر ماشین ۱ میلیون تومان) هم سفرهای غیرضروری جاده ای را بطور محسوسی کاهش دهد و هم مبلغ دریافتی را خرج زیرساخت بهداشت کشور کند. اما دقیقا چند روز قبل جناب روحانی در برابر دوربین صداوسیما حاضر شد و گفت نیاز به جریمه و اخذ عوارض نیست! بعد هم آقایان انتطار دارند وضع بهتر شود! در حالیکه با حجم سفرهای فعلی، باید دعا کرد از هفته بعد دوباره آمارهای کرونا صعودی نشود...
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
همزمان با شیوع کرونا در ایران و امریکا دو اتفاق جالب و متفاوت افتاد. در هر دو کشور بخشی از مردم نگران شدند و به دنبال ماسک و... رفتند اما در امریکا علاوه بر هجوم به فروشگاه ها برای خریدهای بهداشتی، صفهای طولانی برای "خرید اسلحه" نیز تشکیل شد! اتفاقی که روزنامه امریکایی "لسآنجلس تایمز" درباره آن نوشت: "مردم آمریکا از نگرانی به وجود آمدن قحطی در اثر کرونا، جهت خرید اسلحه و دفاع از خود مقابل اسلحه فروشی ها صف بستهاند."
پیام این اتفاق ساده این است که آمریکاییها قبل از مبتلا شدن به کرونا، نگرانی مهمتری دارند و آن ترس از غارت شدن منازل و اموالشان توسط خودشان است! در حالی که از همان روزهای اول شیوع کرونا در ایران، بخشی از مردم شبها مشغول ضدعفونی کردن اماکن عمومی بودند و روزها مشغول ساخت ماسک و تهیه مواد شوینده برای پخش رایگان بین سایر مردم.
اما این دو رفتار متفاوت، اتفاقی و بدون پشتوانه تاریخی و نظری نیست. امریکای امروز که تحت تحریم هیچ کشوری نیست اما مردمانش از ترس غارت شدن توسط همدیگر، با کوچکترین احساس خطری صف خرید اسلحه تشکیل میدهند نتیجه سالها نظریه پردازی درباره "غارت" است. اساسا وجود خود امریکا نتیجه یک استعمار بزرگ و قتل عام وحشیانه سرخپوستان بومی و مهاجرت اروپایی ها به این سرزمین است و امریکای قرن ۲۱ که خود را رهبر تمدن غرب میداند، در همین چند صد سال قبل پدرانی به نام "توماس هابز" داشته که عصاره نگاهش به انسان این بوده که "انسان گرگ انسان است."
جمله معروفی از این فیلسوف انگلیسی وجود دارد که میگوید: "هر کس باید از طریق زور یا تزویر بر همه آدمیان تا آنجا که میتواند سلطه بیابد تا حدی که دیگر هیچ قدرتی به اندازه کافی نیرومند نباشد که وی را در خطر بیفکند و این لازمه صیانت ذات آدمی است" (ص ۱۵۷. لویاتان هابز. ترجمه بشیریه)
حالا این نگاه به انسان را مقایسه کنید با نگاه اسلام که انسان را "اشرف مخلوقات" میداند و کشتن حتی یک انسان بی گناه را مساوی با کشتن تمام انسانها توصیف میکند. (سوره مائده، آیه ۳۲)
از این بحث چه نتیجه ای میخواهم بگیرم؟ دعوای ما با غربی ها دقیقا بر سر همین مفاهیم است. بر سر تمدن سازی است. تمدنی که از نوع نگاهش به انسان تا سایر مفاهیم "متفاوت" است وگرنه کیست که واقعا باور کند دعوای ایران و امریکا بعد تسخیر سفارت امریکا یا موضوع هسته ای شروع شد؟ ما در یک نبرد همه جانبه تمدنی با امریکا هستیم که برجام و fatf و... نیز کوچکترین قطعات پازل آن هستند. حقیقت دعوای ما با این تمدن وحشی و تمامیت خواه، بر سر تعریف انسان و انسانیت است. ما چهل سال است زیر سخت ترین تحریمها هستیم اما با کرونا نیز خود را نباختیم و نشان دادیم در کمک به هم سبقت میگیریم، درست نقطه مقابل وحوشی که با شروع هر بحران، اول صف اسلحه فروشی هایشان شلوغ میشود تا به مثابه گرگهای درنده، آماده دریدن یکدیگر شوند.
