May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚛ #آورده_های دشمنی با جمهوری اسلامی ایران
https://eitaa.com/sadeghijahani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚛ تبیین #عالمانه و #سازگار با ادبیات جامعه
✳️ پاسخ روشنگرانه دکتر پیروز استاد دانشگاه تهران برای مدافعان "حجاب اختیاری"
❇️ حتی اگر حداقل حجاب برای ستر عورت را به این برگ انجیر بزرگ تقلیل دهیم، عده ای مقابل آن از برگ انجیر کوچکتر استفاده میکنند!
#ابوالحسن_صادقی_جهانی
https://eitaa.com/sadeghijahani
⚛ شناخت اولویت های سازمان صدا و سیما
❇️ توانمندسازی و ارتقاء سواد رسانه ای نسل دهه هشتادی دو راهبرد رسانه ای سازمان صدا و سیما است.
❇️ معتقدم صلاحیت رسانه ای و کارآمدی تیم مدیریتی فعلی سازمان را در مرجعیت یافتن شبکه های رادیویی و تلویزیونی ملی و استانی جستجو کرد.
❇️ تولید ادبیات مشترک در دهه هشتادی ها با نگاه به هویت ایرانی_اسلامی را محوری ترین شاخص موفقیت و کارآمدی سازمان می دانم.
✍ د.ابوالحسن صادقی جهانی
https://eitaa.com/sadeghijahani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚛ بی نصیب نگذاشتن شعله های خشم با به کارگیری الفاظ #رکیک و #زشت نسبت به همفکران و مراجع رسانه ای خودشان !
.
✳️ استقبال از خبرنگار BBC با فحاشی
بعد از حمله و فحاشی فارسیزبانان ضد انقلاب به مهناز افشار و محسن نامجو، این بار ایرانیان فراری در کانادا از خجالت بهمن کلباسی، خبرنگار BBC درآمدند وبا فحشهای رکیک، مانع خروجش از بالای ساختمان شدند!
شعار اینها زن، زندگی و آزادی است.
جالب اینجاست که خبرنگار BBC درحالی با گزارش دروغ این سیاهی لشکر را ایرانی معرفی میکند که بر اساس یادداشتی که اسپوتنیک از مواضع مدیران چند رسانه بینالمللی درخصوص تجمعات دیروز ضدانقلاب درچند پایتخت کشورهای خارجی منتشر کرد، مدیر یک رسانه آلمانی که خبرنگارانش این تظاهرات را پوشش داده بودند اظهار داشت در آلمان تعداد زیادی پناهندگان بیسرپناه اوکراینی و افغانی وحتی آفریقایی را آورده بودند و با وعده نفری پنجاه یورو برای سه ساعت حضور در تظاهرات آنها را به آنجا منتقل کرده بودند.
در کانادا شهروندان آمریکای لاتین که اصلاً نمیدانستند ایران کجا است، را با وعده اینکه تضمین میکنند پرونده پناهندگیشان سریع به نتیجه برسد، را برده بودند تظاهرات.
https://eitaa.com/sadeghijahani
🔰 گام نخست در حل مسأله
✍ داود مهدوی زادگان
🔺 دوستی از من پرسید که راهبرد عملی در مساله اغتشاشات چیست. به نظرم آمد که اگر هر کسی حقیقتاً راه حل مساله را در آشوب و اغتشاش نمی داند، راهبرد اولیه در محکوم کردن آن است. بدون این کار، باب گفتگو انتقادی مفتوح نمی شود. بعد مشاهده این همه وحشی گری و خشونت و اعمال ضد دینی و غیر انسانی، راهی جز نفی و محکوم کردن آن نیست. آیا باز هم کسی هست که سکوت اختیار کند؟ حتی آن کسانی که خود را معترض می دانند، آنها نیز نمی توانند از محکوم کردن خشونت و اغتشاش طفره بروند بلکه آنها باید در محکوم کردن خشونت خیابانی بر دیگران سبقت بجویند. چون اغتشاش گران حق اعتراض را از معترضان گرفتند. معترضان می توانستند به صورت مسالمت آمیز اعتراض خود را به حاکمیت اعلام کنند ولی آشوب طلبان مانع اینکار شدند.
