eitaa logo
سبزقامتان
113 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
5.1هزار ویدیو
199 فایل
کانال ثامن حوزه ی حضرت سکینه س ناحیه نکا
مشاهده در ایتا
دانلود
🖼 پوستر | اتحاد شرق؛ اتحادی بدون غرب! | |
رهبر انقلاب: هیئت‌ها مرکز پاسخ به سوال‌ جوانان باشند 🔹هیئت محل بیان است، محل بیان مهمترین مفاهیم معارف اسلامی و معارف علوی هیئت است، محل پاسخ به سوالها است. 🔹امروز جوانهای ما سوال دارند، سوالهای گوناگونی دارند، درباره‌ سبک زندگی سوال دارند، درباره‌ مسائل اصولی سوال دارند، سوال هم بجا است، راه مواجه‌ با سوال اندیشیدن و پاسخ دادن است. 🔹این کار باید در هیأت انجام بگیرد، مرکز مهم این کار همین هیأت است.
رهبر انقلاب: مداحی، موسیقیِ پاپ نیست 🔹نوآوری در مداحی نباید به هنجارشکنی و تغییر هویت مداحی منجر شود و اجرای مداح را به سمت اموری که مداحی نیست بلغزاند؛ چرا که مداحی، موسیقیِ پاپ نیست. 🔹مراقب باشید، جذب جوانان به هر قیمتی نباشد و اینگونه نشود که برای جذب جوان، از برخی آهنگ‌ها و نواهای نامناسب استفاده شود. باید مراقبت شود تا ترکیب مداحی و حقیقت و هویت آن از بین نرود.
🔰 هم‌اکنون؛ سایت KHAMENEI.IR 🔻 رهبر انقلاب در دیدار مداحان بر روشنگری و جهاد برای احیای امر اهل‌بیت علیهم‌السلام تاکید کردند. 👈 هیئت، کانونِ است
نکات قابل تامل تحلیلگر غربی 🔻 ریچارد گولدبرگ Richard Goldberg، مشاور ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی‌ و عضو اسبق شورای امنیت ملی آمریکا در مصاحبه با فاکس‌نیوز اذعان کرد ... 🔻 ما در مذاکرات وین [با تیم مذاکره کننده جدید ایران] حتی قبل از شروع‌، شکست خوردیم!!! 🔻 گولد برگ تأکید می‌کند؛ برجام در حال منقضی شدن است و دیگر شاهد توافقنامه طولانی‌تر و قوی‌تر [به نفع ما] نخواهیم بود که با این وجود، اقتصاد ایران ازحالت بلاتکلیفی و شرطی شدن به مذاکره در دولت روحانی خارج شده و با اقدامات اصلاح‌کننده در دولت جدید به سرعت در حال تحول و بازسازی و درون‌گرایی و در نتیجه ثبات و پایداری است و این بدترین خبر برای "آمریکا" و "نیروهای همکار ما در داخل ایران" است. 🔻 منظور وی از نیروهای همکار ما در داخل چه کسانی است؟! 🔻 لازم است بار دیگر به عبارات این کارشناسِ غربی با دقت بیشتر توجه شود . _ اقتصاد ایران در دولت روحانی بلاتکلیف و به مذاکرات، شرطی شده بود. _ در دولت جدید از توافقنامه طولانی و قوی [به نفع ما] خبری نیست. _ در دولت جدید ، اقتصاد ایران در حال تحول و بازسازی و درون‌گرایی و ثبات است.
▪️ ۱۰ فرمانی که رسانه‌های دشمن روی آن متمرکز هستند 🔻و همه روزه از سوی ارتش رسانه‌ای ناتو در لندن، واشنگتن، پاریس و تل‌آویو و روی آن کار می‌شود: ● ۱. پیشرفت‌های ایران را مخفی کنید. ● ۲. به مشکلات و نارسایی‌ها، ضریب بدهید. ● ۳. پیشرفت‌ کشورهایی که خصم ایران درجهان و منطقه هستند را بزرگ کنید. ● ۴. اگر رژیم ایران رفت به سمت مبارزه با فساد، آن‌را به همه مسئولین نظام تسری دهید و روی این مسئله مداومت کنید. ● ۵. مردم را از بهتر شدن اوضاع ناامید کنید. ● ۶. هر اعتراض و شورشی به هر دلیل رخ داد به دنبال کشته‌سازی باشید. ● ۷. از هر بهانه‌ای برای مسخره کردن روحانیت استفاده کنید. ● ۸. به دنبال ترویج و تبلیغ آدم ناکارآمد و بی‌عرضه در انتخابات باشید تا ثابت شود نظام ناکارآمد است. ● ۹. فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذارید. ● ۱۰. به چهره قهرمانان، پاکان و پهلوانان عرصه سیاست و خدمت به کشور لجن بپاشید. نگذارید آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفی شوند.