و در این میان حسن روحانی چقدر از عرصه حقیقت به دور است که بعد از چند سال امتیاز دادن به دولت امریکا، این بار از آنها قطع امید کرده و حالا به مردم امریکا نامه مینویسد که به ترامپ بگویید تحریمهای علیه ایران را لغو کند! جناب روحانی! ترامپ و سیستم فاسد امریکا بازتولید فرهنگ همان مردم امریکا هستند. اوباما و ترامپ و مردم امریکا بخشهایی از یک تمدن واحد هستند. از همه آنها قطع امید کن و بعد از خدا به مردم کشور خودت امید داشته باش، یکبار امتحان کن! ضرر ندارد...
@Sabeti ✅
"اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم"
حسن بن راشد نقل کرده که به امام جعفر صادق علیه السلام عرض کردم: «آیا غیر از اعیاد مشهوره، عید دیگری نیز هست؟» فرمود : شریف ترین و کامل تر از همه آن ها روزی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله مبعوث گردید.
عرض کردم: «آن روز، کدام روز بود؟» فرمود: «آن روز شنبه بیست و هفتم ماه رجب بود.» عرض کردم: «در آن روز، چه عملی باید به جای آورد؟» فرمود: روزه می گیری و #صلوات بسیار بر محمد و آل محمد می فرستی.
منبع: کافی،ج 4،ص 149
@Sabeti ✅
کسانی که تا امروز تصمیم شان برای نامزدی ریاست مجلس قطعی شده یا این مطالبه از سوی برخی احزاب سیاسی و افراد پرنفوذ به صورت جدی از آنها وجود دارد :
سید مصطفی میرسلیم
علیرضا زاکانی
فریدون عباسی
سید محمود نبویان
محمد باقر قالیباف
علی نیکزاد
حمیدرضا حاج بابایی
@Sabeti ✅
هر شب جمعه تو را ندبه کنان میخوانم
نفسم سینه زنی کرد و دلم گفت حسین...
#شب_جمعه
پیشنهاد میکنم با توجه به دوران خانه نشینی، سلسله گفتگوهای رودررو @rudarru57 را ببینید.
تمام قسمت های برنامه رودررو را میتوانید بصورت رایگان دانلود کنید.
۱. گفتگویی چالشی با فائزه هاشمی درباره اصلاحات، براندازی، ولایت فقیه، امام خمینی، منافقین، برجام و...
http://www.aparat.com/v/ugbep
۲. گفتگویی متفاوت با حاج مهدی رسولی درباره ابعاد فرهنگی، اجتماعی و سیاسی هیاتها و کارکردهای آن در جامعه
http://www.aparat.com/v/Wk42x
۳. گفتگویی صریح با علی باقری درباره برجام و عملکرد تیم مذاکره کننده سابق در مذاکرات هسته ای
http://www.aparat.com/v/YO20i
۴. گفتگویی چالشی با الهه کولایی درباره اصلاحات و دولت روحانی
http://www.aparat.com/v/afDJ5
۵. گفتگویی تاریخی با سردار نقدی؛ از جنگ تحمیلی و تشکیل سپاه بدر تا جنگ بوسنی، مفاسد اقتصادی، دوره اصلاحات و دیدار خاتمی با شاه سعودی
http://www.aparat.com/v/epHCE
۶. گفتگویی صریح با نقوی حسینی درباره عملکرد لاریجانی در مجلس دهم
https://www.aparat.com/v/r4JDe
۷. گفتگویی چالشی با طیبه سیاوشی درباره فراکسیون امید و عملکرد مجلس دهم و مسایل سیاسی روز
https://www.aparat.com/v/bOUXr
۸. گفتگویی متفاوت با محمد حسین پویانفر درباره اربعین و هیاتهای مذهبی
http://www.aparat.com/v/OlDGg
۹. گفتگویی چالشی با سید محمد رضا خاتمی درباره تسخیر لانه جاسوسی، دوره اصلاحات، حوادث سال ۸۸، دولت روحانی، برجام، جنگ سوریه و...
http://www.aparat.com/v/b47ac
۱۰. گفتگویی صریح با علیرضا زاکانی درباره مفاسد اقتصادی حسین فریدون، مسایل سیاسی روز، کوی دانشگاه ۷۸ و...
http://www.aparat.com/v/S3Afj
۱۱. گفتگویی متفاوت با فریدون عباسی درباره ترورش توسط موساد، عملکرد سازمان انرژی اتمی در دولت دهم، برجام، احمدی نژاد، روحانی، صالحی، جلیلی و...
https://www.aparat.com/v/4VCOe
۱۲. گفتگویی صریح با داریوش سجادی درباره روابط ایران و امریکا، دموکراتها و جمهوری خواهان، مدل دموکراسی در امریکا، جریان شناسی اپوزیسیون جمهوری اسلامی، حوادث سال ۸۸ و...
