تابستان است
سایه ها میدانند
که چه تابستانی ست
مهربانی هست
سیب هست
ایمان هست
آری!
تا شقایق هست زندگی باید کرد.
در دل من چیزیست مثل یک بیشه ی نور
مثل خواب دم صبح
و چنان بیتابم که دلم می خواهد
بدوم تا ته دشت
بروم تا سرکوه
دور ها آواییست که مرا می خواند
#سهراب_سپهري
تابستان است
سایه ها میدانند
که چه تابستانی ست
مهربانی هست
سیب هست
ایمان هست
آری!
تا شقایق هست زندگی باید کرد.
در دل من چیزیست مثل یک بیشه ی نور
مثل خواب دم صبح
و چنان بیتابم که دلم می خواهد
بدوم تا ته دشت
بروم تا سرکوه
دور ها آواییست که مرا می خواند
#سهراب_سپهري
🇮🇷 @sabzpoushan
🔥پروتستانتیسم اصلاح طلبان
#اصلاحات_پلاس
🔻وجود سلایق مختلف در سپهر سیاسی هر کشور نه تنها مضر نیست بلکه فرصتی است برای رشد و پیشرفت و از این رو هیچگاه در سیاست کلان نظام اسلامی موضوعی به نام حذف یکی از جناحها یا جریانات مهم درون ساختار مطرح نبوده است.
🔻این قاعده شامل #جناح_چپ دیروز و #اصلاحات_امروز هم میشود.
🔻جریان اصلاحات از گروههای متفاوتی تشکیل شده است که بعضی از آنها با بعضی دیگر دارای فاصلههای بسیار زیاد هستند.
🔻به عنوان مثال بخشی از بدنه جریان اصلاحات دارای باورهای مذهبی بوده و معتقد به مبانی نظام اسلامی هستند که مرحوم دعایی یک نمونهای از ایشان بود.
🔻اما بخشی دیگر که بسیاری از آنها با پول بیت المال مسلمین در خارج تحصیل کردهاند، نه تنها از مبانی جمهوری اسلامی عبور کردهاند بلکه از باورهای اسلامی و دینی به شدت فاصله گرفته یا حتی در عمل، به ضدیت با احکام اسلامی مانند حجاب و منع مشروب خواری و ... مشغول شدهاند.
🔻به طور طبیعی آن بخش از جریان اصلاحات که با صراحت با احکام اسلام و مبانی نظام جمهوری اسلامی مانند ولایت فقیه «مبارزه» میکنند نیروهای درون نظام اسلامی محسوب نمیشوند و طبعاً انتظار اینکه بخواهند در مناصب نظام حضور داشته باشند کاملاً بیمعناست.
🔻به عبارت دیگر رفتارهای ضد دینی و براندازانه بخشهایی از بدنه و عمده سران اصلاحات موجب شده است که بخش پایبند و باورمند در بدنه جریان اصلاحات نه در رقابتهای درون گروهی چندان موفق به بروز و ظهور شود و نه در فضای حاکمیتی به خاطر عملکردهای ناشی از تحمیلات سران جریان، بتواند ظرفیت کنشگری کسب کند.
🔻بنابراین به نظر میرسد به منظور بهرهگیری کشور از ظرفیت تمام جریانهای سیاسی سالم، بخشهایی از جریان اصلاحات که صادقانه معتقد به اسلام و مبانی نظام اسلامی هستند می بایست دامن خود را از سوختن به آتش تندرو های بی اعتقاد به اسلام و نظام جدا کنند و با نگارش مرامنامهای مبتنی بر تمامیت قانون اساسی، جریانی نو و قدرتمند در درون اصلاحات ایجاد کنند.
🔻قطعا اگر این #جریان_نو بتواند در برابر تمامیت خواهی بخش فاسد و برانداز اصلاح طلبی بایستد هم مورد استقبال قابل توجه در بدنه عمومی جریان مواجه خواهد شد و هم حاکمیت با آغوش بازتری پذیرای ایشان خواهد بود.
