💎کشاورزی در اسلام💎
🦋برخی اختصاصات
1️⃣درختان میوه بجای غیر مثمر،گیاهان مزروعی به جای چمن
2️⃣گیاهان طبیعی بجای تراریخته و اصلاح شده
3️⃣سبزی نشا و نهال به جای زینتی
4️⃣کود چهارپایان و کبوتر به جای کود شیمیایی
5️⃣هدهد،چکاوک و...به جای سموم و تراریخته
6️⃣زنبور عسل برای گرده افشانی
7️⃣توأمان کاری درخت٬ درختچه و گیاه و ترکیب دامداری و کشاورزی
8️⃣آبیاری کرتی،غرقابی بجایی قطره ای
9️⃣چند محصولی بجای تک محصولی
🔟قنات و چشمه بجای موتورخانه و چاه عمیق
🦋درخت های قرآنی
🍇انگور
🍇سدر
🍇انار
🍇انجیر
🍇خرما
🍇زیتون
🍇موز
🦋درخت های حدیثی
🍎سیب
🍎گلابی
🍎آلو
🍎به
🍎مرکبات
🍎بادام
🍎سدر
🍎سنجد
🍎توت
🍎گردو
🍎عناب
🍎آس
🍎گل محمدی
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
.
🔴 کانال سبک زندگی اسلامی ایرانی
@sabkkzendegi
🌸﷽🌸
#کلسیم یا #استخوان_ساز❗️؟
آیا کلسیم به تنهایی، مشکلات ما را حل می کند؟
فریب ریزمُغذی ها را نخوریم.
تفکیک غذاها به عناصر، حیله پزشکی و مافیای شرکت های داروسازی است.
انسان، هیچ گاه مشکلاتش با خوردن کلسیم، آهن، پتاسیم، ... به تنهایی حل نخواهد شد.
خداوندِ خالق حکیم، این عناصر را به تنهایی در طبیعت و گیاهان و غذا قرار نداده است.
اهل بیت علیهم السلام نیز با توجه به علم الهی خود، از واژه های رکیکِ کلسیم، آهن، روی و منیزیم .. برای غذا و درمان استفاده نکرده اند، بلکه از واژه «استخوان» یا «استحکام استخوان» و «مغز استخوان» استفاده شده است.
💤💤💤💤
جذب کلسیم نیاز به فسفر دارد.
جذب فسفر نیاز به ویتامین D3 دارد.
جذب ویتامین D نیاز به چربی دارد.
و چربی نیاز به ......
و جذب .....
تا کجا باید دنبال «ریرمُغَذی»ها بدویم و نهایتا اشباع نشویم.
اصطلاحات حقیقی را فدای الفاظ رکیک بی محتوی نکنیم.
بیائیم بجای اینکه بپرسیم:
چه چیزی #کلسیم دارد؟
بپرسیم:
چه چیزی #استخوان_ساز است؟
«کلسیم» ما را به سمت داروخانه، #قرص_کلسیم، آمپول کلسیم و آمپول خارجی سوق می دهد.
ولی لفظ «استخوان ساز»، ما را به سنجد، سویق، باقالی، زنیان، انجیر، شیر طبیعی و خرما ... سوق می دهد که شامل تمام ریزمغذی های کشف شده و کشف نشده برای استحکام #استخوان می باشد.
✍ #سیدرضا_صالحی
🔹 کانال سبک زندگی اسلامی ایرانی
@sabkkzendegi
پاییز نزدیک هست..
چندتا نکته رو دقت کنید 👇👇
از نیمه شهریور دیگه هوا کم کم تغییر میکنه
وخیلی از بیماری ها عفونی از تغییر هوا و سرد و گرم شدن بدن به وجود میاد
سعی کنید جلوی کولر مستقیما نخوابید 👌
بعداز حمام حتما بدنتون خشک کنید وسرتون رو بپوشونید👌
کم کم کولر ها رو خاموش کنید 👌
باد پاییز عفونت زاهست از همین حالا مراقبت هارو شروع کنید 👌
موضوع دیگه اینکه خیلی ها زکام رو با سرما خوردگی ونزله اشتباه میگیرن
زکام نباید درمان بشه
تا وقتی عفونت از بینی خارج میشه وهیچ علائم دیگه ای مثل تب یا سرفه وگلو درد وجود نداره نگران نباشید خوبه چون داره خارج میشه ونباید جلوش رو گرفت ونباید خشکش کرد تا عفونت های سر خارج بشه
اما وقتی عفونت توی گلو و سینه وارد شد باید درمان بشه چون خطرناکه
سبک زندگیتون رو اسلامی کنید تا ازهمه آفات در امان باشید 😊🙏
@rahpoyane_salamat
سبک زندگی اسلامی ایرانی
@sabkkzendegi
🔥تهیهی سرکهی خمری مورد تایید طب اسلامی🔥
✅برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود زیرا آب، سبب کپک زدن آن میشود، پس از آن آب انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته میتوان خود انگور را هم در ظرف ریخت.
