eitaa logo
سبزقامتان
71 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
5.1هزار ویدیو
199 فایل
کانال ثامن حوزه ی حضرت سکینه س ناحیه نکا
مشاهده در ایتا
دانلود
20.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهات سفر رییسی به روسیه
بازی غرب در وین؛ از خرید زمان تا امتیازدهی سوخته 🔹مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین در حالی ادامه دارد که طرف‌ غربی همراه با حضور در مذاکرات بر تداوم نمایش‌های تکراری و غیرسازنده خود اصرار دارد. این رویکرد غربی‌ها چند هدف را دنبال می‌کند: 🔹نخست؛ تقلا برای کارآمد نشان دادن سیاست «فشار و مذاکره» 🔹دوم؛ شرطی‌سازی جامعه و اقتصاد ایران نسبت به مذاکره با غرب برای افزایش فشار داخلی بر دولت و تیم مذاکره‌کننده. 🔹سوم؛ اختلاف‌افکنی میان ایران و ضلع شرقی مذاکرات با توجه به حمایت روسیه و چین از لغو تحریم‌ها، راستی‌آزمایی و موضوع تضامین. به ویژه پس از سفر آیت‌الله رئیسی به مسکو. 🔹چهارم؛ تقلا برای فروش امتیازات سوخته به ایران در مذاکرات مانند بدهی کره جنوبی به ایران، حال آنکه بدهی کره جنوبی بیش از۷ میلیارد دلار است و موظف به پرداخت تمام بدهی خویش است. 🔹بر این اساس؛ می‌توان گفت که غرب هر چند همچنان مدعی جدی بودن در مذاکرات و پایبندی به تعهدات برجامی اش است اما همچنان در برخی توهمات زیاده‌خواهانه و غیر اصولی گذشته باقی مانده است. ( نورنیوز)
آسیب های جبهه انقلاب در «جهاد تبیین» چیست؟ 🔻رهبر انقلاب برای چندمین بار از «جهاد تبیین» سخن گفتند و در دعای معنادار خود در دیدار با مداحان اهل بیت(ع) از جهاد تبیین به عنوان «جهاد عظیم روزگار ما» نام بردند. 🔹برخی از عادات و راهبردهای بخش‌های از جبهه انقلاب در تبیین در مسیر غلطی است و علی‌رغم نیاز به اصلاح بر همان منوال غلط در حال طی‌شدن است. 🔸آنچیزی که جبهه انقلاب را نیز در حوزه تبیین با ضعف و ناکارآمدی‌های روبه رو کرده دقیقا در بخشی از عادات و راهبردهای غلط جبهه انقلاب است. 💢بخشی از این عادات غلط به شرح ذیل است: 1⃣ عموما فعالین جبهه انقلاب در فضای مجازی و رسانه ای اهل نقد کردن و انتقاد کردن هستند تا تبیین و روشنگری. 2⃣ اصرار و تکرار بیان دستاوردهای انقلاب و موفقیت‌ها و داشته‌ها در تبلیغ ما جایگاه پررنگی ندارد و بدتر نیز اینکه برخی از فعالین نیز مدت‌هاست این امر مهم را کنار گذاشته‌اند. 3⃣ خیلی از ما دستاوردها و داشته‌های انقلاب را به تعدادی موشک یا مباحث نظامی محدود کردیم در حالیکه هزاران موفقیت علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی در طول چهار دهه انقلاب اتفاق افتاده که جایی در سوژه‌های تبیینی روزمره ما ندارند. 4⃣ نگاه عمومی و سطحی به تبیین داریم در حالیکه نیازمند نگاه تخصصی و اطلاعات تخصصی هم هستیم. 