eitaa logo
سبزقامتان
71 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
5.1هزار ویدیو
199 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
سعید: ماجرای تفاوت رویت هلال ماه در عربستان و ایران 🔹سید محسن قاضی‌ میرسعید، رکورددار استهلال در دنیا: در ایران حدود ۱۵۰ گروه رصدی ورزیده برای استهلال به نقاط صعب‌العبور می‌روند، اما در عربستان فقط ۷ گروه برای رصد می‌روند. 🔹در عربستان برای اثبات رویت هلال ماه، دو شاهد عادل کافی است. آنجا اعلام می‌کنند که مردم بروند برای رویت و هر دو نفری که به متصدی محل‌شان بگویند ماه را دیده‌اند و او هم این مسأله را گزارش کند، از نظر عربستان مورد پذیرش است! 🔸سال ۷۳ یا ۷۴ در عربستان درست زمانی که داشتند نماز عید فطر می‌خواندند کسوف شده بود! اصلا نماز برگشت داده شد به نماز آیات. ۲ سال پیش هم پس از اینکه در عربستان اعلام شد که هلال ماه رؤیت شده، مقارنه شد! یعنی ماه هنوز در چرخش به دور زمین، به شرق خورشید نرسیده بود تا ماه جدیدی شکل بگیرد. 🔹چون عربستان برای کشورهای عربی ام‌القرا است، وقتی عید فطر اعلام کند، باقی کشورها نیز به تبعیت از آن، عید اعلام می‌کنند. برای همین، اعلام خطای آن‌ها نمی‌تواند برای ما ملاک باشد.
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعید: 📹اعترافات معنادار بلینکن درباره سردار سلیمانی و تحریم‌های سپاه 🔻آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا درجلسه کمیته روابط خارجی سنا گفت: در رابطه با ایران، شرایط بسیار چالشی را به ارث بردیم. برنامه هسته‌ای ایران چهارنعل به پیش می‌تازد. اعمال فشار حداکثری نتیجه‌ای به دنبال نداشت و برنامه هسته‌ای ایران را خطرناک‌تر کرد.
سعید: 💠 | پاسخ به ۴ شبهه مهم درباره فلسطین
سعید: 💠 نجباء: رهبر انقلاب جلوتر از زمان تحلیل می‌کند ♨️ سخنگوی جنبش نجباء عراق گفت: «همواره عادت داریم از این مرد حکیم (رهبر انقلاب) اظهارات، سخنان و مواضعی ببینیم که کُنه حقیقت را بیان کند و چند گام جلوتر از بقیه باشد. زمانی که بیش از یک سال پیش گفتند ما در ابتدای دوران پساآمریکا هستیم، شاید نشانه‌های این دوران برای اکثریت نمایان نبود؛ اما امروز این نشانه‌ها آشکارتر شده است».
سعید: ❌ بایدن و طاقچه بالای بن سلمان! 📝 یعقوب ربیعی 🔰 یکی از مؤلفه‌هایی که می‌توان افول آمریکا را به‌صورت عینی فهمید، کم‌محلی‌هایی نیروهای تحت امر دیروز، یعنی بن سلمان و بن زاید و امتناع از مکالمه با بایدن است. ذکر چند نکته در این موضوع می تواند مفید باشد: 👈 به دلیل نفرت جامعه آمریکا از اقدامات ضد حقوق بشری بن سلمان در موضوعاتی مانند کشتار در یمن، قتل جمال خاشقچی و ... بایدن از ارتباط با او امتناع می کرد و امروز به خاطر بحران انرژی، مجبور به همگرایی و نزدیکی به سعودی‌ها شده است. 👈 این‌گونه برخورد بن سلمان و بن زاید، نشان از افول هژمونی آمریکا دارد. امروزه سعودی‌ها ترجیح می‌دهند نگاهی به شرق داشته باشند. چین حدود 100 میلیارد دلار در عربستان سرمایه‌گذاری کرده و بزرگ‌ترین شریک تجاری آل سعود است. برخی رسانه‌ها، خبر قیمت‌گذاری و خرید نفت خام از طریق یوآن به‌جای دلار آمریکا، بین چین و عربستان را کودتای ریاض و پکن علیه سلطه پترودلار نام نهادند. 👈 علاوه بر ناراحتی آل سعود از نحوه مواجهه بایدن با آن‌ها، جنگ اوکراین به متحدین آمریکا آموخت که آن‌ها تکیه‌گاه محکمی برای روزهای سخت نیستند. 👈 بن سلمان در حال اجرای طرحی با عنوان چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی است و افزایش قیمت نفت و افزایش درآمد سعودی می‌تواند به این بلندپروازی بن سلمان کمک کند. 👈 سرمایه‌گذاری 2 میلیارد دلاری سعودی در شرکت افینیتی پارتنرز (Affinity Partners) به مالکیت جرد کوشنر، داماد ترامپ نشان از ناامیدی به بایدن و امید به بازگشت ترامپ دارد؛ امری که گاردین از آن به‌عنوان قمار بن سلمان بر روی ترامپ یاد کرد.
سعید: 🖼 عید فطر در کشورها چگونه اعلام می‌شود؟ مبارک
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثامن: 🎥 مستند صداوسیما از خیانت هایی که محمد هاشمی رفسنجانی و ظریف و روحانی در حق کردند...