🌐 انصارالله و تغییر در معادلات منطقه 📝 محمدرضا فرهادی ✅ روزنامه انگلیسی دیلی میل در گزارشی پیرامون حمله انقلابیون یمن به ابوظبی نوشته «حملات نیروهای یمنی به امارات، چهره این کشور به‌عنوان "دهکده امن" را در هم شکسته و مرحله جدید خطرناکی را در ارتباط با جنگ یمن رقم زده است». البته پیش از این هم شبکه عبری زبان "کان" نوشته بود که «یکی از سناریوهایی که اسرائیلی‌ها نگران آن هستند، حملات پهپادی و موشکی یمن است». لذا در این زمینه چند نکته تحلیل باید مد نظر قرار گیرد: 1⃣ - این‌ حمله را می‌توان آغاز تغییر راهبردی جنگ در یمن بر اساس وسعت جغرافیایی و اهداف ژئوپلیتیک دانست. تاکنون امارات خود را به‌عنوان دهکده امن منطقه معرفی می‌کرد و خود را از تبعات و هزینه‌های میدانی جنگ یمن دور نگه می‌داشت؛ اما اکنون کشورهای ائتلاف عربی همگی در معرض حملات آینده یمنی‌ها هستند. 2⃣ - در سطح منطقه‌ای، امروزه نیروهای یمنی به یک قدرت برتر آفندی تبدیل شده‌اند. بسیاری از منافع و منابع بازیگران منطقه‌ای می‌تواند در تیررس اهداف آتی آنان باشد. این از یک منظر منجر به افزایش قدرت بازدارندگی انصارالله در معادلات آتی منطقه‌ای می‌شود؛ یعنی هر بازیگری اجازه مشارکت و حمله به یمن را به خود نخواهد داد و از سویی دیگر منجر به کاهش نقش کشورهای ائتلاف در جنگ یمن و خالی شدن بیش‌ازپیش دست سعودی در ائتلاف‌سازی علیه ملت مقاوم یمن خواهد شد. 3⃣ - انصارالله در ابعاد مختلفی از توان نظامی، نقش تغییردهنده مناسبات منطقه‌ای و حتی بین‌المللی را دارد. امروزه انصارالله در سه عرصه مهم از حیث توان‌ نظامی دارای قدرت برتر است؛ قدرت پهپادی؛ قدرت موشکی؛ قدرت دریایی که نمود آن در آینده بیشتر مشاهده خواهد شد. بر اساس این‌ مؤلفه‌ها و گزاره‌ها، معادلات جدیدی در منطقه در حال رخ دادن است و در آینده این مؤلفه‌ها تعیین‌کننده جنگ یمن و نظم نوین منطقه‌ای خواهد بود.
یمن: مراکز حیاتی دبی را با پهپاد زدیم 🔹 سخنگوی نیروهای مسلح یمن: در عملیات «اعصار الیمن ۲»، پایگاه هوایی «الظفره» و اهداف حساس در ابوظبی با تعداد زیادی موشک بالستیک «ذوالفقار» هدف گرفته شد. همچنین اهداف مهمی در «دبی» را با تعداد زیادی از پهپادها هدف قرار دادیم. 🔹تعدادی از پایگاه‌های نظامی در عمق عربستان در منطقه «شروه» و مناطق دیگر با پهپاد در هم کوبیده شد. مراکز حساس و حیاتی در «جازان» و «عسیر» در جنوب عربستان با تعداد زیادی موشک‌های بالستیک هدف گرفته شد. 🔹ما بار دیگر به شرکت‌های خارجی و سرمایه‌گذاران در امارات توصیه می‌کنیم آن‌جا را ترک کنند زیرا دیگر ناامن شده است.
خطیب‌زاده: توافق موقت در دستورکار ما نیست و هیچ پیش‌شرطی را نمی‌پذیریم 🔹سخنگوی وزارت خارجه: گفت‌وگوها در وین در مسیر درست است. در هر چهار حوزه پیشرفت‌های خوبی داشتیم. بسیاری از ایده‌های ایران از جمله در حوزه تضامین تبدیل به کلمات شدند. 🔹ایران در وین است برای یک توافق که دو ویژگی عمده داشته باشد؛ پایدار و قابل‌اتکا. مسیر اخذ تضامین مهم است. ایران هیچ پیش‌شرطی را نپذیرفته است. توافق موقت یا چیزهای شبیه این هیچ‌گاه در دستورکار ما نبوده است. 🔹درباره اتباع ایرانی بازداشت‌شده در آمریکا نگرانی خود را از ابتدا اعلام کردیم و این موضوع در دستورکار ما بوده و دو مسیر مختلف است. اگر آمریکا به توافقاتی که از قبل بود پایبند باشد، این موضوع انسانی قابل‌حل است.