5⃣ تبیین برخی موضوعات مهم انقلاب و اسلام را با ادبیات خشک، طعنه، تحقیر، دو قطبی سازی، سیاست زدگی، عیب جویی و... آلوده کرده‌ایم و اثربخشی تبیین را پایین آورده ایم. 6⃣ گروه‌های هدف تبیین را محدود کرده‌ایم و بسیاری اوقات فقط برای جریان خودمان تبیین می کنیم و اقشار و طبقات دیگر اجتماعی را فراموش می‌کنیم. 7⃣تبیین ما گاهی نسب درستی با نیاز و سوالات جامعه ندارد و میزان تمرکز برای تبیین در موضوعات مهم در یک سطح نیست. در برخی موضوعات تببین آنقدر بد تکرار شده که ضدتبیین شده و در برخی موضوعات آنقدر تبیین کم بوده که اساسا شبهه جای حق را گرفته است. 8⃣ در تبیین هم گذشته (دوران پهلوی و تاریخ معاصر) را که تاریک است و هم آینده انقلاب را که روشن است، فراموش می کنیم. 9⃣در تبیین گاهی یادمان می‌رود که بسیاری از پرسش های جامعه دشمنانه یا سیاسی نیست بلکه حق است! 🔟تبیین وظیفه همه است و همه وظیفه تولید محتوای خوب را داریم و نه صرفا بازنشر محتواها را؛ امروز در جبهه انقلاب یک اقلیت تولیده کننده شده اند و یک اکثریت بازنشر کننده، باید تولید محتوای خوب را همگانی کرد. و تولید خوب هم فقط کلیپ و سخنرانی نیست بلکه گاهی یک اقدام اجتماعی و یک سخن گفتن خوب هست. 1⃣1⃣بدترین تبیین آن است که نقشه دشمن را ندانیم و در ظاهر در حال تبیین باشیم ولی در باطن در حال تکمیل پازل دشمن. برای این موضوع یک شاخص مهم این است که کار تبیین باید در مقابل دشمن و هدف او باشد. 📌خلاصه آنکه جهاد تبیین؛ روشن کردن واقعیات امروز اسلام و انقلاب در این روزهای محاصره رسانه‌ای است. ای کاش فعالان جبهه انقلاب وقتی که برای انتقاد کردن می‌گذارند را برای جهاد تبیین بذارند.
♦️ منطقه در یک نگاه 1️⃣ منابع خارجی اعلام کردند که دیپلمات‌های ایرانی برای اولین بار پس از سال ۲۰۱۶، در نشست سازمان همکاری اسلامی در شهر جده عربستان حضور یافتند. 2️⃣ دیدبان حقوق بشر در سوریه اعلام کرد که در درگیری بین اعضای داعش و قسد (نیروهای دموکراتیک سوریه) پس از حمله به زندانی در شهر الحسکه واقع در شمال شرقی این کشور تاکنون بیش از ۱۲۰ نفر کشته شده‌اند. 3️⃣ وزیر خارجه کویت که دیروز وارد بیروت شد امروز با رئیس جمهور لبنان دیدار کرد. او پس از این دیدار اعلام کرد که حامل یک پیام از سوی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و بین‌المللی برای احیای اعتماد به لبنان است. 4️⃣ آریه درعی رهبر حزب «شاس» بزرگترین حزب دینی اسرائیل و وزیر سابق امور داخلی این رژیم به دلیل فرار مالیاتی مجبور به کناره گیری از عضویت کنست (پارلمان) شد. 5️⃣ سفیر ترکیه در عراق در دیدار با مصطفی الکاظمی پیام رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را تسلیم نخست‌وزیر عراق کرد. 6️⃣ شبه‌نظامیان کُرد ادعا کردند که موفق شدند کنترل زندان عناصر داعش در الحسکه را به صورت کامل در دست بگیرند. 7️⃣ حماس اعلام کرد، این جنبش طرح جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین برای پایان اختلافات و تحقق وحدت ملی را دریافت کرده است.