🔺پس، حق اعتراض مجوزی برای سکوت و محکوم نکردن فجایع اغتشاشگران نمی شود. اینکه فرد یا جریانی بعد گذشت چند روز همچنان ساکت و بی صدا مانده اند، به معنای هم داستانی و هم راستا بودن با اغتشاشگران است. سکوت معترضان معنایی غیر از این ندارد. به همین خاطر است که می گوییم راهبرد عملی در گام اول برای حل مساله ویرانگر آشوب، محکوم کردن آن است. آنچنانکه ولی فقیه در سخنرانی شان بر همین نکته تاکید ورزیدند:
" در اول کار برخی خواص بدون تحقیق و احتمالاً ناشی از دلسوزی، اطلاعیه و بیانیه دادند و اظهار نظر کردند. برخی از آنها اتهام را به سمت سازمان انتظامیبردند و برخی هم مجموعه نظام را متهم کردند
اکنون که دیدند قضیه چیست و نتیجه حرفهای آنان با برنامهریزی دشمن چه اتفاقاتی را در خیابانها رقم زده است، باید کار خود را جبران و صریحاً اعلام کنند با آنچه اتفاق افتاده و با برنامه دشمن خارجی، مخالفند" ( بیانات: 11/ 7/ 1401 )
https://eitaa.com/sadeghijahani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚛ #برنده و #نافذ_تر از ده ها برنامه بی رنگ، خنثی و کم اثر دستگاه ها و نهادهای فرهنگی کشور
✍ د. ابوالحسن صادقی جهانی
❇️ اخیرا صدا و سیما در تصمیمی شجاعانه اقدام به شکل دهی برنامه های مناظره ای و گفتگو محور کرده است.نفس این کار را درست و بجا می دانم. اما چند اشکال جدی برای آن متصور هستم و معتقدم با مسئولان سازمان در میان بگذارم!
۱. جای خالی اطاق فکر با پشتوانه کارشناسی در سطح رئیس سازمان به صورت روشمند با رویکرد رسانه ای را کاملا لمس می کنم
۲. رسانه های مکتوب و مجازی منتقد نظام با هدف ضریب دهی و هم افزایی در انتشار مطالب و بیانات کارشناس مدعو هم نظر با آنان سعی در فراگیر کردن حرف های یک طرفه موافق هستند. متاسفانه رسانه های موافق و مدافع نظام ناشیانه، بی تفاوت و غیر حرفه ای از کنار موضوع عبور می کنند. و صدای مدافع سیاست های نظام به گوش نیروهای میانجی کشور نمی رسد.
۳. شبکه های رادیویی و تلویزیونی در دعوت مهیمانان به هم طرازی و هم سطح بودن کارشناسان توجه ندارند.
۴. بسته های گزارشی یک طرفه و بدون نتیجه گیری مستقیم و غیرمستقیم در حوزه سیاسی سازمان را گاهی اوقات با کارکرد وارونه و ابهام زا می دانم. عموما در بسته های تهیه شده مطلب اصلی که بایستی به عنوان مساله و یا موضوع بدان پرداخت شود، معلوم نیست. گاهی روش پرداخت جوششی و عمیق نیست، بلکه سفارشی و وصله ای است. که آثار و تبعات فراوانی بر آن ها مترتب است.
۵. معتقدم رسانه های عمومی در برنامه ها خود راساً زمین بازی طراحی کرده و در آن به کنشگری بپردازند؛ زمین های اجاره ای و تقلیدی گاهی اوقات نتیجه عکس و خروجی آن کمانه می کند. #مهمان_بی_بی_سی