20.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهات سفر رییسی به روسیه
بازی غرب در وین؛ از خرید زمان تا امتیازدهی سوخته 🔹مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین در حالی ادامه دارد که طرف‌ غربی همراه با حضور در مذاکرات بر تداوم نمایش‌های تکراری و غیرسازنده خود اصرار دارد. این رویکرد غربی‌ها چند هدف را دنبال می‌کند: 🔹نخست؛ تقلا برای کارآمد نشان دادن سیاست «فشار و مذاکره» 🔹دوم؛ شرطی‌سازی جامعه و اقتصاد ایران نسبت به مذاکره با غرب برای افزایش فشار داخلی بر دولت و تیم مذاکره‌کننده. 🔹سوم؛ اختلاف‌افکنی میان ایران و ضلع شرقی مذاکرات با توجه به حمایت روسیه و چین از لغو تحریم‌ها، راستی‌آزمایی و موضوع تضامین. به ویژه پس از سفر آیت‌الله رئیسی به مسکو. 🔹چهارم؛ تقلا برای فروش امتیازات سوخته به ایران در مذاکرات مانند بدهی کره جنوبی به ایران، حال آنکه بدهی کره جنوبی بیش از۷ میلیارد دلار است و موظف به پرداخت تمام بدهی خویش است. 🔹بر این اساس؛ می‌توان گفت که غرب هر چند همچنان مدعی جدی بودن در مذاکرات و پایبندی به تعهدات برجامی اش است اما همچنان در برخی توهمات زیاده‌خواهانه و غیر اصولی گذشته باقی مانده است. ( نورنیوز)
آسیب های جبهه انقلاب در «جهاد تبیین» چیست؟ 🔻رهبر انقلاب برای چندمین بار از «جهاد تبیین» سخن گفتند و در دعای معنادار خود در دیدار با مداحان اهل بیت(ع) از جهاد تبیین به عنوان «جهاد عظیم روزگار ما» نام بردند. 🔹برخی از عادات و راهبردهای بخش‌های از جبهه انقلاب در تبیین در مسیر غلطی است و علی‌رغم نیاز به اصلاح بر همان منوال غلط در حال طی‌شدن است. 🔸آنچیزی که جبهه انقلاب را نیز در حوزه تبیین با ضعف و ناکارآمدی‌های روبه رو کرده دقیقا در بخشی از عادات و راهبردهای غلط جبهه انقلاب است. 💢بخشی از این عادات غلط به شرح ذیل است: 1⃣ عموما فعالین جبهه انقلاب در فضای مجازی و رسانه ای اهل نقد کردن و انتقاد کردن هستند تا تبیین و روشنگری. 2⃣ اصرار و تکرار بیان دستاوردهای انقلاب و موفقیت‌ها و داشته‌ها در تبلیغ ما جایگاه پررنگی ندارد و بدتر نیز اینکه برخی از فعالین نیز مدت‌هاست این امر مهم را کنار گذاشته‌اند. 3⃣ خیلی از ما دستاوردها و داشته‌های انقلاب را به تعدادی موشک یا مباحث نظامی محدود کردیم در حالیکه هزاران موفقیت علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی در طول چهار دهه انقلاب اتفاق افتاده که جایی در سوژه‌های تبیینی روزمره ما ندارند. 4⃣ نگاه عمومی و سطحی به تبیین داریم در حالیکه نیازمند نگاه تخصصی و اطلاعات تخصصی هم هستیم. 5⃣ تبیین برخی موضوعات مهم انقلاب و اسلام را با ادبیات خشک، طعنه، تحقیر، دو قطبی سازی، سیاست زدگی، عیب جویی و... آلوده کرده‌ایم و اثربخشی تبیین را پایین آورده ایم. 6⃣ گروه‌های هدف تبیین را محدود کرده‌ایم و بسیاری اوقات فقط برای جریان خودمان تبیین می کنیم و اقشار و طبقات دیگر اجتماعی را فراموش می‌کنیم. 7⃣تبیین ما گاهی نسب درستی با نیاز و سوالات جامعه ندارد و میزان تمرکز برای تبیین در موضوعات مهم در یک سطح نیست. در برخی موضوعات تببین آنقدر بد تکرار شده که ضدتبیین شده و در برخی موضوعات آنقدر تبیین کم بوده که اساسا شبهه جای حق را گرفته است. 8⃣ در تبیین هم گذشته (دوران پهلوی و تاریخ معاصر) را که تاریک است و هم آینده انقلاب را که روشن است، فراموش می کنیم. 9⃣در تبیین گاهی یادمان می‌رود که بسیاری از پرسش های جامعه دشمنانه یا سیاسی نیست بلکه حق است! 🔟تبیین وظیفه همه است و همه وظیفه تولید محتوای خوب را داریم و نه صرفا بازنشر محتواها را؛ امروز در جبهه انقلاب یک اقلیت تولیده کننده شده اند و یک اکثریت بازنشر کننده، باید تولید محتوای خوب را همگانی کرد. و تولید خوب هم فقط کلیپ و سخنرانی نیست بلکه گاهی یک اقدام اجتماعی و یک سخن گفتن خوب هست. 1⃣1⃣بدترین تبیین آن است که نقشه دشمن را ندانیم و در ظاهر در حال تبیین باشیم ولی در باطن در حال تکمیل پازل دشمن. برای این موضوع یک شاخص مهم این است که کار تبیین باید در مقابل دشمن و هدف او باشد. 📌خلاصه آنکه جهاد تبیین؛ روشن کردن واقعیات امروز اسلام و انقلاب در این روزهای محاصره رسانه‌ای است. ای کاش فعالان جبهه انقلاب وقتی که برای انتقاد کردن می‌گذارند را برای جهاد تبیین بذارند.