🔴برکت یکه‌تاز واکسن‌های کرونا در ایران 🔹نتایج بررسی اثربخشی واکسن‌های تزریقی در ایران توسط دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز نشان می‌دهد واکسن برکت بیشترین تاثیرگذاری میان ۴ واکسن پرمصرف در ایران را داشته است. 🔹اعداد زیر به‌ترتیب درصد پیشگیری از ابتلا، بستری و مرگ هستند. 🔹برکت: ۸۷.۱، ۸۶.۴ و ۹۸.۳ درصد 🔹سینوفارم: ۷۹.۹، ۷۱.۹ و ۶۶.۱ درصد 🔹اسپوتنیک: ۷۴.۷، ۶۷.۵ و ۱۰۰ درصد 🔹آسترازنکا: ۸۴.۴، ۸۱.۵ و ۹۱.۸ درصد
📌 | مهمترین محورهای شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان - ۳ بهمن 1⃣ ترسیم دوراهی یا توافق موقت یا مذاکره مستقیم با آمریکا برای دستیابی به توافقی فراگیر و القاء حتمی بودن توافق موقت از سوی جمهوری اسلامی و طرح و تئوریزه شدن آن از سوی مسئولان و رسانه های ایران ولو با اسمی متفاوت بدلیل تأثیرپذیری موضع تهران از موضع مسکو 2⃣ بازتاب تغییر در تیم مذاکره کننده آمریکا (رفتن ریچارد نفیو) و تعبیر آن به عنوان چراغ سبز دولت بایدن به ایران 3⃣ القاء بی توجهی نظام به سلامت و جان مردم به واسطه مشکلات اخیر صنعت خودرو با تاکید بر وجود مافیا در این حوزه،‌ زیر سئول بردن سیاست های دولت در ممنوعیت واردات خودروهای خارجی و ادعای عدم نظارت نهادهای امنیتی بر خودروسازان | |
🔰 تکثیر زمینهای بازی دولت سیزدهم، سه راهکار در خصوص مساله برجام در مقابل خود داشت: 1️⃣ ادامه روند دولت قبل؛ یعنی قراردادی ابطال پذیر را همچنان مرکز ثقل سیاست خارجی و اقتصاد کشور قرار دهد. به عبارتی دیگر، تمام تخم مرغها را در سبد برجام بچیند و همه همت خود را صرف احیای آن کند. سیاستی که مقامات دولت سیزدهم بارها آن را مردود اعلام داشتند. 2️⃣ خروج از برجام؛ برخی معتقد بودند با توجه به بدعهدی و عدم حصول منفعت اقتصادی ایران، خروج از برجام در دستور کار قرار گیرد. این گزینه به دلایلی امکان پذیر نیست: ١. به دلیل تبلیغات پر دامنه در هشت سال گذشته، افکار عمومی نسبت به برجام شرطی شده و همچنان بخش قابل توجهی از مردم، برجام را در بهبود معیشت خود موثر میدانند. اقتصاد شکننده داخلی نیز در خصوص برجام و آینده آن بسیار حساس بوده و به سرعت به برجام و مسائل پیرامون آن واکنش نشان میدهد. ٢. با خروج ایران از برجام، به واسطه سلطه رسانه ای غرب، موج ایران هراسی در دنیا به راه افتاده و احتمالاً به تشکیل یک ائتلاف فراگیر جهانی علیه ایران هسته ای و تشدید تحریمها ختم خواهد شد. ٣. در حال حاضر به برخی نقاط مثبت برجام از جمله خروج ایران از ذیل تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل، نیاز خواهیم داشت. 3️⃣ تکثیر زمینهای بازی؛ بر اساس استراتژی برگزیده دولت سیزدهم، برجام از «تنها گزینه» ایران به «یکی از گزینه های» ایران تبدیل شده و ظرفیتها و منابع قدرت جدیدی خلق خواهد شد. در واقع کاری که حاج قاسم در عرصه دفاعی و امنیتی بنیان نهاد(با زمینه سازی تشکیل نیروهای اعتقادی و مردمی جدید چون حشد الشعبی، انصارالله، زینبیون، فاطمیون و... در کشورهای حوزه مقاومت) ، در عرصه سیاست و اقتصاد هم به کار گرفته میشود. اجرایی شدن تفاهم نامه ٢۵ ساله با چین، عضویت در سازمان همکاری شانگهای، گسترش روابط با روسیه، حضور فعالتر در اتحادیه اوراسیا و حتی مذاکرات با کشورهایی همچون امارات، عربستان و افغانستان را باید در چارچوب این استراتژی بررسی کرد. اتخاذ چنین راهکاری که منجر به تحرک دستگاه دیپلماسی کشور در ماههای اخیر شده است، اولاً به افکار عمومی اطمینان خاطر میدهد که در صورت عدم احیای برجام، جایگزینی برای حصول گشایشهای مورد نظر آنها از دیگر زمینهای بازی خواهد بود. ثانیاً دست مذاکره کنندگان را پر کرده، قدرت مانور آنها را بالا برده و باعث میشود تعجیلی در امضای قرارداد وجود نداشته باشد. مهمتر از همه، بستری برای امتیاز گیری بیشتر از طرفهای مذاکره فراهم میشود. برای مثال، اگر ایران بتواند نفت خود را در قالب قراردادهای بلندمدت به چین و یاسایر کشورها بفروشد، دیگر آمریکا نخواهد توانست رفع تحریم نفتی را به عنوان امتیاز، پیشنهاد دهد چرا که رفع تحریمی که بی اثر شده است، امتیاز محسوب نمیشود.