❌👈(هرچه انگور مورد استفاده شیرینتر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و ترشتر است).
❌✅ در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد تا تبدیل به خمر شود و تفاله آن بالا میآید(تغییر اول)، پس از مدتی تبدیل به سرکه میشود و تفاله آن پایین میآید(تغییر دوم)،
‼️👈شرطش آن است که پس از تبدیلشدن به خمر (حدود ده روز) درب ظرف را باز کنید تا مگس سرکه یا پشه سرکه وارد آن شود، این حشره باعث میشود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند از 40 تا 90 روز طول میکشد. به تعداد 10روز دیگر هم جهت اطمینان صبر میکنیم تا سرکه اسلامی به عمل آید که مجموعا 100 روز طول میکشد.
📛هشدار: هرگز نباید بعد از چهار روز مجددا به مواد اولیه انگور اضافه نمود. فقط در فاصله چهار روز اول می توان مواد اولیه را افزایش داد. متاسفانه در میوه فروشی ها هر شب میوه ها و انگور های ترک خورده را به خمره بزرگ اضافه می کنند و مم
کن است اینکار بیش از ده ها روز ادامه داشته باشد که سبب خراب کردن سرکه از حالت صحیح اسلامی می شود.
#امیرخانی
@keshavarzi_313
https://eitaa.com/sabkkzendegi
🔥طرز تهیهی شیره انگور🔥
اگه تجربه ندارید با یک جعبه ۲۰ کیلو انگور شروع کنید.
انگور رو ابتدا بشویید و در صافی بریزید تا حتی المکان آب نداشته باشه.
اون رو توی گونی تمیز و پاک بریزید. گونی حاوی انگور رو توی یه تشت بزارید و با چکمه نو بچلونید.
آب انگور گرفته شده رو روی اجاق بزارید، به جوش اومد به ازای مثلا ۱۵ لیتر آب، یک استکان خاک سفید که قدیمی ها آدرس این خاک رو توی روستا بلدن بریزید. خاک رو آرام آرام بریزید که سر نیاد.
بعد از اضافه کردن خاک، گرما رو خاموش کنید. در قابله رو بزارید. پارچه ای دور قابلمه بپیچید تا گرم بمونه.
قابلمه رو ۶ ساعت بدون حرکت بزارید تا خاک ته نشین بشه.
قاعدتا بعد از این زمان با باز کردن در قابله باید اخلاط و مواد کدر به سطح آب انگور اومده باشه. با کفگیر یا ملاقه کف و آلودگی و خلط یک یکجا به هم چسپیده رو جدا کنید و دور بریزید.
به آب زلال رسیدید شروع کنید با جام آرام آرام آب رو بردارید .
حجم سه چهار برابر خاکی که ریختید در ته ظرف رو برداشت نکنید و دور بریزید.
این کار باید با حوصله انجام بشه.
آبی که برداشت کردید از صافی عبور دهید و بجوشونید تا یک سوم بمونه ، میشه شیره.
نشانه قوام گرفتن شیره اینه در مراحل آخر، شیره به ملاقه داخل شیره در حال جوشش میچسپه و کف قرمز رنگی که از نشانه کامل جوشیدنه سر شیره میاد.
البته در مراحل جوشش به وسیله ملاقه یا کفگیر، کفی که خصوصا اول جوشش به سر آب میاد رو بگیرید . این کف رو بعد از صاف کردن بعدا بجوشونید که خودش شیره نابی میشه.
#امیرخانی
@keshavarzi_313
https://eitaa.com/sabkkzendegi
🏴 عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام رحلت رسول اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع)
⚫️ کانال سبک زندگی اسلامی ایرانی
@sabkkzendegi