http://www.aparat.com/v/JNDI9
۱۳. گفتگویی جنجالی با علی مطهری درباره فرهنگ و سیاست؛ از دفاع از قانون حجاب تا برجام و نهضت آزادی!
http://www.aparat.com/v/Rdk9w
۱۴. گفتگویی متفاوت با بهروز افخمی درباره سینما، تلوزیون، مجلس ششم، حضور در ستاد خاتمی و کروبی، جشنواره فجر و مسایل سیاسی روز
https://www.aparat.com/v/5XCTa
۱۵. گفتگویی تاریخی با عزت شاهی.؛ از چگونگی تشکیل کمیته ها تا بسیاری از تحولات دهه ۶۰
https://www.aparat.com/v/wY890
۱۶. گفتگویی چالشی و صریح با حمید رسایی، از احمدی نژاد و روحانی تا مجالس هشتم و نهم ،برجام و فردوسی پور!
https://www.aparat.com/v/xLOyj
۱۷. گفتگویی متفاوت با جانباز مدافع حرم امیرحسین حاجی نصیری درباره حاج قاسم سلیمانی، جنگ سوریه و ابعاد کمتر شنیده شده درباره مدافعان حرم
https://www.aparat.com/v/0zr6I
۱۸. گفتگویی چالشی با محمد علی وکیلی درباره اصلاحات، حوادث سال ۸۸، مجلس دهم، عملکرد دولت روحانی و برجام
https://www.aparat.com/v/DfgOk
۱۹. گفتگویی چالشی با محمد توسلی درباره نهضت آزادی، جنگ تحمیلی و برخی تحولات قبل انقلاب و دهه ۶۰
https://www.aparat.com/v/508B3
۲۰. بخش اول گفتگوی تاریخی با سردار سعید قاسمی درباره تحولات دهه ۶۰ و جنگ تحمیلی، در اینگفتگو پاسخ بسیاری از شبهات درباره جنگ را خواهید دید
https://www.aparat.com/v/XqgQw
۲۱. بخش دوم گفتگو با سردار سعید قاسمی؛ از قطعنامه ۵۹۸ تا حضور در جنگ بوسنی، خدمت رسانی به زلزله زدگان بم، رودبار، کرمانشاه و تحلیلهایی جذاب از مسایل روز سیاسی
https://www.aparat.com/v/I1hOS
۲۲. گفتگویی متفاوت با حاج امیر عباسی رباره خدمت رسانی هیاتهای مذهبی در بحرانهای اجتماعی در منطقه سیل زده پلدختر
https://www.aparat.com/v/glwAy
۲۳. گفتگویی تاریخی با کاظم دارابی درباره ۱۵ سال زندانهای آلمان و حادثه میکونوس+ خاطراتی از شهید شاطری
https://www.aparat.com/v/G3Qp8
۲۴. گفتگویی تاریخی با روح الله حسینیان درباره تحولات دهه ۶۰، شخصیت منتظری، تصمیم امام خمینی درباره عزل منتظری، باند مهدی هاشمی، عملیات مرصاد و...
https://www.aparat.com/v/jnLs9
۲۵. گفتگویی فرهنگی با وحید جلیلی درباره آسیب شناسی فرهنگ؛ از صداوسیما تا سینما و جشنواره های فرهنگی
https://www.aparat.com/v/67yC0
۲۶. گفتگویی چالشی با صادق شهبازی درباره عدالتخواهان
https://www.aparat.com/v/pThl5
۲۷. گفتگویی تاریخی با سید محمود نبویان؛ از طرح ولایت و علامه مصباح یزدی تا نکاتی تکان دهنده درباره برجام و بنیانهای فکری شخص و دولت روحانی
https://www.aparat.com/v/JvlBT
@Sabeti ✅
دوازدهم فروردین روز جمهوری اسلامی فراتر از یک روز تقویمی است. این روز نه فقط یک نقطه عطف در تاریخ ایران بلکه در تاریخ جهان است زیرا تا امروز هیچ انقلابی در هیچ جای جهان نبوده که بعد از پیروزی، نظام سیاسی خود را به رای مردم بگذارد.
حتی انقلاب فرانسه که داعیه دار آزادی و سرآغاز لیبرالیسم بود نیز چنین کاری نکرد.
روز جمهوری اسلامی مبارک!
@Sabeti ✅
سرگرمِ روضه های "شبِ جمعه ام" ولی
دل تنگِ کربلا شدنم را چه می کُنی؟
#شب_جمعه