سعید: مخبر: دولت در مسیر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی گام برداشته است 🔹معاون اول رئیس‌جمهور: ارز ۴۲۰۰ به یک کانون فساد در کشور منجر شده است. برای کنترل اثرات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برنامه‌ریزی کرده‌ایم. متناسب با محاسبات، دولت مبلغی را برای واریز به حساب بانکی مردم درنظر گرفته تا علاوه بر از بین بردن اثرات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، از تورم و افزایش پایه پولی و نقدینگی نیز جلوگیری شود.
سعید: 🇮🇷 📝 | عملیات شکنجه در ویتنام 🍃🌹🍃 🔻سازمان (CIA) در عملیاتی با عنوان که برای نابودی کامل ویت‌کنگ‌ها در طراحی کرده بود، انواع و اقسام فجیع‌ترین شکنجه‌ها را برای تسلیم کردن ویتنامی‌ها بکار برد. 🔸ماموران سیاه، افراد مظنون را با وارد کردن شوک الکتریکی به اندام‌های جنسی مردان و زنان شکنجه می‌دادند! حتی در این روش از مارماهی، مار و یا اشيا سخت هم استفاده می‌کردند! 🔹در دیگر میخ‌های ۶ اینچی را در گوش افراد مظنون فرو می‌کردند؛ در بعضی از موارد این میخ‌ها بر اثر ضربه‌های شدید وارد مغز ویتنامی‌ها می‌شد تا جان آنها را بگیرد. 🔺پرتاب کردن زندانی‌ها از هلی‌کوپتر در حال پرواز برای اعتراف گرفتن از دیگران هم از دیگر روش‌های هولناکی بود که آمریکایی‌ها در ویتنام به کار می‌بستند. 📚 کتاب جنایات غرب/ صفحه ۷۵۹ 🖋 دکتر مهدی سعیدی @bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعید: 🇮🇷 🎥 | خواهش میکنم نپرسید، باید بنشینم و گریه کنم...! 🍃🌹🍃 🔸واکنش علامه طباطبایی پس از اطلاع از شهادت استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعید: 🇮🇷 🎙 | عید فطر، آخرین فرصت ... 🍃🌹🍃 🎙 آیت الله آقا مجتبی تهرانی
ثامن: 🔻 خبر: حل مشکلات اقتصادی- معیشتی مهم‌ترین مسئله امروز کشور است. اکنون که حدود نُه ماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم می‌گذرد، چرا مشکلات اقتصادی هنوز پابرجاست و روند افزایش قیمت‌ها همچنان ادامه دارد؟ 🍃🌹🍃 🔹 نکات تحلیلی: 1⃣ هرچند نقش متغیر روابط خارجی و به نتیجه رسیدن مذاکرات احیای در اقتصاد ایران، نقش تعیین‌کننده‌ای نیست، اما از حدود یک دهه گذشته، به دلایل روانی و نه واقعی، تأثیر متغیرهای روانی و خارجی بر اقتصاد ایران تقویت شد. 2⃣ عامل دیگری که در گرانی‌های هفته‌های اخیر تأثیر بیشتری دارد، بحث حذف ارز ۴۲۰۰ است که از این ناحیه نیز هم شوک روانی و هم شوک واقعی بر وضعیت اقتصادی وارد شد. برخی ضعف‌ها در کنترل، نظارت و مدیریت بر نظام توزیع هم بر گسترش دامنه این شوک مؤثر بود. 3⃣ افزایش قیمت برخی اقلام در تراز جهانی به دلیل جنگ روسیه و اوکراین؛ بنابراین، اگرچه در اثر جنگ روسیه و اوکراین، قیمت نفت بالا رفته، اما در نقطه مقابل، قیمت برخی کالاهای وارداتی هم افزایش یافته است. 4⃣ بخشی از افزایش قیمت‌ها به دلیل تورم انتظاری است؛ یعنی برخی صنف‌ها و حوزه‌ها انتظار دارند که با افزایش قیمت برخی کالاها، آن‌ها نیز نرخ کالاهای خود را افزایش دهند. 5⃣ اساساً دولت در شرایطی اداره اقتصاد را به دست گرفت که وضعیت متغیرهای کلان اقتصاد کشور، نامطلوب بود؛ تورم بالای ۴۰ درصد، میزان نقدینگی بالای ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان، کسری بودجه حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، فروش نفت زیر یک‌میلیون بشکه در روز؛ و علاوه بر این دولت گذشته بدهی‌های کلان بانکی و فروش اوراق قرضه نیز برای دولت کنونی به ارث گذاشته است. بااین‌حال، در حدود نه ماه گذشته، از میزان سرعت رشد نقدینگی کاسته شده (اکنون رقم آن حدود ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان است)، تورم تا حدودی کنترل شده (اکنون زیر ۴۰ درصد است)، کسری بودجه تا حدودی نسبت به قبل کمتر شده، فروش نفت افزایش یافته و...؛ بنابراین، دولت در تلاش است تا متغیرهای کلان تأثیرگذار بر اقتصاد کشور را کنترل کند. ✍ مصطفی قربانی