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحات امیرعبداللهیان درباره حواشی سفر رئیسی به روسیه 🔹در فرودگاه استقبال رسمی انجام و تمام آداب و پروتکل‌ها رعایت شد. دلیل چیدمان متفاوت میز، شرایط کرونایی روسیه بود. چند روز قبل از سفر به ما گفتند شرایط کرونایی روسیه به شدت وخیم است، به همین دلیل توافق کردیم که تمام پروتکل‌های بهداشتی در نشستن، چیدمان و فاصله‌گذاری رعایت شود. 🔹از قبل گفته بودیم به دلیل طولانی بودن مذاکرات، آقای رئیسی هنگام اذان مغرب باید نماز بخواند. در بین مذاکرات وقتی موقع اذان شد، حدود ۱۰ دقیقه پوتین در همان اتاق نشست تا آقای رئیسی در اتاق مجاور نمازش را بخواند و برگردد.
مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام ۱۴۰۰/۱۱/۳ 🔺مواردی از عظمت حضرت زهرای اطهر(سلام الله علیها): 🔹آمدن مکرر جبرئیل خدمت ایشان پس از رحلت پیامبر 🔹نزول سوره «هل أتیٰ»، آیه تطهیر و آیه مباهله درباره ایشان 🔹کار برای خدا، اخلاص و‌ خدمت بی‌منّت درسهای حضرت زهرا 🔹در آیه‌ی مباهله: وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُم؛ «نِساءنا» فقط فاطمه‌ی زهرا است برای مواجهه‌ی جبهه‌ی حق با جبهه‌ی باطل. 🔹استفاده از تعبیر «سَيِّدَةُ نِسَاءِ العالَمین» و «سَيِّدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّة» توسط پیغمبر اکرم در مورد حضرت زهرا 🪴به توفیق الهی، بعد از انقلاب نام مبارک فاطمه‌ی زهرا نسبت به قبل از انقلاب ده‌ها برابر شده، این یعنی جامعه، جامعه‌ی فاطمی است. 🔺 درباره‌ی هیئت: 🔸 هیئت یک واحد اجتماعی است، بر محور مودّت اهل بیت و هدایت به سمت اهداف ایشان. ریشه‌ی این پدیده هم مال زمان خود ائمّه است. 🔸بعد از حادثه‌ی کربلا هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند، امام صادق میفرمایند: من دوست میدارم این مجالس را، امر ما را زنده نگه دارید. 🔸امرَنا در کلمات ائمه زیاد تکرار میشود؛ یعنی مسئله‌ی ما؛ به آن موضوع اساسی و محوری‌ای که ما بر اساس آن حرکت میکنیم، میگویند امر. 🔸در آن دوره‌ای که امام صادق فرمودند: اَحيوا اَمرَنا، احیای امر اهل‌بیت جزو سخت‌ترین و خطرناک‌ترین کارها بود؛ یک جهاد عظیم بود. 🔺 سابقه هیئت در انقلاب اسلامی: 📌حرکت دادن مردم و انقلاب توسط نوحه‌های امام حسینی 📌نقش‌آفرینی هیئتها در دوران دفاع مقدس 🔹هیئت کانون جهاد است. جهاد فی‌سبیل‌اللّه، جهاد در راه احیای مکتب اهل‌بیت، مکتب امام حسین و مکتب شهادت. 🔹 جز معدودی بقیّه‌ی ائمّه با شمشیر نجنگیدند؛ جهادشان «جهاد تبیین» بود. 🔺 هیئت محلّ تبیین است، محلّ بیان مهم‌ترین مفاهیم معارف اسلامی و علوی است، محلّ پاسخ به سؤالها است. 🔸 به قول یکی از برادران اهل ذوق، این حرکت دسته‌های حسینی، در واقع نماد حرکت امام حسین است از مکّه به کربلا که دارد حرکت میکند؛ حرکت برای جهاد، حرکت در راه خدا. 🔸 جهاد یعنی تلاش در مقابله‌ی با دشمن؛ هر تلاشی جهاد نیست. منطق اسلامی جهاد آن [کاری] است که در مقابل دشمن انجام میگیرد. 