🔻اصلاح طلبی رادیکال بخاطر پیرگرایی افراطی، معارضه جدی با اسلام و انقلاب اسلامی به پایان ظرفیت خود رسیده است #پروتستانتیسم در درون اصلاحات کاملا ضروری است.
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درون سینه نگنجد ، غمی که من دارم
خوش است با غم دل عالمی که من دارم
🇮🇷 @sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹تفاوت بلا و عبادت در رشد انسان
🔸 استاد عالی
🇮🇷 @sabzpoushan
💎 عاقبت عشق و دوستى امام على (ع)
🔻پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم:
ما ثَبّتَ اللّهُ حُبَّ عليٍّ في قلبِ مؤمنٍ فَزلَّتْ به قدمٌ إلّا ثَبّتَ اللّهُ قَدَما يومَ القيامةِ علَى الصِّراطِ:
❇️ هرگاه خداوند عشق و دوستى على را در دل مؤمنى استوار سازد و با اين حال قدمش بلغزد (خطايى از او سر زند) خداوند قدمش را در روز قيامت بر صراط، استوار نگه مىدارد.
📚 كنز العمّال: ح۳۳۰۲۲
من جز شما، گلایه به صحن ِکجا برم؟
راز غریب را به کدام آشنا برم؟
ای جان ودل به گنبد و گلدسته ات مقیم
جان را کجا گذارم و دل را کجا برم؟
از تاب جعد و نافه ی آهو صبا چه برد؟
من آمدم که بویی از آن ماجرا برم
چشم امید دارم ازین جسم ناتوان
جان را به آستانه ی دارالشفا برم
دل را به بحر تو بسپارم حباب وار
مس را به آتش تو بسوزم ، طلا برم
حاجت نگیرم از تو به جایی نمی روم
ای گنج درد! آمدم از تو، دوا برم
ای دل مقیم صحن رضا باش و صبر کن
نگذار از تو شکوه به پیش خدا برم
Seyed_Khalil_Alinezhad-Padeshahe_Khooban-(WWW.IRMP3.IR).mp3
5.65M
🇮🇷 @sabzpoushan
🍃🌹قَالَ علیه السلام لَا یَعدَمُ الصّبُورُ الظّفَرَ وَ إِن طَالَ بِهِ الزّمَانُ
🍃🌹صبر دو نوع است: جسمی و روحی. صبر جسمی این است که انسان در برابر مریضی، شکنجه، راه رفتن و … استقامت کند و صبر روحی که صبر حقیقی است در نوع است: صبر در برابر خواسته ها و لذتها که به آن عفت گفته می شود و صبر در برابر آنچه انسان نمی پسندد یا دوست می دارد. که این نوع به حسب موارد نامش تفاوت می کند، در موقع مصیبت صبر گفته می شود. در برابر میل به ثروت (ضبط نفس) نامیده می شود در میدان جنگ شجاعت نامیده شده در موقع عصبانیت حلم گفته می شود، در برابر حوادث جانسوز (سعه صدر) نامیده می شود، در موقع حفظ مطلب (کتمان سر) نام گذاشته اند، زیاده روی نکردن در زندگی را قناعت می گویند. پیامبران الهی نمونه کامل صبر بودند و با تمام ناملایمات ساختند تا رسالت الهی را به پایان برسانند. خدای عزیز در قرآن کریم خطاب به پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) می فرماید: (همانطوری که پیامبر اولوالعزم صبر کردند شما هم در برابر ناملایمات صبر کن و در عذاب مخالفین خود عجله نکن. روز قیامت که به وعده عذاب می رسند بنظرشان می رسد که در دنیا یک ساعت بیشتر درنک نکردند. مگر غیر از گروه بد کاران به هلاکت می رسند؟ کسانی که راه پیامبران الهی را تعقیب کنند و مانند آنان در برابر مشکلات دوام بیاورند اجر و پاداشی بی حساب خواهند داشت.
📙شرح#حکمت_153
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص157
🇮🇷 @sabzpoushan
🇮🇷 @sabzpoushan