🔸 شما [اگر] کار اقتصادی بکنید برای مقابله‌ی با دشمن، میشود جهاد؛ کار علمی و تحقیقی بکنید برای مقابله‌ی با دشمن، میشود جهاد؛ حرف بزنید، تبیین کنید برای خنثی‌کردن وسوسه‌ی دشمن، میشود جهاد. 🔸مهم این است که ما عرصه‌ی جهاد را تشخیص بدهیم که در هر زمانی در چه عرصه‌ای باید جهاد کرد؛ این خیلی مهم است. 🔸اگر روشنگری بود، همه‌ی این عرصه‌های گوناگون در وقت خود و جای خود وضعشان روشن خواهد شد و مردان خودشان را پیدا خواهند کرد. 🔸وجود جبهه شیطانی با هزاران متخصّص هنر و رسانه و ارتباطات و با پشتیبانی انبوه مالی و امنیّتی برای تضعیف ایمان مردم و برگرداندن افکار مردم. 🔺 عناصر اصلی هیئت: 🔹منبر، مدّاح، مخاطب 🔸مداحی یک هنر منحصربه‌فرد است؛ این اشکها از دل برمیخیزد، دل را صفا میدهد. بعد مستمع را به عمق تاریخ میبرد، و حقایق تاریخی را برایش مشخص میکند. بعد به او معرفت دینی و اخلاقی و سیاسی میبخشد. 🔸این کار مداح ــ بردن به عمق تاریخ و جلا دادن و صفا دادن به دلها ــ احتیاج به هنر و هنرنمایی دارد؛ این هنرنمایی در مداحی‌های ما صدا است، آهنگ است، هندسه‌ی خوانندگی است؛ این سه چیز را حتماً لازم دارد؛ اینها صورت مداحی است. این صورتها نباید بر محتوا غلبه کند. 🔸یک نکته‌ی دیگر [اینکه] در مداحی هم مثل همه‌ی کارهای دیگر ابتکار و نوآوری لازم است؛ توجه بکنید که این نوآوری به هنجارشکنی منتهی نشود. 🔹مداحان در قضایای مهم خوش درخشیدند؛ در دفاع مقدس، در دفاع از حرم، در فتنه‌ی ۸۸ و در قضایای گوناگون. 🔹یکی از اهداف جلسات مداحان ما جذب جوانان است؛ این بسیار کار خوبی است. منتها مواظب باشید جذب جوانها به هر قیمتی نباشد. جذب لازم است، واجب است، مفید است، امّا با حفظ ساختار صحیح. 🔺 نکته‌ی آخر هم مسئله‌ی حرفهای متقن است 🔹هم در روضه‌خوانی، هم در مدیحه‌گویی، هم در مطالبی که بیان میشود، مطالب متقن و مستند را مطرح کنید. 🤲پروردگارا! ما را سربازان جهادِ عظیمِ این روزگار که «جهاد تبیین» است، قرار بده.
📸 عابربانک حسین فریدون چطور از کشور فرار کرد 🔹قاضی صلواتی در دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت کروز، از شخصی به اسم «مسعود احمدی‌زاده» نام برد. مسعود رفیق گرمابه و گلستان فریدون و به‌عبارتی کارت عابربانک اوست. تحقیقات بیشتر نشان‌گر آن است که او را می‌بایست مخزن اسرار فریدون نامید. 🔹براساس گزارش معاونت حقوقی اطلاعات سپاه، مبالغ متعددی به حساب این فرد واریز شده و درنهایت در اختیار فریدون قرار گرفته. فریدون رشوه‌هایی را که می‌گرفته از طریق حساب مسعود دریافت می‌کرده است. 🔹احمدی‌زاده به‌خاطر همین اتهام به ۱۵ سال حبس محکوم شد که پس از اطلاع از آن با همکاری حسین فریدون در بهمن ۱۳۹۵ به ترکیه گریخت. 🔹مسعود همچنین در پوشش یک موسسه خیریه با همسر و دختر فریدون و شبدوست مالامیری که ابربدهکار بانکی است، همکاری داشته. مالامیر نیز پس از آغاز برخورد با بدهکاران و مفسدان اقتصادی، از کشور گریخت. درواقع متهم اصلی به محض حساس‌شدن نهادهای نظارتی، برای آن‌که ردی از خود برجای نگذارد، مرتبطان خود را از کشور خارج می‌کند.
🖼 | غیرت به سبک رضاشاه‼️ | |